Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University Påvirke verden med en grad fra Walden. Begynn i dag!

Walden grad og sertifikat programmer er laget for å arbeide fagfolk. Sende inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme karrieren din.

For mer enn 40 år, Walden University, en akkreditert institusjon, har hjulpet arbeider fagfolk nå sine pedagogiske mål. Walden grad og sertifikat programmer er laget for å hjelpe elevene utforske aktuelle trender i markedet, få relevant kompetanse som kan umiddelbart anvendes i den virkelige verden, og skape positiv sosial endring i sine liv og lokalsamfunn.

Studentene blir undervist av fakultetet medlemmer som er både forskere og praktikere, og bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring inn i den elektroniske klasserommet.

Hvorfor velge Walden?

Alternativer: Walden tilbyr i dag mer enn 80 studieprogrammene, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikat programmer, slik at du kan finne programmet eller studieretning du trenger. Peer-nettverk: I Walden samfunnet, som består av mer enn 127,600 studenter og tidligere studenter, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på din reise. Mange perspektiver: Walden er mangfoldig studentmasse kommer fra alle 50 amerikanske stater og mer enn 150 land. Expert fakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetet medlemmer er eksperter på sine felt, som bringer praktisk erfaring til sine kurs. Student tilfredshet. 91% av Walden kandidater som har svart på 2013 Walden undersøkelsen indikerte være svært fornøyd eller fornøyd med sin alma mater *

  • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Innleggelser

Walden universitetets opptakskrav variere etter programmet og grad. Walden påmelding rådgivere er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk støtte. Innmelding rådgivere kan også forklare Walden er overføring av kredittpolitikken for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og Financial Aid Betale for din utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansiering alternativer som er tilgjengelige for deg, inkludert stipender, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med din arbeidsgiver for å se om de tilbyr undervisning refusjon for dine kurs. En Walden påmelding rådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansiering alternativer er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre opptjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av de nødvendige studiepoeng.

Støtte din suksess Walden har som mål å hjelpe deg å nå dine. Fra din første henvendelse gjennom hvert trinn av studiene dine, kan du dra nytte av et bredt spekter av student støttetjenester som er utviklet for å hjelpe deg å lykkes i din dannelsesreise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige Advisors: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i innmelding, økonomisk støtte, akademikere og andre støttetjenester for å gjøre mest mulig ut av din online program.

Teknisk støtte: Study bekymringsfri vite at du har 24/7 tilgang til Walden teknisk support.

Custom Støtte for online elever: Tilgjengelig hvor som helst med Internett-tilgang, Walden er online bibliotek inneholder mer enn 64.000 fulltekst tidsskrifter, mer enn 100 databaser, og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd til nettdoktorgradsstudenter, inkludert et fakultet kompetanse katalog og hjelp med avhandlingen forskning og muntlig forsvar.

Skrive Center: Skjerp dine ferdigheter med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av heltids profesjonelle redaktører og veiledere.

Akademiske Residencies: Nettverk med lærere, ansatte og kolleger på i-person residenser, designet for å gi deg ytterligere forskning og skriving støtte for master's- eller doktorgradsnivå studie.

Career Services: Walden Career Services Center tilbyr one-on-one rådgivning og en online portefølje av ressurser for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel CV skriving, jobbsøking, og intervjustrategier.

Online Learning Walden fleksibilitet og støtte sette din utdannelse innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online lærerik opplevelse som inkluderer:

Praktisk startdatoer hele året. Orientering som forbereder deg for å lykkes i et online-miljø. Evne til å gjennomføre kurs når og hvor det passer for deg. Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet. Ressurser multimedia designet for å øke elevenes læring: videoer, case-studier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonstemaer. En global online fellesskap av lærere, studenter og alumni.

Walden kurs fokusere på praktiske ferdigheter og strategier du kan bruke umiddelbart på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på reelle problemer, og mange programmer tilbyr muligheten til å bruke det du har lært gjennom en practicum opplevelse. Kurs ta hensyn til dagens forskning og case-studier for å forbedre kritisk tenkning. Vår online format oppmuntrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk i feltet.

Fakultet Walden fakultetet medlemmer er fokusert på din suksess. Vår ekspert fakultetet omfatter forskere, forskere og fremstående ledere som er valgt for sine faglige og industri legitimasjon samt for sine pedagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere, og skape et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% av Walden fakultetet medlemmer holde minst en doktorgrad, og kollektivt de har mottatt mer enn 900 priser for sine faglige prestasjoner og fremragende bidrag til sine felt. Walden fakultetet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller eksperter. De har et bredt spekter av eksperimentelle og kulturell bakgrunn og utmerke seg på å integrere sin kompetanse inn i klasserommet.

Alumni fellesskap Walden Universitetet har mer enn 79,800 studenter over 135 land over hele verden. Våre studenter er støttet av en aktiv alumni forening, som holder nyutdannede knyttet til elever, lærere, og tidligere kolleger fra større Walden samfunnet. Alumni delta i regionale aktiviteter og forbli engasjert gjennom Alumni Ambassador Program, myWaldenAlumni-våre alumni portal-og universitetets signatur publikasjonen, Walden magasin, som fremhever det som er oppnådd av våre tidligere studenter to ganger i året.

Akkreditering Walden University er akkreditert av The Higher Learning kommisjonen og medlem av North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE) Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE) Rådet for Akkreditering av Rådgiving og relaterte utdanninger (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Senter (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogram Akkreditering Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilby relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

Programmene og kurs er av høy kvalitet. Studenter som kvalifiserer ha tilgang til føderal student hjelpemiddel. Opptjent er lettere å overføre enn opptjent ved ikke-akkrediterte institusjoner.

Når man skal vurdere legitimasjon, arbeidsgivere og universiteter ofte ser etter søkere som har tjent en grad fra et akkreditert universitet.

Finn informasjon om kostnader, yrke typer, fullføring, og median lånegjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se PhD - Lawstudies » Se MSc - Master » Se PhD - PhDStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Doktor I Bedriftsøkonomi (DBA) - Energiledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Walden University ACBSP-akkreditert Doctor of Business Administration (DBA) Programmet undersøker noen av utfordringene og prospekter som i dag eksisterer [+]

Er du forberedt på å påvirke og fremme fremtidens forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkreditert Doctor of Business Administration (DBA) Programmet undersøker noen av utfordringene og prospekter som i dag eksisterer i den dynamiske verden av virksomheten, slik som globalisering, etikk, og interessenter relasjoner. Utforsk nye strategier i virksomheten lederskap og avansert beslutningsprosesser samtidig få en grundig forståelse av både teori og anvendt forskning innenfor virksomheten sfære.

Spesialiseringer

regnskap Energiledelse entreprenørskap finans Global forsyningskjede Helsefag Homeland Security Human Resource Management Informasjon systemadministrasjon internasjonal virksomhet lederskap markedsføring Prosjektledelse Self-Designet Social Impact Ledelse Teknologi Entreprenørskap ... [-]

MA

Master I Kunst I Undervisning (mat) - Spesialundervisning (k-alder 21)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Gjør din lidenskap for å lære deg en tilfredsstillende karriere som førstegangslærer ved å skrive inn Walden's Lærerforberedelsesprogram med en Master of Arts in Education (MAT). Velg mellom tre spesialiseringer [+]

Walden er online Master of Arts i undervisning med spesialisering i spesialundervisning (K-Alder 21), ideell for de som allerede har en bachelorgrad eller høyere, og er interessert i å bli lærer. Dette onlineprogrammet er godt egnet for uavhengige, selvstyrte elever med gode tidskompetanse. Den inneholder en rekke akademiske krav eller milepæler, designet for å sikre at du har oppnådd den nødvendige kompetansen og kompetansen til å være en mer effektiv lærer. På hver milepæl vil fremdriften i programmet bli vurdert ved hjelp av vurderinger som samsvarer med amerikanske nasjonale faglige standarder.

Dette programmet har:

Virtuelle feltopplevelser samt skolebaserte feltopplevelser. Oppgaver som gir opplæringsopplevelser i klasserom. En reflekterende, forskningsbasert tilnærming til læring. Beste praksis fra nasjonale industrieksperter via videoer. En læreplan basert på amerikanske nasjonale standarder. ... [-]

Master of Arts in Teaching (MAT) (Teacher Preparation)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Minneapolis

Slå din lidenskap for læring i en oppfylle karriere som en første gangs lærer ved å melde i Walden er Master of Arts i Undervisning (MAT) program. [+]

[-]

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Forbedre din evne til å kommunisere effektivt med interne og eksterne interessenter med kommunikasjons spesialisering. Kurs i denne spesialiseringen utforsker elementene i vellykket mellommenneskelig og organisatorisk kommunikasjon og lederens rolle i å sikre at kommunikasjon oppnå ønskede mål. Du vil undersøke hvordan du kan skreddersy informasjon til ulike målgrupper og formål ... [+]

Lære strategier for å forbedre organisasjonens effektivitet gjennom Walden University ACBSP-akkreditert Master of Business Administration (MBA) program. Med dette online grad programmet, kan du få forretnings-og lederegenskaper for å løse organisasjonens unike forretningsmessige utfordringer. Velge mellom ulike spesialiseringer innen dette mangfoldige og dynamisk felt, inkludert corporate finance, entreprenørskap, internasjonal business, ledelse og prosjektledelse. Det du lærer i klasserommet kan umiddelbart i bruk i din virksomhet å påvirke bunnlinjen.

Spesialiseringer

regnskap kommunikasjon Corporate finance Entreprenørskap og Small Business Helsefag Human Resource Management internasjonal virksomhet lederskap Markedsføring Prosjektledelse egenutviklede ... [-]

Master Of Business Administration (MBA) (kompetansebasert)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i prosjektledelse gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. [+]

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i prosjektledelse gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. I denne selvstyrt online program, kan du:

Uavhengig lære kritiske lederegenskaper som du kan bruke umiddelbart. Utforsk business trender og temaer som er relevante for dagens arbeidsgivere og industri. Angi pris ved å sette tempo-jo raskere du lærer, jo mindre du betaler.

Walden er kompetansebaserte MBA-programmet er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP), en ledende spesialisert akkreditering forening som identifiserer og støtter forskning i næringslivet utdanning.... [-]


MSc

Ms I Beredskap

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskap ledere, som kan bli bedt om å samarbeide med første reaksjoner, påvirke offentlig politikk, eller beskytte nabolag fra katastrofer. [+]

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskap ledere, som kan bli bedt om å samarbeide med første reaksjoner, påvirke offentlig politikk, eller beskytte nabolag fra katastrofer. I Walden er MS i Emergency Management-programmet, kan du få avansert trening og lederegenskaper er nødvendig for å lede beredskap innsats og utvikle katastrofe forebygging og respons planer. Programmet tilbyr en rekke spesialiseringer samt muligheten til å forberede seg til å tjene sertifikater fra FEMA Emergency Management Institute.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

strafferett Globalt lederskap Homeland Security Offentlig styring og ledelse Terrorisme og Emergency Management [-]

Ms I Høyere Utdanning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Walden er MS i høyere utdanning program designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av yrker i høyere utdanningsinstitusjoner, fra lærere og ansatte stillinger for å taste administrative jobber, fokuserer på å fremme både organisatorisk og student suksess. [+]

Walden er MS i høyere utdanning program designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av yrker i høyere utdanningsinstitusjoner, fra lærere og ansatte stillinger for å taste administrative jobber, fokuserer på å fremme både organisatorisk og student suksess. Få en forståelse av virksomheten, styresett og organisasjonskulturer i høyere utdanning. Utforsk beste praksis for å skape studentfokusert læringsmiljøer. Velg mellom en rekke spesialiseringer er designet for å møte dine individuelle behov og interesser.

Du kan jobbe mot graden med en hastighet som er riktig for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Advance gjennom programmet jevnt mens administrerende andre forpliktelser. Fast Track: Ta to kurs samtidig. Fokusere mer tid på programmet og fullføre graden raskere. ... [-]

Ms I Informasjonsteknologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 24 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 2 fler

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet for å hjelpe deg å gå inn og gå videre i det raskt voksende IT-feltet. [+]

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet for å hjelpe deg å gå inn og gå videre i det raskt voksende IT-feltet. En leder i nettbasert utdanning, Walden tilbyr håpefulle og erfarne IT-fagfolk muligheten til å lære i en state-of-the-art virtuelle miljøet med virtuelle laboratorier og Walden eksklusive MobileLearn® teknologi.

Dette programmet karriere-bygningen formatet gjør det mulig å tjene på Graduate Certificate i Information Systems etter å ha fullført de fire første kursene * og deretter forfølge avanserte studier i en av disse etterspurte spesialiseringer:... [-]


MS I Instructional Design Og Teknologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og undervisningsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; community college utdanning; bedrifter og nonprofit arbeidsstyrke utvikling; og helsevesen, militære og regjeringen utdanning. [+]

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og undervisningsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; community college utdanning; bedrifter og nonprofit arbeidsstyrke utvikling; og helsevesen, militære og regjeringen utdanning. Utnytt Walden egne cutting-edge læring teknologier som du utforske læringsteori, instructional design prosesser, og effektive strategier for å engasjere 21. århundre elever.

Du kan jobbe mot graden med en hastighet som er riktig for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Advance gjennom programmet jevnt mens administrerende andre forpliktelser. Fast Track: Ta to kurs samtidig. Fokusere mer tid på programmet og fullføre graden raskere. ... [-]

Ms I Kommunikasjon

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Åpne døren til nye og spennende karrieremuligheter med en online mastergrad i kommunikasjon fra Walden University. [+]

Åpne døren til nye og spennende karrieremuligheter med en online mastergrad i kommunikasjon fra Walden University. Utforsk de nyeste kommunikasjon praksis og teorier; mestre kunsten av overbevisende meldinger; og lære å utvikle, gjennomføre og måle effektive kommunikasjonsplaner ved hjelp av tradisjonelle og digitale medier. Dette programmet inneholder også en innebygd profesjonell sertifikat, som du er kvalifisert for før å få din grad.

[-]

Ms I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan skape tillit, styrke andre, og positivt påvirke fremtiden for organisasjonen. [+]

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan skape tillit, styrke andre, og positivt påvirke fremtiden for organisasjonen. Walden University MS i Leadership Programmet tilbyr en helhetlig tilnærming til lederskap som forbereder deg til å møte et økende utfordringer i den dynamiske verden av virksomheten og å dyrke din personlige lederfilosofi. Gjennom virkelige leksjoner, kan du styrke din beslutningstaking evner som en etisk leder i et globalt miljø.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Human Resource Ledelse Lederutvikling Self-Designet [-]

Ms I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Advance din karriere i næringslivet, nonprofit, eller offentlig sektor ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS i Management program. Dette programmet forbereder deg til å nå dine faglige mål ved å gi deg virkelige verden kunnskap som kan hjelpe deg med å administrere prosjekter og effektivt lede team. [+]

Advance din karriere i næringslivet, nonprofit, eller offentlig sektor ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS i Management program. Dette programmet forbereder deg til å nå dine faglige mål ved å gi deg virkelige verden kunnskap som kan hjelpe deg med å administrere prosjekter og effektivt lede team. Lær å integrere og samordne organisatoriske prosesser og systemer samt å motivere medarbeidere til å møte og overgå de utfordringer og mål som er relevante for dagens dynamiske arbeidsmiljøer.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

kommunikasjon Helsefag Human Resource Management internasjonal virksomhet lederskap Markedsføring Prosjektledelse Strategi og Drift [-]

Ms I Menneskelige Og Sosiale Tjenester

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Videreutvikle din forpliktelse til sosial endring med en online MS i Human og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom profesjonelt fokusert pensum, interaktive case-studier og simuleringer, og en tverrfaglig tilnærming, forberede deg til å møte behovene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner innenfor en global kontekst. Konsepter og teori er brakt til liv gjennom bruk av animerte case-studier og en Interactive Learning Community. [+]

Fortsett din forpliktelse til sosial endring med en MS i menneskelige og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom et faglig fokusert nettbasert læreplan, interaktive case studies og simuleringer, og en interprofessional tilnærming, kan du forberede seg på å møte behovene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner i en global sammenheng. Konsepter og teorier blir levendegjort ved hjelp av animerte case-studier og et simulert samfunn. Du vil undersøke problemer som er karakteristiske for støtte til menneskelig og sosialtjenester, og får tilgang til en rekke organisasjoner for å forstå mulige strategier og løsninger.

Med en rekke spesialiseringer å velge mellom, kan du fokusere studiene på dine interesser og mål og utvikle ferdighetene til å utmerke seg i ditt felt.... [-]


Ms I Menneskelig Ressursforvaltning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. [+]

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. Enten du bare starte opp, eller ønsker å avansere til en høyere utøvende rolle, Walden University MS i Human Resource Management gir deg praktisk kunnskap som kan hjelpe deg å bli en mer effektiv HR-profesjonelle.

Utviklet av eksperter på feltet, er dette programmet helt på linje med den anbefalte læreplanen av Society for Human Resource Management (SHRM), og tilbyr et generelt program og tre karrierefokuserte spesialiseringer for å komplettere dine faglige mål.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Funksjonell Human Resource Management Integrering Funksjonell og Strategic Human Resource Management organisatorisk strategi ... [-]

Ms I Prosjektledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Lær om virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. [+]

Det er spådd at etterspørselen etter fagfolk som kan forstå praksis og prinsipper for prosjektledelse vil ha en dramatisk økning i nær fremtid. Walden er Master of Science i Project Management kan lære deg virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. Walden University er godkjent som et prosjekt lederopplæring leverandøren av Project Management Institute (PMI). Å være en PMI Registrert Education Provider (REP), Walden's University har avtalt å observere kvalitetssikring kriterier fastsatt av PMI. MSc in Project Management har blitt utviklet for å møte kritiske behovene til arbeidsgiverne i den moderne verden, og kan hjelpe deg å tjene legitimasjonen som er nødvendig for å gå videre i din karriere. Ved å melde deg inn i MS i Project Management programmet vil du få mulighet til å: • Konsentrer deg om tradisjonelle verktøy og bruke dem til prosjektledelse tekniske side. • Lær om risikostyring på prosjektnivå, samt forstå om sin innretting med organisatoriske risiko strategi. • Få den praktiske, teoretiske og analytiske evne til konstruktivt styre prosjekter på tvers av flere bransjer og domener. • Bruk din avstand-læring på arbeidsplassen og øke din evne til å styre prosjekter på tvers av faglige, organisatoriske og geografiske grenser. ... [-]


MS I Regnskap

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA USA Online Minneapolis

Enten du bare starte opp, forberede for CPA eksamen, eller er interessert i å fremme regnskap karriere, kan Walden University MS i regnskap programmet hjelpe deg å styrke din kompetanse i analyse og økonomiske beslutningsprosesser. [+]

Enten du bare starte opp, forberede for CPA eksamen, eller er interessert i å fremme regnskap karriere, kan Walden University MS i regnskap programmet hjelpe deg å styrke din kompetanse i analyse og økonomiske beslutningsprosesser. den utfordrende læreplanen er utformet for å hjelpe deg fremgang i dette raskt skiftende yrke, dekker ledelsesmessige regnskap, økonomistyring, aktuelle temaer, og juridiske og etiske regnskapsmessige problemstillinger.

Spesialiseringer

Regnskap for Professional Regnskap Med CPA vekt egenutviklede

Walden University bachelorgrad i Business Administration, Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA), og doktorgrad i Management-programmer er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP). Den MS i regnskap og BS i regnskap programmer er også akkreditert av ACBSP og har tjent organisasjonens Specialized Accounting Akkreditering.... [-]


Ms I Rettspsykologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder deg til å bruke sterke ny innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller i områder som datakriminalitet, kriminelle undersøkende analyse og profilering, terrorisme, og offeret advokatvirksomhet. [+]

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder deg til å bruke sterke ny innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller i områder som datakriminalitet, kriminelle undersøkende analyse og profilering, terrorisme, og offeret advokatvirksomhet. Utforsk biologiske, psykologiske og sosiale faktorer som påvirker kriminell atferd. Påfør psykologiske tilnærminger og begreper som du identifisere lovbrytere, inkludert yngel, i et bredt spekter av rettsmedisinske innstillinger. Vårt utvalg av spesialiseringer kan gi deg den kompetansen du trenger for å drive positiv endring i rettsapparatet.

Spesialiseringer

Criminal Justice (Self-Designet) cybercrimes familievold Juridiske problemstillinger i Forensic Psychology Militær Politiet Psykologi egenutviklede Sex Offender Behavior Terrorisme Victimology Oppmerksom på lisens ... [-]

Ms I Rettssystemet

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Bo i forkant av dette utviklende feltet mens du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte strafferettslige saker. Få bred eksponering til feltet av strafferettslige [+]

Bo i forkant av dette utviklende feltet mens du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte strafferettslige saker. Få bred eksponering til feltet av strafferettslige, inkludert hvordan politi, domstoler og rettelser funksjon og samhandle på lokalt, statlig og føderalt nivå. I MS i Criminal Justice programmet ved Walden University, kan du utforske en unik læreplan som kombinerer kriminell atferd teori med teknologi, Homeland Security, og ledelse som du kan bruke umiddelbart på jobb eller bruke til å fremme karrieren din.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Emergency Management Globalt lederskap Homeland Security Policy og koordinering Law and Public Policy politisk analyse Offentlig styring og ledelse Self-Designet Terrorisme, Mekling og Freds [-]

Ms I Rettssystemet Ledelse Og Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management Forbered deg på å lede endring i organisasjonen og innflytelse politikerne i din kommune. Hvis du er en politi-eller [+]

Forbered deg på å lede endring i organisasjonen og innflytelse politikerne i din kommune. Hvis du er en politi-eller strafferettslige profesjonell, kan Walden Universitetet hjelpe deg å få kunnskap og erfaring til å forberede ledende administrative stillinger i strafferettspleien eller overgang til en karriere i utdanning eller rådgivning. Walden er MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management program blander kriminell atferd teori med studier i menneskelige tjenester, teknologi og Homeland Security for å bidra til å utvide dine lederegenskaper.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Emergency Management Globalt lederskap Homeland Security Policy og koordinering Law and Public Policy politisk analyse Offentlig styring og ledelse Self-Designet Terrorisme, Mekling og Freds [-]

Ms I Tidlig Barndom Studier

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Utvikle kompetanse til å hjelpe barn trives med Walden er MS i Early Childhood Studies program. Utdype din forståelse av barnets utviklingsstadier, utforske de nyeste trendene og teorier i tidlig barndom, og få de praktiske ferdighetene som trengs for å skape miljøer der barn lære og vokse. [+]

Utvikle kompetanse til å hjelpe barn trives med Walden er MS i Early Childhood Studies program. Utdype din forståelse av barnets utviklingsstadier, utforske de nyeste trendene og teorier i tidlig barndom, og få de praktiske ferdighetene som trengs for å skape miljøer der barn lære og vokse. Velg mellom spesialisering som kan forberede deg til å jobbe som administrator i barnepass programmer eller sentre, påvirke offentlig politikk, lære andre tidlige barndom lærere, eller utdanne forskjellige befolknings mer effektivt.

Spesialiseringer

Administrasjon, ledelse og ledelse Early Childhood Public Policy and Advocacy Undervisning voksne i Early Childhood Feltet Undervisning og Mangfold i Early Childhood Education ... [-]

Ms I Tidlig Barndom Studier (kompetansebasert)

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis

Få kompetanse til å forberede seg lederroller i læringsmiljø for alle barn. [+]

Få kompetanse til å forberede seg lederroller i læringsmiljø for alle barn. Tjen en mastergrad i Early Childhood Studies med spesialisering i administrasjon, ledelse og lederskap gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. Gjennom dette på nettet, ikke-lisensstatusen program, kan du:

Utdype din forståelse av barns utvikling og læring. Utvid dine kunnskaper om effektive programmer og tjenester. Forbedre din evne til å koble spørsmål om egenkapital og inkludering til hvordan elevene lære og vokse.

Programmet er i The Richard W. Riley College of Education og ledelse ved Walden, et Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE) -accredited institusjon. NCATE akkreditering er en anerkjent standard for god faglig Prek-12 utdanning.... [-]


Ms I Utdanning (MSEd)

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Minneapolis

Designet av lærere for lærere, kan Walden er MS i utdanning (MSEd) programmet hjelpe deg å utvikle de kunnskaper og ferdigheter du trenger for å hjelpe elever lykkes i dag. Leveres i et elektronisk format, utforsker dette programmet beste praksis og den nyeste forskningen. [+]

Designet av lærere for lærere, kan Walden er MS i utdanning (MSEd) programmet hjelpe deg å utvikle de kunnskaper og ferdigheter du trenger for å hjelpe elever lykkes i dag. Leveres i et elektronisk format, utforsker dette programmet beste praksis og den nyeste forskningen. Observer master lærere i klasserommet og lære utprøvde teknikker for å skape støttende læringsmiljøer.

Velg mellom tradisjonelle online spesialiseringer samt akselerert MS i Utdanning (MSEd) spesialiseringer. Designet for selv-motiverte fagfolk utdanning, akselerert MSEd spesialiseringer gjøre deg i stand til å fullføre mastergrad i så lite som 12 måneder for undervisning så lavt som $ 10.000. * Studie ... [-]


Masters

Master I Informasjonssystemledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Ønsker du å få en dypere forståelse av rollen teknologi spiller i å oppnå organisatoriske mål og strategier? Walden University Master of Information Systems Management er utviklet [+]

Forbered deg på senior-nivå informasjonssystemer og teknologi lederstillinger i bredt spekter av bedrifter, myndigheter, utdanning og ideelle innstillinger. Kombinere ledelse kurs og avansert IT-opplæring, Walden er Master of Information Systems Management (optimisme) forbereder deg til:

Evaluer, design, og administrere informasjonssystemer kritiske til dagens bedrifter. Lead tverrfaglige team og IT-tiltak for å møte sentrale organisatoriske mål. Avansere til ledende stillinger.

Designet for å bygge din IT-karriere raskt og rimelig, gir dette programmet deg også mulighet til å oppnå et Graduate Certificate i informasjonssystemer etter at du har fullført dine fire første kurs. * Som Walden-student kan du velge når, hvor og hvordan du lærer takket være vår online format og MobileLearn®. Gjennom denne utdanningen teknologi, kan du lytte til kurs på din MP3-spiller, tilgang til klasserommet fra din iPhone, laste ned kurs til den bærbare datamaskinen, og mer.... [-]


Master I Sosialt Arbeid (msw)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Gjør deg klar til å fremme din sosialt arbeid karriere med en online Master of Social Work (MSW) fra Walden University. Dette online mastergrad programmet hjelper deg å utvikle de ferdighetene som trengs for å [+]

Forbered deg på å fremme din sosialt arbeid karriere med en CSWE-akkreditert Master of Social Work (MSW) fra Walden University. Dette online mastergrad programmet hjelper deg å utvikle de ferdighetene som trengs for å bli en sosialarbeider. Designet for å møte behovene til arbeider elevene, gjør Walden er online grad programmet du kan velge mellom tre grad ferdigstillelse alternativer, slik at du kan fullføre programmet innenfor en tidsramme som fungerer for deg. Vår MSW Programmet benytter skriftlige case-studier; prisbelønte, tilpasset video case-studier; i-person residenser; og felterfaring for å gi deg den virkelige verden å lære å forbedre kunnskap om feltet. Programmet kan forberede deg til å forfølge en karriere i en rekke innstillinger, for eksempel sykehus, privat praksis, sosiale tjenester etater og mentale helseklinikker.... [-]


Master Of Public Administration (MPA)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Utforsk strategier for å skape og gjennomføre programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) program. [+]

Utforsk strategier for å skape og gjennomføre programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) program. Få ledelse og organisatoriske ferdigheter mens du studerer hvordan administrasjonen av politikken kan positivt påvirke dekkede populasjoner. Undersøke aktuell forskning på feltet som du plassere deg selv for å fremme samarbeid på tvers av etater og avdelinger.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

strafferett Emergency Management Globalt lederskap Helsepolitikk Homeland Security Policy og koordinering Internasjonale ikke-statlige organisasjoner (NGOer) Law and Public Policy Kommunal- Management for Sustainable Communities Nonprofit styring og ledelse politisk analyse Offentlig styring og ledelse Terrorisme, Mekling og Freds [-]

Utdanning Spesialist (eds)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Ta din karriere videre, raskere, med Walden University online Education Specialist (EDS) programmer. Disse EDS programmer forberede deg til å forfølge nye lederroller mens du legge grunnlaget for å forfølge en doktorgrad [+]

Ta din karriere videre, raskere, ved å tjene en utdanning Specialist (EDS) grad online fra Walden University. Våre EDS programmer kan forberede deg til å forfølge nye lederroller mens du legge grunnlaget for å forfølge en doktorgrad, hvis du ønsker det.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Med Walden for livslang læring Pathway, studenter i de fleste av våre doktorgrad i Education, Doctor of Education (EDD), og Education Specialist (EDS) programmer tar mange av de samme innledende kursene. Du kan begynne i en av våre post-master-eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studium, noe som sparer deg for tid og penger.... [-]


PhD

Lege Av Utdanning (Ed.D.)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Du aspire trenger å kjøre transformative pedagogisk endring i institusjonen og samfunnet? Walden University online Doctor of Education (EDD) program utviklet for utøvere og ledere fra P-12 til høyere utdanning, og tilbyr fleksibilitet og valg for å møte dine behov, selv om disse behovene endres underveis. [+]

Du aspire trenger å kjøre transformative pedagogisk endring i institusjonen og samfunnet? Walden University online Doctor of Education (EDD) program utviklet for utøvere og ledere fra P-12 til høyere utdanning, og tilbyr fleksibilitet og valg for å møte dine behov, selv om disse behovene endres underveis.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Med Walden for livslang læring Pathway, studenter i de fleste av våre doktorgrad i Education, Doctor of Education (EDD), og Education Specialist (EDS) programmer tar mange av de samme innledende kursene. Du kan begynne i en av våre post-master-eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studium, noe som sparer deg for tid og penger.... [-]


Legen Av Informasjonsteknologi (dit)

Nettstudie September 2018 USA USA Online Minneapolis

I Walden er online Doctor of Information Technology (DIT) program, kan studenter få avansert kunnskap innen informasjonsteknologi og også skaffe seg de strategiske lederegenskaper som trengs for å lede organisasjoner gjennom kritiske IT-relaterte utfordringer. [+]

Vellykket ledere i dagens IT-bransjen har mer enn bare de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å forstå utvikling teknologi. De må også ha en viktig forståelse av hvordan organisasjonsstruktur og driftsfunksjoner kan påvirke vekst og suksess.

I Walden er online Doctor of Information Technology (DIT) program, kan studenter få avansert kunnskap innen informasjonsteknologi og også skaffe seg de strategiske lederegenskaper som trengs for å lede organisasjoner gjennom kritiske IT-relaterte utfordringer.

Dette programmet forbereder studentene for sentrale IT-og lederstillinger innenfor organisasjoner og konsulentfirmaer, samt roller i akademia. Gjennom problembasert læring simulatorer, forskningsseminarer, residenser, og andre læringsmuligheter, vil du analysere relevante IT-scenarier for å utvikle løsninger du kan implementere i din arbeidsplass. Ved å forfølge din doktorgrad i informasjonsteknologi, vil du utforske kvalitative og kvantitative forskningsmetoder og fullføre en doktorgradsstudie som viser din evne til å undersøke, kritikk, og syntetisere kunnskap, teori og erfaring i et anvendt IT-prosjekt. Curriculum... [-]


Phd I Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Enten du søker å dele din kompetanse som pedagog, konsulent, eller en virksomhet leder, kan Walden er ACBSP-akkreditert PhD in Management-programmet hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige mål. Vurdere betydningen av ledelse på ansatte og organisasjoner og lære teorier, konsepter og teknikker for mer effektive beslutningsprosesser. Gjennom et utvalg av spesialisering, kan du forberede seg til å møte den stadige utfordringer og muligheter som finnes innenfor ditt yrke mens drive original forskning i et område som utfyller dine interesser. [+]

Enten du søker å dele din kompetanse som pedagog, konsulent, eller en virksomhet leder, kan Walden er ACBSP-akkreditert PhD in Management-programmet hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige mål. Vurdere betydningen av ledelse på ansatte og organisasjoner og lære teorier, konsepter og teknikker for mer effektive beslutningsprosesser. Gjennom et utvalg av spesialisering, kan du forberede seg til å møte den stadige utfordringer og muligheter som finnes innenfor ditt yrke mens drive original forskning i et område som utfyller dine interesser.

Spesialiseringer

finans Human Resource Management Informasjon systemadministrasjon Ledelse og organisasjonsendring egenutviklede ... [-]

Phd I Menneskelige Og Sosiale Tjenester

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Lag en positiv innvirkning på samfunnet og organisasjonen som du utforsker strategier for å hjelpe de som sliter med problemer som for eksempel sykdom, avhengighet, vold og fattigdom. Gjennom virtuelle simuleringer, animerte case-studier, og en tverrfaglig tilnærming, kan Walden doktorgrad i menneskelige og sosiale tjenester programmet utvide din forståelse av den menneskelige tjenester felt i en global sammenheng. [+]

Lag en positiv innvirkning på samfunnet og organisasjonen som du utforsker strategier for å hjelpe de som sliter med problemer som for eksempel sykdom, avhengighet, vold og fattigdom. Gjennom virtuelle simuleringer, animerte case-studier, og en tverrfaglig tilnærming, kan Walden doktorgrad i menneskelige og sosiale tjenester programmet utvide din forståelse av den menneskelige tjenester felt i en global sammenheng.

Programmet tilbyr en rekke studieretninger som er designet for å møte dine behov og interesser. Lær hvordan effektiv politikk og praksis kan forbedre livskvaliteten for dekkede populasjoner. Gjennom original forskning, kan du utforske de teorier, konsepter og strategier som er innflytelsesrike i feltet i dag.... [-]


Phd I Offentlig Politikk Og Administrasjon

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Med en PhD i offentlig politikk og administrasjon fra Walden, kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer mot USA og nasjoner over hele verden. Dette online doktorgradsprogram vil gi deg en detaljert forståelse av offentlig politikk teori, forskning og praksis i en global sammenheng for å effektivt argumentere for endring som positivt påvirker individer og samfunn. [+]

Med en PhD i offentlig politikk og administrasjon fra Walden, kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer mot USA og nasjoner over hele verden. Dette online doktorgradsprogram vil gi deg en detaljert forståelse av offentlig politikk teori, forskning og praksis i en global sammenheng for å effektivt argumentere for endring som positivt påvirker individer og samfunn. Undervist av scholar-utøvere, kan programmet posisjonere deg for å oppnå et nytt nivå av troverdighet og innflytelse i feltet og å omfavne nye og spennende karrieremuligheter som forsker, høyskole-nivå pedagog, eller administrativ leder i det private, offentlige, eller nonprofit sektor.

... [-]

PhD I Pedagogikk

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA USA Online Minneapolis

Walden doktorgrad i Education programmet tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til anerkjente fakultetet medlemmer og student støttetjenester. Gjennomføre original forskning i ditt område av interesse, utdype dine forskning ferdigheter, og forberede seg til å bidra som en utdanning leder, administrator, ansatt eller politiker. [+]

Walden doktorgrad i Education programmet tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til anerkjente fakultetet medlemmer og student støttetjenester. Gjennomføre original forskning i ditt område av interesse, utdype dine forskning ferdigheter, og forberede seg til å bidra som en utdanning leder, administrator, ansatt eller politiker.

Bli med mer enn 100 statlige lærere i året som har valgt Walden University for å få sin utdanning grad.

Spesialiseringer

Curriculum, Undervisning, vurdering og evaluering Early Childhood Ledelse og Advocacy Early Childhood Special Education (Non-lisensstatusen) Utdanningspolitikk, Ledelse og Administrasjon Educational Technology and Design Høyere utdanning Ledelse, administrasjon og politikk Læring, instruksjon, og innovasjon Organisasjons Research, vurdering og evaluering Reading, Literacy, vurdering og evaluering (Non-lisensstatusen) ... [-]

PhD I Psykologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 2 fler

Walden University PhD i psykologi program kombinerer strenge akademikere og original forskning, slik at du kan bygge ferdigheter og kunnskap som kreves for å møte endrede behov i en mangfoldig verden. Levert på nettet, følger dette programmet en lærd-utøveren modell som oppfordrer deg til å integrere akademisk forskning med praktisk kompetanse. Lærte av respekterte forskere og eksperter på området, vil kurs i dette programmet forberede deg til å gjøre en forskjell i andres liv. Velg mellom en rekke spesialiseringer designet for å møte dine individuelle mål og interesser. [+]

Walden University PhD i psykologi program kombinerer strenge akademikere og original forskning, slik at du kan bygge ferdigheter og kunnskap som kreves for å møte endrede behov i en mangfoldig verden. Levert på nettet, følger dette programmet en lærd-utøveren modell som oppfordrer deg til å integrere akademisk forskning med praktisk kompetanse. Lærte av respekterte forskere og eksperter på området, vil kurs i dette programmet forberede deg til å gjøre en forskjell i andres liv. Velg mellom en rekke spesialiseringer designet for å møte dine individuelle mål og interesser.

Spesialiseringer

Klinisk psykologi utviklings~~POS=TRUNC psykologi~~POS=HEADCOMP Educational Psychology Forensic Psychology General Psychology (Research Option) General Psychology (Undervisning Option) helsepsykologi Sosialpsykologi ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, 55401 US