Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag! Walden grad og sertifikat programmer er designet for å jobbe fagfolk. Send inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme din karriere. I mer enn 40 år har Walden University , en akkreditert institusjon, hjulpet arbeidstakere med å nå sine læringsmål. Walden grad og sertifikat programmer er utviklet for å hjelpe elevene å utforske dagens markedstrender, få relevante ferdigheter som kan brukes umiddelbart i den virkelige verden, og skape positiv samfunnsendring i deres liv og samfunn. Studentene blir undervist av fakultetsmedlemmer som er både lærde og utøvere, og gir faglig perspektiv og praktisk erfaring i nettbasert klasserom.

Hvorfor velge Walden?

 • Alternativer: Walden tilbyr for tiden mer enn 80-gradsprogrammer, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikatprogrammer, slik at du finner programmet eller studieområdet du trenger.
 • Peer-nettverk: I Walden-samfunnet, som består av mer enn 127 600 studenter og alumner, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på reisen din.
 • Mange perspektiver: Waldens mangfoldige studentlegeme kommer fra alle 50 amerikanske stater og over 150 land.
 • Ekspertfakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetmedlemmer, og er eksperter på sine fagområder som gir real-world-opplevelse til sine kurs.
 • Studenttilfredshet: 91% av Walden-kandidatene som reagerte på en 2013-Walden-undersøkelse indikerte å være veldig fornøyd eller fornøyd med deres alma mater. *

* Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Opptak

Walden University opptakskrav varierer etter program og grad. Walden registreringsrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe deg med hvert trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk hjelp. Registreringsrådgivere kan også forklare Waldens overføring av kredittpolitikk for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og finansiell støtte

Å betale for utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansieringsmulighetene som er tilgjengelige for deg, inkludert stipend, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med arbeidsgiveren din for å se om de tilbyr kursrefusjon for kursene dine. En Walden registreringsrådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansieringsmuligheter som er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre kreditter tjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av dine nødvendige studiepoeng.

Støtter din suksess

Walden har som mål å hjelpe deg med å nå deg. Fra din første forespørsel gjennom hvert trinn i studiene, kan du dra nytte av et bredt spekter av studentstøttetjenester som er utformet for å hjelpe deg med å lykkes i din pedagogiske reise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige rådgivere: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i tilmelding, økonomisk hjelp, akademikere og andre støttetjenester for å få mest mulig ut av ditt onlineprogram. Teknisk assistanse: Undersøk bekymringsfri, siden du vet at du har 24/7-tilgang til Walden teknisk support. Tilpasset støtte for nettstudenter: Tilgjengelig overalt med Internett-tilgang, inneholder Walden's nettbibliotek over 64 000 fulltekstskrifter, mer enn 100 databaser og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd spesielt for online doktorgradsstudenter, inkludert en fakultetskompetanse katalog og assistanse med avhandling forskning og muntlig forsvar. Skrive senter: Skarp skriveferdighetene dine med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av profesjonelle redaktører og veiledere på heltid. Academic Residencies: Nettverk med fakultet, ansatte og jevnaldrende på personopphold, designet for å gi deg tilleggsforskning og skriftlig støtte til masterstudiet eller doktorgradsstudiet. Karriere Tjenester: Walden's Career Services Center tilbyr en-mot-en-rådgivning og en online ressursportefølje for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel skriving av tekst, jobbsøking og intervjustrategier.

Online læring

Waldens fleksibilitet og støtte gir din utdanning innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online læringserfaring som inkluderer:

 • Praktiske startdager gjennom hele året.
 • Orienteringen som forbereder deg til suksess i et online miljø.
 • Evne til å fullføre kurs når og hvor det er praktisk for deg.
 • Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet.
 • Multimedia ressurser som er utformet for å øke studentlæring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonsemner.
 • Et globalt nettbasert fellesskap av fakultet, studenter og alumner.

Walden kurs fokuserer på praktiske ferdigheter og strategier du kan søke omgående på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på virkelige problemer, og mange programmer gir deg muligheten til å søke det du har lært gjennom en praktisk erfaring. Kursene tar hensyn til gjeldende forskning og casestudier for å forbedre kritisk tenkning. Vårt online format oppfordrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk på ditt felt.

Fakultet

Walden fakultet medlemmer er fokusert på din suksess. Vårt faglige fakultet omfatter forskere, forskere og fremtredende ledere som er valgt for deres faglige og industrielle legitimasjon samt for deres undervisningsmuligheter. De fungerer som veiledere og rådgivere og fremmer et støttende og inkluderende læringsmiljø. Her er tallene: 86% av Walden-fakultetets medlemmer har minst en doktorgrad, og samlet har de mottatt mer enn 900 priser for profesjonelle prestasjoner og fremragende bidrag til sine fagområder. Walden-fakultetet inkluderer også 26 Fulbright-akademikere eller spesialister. De har et bredt spekter av erfaringsmessige og kulturelle bakgrunner, og utmerker seg ved å integrere sin kompetanse i klasserommet.

Alumni-fellesskapet

Walden University har over 79.800 alumni på tvers av 135 land rundt om i verden. Våre alumni støttes av en aktiv alumniforening, som holder kandidatene koblet til studenter, fakultet og andre alumni i det større Walden-fellesskapet. Alumni deltar i regionale aktiviteter og forblir engasjert gjennom alumni-ambassadørprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - og universitetets underskriftspublikasjon, Walden-magasinet, som fremhever alumniens prestasjoner to ganger i året.

akkreditering

Walden University er akkreditert av The Higher Learning Commission og et medlem av North Central Association, www.ncahlc.org. Walden er stolt av å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

 • Nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE)
 • Akkreditering Råd for Business Skoler og Programmer (ACBSP)
 • Kommisjonen for collegiate nursing education (CCNE)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Prosjektledelse Institutt (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogrammer
 • Akkrediteringskomité for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering bekrefter at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilbyr relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

 • Programmene og kursene er av høy kvalitet.
 • Studenter som kvalifiserer har tilgang til føderalt studenthjelp.
 • Innbetalt studiepoeng er enklere å overføre enn studiepoeng opptjent hos ikke-akkrediterte institusjoner.

Når du vurderer legitimasjon, ser arbeidsgivere og universiteter ofte etter søkere som har oppnådd en grad fra et akkreditert universitet. Finn informasjon om kostnader, yrke typer, ferdigstillingsrenter og median lån gjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se PhD - Lawstudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Doktor I Bedriftsøkonomi (DBA) - Energiledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Walden University ACBSP-akkreditert Doctor of Business Administration (DBA) Programmet undersøker noen av utfordringene og prospekter som i dag eksisterer [+]

Er du forberedt på å påvirke og fremme fremtidens forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkreditert Doctor of Business Administration (DBA) Programmet undersøker noen av utfordringene og prospekter som i dag eksisterer i den dynamiske verden av virksomheten, slik som globalisering, etikk, og interessenter relasjoner. Utforsk nye strategier i virksomheten lederskap og avansert beslutningsprosesser samtidig få en grundig forståelse av både teori og anvendt forskning innenfor virksomheten sfære.

Spesialiseringer

regnskap Energiledelse entreprenørskap finans Global forsyningskjede Helsefag Homeland Security Human Resource Management Informasjon systemadministrasjon internasjonal virksomhet lederskap markedsføring Prosjektledelse Self-Designet Social Impact Ledelse Teknologi Entreprenørskap ... [-]

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Forbedre din evne til å kommunisere effektivt med interne og eksterne interessenter med kommunikasjons spesialiseringen. Kurs i denne spesialiseringen utforsker elementene i vellykket mellommenneskelig og organisatorisk kommunikasjon og lederen [+]

Få den virkelige verdenskompetansen du trenger for å oppfylle ditt profesjonelle potensial - og fortsett i en konkurransedyktig arbeidsstyrke - med Walden University ACBSP-godkjente Master of Business Administration (MBA) -program. Med dette 100% online grad programmet kan du få forretnings- og lederegenskaper til å håndtere organisasjonens unike forretningsutfordringer. Velg mellom ulike spesialiseringer innen dette mangfoldige og dynamiske feltet, inkludert bedriftsfinansiering, entreprenørskap, internasjonal virksomhet, ledelse og prosjektledelse. Det du lærer i klasserommet, kan brukes umiddelbart til din bedrift neste dag. Vår MBA er også tilgjengelig gjennom Tempo Learning® av Walden, som gjør at du kan tilpasse din grad og bruke din tidligere yrkeserfaring for å akselerere fremdriften din.... [-]


Master Of Business Administration (MBA) (kompetansebasert)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i prosjektledelse gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. [+]

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i prosjektledelse gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. I denne selvstyrt online program, kan du:

Uavhengig lære kritiske lederegenskaper som du kan bruke umiddelbart. Utforsk business trender og temaer som er relevante for dagens arbeidsgivere og industri. Angi pris ved å sette tempo-jo raskere du lærer, jo mindre du betaler.

Walden er kompetansebaserte MBA-programmet er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP), en ledende spesialisert akkreditering forening som identifiserer og støtter forskning i næringslivet utdanning.... [-]


MSc

MS I Criminal Justice Ledelse Og Executive Management

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management Forbered deg for å lede forandringer i organisasjonen din og påvirke beslutningstakere i samfunnet ditt. Hvis du er en rettshåndhevelse eller [+]

Forbered deg for å lede forandring i organisasjonen din og påvirke beslutningstakere i samfunnet ditt. Hvis du er en rettshåndhevelse eller rettferdighetsprofessor, kan Walden University hjelpe deg med å få kunnskap og erfaring til å forberede for ledende stillinger i strafferettslig eller overgang til en karriere innen utdanning eller rådgivning. Walden er MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management program blander kriminell atferdsteori med studier i menneskelige tjenester, teknologi og hjemland sikkerhet for å bidra til å utvide dine ledelsesevner.

[-]

Ms I Høyere Utdanning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Walden er MS i høyere utdanning program designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av yrker i høyere utdanningsinstitusjoner, fra lærere og ansatte stillinger for å taste administrative jobber, fokuserer på å fremme både organisatorisk og student suksess. [+]

Walden er MS i høyere utdanning program designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av yrker i høyere utdanningsinstitusjoner, fra lærere og ansatte stillinger for å taste administrative jobber, fokuserer på å fremme både organisatorisk og student suksess. Få en forståelse av virksomheten, styresett og organisasjonskulturer i høyere utdanning. Utforsk beste praksis for å skape studentfokusert læringsmiljøer. Velg mellom en rekke spesialiseringer er designet for å møte dine individuelle behov og interesser.

Du kan jobbe mot graden med en hastighet som er riktig for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Advance gjennom programmet jevnt mens administrerende andre forpliktelser. Fast Track: Ta to kurs samtidig. Fokusere mer tid på programmet og fullføre graden raskere. ... [-]

MS I Ideell Ledelse Og Ledelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Utforsk strategier for å kunne administrere en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management and Leadership Program. [+]

Utforsk strategier for å kunne administrere en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management and Leadership Program. Fra innsamlingsarbeid til frivillig rekruttering, tar dette programmet hensyn til behov og bekymringer hos moderne ideelle organisasjoner. Utvide din kunnskap om ideelle organisasjoner gjennom internasjonale temaer og konsepter innlemmet i løpet av kursene dine, og undersøk ledelsens ferdigheter - inkludert budsjettering - at ideelle organisasjoner er avhengige av å utføre sine oppdrag. Oppdag hvordan du kan fremme positiv sosial endring med denne online mastergraden.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

Globalt lederskapInternasjonale ngo-organisasjonerLokal forvaltning for bærekraftig fellesskapSelf-DesignetSosial entreprenørskap og innovasjon [-]

MS I Industriell Og Organisatorisk Psykologi

Nettstudie Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 USA USA Online + 1 fler

Forbered deg på å gå inn i det raskt voksende feltet industriell og organisatorisk psykologi som en IO-utøver, konsulent, bedrifts trener eller HR-leder i Walden's MS i Industrial and Organizational Psychology. [+]

Forbered deg på å gå inn i det raskt voksende feltet industriell og organisatorisk psykologi som en IO-utøver, konsulent, bedrifts trener eller HR-leder i Walden's MS i Industrial and Organizational Psychology. Med fokus på praktisk anvendelse på arbeidsplassen, vil du utforske emner som gruppedynamikk, ledelse, resultatstyring og ansattes opplæring som du får ferdigheter som kreves for å bygge mer produktive og effektive organisasjoner.

spesialiseringer

Rådgivende psykologiGenerell praksisHuman Resource ManagementInternasjonal BusinessLedelseutvikling og coachingMerknad om lisensavtale

MS i industriell og organisatorisk psykologi er ikke lisensavtale og forbereder ikke et individ til å bli en lisensiert psykologi profesjonell.... [-]


Ms I Informasjonsteknologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 24 måneder September 2018 USA USA Online + 1 fler

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet for å hjelpe deg å gå inn og gå videre i det raskt voksende IT-feltet. [+]

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet for å hjelpe deg å gå inn og gå videre i det raskt voksende IT-feltet. En leder i nettbasert utdanning, Walden tilbyr håpefulle og erfarne IT-fagfolk muligheten til å lære i en state-of-the-art virtuelle miljøet med virtuelle laboratorier og Walden eksklusive MobileLearn® teknologi.

Dette programmet karriere-bygningen formatet gjør det mulig å tjene på Graduate Certificate i Information Systems etter å ha fullført de fire første kursene * og deretter forfølge avanserte studier i en av disse etterspurte spesialiseringer:... [-]


MS I Instructional Design Og Teknologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og undervisningsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; community college utdanning; bedrifter og nonprofit arbeidsstyrke utvikling; og helsevesen, militære og regjeringen utdanning. [+]

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og undervisningsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; community college utdanning; bedrifter og nonprofit arbeidsstyrke utvikling; og helsevesen, militære og regjeringen utdanning. Utnytt Walden egne cutting-edge læring teknologier som du utforske læringsteori, instructional design prosesser, og effektive strategier for å engasjere 21. århundre elever.

Du kan jobbe mot graden med en hastighet som er riktig for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Advance gjennom programmet jevnt mens administrerende andre forpliktelser. Fast Track: Ta to kurs samtidig. Fokusere mer tid på programmet og fullføre graden raskere. ... [-]

Ms I Kommunikasjon

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Åpne døren til nye og spennende karrieremuligheter med en online mastergrad i kommunikasjon fra Walden University. [+]

Åpne døren til nye og spennende karrieremuligheter med en online mastergrad i kommunikasjon fra Walden University. Utforsk de nyeste kommunikasjon praksis og teorier; mestre kunsten av overbevisende meldinger; og lære å utvikle, gjennomføre og måle effektive kommunikasjonsplaner ved hjelp av tradisjonelle og digitale medier. Dette programmet inneholder også en innebygd profesjonell sertifikat, som du er kvalifisert for før å få din grad.

[-]

MS I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Forbed din karriere i virksomheten, ideelle organisasjonen eller den offentlige sektoren ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS in Management-program. Dette programmet forbereder deg til å nå dine faglige mål ved å gi deg kunnskap i verden som kan hjelpe deg med å administrere prosjekter og lede ledere effektivt. [+]

Forbed din karriere i virksomheten, ideelle organisasjonen eller den offentlige sektoren ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS in Management-program. Dette programmet forbereder deg til å nå dine profesjonelle mål ved å gi deg den virkelige verdenskunnskapen som kan hjelpe deg med å håndtere prosjekter og effektivt lede lag. Lær å integrere og justere organisatoriske prosesser og systemer, samt å motivere ansatte til å møte og overgå utfordringene og målene som er relevante for dagens dynamiske arbeidsmiljøer.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

HelseforvaltningHuman Resource ManagementLedelsemarkedsføringProsjektledelseStrategi og drift [-]

Ms I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan skape tillit, styrke andre, og positivt påvirke fremtiden for organisasjonen. [+]

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan skape tillit, styrke andre, og positivt påvirke fremtiden for organisasjonen. Walden University MS i Leadership Programmet tilbyr en helhetlig tilnærming til lederskap som forbereder deg til å møte et økende utfordringer i den dynamiske verden av virksomheten og å dyrke din personlige lederfilosofi. Gjennom virkelige leksjoner, kan du styrke din beslutningstaking evner som en etisk leder i et globalt miljø.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Human Resource Ledelse Lederutvikling Self-Designet [-]

Ms I Menneskelige Og Sosiale Tjenester

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Videreutvikle din forpliktelse til sosial endring med en online MS i Human og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom profesjonelt fokusert pensum, interaktive case-studier og simuleringer, og en tverrfaglig tilnærming, forberede deg til å møte behovene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner innenfor en global kontekst. Konsepter og teori er brakt til liv gjennom bruk av animerte case-studier og en Interactive Learning Community. [+]

Fortsett din forpliktelse til sosial endring med en MS i menneskelige og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom et faglig fokusert nettbasert læreplan, interaktive case studies og simuleringer, og en interprofessional tilnærming, kan du forberede seg på å møte behovene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner i en global sammenheng. Konsepter og teorier blir levendegjort ved hjelp av animerte case-studier og et simulert samfunn. Du vil undersøke problemer som er karakteristiske for støtte til menneskelig og sosialtjenester, og får tilgang til en rekke organisasjoner for å forstå mulige strategier og løsninger.

Med en rekke spesialiseringer å velge mellom, kan du fokusere studiene på dine interesser og mål og utvikle ferdighetene til å utmerke seg i ditt felt.... [-]


Ms I Menneskelig Ressursforvaltning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. [+]

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. Enten du bare starte opp, eller ønsker å avansere til en høyere utøvende rolle, Walden University MS i Human Resource Management gir deg praktisk kunnskap som kan hjelpe deg å bli en mer effektiv HR-profesjonelle.

Utviklet av eksperter på feltet, er dette programmet helt på linje med den anbefalte læreplanen av Society for Human Resource Management (SHRM), og tilbyr et generelt program og tre karrierefokuserte spesialiseringer for å komplettere dine faglige mål.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Funksjonell Human Resource Management Integrering Funksjonell og Strategic Human Resource Management organisatorisk strategi ... [-]

MS I Nødstyring

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskapsforvaltere, som kan bli bedt om å samarbeide med første respondenter, påvirke folkepolitikken eller beskytte nabolag fra katastrofer. [+]

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskapsforvaltere, som kan bli bedt om å samarbeide med første respondenter, påvirke folkepolitikken eller beskytte nabolag fra katastrofer. I Walden er MS i Emergency Management programmet, kan du få avanserte trening og lederskap ferdigheter som er nødvendige for å lede nødhjelp innsats og utvikle katastrofe forebygging og respons planer. Programmet tilbyr en rekke spesialiseringer samt muligheten til å forberede seg til å tjene sertifikater fra FEMAs Emergency Management Institute.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

Selvdesignet [-]

Ms I Prosjektledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Lær om virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. [+]

Det er spådd at etterspørselen etter fagfolk som kan forstå praksis og prinsipper for prosjektledelse vil ha en dramatisk økning i nær fremtid. Walden er Master of Science i Project Management kan lære deg virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. Walden University er godkjent som et prosjekt lederopplæring leverandøren av Project Management Institute (PMI). Å være en PMI Registrert Education Provider (REP), Walden's University har avtalt å observere kvalitetssikring kriterier fastsatt av PMI. MSc in Project Management har blitt utviklet for å møte kritiske behovene til arbeidsgiverne i den moderne verden, og kan hjelpe deg å tjene legitimasjonen som er nødvendig for å gå videre i din karriere. Ved å melde deg inn i MS i Project Management programmet vil du få mulighet til å: • Konsentrer deg om tradisjonelle verktøy og bruke dem til prosjektledelse tekniske side. • Lær om risikostyring på prosjektnivå, samt forstå om sin innretting med organisatoriske risiko strategi. • Få den praktiske, teoretiske og analytiske evne til konstruktivt styre prosjekter på tvers av flere bransjer og domener. • Bruk din avstand-læring på arbeidsplassen og øke din evne til å styre prosjekter på tvers av faglige, organisatoriske og geografiske grenser. ... [-]


MS I Psykologi

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke sosiale, kulturelle og kognitive aspekter av menneskelig atferd og gir deg en grunnleggende forståelse av psykologi prinsipper. [+]

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke sosiale, kulturelle og kognitive aspekter ved menneskelig atferd, og gir deg en grunnleggende forståelse av psykologi prinsipper og hjelper deg med å forberede seg på å løse virkelige problemer i et bredt spekter av innstillinger. Få en sterkere forståelse av flerkulturelle perspektiver av psykologi og velg fra en rekke spesialiseringer som passer dine individuelle interesser og mål.

spesialiseringer

Anvendt psykologiPedagogisk psykologiGenerell psykologiHelsepsykologiLedelseutvikling og coachingSosial psykologiMerknad om lisensavtale

MS i psykologi er ikke lisensavtale og forbereder ikke et individ til å bli en lisensiert psykologi profesjonell.... [-]


MS I Regnskap

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA USA Online

Enten du bare starte opp, forberede for CPA eksamen, eller er interessert i å fremme regnskap karriere, kan Walden University MS i regnskap programmet hjelpe deg å styrke din kompetanse i analyse og økonomiske beslutningsprosesser. [+]

Enten du bare starte opp, forberede for CPA eksamen, eller er interessert i å fremme regnskap karriere, kan Walden University MS i regnskap programmet hjelpe deg å styrke din kompetanse i analyse og økonomiske beslutningsprosesser. den utfordrende læreplanen er utformet for å hjelpe deg fremgang i dette raskt skiftende yrke, dekker ledelsesmessige regnskap, økonomistyring, aktuelle temaer, og juridiske og etiske regnskapsmessige problemstillinger.

Spesialiseringer

Regnskap for Professional Regnskap Med CPA vekt egenutviklede

Walden University bachelorgrad i Business Administration, Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA), og doktorgrad i Management-programmer er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP). Den MS i regnskap og BS i regnskap programmer er også akkreditert av ACBSP og har tjent organisasjonens Specialized Accounting Akkreditering.... [-]


Ms I Rettspsykologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder deg til å bruke sterke ny innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller i områder som datakriminalitet, kriminelle undersøkende analyse og profilering, terrorisme, og offeret advokatvirksomhet. [+]

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder deg til å bruke sterke ny innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller i områder som datakriminalitet, kriminelle undersøkende analyse og profilering, terrorisme, og offeret advokatvirksomhet. Utforsk biologiske, psykologiske og sosiale faktorer som påvirker kriminell atferd. Påfør psykologiske tilnærminger og begreper som du identifisere lovbrytere, inkludert yngel, i et bredt spekter av rettsmedisinske innstillinger. Vårt utvalg av spesialiseringer kan gi deg den kompetansen du trenger for å drive positiv endring i rettsapparatet.

Spesialiseringer

Criminal Justice (Self-Designet) cybercrimes familievold Juridiske problemstillinger i Forensic Psychology Militær Politiet Psykologi egenutviklede Sex Offender Behavior Terrorisme Victimology Oppmerksom på lisens ... [-]

MS I Straffesaker

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Hold deg i forkant med dette utviklingsfeltet når du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte straffesaker. Få bred eksponering til strafferettsområdet [+]

Hold deg i forkant med dette utviklingsfeltet når du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte straffesaker. Få bred eksponering til strafferettsområdet, herunder hvordan rettshåndhevelse, domstoler og rettelser fungerer og samhandler med lokale, statlige og føderale nivåer. I MS i Criminal Justice-programmet ved Walden University kan du utforske en unik læreplan som kombinerer kriminell atferdsteori med teknologi, hjemlandssikkerhet og ledelseskompetanse som du kan søke om på jobben eller bruke for å fremme din karriere.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

Behavioral SciencescybercrimesNødadministrasjonInternasjonal / Global Criminal JusticeHomeland Security Policy and CoordinationLov og offentlig politikkOffentlig ledelse og ledelseTerrorisme, mekling og fred [-]

Ms I Tidlig Barndom Studier

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Utvikle kompetanse til å hjelpe barn trives med Walden er MS i Early Childhood Studies program. Utdype din forståelse av barnets utviklingsstadier, utforske de nyeste trendene og teorier i tidlig barndom, og få de praktiske ferdighetene som trengs for å skape miljøer der barn lære og vokse. [+]

Utvikle kompetanse til å hjelpe barn trives med Walden er MS i Early Childhood Studies program. Utdype din forståelse av barnets utviklingsstadier, utforske de nyeste trendene og teorier i tidlig barndom, og få de praktiske ferdighetene som trengs for å skape miljøer der barn lære og vokse. Velg mellom spesialisering som kan forberede deg til å jobbe som administrator i barnepass programmer eller sentre, påvirke offentlig politikk, lære andre tidlige barndom lærere, eller utdanne forskjellige befolknings mer effektivt.

Spesialiseringer

Administrasjon, ledelse og ledelse Early Childhood Public Policy and Advocacy Undervisning voksne i Early Childhood Feltet Undervisning og Mangfold i Early Childhood Education ... [-]

Ms I Tidlig Barndom Studier (kompetansebasert)

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online

Få kompetanse til å forberede seg lederroller i læringsmiljø for alle barn. [+]

Få kompetanse til å forberede seg lederroller i læringsmiljø for alle barn. Tjen en mastergrad i Early Childhood Studies med spesialisering i administrasjon, ledelse og lederskap gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. Gjennom dette på nettet, ikke-lisensstatusen program, kan du:

Utdype din forståelse av barns utvikling og læring. Utvid dine kunnskaper om effektive programmer og tjenester. Forbedre din evne til å koble spørsmål om egenkapital og inkludering til hvordan elevene lære og vokse.

Programmet er i The Richard W. Riley College of Education og ledelse ved Walden, et Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE) -accredited institusjon. NCATE akkreditering er en anerkjent standard for god faglig Prek-12 utdanning.... [-]


MS I Utdanning (MSEd)

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA USA Online

Walden's MS in Education (MSEd) -program er utviklet av lærere for lærere, og kan hjelpe deg med å utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å hjelpe elevene til å lykkes i dag. Leveres i et nettbasert format, utforsker dette programmet beste praksis og den nyeste forskningen. [+]

Walden's 100% online MS in Education (MSEd) program er utviklet av lærere for lærere, og gjør det mulig for deg å utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å hjelpe elevene til å lykkes i dag. Dette programmet utforsker beste praksis og den nyeste forskningen i utdanning og gir deg muligheten til å observere masterlærere i deres klasserom for å lære velprøvde teknikker for å skape effektive læringsmiljøer.

Velg mellom tradisjonelle online spesialiseringer samt akselererte MS in Education (MSEd) spesialiseringer. Utformet for selvmotiverte fagfolk, gir de akselererte MSEd-spesialiseringene deg mulighet til å fullføre masterstudiet i så lite som 12 måneder for undervisning så lavt som $ 10 000. * Spesialiseringer... [-]


Masters

Master I Informasjonssystemledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Ønsker du å få en dypere forståelse av rollen teknologi spiller i å oppnå organisatoriske mål og strategier? Walden University Master of Information Systems Management er utviklet [+]

Forbered deg på senior-nivå informasjonssystemer og teknologi lederstillinger i bredt spekter av bedrifter, myndigheter, utdanning og ideelle innstillinger. Kombinere ledelse kurs og avansert IT-opplæring, Walden er Master of Information Systems Management (optimisme) forbereder deg til:

Evaluer, design, og administrere informasjonssystemer kritiske til dagens bedrifter. Lead tverrfaglige team og IT-tiltak for å møte sentrale organisatoriske mål. Avansere til ledende stillinger.

Designet for å bygge din IT-karriere raskt og rimelig, gir dette programmet deg også mulighet til å oppnå et Graduate Certificate i informasjonssystemer etter at du har fullført dine fire første kurs. * Som Walden-student kan du velge når, hvor og hvordan du lærer takket være vår online format og MobileLearn®. Gjennom denne utdanningen teknologi, kan du lytte til kurs på din MP3-spiller, tilgang til klasserommet fra din iPhone, laste ned kurs til den bærbare datamaskinen, og mer.... [-]


Master Of Public Administration (MPA)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Utforsk strategier for å skape og implementere programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) -program. [+]

Utforsk strategier for å skape og implementere programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) -program. Få ledelses- og organisatoriske ferdigheter når du studerer hvordan politikkadministrasjonen kan påvirke underordnede befolkninger positivt. Undersøk gjeldende forskning på området når du posisjonerer deg selv for å fremme samarbeid på tvers av byråer og avdelinger.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

StrafferettNødadministrasjonGlobalt lederskapHelsepolitikkHomeland Security Policy and CoordinationInternasjonale ngo-organisasjoner (frivillige organisasjoner)Lov og offentlig politikkLokal forvaltning for bærekraftig fellesskapNonprofit Management and LeadershipPolicyanalyseOffentlig ledelse og ledelseTerrorisme, mekling og fredSosial entreprenørskap og innovasjon [-]

Utdanning Spesialist (eds)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Ta din karriere videre, raskere, med Walden University online Education Specialist (EDS) programmer. Disse EDS programmer forberede deg til å forfølge nye lederroller mens du legge grunnlaget for å forfølge en doktorgrad [+]

Ta din karriere videre, raskere, ved å tjene en utdanning Specialist (EDS) grad online fra Walden University. Våre EDS programmer kan forberede deg til å forfølge nye lederroller mens du legge grunnlaget for å forfølge en doktorgrad, hvis du ønsker det.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Med Walden for livslang læring Pathway, studenter i de fleste av våre doktorgrad i Education, Doctor of Education (EDD), og Education Specialist (EDS) programmer tar mange av de samme innledende kursene. Du kan begynne i en av våre post-master-eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studium, noe som sparer deg for tid og penger.... [-]


PhD

Doktor I Sosialt Arbeid (dsw) - Klinisk Kompetanse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Som en avansert sosialt arbeid profesjonell, er du oppfordret til å hjelpe samfunnet løse sine mest presserende utfordringer. [+]

Som en avansert sosialt arbeid profesjonell, er du oppfordret til å hjelpe samfunnet løse sine mest presserende utfordringer. Med Walden er Doctor of Social Work (DSW) program, kan du bli en mer autoritativ talsmann for sosial rettferdighet og få legitimasjon for å bli anerkjent som en leder i ditt felt.

Velg mellom flere spesialiseringer å justere dine studier med dine interesser, inkludert medisinsk sosialt arbeid, Avhengighet og sosialt arbeid, og klinisk kompetanse.

En av de få som tilbys på nettet, har DSW programmet en utfordrende læreplan som kan hjelpe deg med å tilegne seg ferdigheter til å vurdere, design, og gjennomføre sosiale velferdsordninger som gjør en positiv forskjell. En Master of Social Work (MSW) er nødvendig for å melde deg på dette programmet. ... [-]


Lege Av Utdanning (Ed.D.)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Du aspire trenger å kjøre transformative pedagogisk endring i institusjonen og samfunnet? Walden University online Doctor of Education (EDD) program utviklet for utøvere og ledere fra P-12 til høyere utdanning, og tilbyr fleksibilitet og valg for å møte dine behov, selv om disse behovene endres underveis. [+]

Du aspire trenger å kjøre transformative pedagogisk endring i institusjonen og samfunnet? Walden University online Doctor of Education (EDD) program utviklet for utøvere og ledere fra P-12 til høyere utdanning, og tilbyr fleksibilitet og valg for å møte dine behov, selv om disse behovene endres underveis.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Med Walden for livslang læring Pathway, studenter i de fleste av våre doktorgrad i Education, Doctor of Education (EDD), og Education Specialist (EDS) programmer tar mange av de samme innledende kursene. Du kan begynne i en av våre post-master-eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studium, noe som sparer deg for tid og penger.... [-]


Legen Av Informasjonsteknologi (dit)

Nettstudie September 2018 USA USA Online

I Walden er online Doctor of Information Technology (DIT) program, kan studenter få avansert kunnskap innen informasjonsteknologi og også skaffe seg de strategiske lederegenskaper som trengs for å lede organisasjoner gjennom kritiske IT-relaterte utfordringer. [+]

Vellykket ledere i dagens IT-bransjen har mer enn bare de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å forstå utvikling teknologi. De må også ha en viktig forståelse av hvordan organisasjonsstruktur og driftsfunksjoner kan påvirke vekst og suksess.

I Walden er online Doctor of Information Technology (DIT) program, kan studenter få avansert kunnskap innen informasjonsteknologi og også skaffe seg de strategiske lederegenskaper som trengs for å lede organisasjoner gjennom kritiske IT-relaterte utfordringer.

Dette programmet forbereder studentene for sentrale IT-og lederstillinger innenfor organisasjoner og konsulentfirmaer, samt roller i akademia. Gjennom problembasert læring simulatorer, forskningsseminarer, residenser, og andre læringsmuligheter, vil du analysere relevante IT-scenarier for å utvikle løsninger du kan implementere i din arbeidsplass. Ved å forfølge din doktorgrad i informasjonsteknologi, vil du utforske kvalitative og kvantitative forskningsmetoder og fullføre en doktorgradsstudie som viser din evne til å undersøke, kritikk, og syntetisere kunnskap, teori og erfaring i et anvendt IT-prosjekt. Curriculum... [-]


PhD I Industriell Og Organisatorisk Psykologi

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA USA Online

Som en av de første online doktorgradsprogrammene i industriell og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i industri- og organisasjonspsykologiprogrammet gjøre deg i stand til å utdype din kunnskap om arbeidsplass og organisasjonsadferd. [+]

Som en av de første online doktorgradsprogrammene i industriell og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i industri- og organisasjonspsykologiprogrammet gjøre deg i stand til å utdype din kunnskap om arbeidsplass og organisasjonsadferd. Når du utvikler avanserte ferdigheter i forandringsledelse, personals psykologi og forskningsteori og design, kan du forberede deg til å tjene som katalysator for endring i høyere utdanning, bedrifts-, regjerings- og andre arbeidsplassinnstillinger. Velg mellom en rekke spesialiseringer for å skreddersy studiene til dine spesifikke karriereinteresser og karrierevei.

spesialiseringer

Rådgivende psykologiGenerell praksisHuman Resource ManagementInternasjonal BusinessLedelseutvikling og coachingMerknad om lisensavtale... [-]

Phd I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Enten du søker å dele din kompetanse som pedagog, konsulent, eller en virksomhet leder, kan Walden er ACBSP-akkreditert PhD in Management-programmet hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige mål. Vurdere betydningen av ledelse på ansatte og organisasjoner og lære teorier, konsepter og teknikker for mer effektive beslutningsprosesser. Gjennom et utvalg av spesialisering, kan du forberede seg til å møte den stadige utfordringer og muligheter som finnes innenfor ditt yrke mens drive original forskning i et område som utfyller dine interesser. [+]

Enten du søker å dele din kompetanse som pedagog, konsulent, eller en virksomhet leder, kan Walden er ACBSP-akkreditert PhD in Management-programmet hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige mål. Vurdere betydningen av ledelse på ansatte og organisasjoner og lære teorier, konsepter og teknikker for mer effektive beslutningsprosesser. Gjennom et utvalg av spesialisering, kan du forberede seg til å møte den stadige utfordringer og muligheter som finnes innenfor ditt yrke mens drive original forskning i et område som utfyller dine interesser.

Spesialiseringer

finans Human Resource Management Informasjon systemadministrasjon Ledelse og organisasjonsendring egenutviklede ... [-]

Phd I Menneskelige Og Sosiale Tjenester

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Lag en positiv innvirkning på samfunnet og organisasjonen som du utforsker strategier for å hjelpe de som sliter med problemer som for eksempel sykdom, avhengighet, vold og fattigdom. Gjennom virtuelle simuleringer, animerte case-studier, og en tverrfaglig tilnærming, kan Walden doktorgrad i menneskelige og sosiale tjenester programmet utvide din forståelse av den menneskelige tjenester felt i en global sammenheng. [+]

Lag en positiv innvirkning på samfunnet og organisasjonen som du utforsker strategier for å hjelpe de som sliter med problemer som for eksempel sykdom, avhengighet, vold og fattigdom. Gjennom virtuelle simuleringer, animerte case-studier, og en tverrfaglig tilnærming, kan Walden doktorgrad i menneskelige og sosiale tjenester programmet utvide din forståelse av den menneskelige tjenester felt i en global sammenheng.

Programmet tilbyr en rekke studieretninger som er designet for å møte dine behov og interesser. Lær hvordan effektiv politikk og praksis kan forbedre livskvaliteten for dekkede populasjoner. Gjennom original forskning, kan du utforske de teorier, konsepter og strategier som er innflytelsesrike i feltet i dag.... [-]


Phd I Offentlig Politikk Og Administrasjon

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Med en PhD i offentlig politikk og administrasjon fra Walden, kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer mot USA og nasjoner over hele verden. Dette online doktorgradsprogram vil gi deg en detaljert forståelse av offentlig politikk teori, forskning og praksis i en global sammenheng for å effektivt argumentere for endring som positivt påvirker individer og samfunn. [+]

Med en PhD i offentlig politikk og administrasjon fra Walden, kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer mot USA og nasjoner over hele verden. Dette online doktorgradsprogram vil gi deg en detaljert forståelse av offentlig politikk teori, forskning og praksis i en global sammenheng for å effektivt argumentere for endring som positivt påvirker individer og samfunn. Undervist av scholar-utøvere, kan programmet posisjonere deg for å oppnå et nytt nivå av troverdighet og innflytelse i feltet og å omfavne nye og spennende karrieremuligheter som forsker, høyskole-nivå pedagog, eller administrativ leder i det private, offentlige, eller nonprofit sektor.

... [-]

PhD I Pedagogikk

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA USA Online

Walden doktorgrad i Education programmet tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til anerkjente fakultetet medlemmer og student støttetjenester. Gjennomføre original forskning i ditt område av interesse, utdype dine forskning ferdigheter, og forberede seg til å bidra som en utdanning leder, administrator, ansatt eller politiker. [+]

Walden doktorgrad i Education programmet tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til anerkjente fakultetet medlemmer og student støttetjenester. Gjennomføre original forskning i ditt område av interesse, utdype dine forskning ferdigheter, og forberede seg til å bidra som en utdanning leder, administrator, ansatt eller politiker.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Spesialiseringer

Curriculum, Undervisning, vurdering og evaluering Early Childhood Ledelse og Advocacy Early Childhood Special Education (Non-lisensstatusen) Utdanningspolitikk, Ledelse og Administrasjon Educational Technology and Design Høyere utdanning Ledelse, administrasjon og politikk Læring, instruksjon, og innovasjon Organisasjons Research, vurdering og evaluering Reading, Literacy, vurdering og evaluering (Non-lisensstatusen) ... [-]

PhD I Psykologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online + 1 fler

Walden University PhD i psykologi program kombinerer strenge akademikere og original forskning, slik at du kan bygge ferdigheter og kunnskap som kreves for å møte endrede behov i en mangfoldig verden. Levert på nettet, følger dette programmet en lærd-utøveren modell som oppfordrer deg til å integrere akademisk forskning med praktisk kompetanse. Lærte av respekterte forskere og eksperter på området, vil kurs i dette programmet forberede deg til å gjøre en forskjell i andres liv. Velg mellom en rekke spesialiseringer designet for å møte dine individuelle mål og interesser. [+]

Walden University PhD i psykologi program kombinerer strenge akademikere og original forskning, slik at du kan bygge ferdigheter og kunnskap som kreves for å møte endrede behov i en mangfoldig verden. Levert på nettet, følger dette programmet en lærd-utøveren modell som oppfordrer deg til å integrere akademisk forskning med praktisk kompetanse. Lærte av respekterte forskere og eksperter på området, vil kurs i dette programmet forberede deg til å gjøre en forskjell i andres liv. Velg mellom en rekke spesialiseringer designet for å møte dine individuelle mål og interesser.

Spesialiseringer

Klinisk psykologi utviklings~~POS=TRUNC psykologi~~POS=HEADCOMP Educational Psychology Forensic Psychology General Psychology (Research Option) General Psychology (Undervisning Option) helsepsykologi Sosialpsykologi ... [-]

Phd I Sosialt Arbeid - Klinisk Kompetanse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Walden doktorgrad i sosialt arbeid programmet kan forberede deg for neste trinn i sosialt arbeid karriere som forsker, college-nivå pedagog, eller administrativ leder. [+]

Walden doktorgrad i sosialt arbeid programmet kan forberede deg for neste trinn i sosialt arbeid karriere som forsker, college-nivå pedagog, eller administrativ leder.

En utfordrende læreplanen gjør det mulig å analysere avansert teori og utforske noen av de mest presserende og banebrytende problemstillinger i sosialt arbeid i dag. Ansikt-til-ansikt faglige residenser støtte læringsprosessen, slik at du kan samarbeide med professorer og kolleger, bygge sosiale og faglige fellesskapet, og forbedre din evne til å påvirke positiv sosial endring.

Du vil også få ferdigheter i akademisk skriving som kan hjelpe deg videre din rolle som leder. Oppnå de høyeste legitimasjon i ditt yrke med dette PhD-programmet i sosialt arbeid.... [-]


Videoer

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kontakt
Sosiale medier