Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag! Walden grad og sertifikat programmer er designet for å jobbe fagfolk. Send inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme din karriere. I mer enn 40 år har Walden University , en akkreditert institusjon, hjulpet arbeidstakere med å nå sine læringsmål. Walden grad og sertifikat programmer er utviklet for å hjelpe elevene å utforske dagens markedstrender, få relevante ferdigheter som kan brukes umiddelbart i den virkelige verden, og skape positiv samfunnsendring i deres liv og samfunn. Studentene blir undervist av fakultetsmedlemmer som er både lærde og utøvere, og gir faglig perspektiv og praktisk erfaring i nettbasert klasserom.

Hvorfor velge Walden?

 • Alternativer: Walden tilbyr for tiden mer enn 80-gradsprogrammer, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikatprogrammer, slik at du finner programmet eller studieområdet du trenger.
 • Peer-nettverk: I Walden-samfunnet, som består av mer enn 127 600 studenter og alumner, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på reisen din.
 • Mange perspektiver: Waldens mangfoldige studentlegeme kommer fra alle 50 amerikanske stater og over 150 land.
 • Ekspertfakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetmedlemmer, og er eksperter på sine fagområder som gir real-world-opplevelse til sine kurs.
 • Studenttilfredshet: 91% av Walden-kandidatene som reagerte på en 2013-Walden-undersøkelse indikerte å være veldig fornøyd eller fornøyd med deres alma mater. *

* Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Opptak

Walden University opptakskrav varierer etter program og grad. Walden registreringsrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe deg med hvert trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk hjelp. Registreringsrådgivere kan også forklare Waldens overføring av kredittpolitikk for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og finansiell støtte

Å betale for utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansieringsmulighetene som er tilgjengelige for deg, inkludert stipend, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med arbeidsgiveren din for å se om de tilbyr kursrefusjon for kursene dine. En Walden registreringsrådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansieringsmuligheter som er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre kreditter tjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av dine nødvendige studiepoeng.

Støtter din suksess

Walden har som mål å hjelpe deg med å nå deg. Fra din første forespørsel gjennom hvert trinn i studiene, kan du dra nytte av et bredt spekter av studentstøttetjenester som er utformet for å hjelpe deg med å lykkes i din pedagogiske reise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige rådgivere: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i tilmelding, økonomisk hjelp, akademikere og andre støttetjenester for å få mest mulig ut av ditt onlineprogram. Teknisk assistanse: Undersøk bekymringsfri, siden du vet at du har 24/7-tilgang til Walden teknisk support. Tilpasset støtte for nettstudenter: Tilgjengelig overalt med Internett-tilgang, inneholder Walden's nettbibliotek over 64 000 fulltekstskrifter, mer enn 100 databaser og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd spesielt for online doktorgradsstudenter, inkludert en fakultetskompetanse katalog og assistanse med avhandling forskning og muntlig forsvar. Skrive senter: Skarp skriveferdighetene dine med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av profesjonelle redaktører og veiledere på heltid. Academic Residencies: Nettverk med fakultet, ansatte og jevnaldrende på personopphold, designet for å gi deg tilleggsforskning og skriftlig støtte til masterstudiet eller doktorgradsstudiet. Karriere Tjenester: Walden's Career Services Center tilbyr en-mot-en-rådgivning og en online ressursportefølje for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel skriving av tekst, jobbsøking og intervjustrategier.

Online læring

Waldens fleksibilitet og støtte gir din utdanning innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online læringserfaring som inkluderer:

 • Praktiske startdager gjennom hele året.
 • Orienteringen som forbereder deg til suksess i et online miljø.
 • Evne til å fullføre kurs når og hvor det er praktisk for deg.
 • Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet.
 • Multimedia ressurser som er utformet for å øke studentlæring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonsemner.
 • Et globalt nettbasert fellesskap av fakultet, studenter og alumner.

Walden kurs fokuserer på praktiske ferdigheter og strategier du kan søke omgående på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på virkelige problemer, og mange programmer gir deg muligheten til å søke det du har lært gjennom en praktisk erfaring. Kursene tar hensyn til gjeldende forskning og casestudier for å forbedre kritisk tenkning. Vårt online format oppfordrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk på ditt felt.

Fakultet

Walden fakultet medlemmer er fokusert på din suksess. Vårt faglige fakultet omfatter forskere, forskere og fremtredende ledere som er valgt for deres faglige og industrielle legitimasjon samt for deres undervisningsmuligheter. De fungerer som veiledere og rådgivere og fremmer et støttende og inkluderende læringsmiljø. Her er tallene: 86% av Walden-fakultetets medlemmer har minst en doktorgrad, og samlet har de mottatt mer enn 900 priser for profesjonelle prestasjoner og fremragende bidrag til sine fagområder. Walden-fakultetet inkluderer også 26 Fulbright-akademikere eller spesialister. De har et bredt spekter av erfaringsmessige og kulturelle bakgrunner, og utmerker seg ved å integrere sin kompetanse i klasserommet.

Alumni-fellesskapet

Walden University har over 79.800 alumni på tvers av 135 land rundt om i verden. Våre alumni støttes av en aktiv alumniforening, som holder kandidatene koblet til studenter, fakultet og andre alumni i det større Walden-fellesskapet. Alumni deltar i regionale aktiviteter og forblir engasjert gjennom alumni-ambassadørprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - og universitetets underskriftspublikasjon, Walden-magasinet, som fremhever alumniens prestasjoner to ganger i året.

akkreditering

Walden University er akkreditert av The Higher Learning Commission og et medlem av North Central Association, www.ncahlc.org. Walden er stolt av å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

 • Nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE)
 • Akkreditering Råd for Business Skoler og Programmer (ACBSP)
 • Kommisjonen for collegiate nursing education (CCNE)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Prosjektledelse Institutt (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogrammer
 • Akkrediteringskomité for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering bekrefter at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilbyr relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

 • Programmene og kursene er av høy kvalitet.
 • Studenter som kvalifiserer har tilgang til føderalt studenthjelp.
 • Innbetalt studiepoeng er enklere å overføre enn studiepoeng opptjent hos ikke-akkrediterte institusjoner.

Når du vurderer legitimasjon, ser arbeidsgivere og universiteter ofte etter søkere som har oppnådd en grad fra et akkreditert universitet. Finn informasjon om kostnader, yrke typer, ferdigstillingsrenter og median lån gjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Walden University

Er du forberedt på å påvirke og fremme fremtiden for forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkrediterte doktorgradsstudent (DBA) -programmet undersøker noen av de u ... [+]

Er du forberedt på å påvirke og fremme fremtiden for forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkrediterte doktorgradsstudent (DBA) -programmet undersøker noen av de utfordringene og prospektene som for tiden eksisterer i den dynamiske verden, som globalisering, etikk og interessentrelasjoner. Utforsk nye strategier i næringslivsledelse og avansert beslutningstaking, samtidig som du får en grundig forståelse av både teori og anvendt forskning innenfor virksomhetsområdet.

spesialiseringerregnskapEnergistyringentreprenørskapFinansiereGlobal Supply Chain ManagementHelseforvaltningHomeland SecurityHuman Resource ManagementInformasjonssystemledelseInternasjonal BusinessLedelsemarkedsføringProsjektledelseSelf-DesignetSosial Impact ManagementTeknologi Entreprenørskap... [-]
USA USA Online
July 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Med en doktor i offentlig administrasjon (DPA) fra Walden, kan du lede sosiale endringer og jobbe for å løse problemer med styring. Dette karriereorienterte, praktiserend ... [+]

Med en doktor i offentlig administrasjon (DPA) fra Walden, kan du lede sosiale endringer og jobbe for å løse problemer med styring. Dette karriereorienterte, praktiserende doktorgradsprogrammet bidrar til å forberede deg på viktige roller i offentlige, offentlige og ideelle organisasjoner. I dette profesjonelle doktorgradsprogrammet vil du søke om forskning for å skape konkrete løsninger og bli en effektiv leder. Gjennom læring med real-world relevans og praktiske boliger, samarbeider du med fakultet, profesjonelle kunder og medstudenter i å ta opp problemer som påvirker mennesker i dag.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)StrafferettNødadministrasjonGeo... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk

MBA

Walden University

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering ... [+]

Forbered deg på å fremme karrieren din og få større gjennomslagskraft i dagens globale arbeidsstyrke. Tjene en Master of Business Administration (MBA) med spesialisering i prosjektledelse gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. I denne selvstyrt online program, kan du:

Uavhengig lære kritiske lederegenskaper som du kan bruke umiddelbart. Utforsk business trender og temaer som er relevante for dagens arbeidsgivere og industri. Angi pris ved å sette tempo-jo raskere du lærer, jo mindre du betaler.

Walden er kompetansebaserte MBA-programmet er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP), en ledende spesialisert akkreditering forening som identifiserer og støtter forskning i næringslivet utdanning.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Få den virkelige verdenskompetansen du trenger for å oppfylle ditt profesjonelle potensial - og fortsett i en konkurransedyktig arbeidsstyrke - med Walden University ACBS ... [+]

Få den virkelige verdenskompetansen du trenger for å oppfylle ditt profesjonelle potensial - og fortsett i en konkurransedyktig arbeidsstyrke - med Walden University ACBSP-godkjente Master of Business Administration (MBA) -program. Med dette 100% online grad programmet kan du få forretnings- og lederegenskaper til å håndtere organisasjonens unike forretningsutfordringer. Velg mellom ulike spesialiseringer innen dette mangfoldige og dynamiske feltet, inkludert bedriftsfinansiering, entreprenørskap, internasjonal virksomhet, ledelse og prosjektledelse. Det du lærer i klasserommet, kan brukes umiddelbart i din virksomhet neste dag. Vår MBA er også tilgjengelig gjennom Tempo Learning® av Walden, som gjør at du kan tilpasse din grad og bruke din tidligere yrkeserfaring for å akselerere fremdriften din.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk

MSc

Walden University

Få ferdighetene til å forberede lederrollene i læringsmiljøer for alle barn. ... [+]

Få ferdighetene til å forberede lederrollene i læringsmiljøer for alle barn. Tjen en MS i barndomsstudier med en spesialisering i administrasjon, ledelse og ledelse gjennom Tempo Learning® av Walden, vår tilpassede, kompetansebaserte utdanningsmulighet. Gjennom dette online-lisensprogrammet kan du:

Dekk din forståelse av barns utvikling og læring.Utvid din kunnskap om effektive programmer og tjenester.Forbedre din evne til å knytte problemer av egenkapital og inkludering til hvordan elevene lærer og vokser.Utforsk real-world problemer for å få praktiske, etterspurt ferdigheter og kompetanse.

Programmet er i Richard W. Riley College of Education og ledelse på Walden, et nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE) -accreditert institusjon. NCATE akkreditering er en anerkjent standard for ekspertise i profesjonell preK-12 utdanning.... [-]

USA USA Online
September 2019
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Utvikle kompetansen for å hjelpe barn trives med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Dekk din forståelse av utviklingsstadier for barn, undersøk de nyeste t ... [+]

Utvikle kompetansen for å hjelpe barn trives med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Dekk din forståelse av utviklingsstadier for barn, undersøk de nyeste trender og teorier i tidlig barndom, og få de praktiske ferdighetene som trengs for å skape miljøer der barna lærer og vokser. Velg mellom spesialiseringer som kan forberede deg til å jobbe som administrator i barnehageprogrammer eller -sentre, påvirke allmennpolitikken, lære andre barnepedagoger, eller utdanne ulike befolkninger mer effektivt.

spesialiseringerAdministrasjon, ledelse og ledelseBarnehage, offentlig politikk og advokatUndervisning av voksne i barnehagenUndervisning og mangfold i tidlig barndomsutdanning... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management Forbered deg for å lede forandringer i organisasjonen din og påvirke beslutningstakere i samfunnet ditt. Hvis du er ... [+]

Forbered deg for å lede forandring i organisasjonen din og påvirke beslutningstakere i samfunnet ditt. Hvis du er en rettshåndhevelse eller rettferdighetsprofessor, kan Walden University hjelpe deg med å få kunnskap og erfaring til å forberede for ledende stillinger i strafferettslig eller overgang til en karriere innen utdanning eller rådgivning. Walden er MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management program blander kriminell atferdsteori med studier i menneskelige tjenester, teknologi og hjemland sikkerhet for å bidra til å utvide dine ledelsesevner.

[-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av karriere i høyere utdanningsinstitusjoner, fra fakultet og stabsstillinger til viktige administrative jobber, fo ... [+]

Designet for de som ønsker å forfølge et bredt spekter av karriere i høyere utdanningsinstitusjoner, fra fakultet og stabsstillinger til viktige administrative jobber, fokuserer Walden MS i høyere utdanning på å fremme både organisatorisk og studenters suksess. Få en forståelse av business, governance og organisatoriske kulturer i høyere utdanning. Utforsk beste praksis for å skape studentfokuserte læringsmiljøer. Velg mellom en rekke spesialiseringer designet for å møte dine individuelle behov og interesser.

Du kan jobbe mot din grad med en hastighet som passer for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Forhånd gjennom programmet gradvis mens du administrerer andre forpliktelser.Fast Track: Ta to kurs på en gang. Fokusere mer tid på programmet og fullfør din grad raskere.... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Utforsk strategier for å kunne administrere en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management and Leadership Program. ... [+]

Utforsk strategier for å kunne administrere en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management and Leadership Program. Fra innsamlingsarbeid til frivillig rekruttering, tar dette programmet hensyn til behov og bekymringer hos moderne ideelle organisasjoner. Utvide din kunnskap om ideelle organisasjoner gjennom internasjonale temaer og konsepter innlemmet i løpet av kursene dine, og undersøk ledelsens ferdigheter - inkludert budsjettering - at ideelle organisasjoner er avhengige av å utføre sine oppdrag. Oppdag hvordan du kan fremme positiv sosial endring med denne online mastergraden.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

Globalt ledersk... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Forbered deg på å gå inn i det raskt voksende feltet industriell og organisatorisk psykologi som en IO-utøver, konsulent, bedrifts trener eller HR-leder i Walden's MS i I ... [+]

Forbered deg på å gå inn i det raskt voksende feltet industriell og organisatorisk psykologi som en IO-utøver, konsulent, bedrifts trener eller HR-leder i Walden's MS i Industrial and Organizational Psychology. Med fokus på praktisk anvendelse på arbeidsplassen, vil du utforske emner som gruppedynamikk, ledelse, resultatstyring og ansattes opplæring som du får ferdigheter som kreves for å bygge mer produktive og effektive organisasjoner.

spesialiseringerRådgivende psykologiGenerell praksisHuman Resource ManagementInternasjonal BusinessLedelseutvikling og coachingMerknad om lisensavtale

MS i industriell og organisatorisk psykologi er ikke lisensavtale og forbereder ikke et individ til å bli en lisensiert psykologi profesjonell.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet ... [+]

Fra kjerne programmering og nettverks kurs til videregående opplæring i høy etterspørsel IT spesialiseringer, Walden er MS i Information Technology programmet er utviklet for å hjelpe deg å gå inn og gå videre i det raskt voksende IT-feltet. En leder i nettbasert utdanning, Walden tilbyr håpefulle og erfarne IT-fagfolk muligheten til å lære i en state-of-the-art virtuelle miljøet med virtuelle laboratorier og Walden eksklusive MobileLearn® teknologi.

Dette programmet karriere-bygningen formatet gjør det mulig å tjene på Graduate Certificate i Information Systems etter å ha fullført de fire første kursene * og deretter forfølge avanserte studier i en av disse etterspurte spesialiseringer:... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og instruksjonsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; samfunnsutdanning; Bedrifts- og ideell arbeidsstyrk ... [+]

Lær å lage effektive teknologibaserte kurs og instruksjonsprogrammer for en rekke miljøer, inkludert høyere utdanning; samfunnsutdanning; Bedrifts- og ideell arbeidsstyrkeutvikling; og helsevesen, militær og statslig utdanning. Utnytte Waldens egen banebrytende læringsteknologi når du undersøker læringsteori, instruksjonsdesignprosesser og effektive strategier for å engasere lærere fra det 21. århundre.

Du kan jobbe mot din grad med en hastighet som passer for deg.

Tradisjonell: Ta ett kurs om gangen. Forhånd gjennom programmet gradvis mens du administrerer andre forpliktelser.Fast Track: Ta to kurs på en gang. Fokusere mer tid på programmet og fullfør din grad raskere.... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Åpne døren til spennende nye karrieremuligheter med en online MS i kommunikasjon fra Walden University . ... [+]

Åpne døren til spennende nye karrieremuligheter med en online MS i kommunikasjon fra Walden University . Utforsk de nyeste kommunikasjonspraksis og teorier; mestre kunsten til overbevisende meldinger; og lære å utvikle, utføre og måle effektive kommunikasjonsplaner ved hjelp av tradisjonelle og digitale medier. Dette programmet inneholder også et innebygd profesjonelt sertifikat, som du er kvalifisert til før du får din grad.

[-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Forbed din karriere i virksomheten, ideelle organisasjonen eller den offentlige sektoren ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS ... [+]

Forbed din karriere i virksomheten, ideelle organisasjonen eller den offentlige sektoren ved å videreutvikle dine ledelsesmessige ferdigheter gjennom Walden University MS in Management-program. Dette programmet forbereder deg til å nå dine profesjonelle mål ved å gi deg den virkelige verdenskunnskapen som kan hjelpe deg med å håndtere prosjekter og effektivt lede lag. Lær å integrere og justere organisatoriske prosesser og systemer, samt å motivere ansatte til å møte og overgå utfordringene og målene som er relevante for dagens dynamiske arbeidsmiljøer.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)HelseforvaltningHuman Resource ManagementLedelsemarkedsføring... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan generere tillit, styrke andre og påvirke fremtiden for organisasjonen din positivt. ... [+]

Lær strategier for å bli en mer effektiv leder som kan generere tillit, styrke andre og påvirke fremtiden for organisasjonen din positivt. Walden University MS i Lederskapsprogram tilbyr en omfattende tilnærming til lederskap som forbereder deg til å møte de utviklende utfordringene i den dynamiske verden av virksomheten og å dyrke din personlige ledelsesfilosofi. Gjennom ekte leksjoner kan du styrke dine beslutningsprosesser som en etisk leder i et globalt miljø.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)Human Resource LeadershipLeader DevelopmentSelf-Designet [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Har du lyst til å få digital markedsføring ferdigheter og strategier mens anskaffe en dypere forståelse av markedsføring grunnleggende? ... [+]

Har du lyst til å få digital markedsføring ferdigheter og strategier mens anskaffe en dypere forståelse av markedsføring grunnleggende? Som student i Walden er MS i markedsføring programmet, vil du utforske:

Tradisjonelle og cutting-edge markedsføring emner, fra merkevare differensiering til digital mediestrategi. Betydningen av kundeforståelse og relasjonsmarkedsføring i kundelojalitet og rollene til overtalelse og historiefortelling i utviklings innhold. Prosessen med å analysere markedsføring beregninger som en måte å informere strategiske beslutningsprosesser.

I dette online markedsføring masterstudiet, vil du også ha mulighet til å syntetisere din kunnskap ved å utvikle en strategisk markedsføringsplan for en reell eller fiktiv virksomhet. ... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Fortsett din forpliktelse til sosial endring med en MS i menneskelige og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom et faglig fokusert nettbasert læreplan, interaktive case st ... [+]

Fortsett din forpliktelse til sosial endring med en MS i menneskelige og sosiale tjenester fra Walden. Gjennom et faglig fokusert nettbasert læreplan, interaktive case studies og simuleringer, og en interprofessional tilnærming, kan du forberede seg på å møte behovene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner i en global sammenheng. Konsepter og teorier blir levendegjort ved hjelp av animerte case-studier og et simulert samfunn. Du vil undersøke problemer som er karakteristiske for støtte til menneskelig og sosialtjenester, og får tilgang til en rekke organisasjoner for å forstå mulige strategier og løsninger.

Med en rekke spesialiseringer å velge mellom, kan du fokusere studiene på dine interesser og mål og utvikle ferdighetene til å utmerke seg i ditt felt.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. ... [+]

Tilegne seg de strategiske, organisatoriske, ledelsesmessige og analytiske ferdigheter som motiverer og kjøre dagens arbeidsplass. Enten du bare starte opp, eller ønsker å avansere til en høyere utøvende rolle, Walden University MS i Human Resource Management gir deg praktisk kunnskap som kan hjelpe deg å bli en mer effektiv HR-profesjonelle.

Utviklet av eksperter på feltet, er dette programmet helt på linje med den anbefalte læreplanen av Society for Human Resource Management (SHRM), og tilbyr et generelt program og tre karrierefokuserte spesialiseringer for å komplettere dine faglige mål.

Spesialiseringer (I tillegg til generelt program)

Funksjonell Human Resource Management Integrering Funksjonell og Strategic Human Resource Management organisatorisk strategi ... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskapsforvaltere, som kan bli bedt om å samarbeide med første respondenter, påvirke folkepolitikk ... [+]

Få yrker krever dybde og bredde av kunnskap, ferdigheter og evne til beredskapsforvaltere, som kan bli bedt om å samarbeide med første respondenter, påvirke folkepolitikken eller beskytte nabolag fra katastrofer. I Walden er MS i Emergency Management programmet, kan du få avanserte trening og lederskap ferdigheter som er nødvendige for å lede nødhjelp innsats og utvikle katastrofe forebygging og respons planer. Programmet tilbyr en rekke spesialiseringer samt muligheten til å forberede seg til å tjene sertifikater fra FEMAs Emergency Management Institute.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)Selvdesignet [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Lær om virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. ... [+]

Det er spådd at etterspørselen etter fagfolk som kan forstå praksis og prinsipper for prosjektledelse vil ha en dramatisk økning i nær fremtid. Walden er Master of Science i Project Management kan lære deg virksomheten, ledelse og kommunikasjonsevner er nødvendig for å håndtere ulike team og prosjekter samtidig som du hjelper organisasjonen når sine strategiske mål. Walden University er godkjent som et prosjekt lederopplæring leverandøren av Project Management Institute (PMI). Å være en PMI Registrert Education Provider (REP), Walden's University har avtalt å observere kvalitetssikring kriterier fastsatt av PMI. MSc in Project Management har blitt utviklet for å møte kritiske behovene til arbeidsgiverne i den moderne verden, og kan hjelpe deg å tjene legitimasjonen som er nødvendig for å gå videre i din karriere. Ved å melde deg inn i MS i Project Management programmet vil du få mulighet til å: • Konsentrer deg om tradisjonelle verktøy og bruke dem til prosjektledelse tekniske side. • Lær om risikostyring på prosjektnivå, samt forstå om sin innretting med organisatoriske risiko strategi. • Få den praktiske, teoretiske og analytiske evne til konstruktivt styre prosjekter på tvers av flere bransjer og domener. • Bruk din avstand-læring på arbeidsplassen og øke din evne til å styre prosjekter på tvers av faglige, organisatoriske og geografiske grenser. ... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke sosiale, kulturelle og kognitive aspekter av menneskelig atferd og gir deg en grunnleggende forståelse av ps ... [+]

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke sosiale, kulturelle og kognitive aspekter ved menneskelig atferd, og gir deg en grunnleggende forståelse av psykologi prinsipper og hjelper deg med å forberede seg på å løse virkelige problemer i et bredt spekter av innstillinger. Få en sterkere forståelse av flerkulturelle perspektiver av psykologi og velg fra en rekke spesialiseringer som passer dine individuelle interesser og mål.

spesialiseringerAnvendt psykologiPedagogisk psykologiGenerell psykologiHelsepsykologiLedelseutvikling og coachingSosial psykologiMerknad om lisensavtale

MS i psykologi er ikke lisensavtale og forbereder ikke et individ til å bli en lisensiert psykologi profesjonell.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Uansett om du nettopp begynner, forbereder din CPA-eksamen, eller er interessert i å fremme din regnskapskarriere, kan Walden University MS i regnskapsprogram hjelpe deg ... [+]

Uansett om du nettopp begynner, forbereder din CPA-eksamen, eller er interessert i å fremme din regnskapskarriere, kan Walden University MS i regnskapsprogram hjelpe deg med å styrke dine ferdigheter i analyse og økonomisk beslutningstaking. Utformet for å hjelpe deg med å utvikle seg i dette raskt skiftende yrket, dekker den utfordrende læreplanen ledelsesregnskap, økonomistyring, aktuelle emner og juridiske og etiske regnskapsprosesser.

spesialiseringerRegnskap for profesjonelleRegnskap med CPA-vektSelf-Designet

Walden University MS i Regnskap er akkreditert av ACBSP og har tjent organisasjonens spesialiserte regnskapsakkreditering.

De fleste stater krever at enkeltpersoner fullfører 150 semester (225 kvart) timer på visse fagområder for å kunne kvalifisere seg til å utføre Certified Public Accountant (CPA) eksamen og / eller få en CPA-lisens. Waldens regnskapsprogrammer kan hjelpe kandidater med å utvikle seg til å møte disse kravene. BS i regnskap tilbyr 120 kvartaler (80 semester) kreditt timer som inkluderer høyere kurs i emner som finansiell regnskap, revisjon, beskatning og ledelse regnskap. MS i regnskap tilbyr 30 semester (45 kvartal) kreditt timer, mens MBA Regnskap spesialisering tilbyr ni semester (13,5 kvartal) kreditt timer. Disse programmene inkluderer utdannet kurs i emner som finansiell regnskap, ledelsesmessige regnskap, og juridiske og etiske regnskapsmetoder. Dette vil kreve at studentene fullfører ytterligere kurs for å møte statlige krav.... [-]

USA USA Online
July 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden University MS i Forensic Psychology programmet forbereder deg til å bruke sterke nye innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller på områ ... [+]

Walden University MS i Forensic Psychology programmet forbereder deg til å bruke sterke nye innsikt, ferdigheter og perspektiver til en rekke ikke-kliniske roller på områder som cyberkriminalitet, kriminell undersøkelsesanalyse og profilering, terrorisme og offerforsvar. Utforsk biologiske, psykologiske og sosiale faktorer som påvirker kriminell oppførsel. Bruk psykologiske tilnærminger og konsepter som du identifiserer lovbrytere, inkludert ungdommer, i et bredt spekter av rettsmedisinske innstillinger. Vårt utvalg av spesialiseringer kan gi deg den kompetansen du trenger for å drive positive endringer i det juridiske systemet. spesialiseringer

Criminal Justice (selvutformet)cybercrimesFamilie voldJuridiske spørsmål i rettsmedisinske psykologiMilitærPolitipsykologiSelf-DesignetSex Offender OppførselTerrorismeviktimologiMerknad om lisensavtale... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Hold deg i forkant med dette utviklingsfeltet når du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte straffesaker. Få bred eksponering til straffere ... [+]

Hold deg i forkant med dette utviklingsfeltet når du studerer de nyeste teoriene og utforsk dagens stadig mer sofistikerte straffesaker. Få bred eksponering til strafferettsområdet, herunder hvordan rettshåndhevelse, domstoler og rettelser fungerer og samhandler med lokale, statlige og føderale nivåer. I MS i Criminal Justice-programmet ved Walden University kan du utforske en unik læreplan som kombinerer kriminell atferdsteori med teknologi, hjemlandssikkerhet og ledelseskompetanse som du kan søke om på jobben eller bruke for å fremme din karriere.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

Behavioral SciencescybercrimesNødadministrasjonInternasjonal / ... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden's MS in Education (MSEd) -program er utviklet av lærere for lærere, og kan hjelpe deg med å utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å hjelpe elevene til ... [+]

Walden's 100% online MS in Education (MSEd) program er utviklet av lærere for lærere, og gjør det mulig for deg å utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å hjelpe elevene til å lykkes i dag. Dette programmet utforsker beste praksis og den nyeste forskningen i utdanning og gir deg muligheten til å observere masterlærere i deres klasserom for å lære velprøvde teknikker for å skape effektive læringsmiljøer.

Velg mellom tradisjonelle online spesialiseringer samt akselererte MS in Education (MSEd) spesialiseringer. Utformet for selvmotiverte fagfolk, gir de akselererte MSEd-spesialiseringene deg mulighet til å fullføre masterstudiet i så lite som 12 måneder for undervisning så lavt som $ 10 000. * Spesialiseringer... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

I Walden er online MS i utviklingspsykologi programmet, vil du bruke teori, forskning og praksis innen utviklingspsykologi til virkelige omgivelser. ... [+]

I Walden er online MS i utviklingspsykologi programmet, vil du bruke teori, forskning og praksis innen utviklingspsykologi til virkelige omgivelser. Å utforske kurser som fokuserer på aktuelle emner som virkningen av digital teknologi på menneskelig utvikling og de kritiske problemene som befolkningene som LGBTQ-fellesskapet og flyktningene står overfor, vil styrke din forståelse av samspillet mellom kognitiv, fysisk, emosjonell, sosial, helse , og kulturelle aspekter av utvikling for å hjelpe andre å overvinne kritiske utfordringer. Du kan også velge mellom seks spesialiseringer for å skreddersy studiene til dine karrieremål.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk

Masters

Walden University

Forbered deg på seniornivåinformasjonssystemer og lederskapsposisjoner i det brede spekteret av bedrifter, regjeringen, utdanning og ideell innstilling. ... [+]

Forbered deg på seniornivåinformasjonssystemer og lederskapsposisjoner i det brede spekteret av bedrifter, regjeringen, utdanning og ideell innstilling. I kombinasjon med ledelse og avansert IT-opplæring, forbereder Walden Master of Information Systems Management (MISM) programmet deg til:

Evaluere, designe og administrere informasjonssystemene som er kritiske for dagens virksomheter.Led korsfunksjonelle lag og IT-initiativer for å møte viktige organisatoriske mål.Frem til lederskap.

Designet for å bygge din IT-karriere raskt og rimelig, gir dette programmet deg også mulighet til å oppnå et Graduate Sertifikat i Informasjonssystemer etter at du har fullført dine fire første kurs. *... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Utforsk strategier for å skape og implementere programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) ... [+]

Utforsk strategier for å skape og implementere programmer og prosjekter som fremmer positiv sosial endring gjennom Walden University Master of Public Administration (MPA) -program. Få ledelses- og organisatoriske ferdigheter når du studerer hvordan politikkadministrasjonen kan påvirke underordnede befolkninger positivt. Undersøk gjeldende forskning på området når du posisjonerer deg selv for å fremme samarbeid på tvers av byråer og avdelinger.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

StrafferettNødadministrasjonGlobalt lederskapHelsepolitikkHomeland Security Policy and CoordinationInternasjonale ngo-organisasjoner (frivillige organisasjoner)Lov og off... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden University program for mastergradspolitikk (MPP) kan bidra til å forberede deg på å skape sosial endring gjennom effektiv offentlig politikk. ... [+]

Walden University program for mastergradspolitikk (MPP) kan bidra til å forberede deg på å skape sosial endring gjennom effektiv offentlig politikk. Utforsk måter å evaluere, implementere og skape effektiv policyendring i den private og offentlige sektoren. Dette programmet tilbyr en rekke spesialiseringer slik at du kan justere kursene dine med dine profesjonelle mål. Forbered deg på en karriere i et lokalt, statlig eller føderalt regjeringsorgan eller i en ideell eller bedriftsenhet.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

StrafferettNødadministrasjonGlobalt lederskapHelsepolitikkHomeland Security Policy and CoordinationInternasjonale ngo-organisasjon... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Ta din karriere videre, raskere, med Walden University online utdannelses spesialist (EdS) programmer. Disse EdS-programmene forbereder deg til å forfølge nye lederroller ... [+]

Ta karrieren ytterligere, raskere, ved å tjene en utdannelsesekspert (EdS) grad online fra Walden University . Våre EdS-programmer kan forberede deg til å forfølge nye lederskaproller mens du legger grunnlaget for å forfølge doktorgrad hvis du velger det.

Bli med i over 100 statslærere i året som har valgt Walden University å få sin utdannelsesgrad. Med Walden for livslang læring Pathway , studenter i de fleste av våre Ph.D. i utdanning, doktor i utdanning (edd) og utdanning spesialist (eds) programmer tar mange av de samme første kursene. Du kan starte i en av våre post-master eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studieprogram, noe som sparer tid og penger.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
39 - 96 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk

PhD

Walden University

Dette anvendte doktorgradsprogram er utviklet for å forbedre din tekniske ekspertise, samtidig som du hjelper deg med å utvikle ledelsesevner du trenger for å veilede org ... [+]

Dette anvendte doktorgradsprogram er utviklet for å forbedre din tekniske ekspertise, samtidig som du hjelper deg med å utvikle ledelsesevner du trenger for å veilede organisasjonen din i en stadig mer konkurransedyktig markedsplass. Forbered deg på stillinger på toppnivå i industri og akademia, for eksempel sjefsjef, sjefsteknolog, IS-sjef, IT-strateg og høyere utdannelsesfakultet eller administrator-gjennom lederskapssimulatorer, ansikt til ansikt, seminarkurs og Relevante kursoppgaver.

[-]
USA USA Online
September 2019
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Som en avansert sosialt arbeid profesjonell, er du oppfordret til å hjelpe samfunnet løse sine mest presserende utfordringer. ... [+]

Som en avansert sosialt arbeid profesjonell, er du oppfordret til å hjelpe samfunnet løse sine mest presserende utfordringer. Med Walden er Doctor of Social Work (DSW) program, kan du bli en mer autoritativ talsmann for sosial rettferdighet og få legitimasjon for å bli anerkjent som en leder i ditt felt.

Velg mellom flere spesialiseringer å justere dine studier med dine interesser, inkludert medisinsk sosialt arbeid, Avhengighet og sosialt arbeid, og klinisk kompetanse.

En av de få som tilbys på nettet, har DSW programmet en utfordrende læreplan som kan hjelpe deg med å tilegne seg ferdigheter til å vurdere, design, og gjennomføre sosiale velferdsordninger som gjør en positiv forskjell. En Master of Social Work (MSW) er nødvendig for å melde deg på dette programmet. ... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Trenger du å drive transformative pedagogiske endringer i institusjon og samfunn? Walden University online doktorgradsprogram (EdD) er utviklet for utøvere og administrat ... [+]

Trenger du å drive transformative pedagogiske endringer i institusjon og samfunn? Walden University online doktorgradsprogram (EdD) er utviklet for utøvere og administratorer fra P-12 til høyere utdanning, og tilbyr fleksibilitet og valg for å møte dine behov - selv om disse behovene endres underveis.

Bli med i over 100 statslærere i året som har valgt Walden University å få sin utdannelsesgrad.

Med Walden for livslang læring Pathway , studenter i de fleste av våre doktorgrad i Education, Doctor of Education (EDD) og Education Specialist (EDS) programmer tar mange av de samme innledende kursene. Du kan starte i en av våre post-master eller doktorgradsprogrammer i utdanning og flytte til et annet studieprogram, noe som sparer tid og penger.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Få den spesialiserte kunnskapen du trenger for å fremme i det spennende og mangfoldige feltet for rettsmedisinsk psykologi. ... [+]

Få den spesialiserte kunnskapen du trenger for å fremme i det spennende og mangfoldige feltet for rettsmedisinsk psykologi.

I dette nettprogrammet får du en dypere forståelse av det strafferettslige systemet og psykiske helseproblemer som kan føre til kriminell adferd. Utforsk måter å evaluere programmer utviklet for rettsmedisinske populasjoner som fanger, nylig utgitte lovbrytere, psykisk syke og ungdomsforbrytere.

Fremskritt din bane gjennom programmet med Fast Track-alternativet, og velg fra fem spesialiseringer som gir mulighet for intensiv utforskning av rettsmedisinsk psykologi som samsvarer med dine karrieremål. Forbered deg på en rolle som lærer, forsker eller konsulent i politiet for rettshåndhevelse, regjeringen, utdanningen eller nonprofit.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Som en av de første online doktorgradsprogrammene i industriell og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i industri- og organisasjonspsykologiprogrammet gjøre deg i ... [+]

Som en av de første online doktorgradsprogrammene i industriell og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i industri- og organisasjonspsykologiprogrammet gjøre deg i stand til å utdype din kunnskap om arbeidsplass og organisasjonsadferd. Når du utvikler avanserte ferdigheter i forandringsledelse, personals psykologi og forskningsteori og design, kan du forberede deg til å tjene som katalysator for endring i høyere utdanning, bedrifts-, regjerings- og andre arbeidsplassinnstillinger. Velg mellom en rekke spesialiseringer for å skreddersy studiene til dine spesifikke karriereinteresser og karrierevei.

spesialiseringerRådgivende psykologiGenerell praksisHuman Resource ManagementInternasjonal BusinessLedelseutvikling og coachingMerknad om lisensavtale... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
4 - 8 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Enten du prøver å dele din kompetanse som lærer, konsulent eller bedriftsleder, kan Walden's ACBSP-akkrediterte PhD in Management-program hjelpe deg med å oppnå de ferdig ... [+]

Enten du søker å dele og utvide din kompetanse som lærer, konsulent eller bedriftsleder, kan Walden's ACBSP-akkrediterte PhD in Management-program hjelpe deg med å oppnå de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige mål. Undersøke ledelsens innflytelse på ansatte og organisasjoner og lær teorier, konsepter og teknikker for mer effektiv beslutningstaking. Gjennom et utvalg av spesialiseringer, kan du forberede deg på å møte de løpende utfordringene og mulighetene som finnes i ditt yrke, mens du gjennomfører opprinnelig forskning i et område som utfyller dine interesser.

spesialiseringerFinansiereHuman Resource ManagementInformasjonssystemledelseLedelse og organisasjonsendringSelf-Designet... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Gjør en positiv innvirkning i samfunnet og organisasjonen din når du undersøker strategier for å hjelpe dem som sliter med problemer som sykdom, avhengighet, vold og fatt ... [+]

Gjør en positiv innvirkning i samfunnet og organisasjonen din når du undersøker strategier for å hjelpe dem som sliter med problemer som sykdom, avhengighet, vold og fattigdom. Gjennom virtuelle simuleringer, animerte casestudier og en interprofessional tilnærming, kan Walden's PhD i Human and Social Services program utvide din forståelse av feltet for menneskelige tjenester i en global sammenheng.

Programmet tilbyr en rekke spesialiseringer som er designet for å møte dine behov og interesser. Lær hvordan effektiv politikk og praksis kan forbedre livskvaliteten for underordnede befolkninger. Gjennom original forskning kan du utforske teorier, konsepter og strategier som er innflytelsesrike i feltet i dag.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Med en Ph.D. I offentlig politikk og administrasjon fra Walden kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer som står overfor USA og nasjoner ove ... [+]

Med en Ph.D. I offentlig politikk og administrasjon fra Walden kan du ta en aktiv rolle i å skape bærekraftige løsninger på problemer som står overfor USA og nasjoner over hele verden. Dette online doktorgradsprogrammet gir deg en detaljert forståelse av allmennpolitikk teori, forskning og praksis i global sammenheng for effektivt og effektivt å forutse forandringer som positivt påvirker enkeltpersoner og lokalsamfunn. Undervist av lærerutøvere, kan programmet posisjonere deg for å oppnå et nytt nivå av troverdighet og innflytelse i ditt felt, og å omfavne spennende nye karrieremuligheter som forsker, lærer på college-nivå eller administrativ leder i privat, offentlig eller ideell sektor.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden University PhD i Psykologi-programmet kombinerer rigorøse akademikere og opprinnelig forskning slik at du kan oppnå høyeste nivå av ekspertise innen teorier og bes ... [+]

Walden University PhD i Psykologi-programmet kombinerer rigorøse akademikere og opprinnelig forskning slik at du kan oppnå høyeste nivå av ekspertise innen teorier og beste praksis i psykologi. Dette 100% elektroniske programmet følger en lærerutøvermodell som oppfordrer deg til å integrere vitenskapelig forskning med praktisk kunnskap. Undervist av respekterte forskere og eksperter på feltet, vil kurs i dette programmet forberede deg til å gjøre en forskjell i andres liv som praktiserende professor, professor, konsulent eller forsker for regjeringen, ideelle organisasjoner og private organisasjoner.

spesialiseringerKlinisk psykologiPedagogisk psykologiForensic PsychologyGenerell psykologi (forskningsmulighet)Generell psykologi (undervisningsmulighet)HelsepsykologiSosial psykologi... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden doktorgrad i sosialt arbeid programmet kan forberede deg for neste trinn i sosialt arbeid karriere som forsker, college-nivå pedagog, eller administrativ leder. ... [+]

Walden doktorgrad i sosialt arbeid programmet kan forberede deg for neste trinn i sosialt arbeid karriere som forsker, college-nivå pedagog, eller administrativ leder.

En utfordrende læreplanen gjør det mulig å analysere avansert teori og utforske noen av de mest presserende og banebrytende problemstillinger i sosialt arbeid i dag. Ansikt-til-ansikt faglige residenser støtte læringsprosessen, slik at du kan samarbeide med professorer og kolleger, bygge sosiale og faglige fellesskapet, og forbedre din evne til å påvirke positiv sosial endring.

Du vil også få ferdigheter i akademisk skriving som kan hjelpe deg videre din rolle som leder. Oppnå de høyeste legitimasjon i ditt yrke med dette PhD-programmet i sosialt arbeid.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
4 - 8 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Walden's PhD in Education program tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til utmerke ... [+]

Walden's Ph.D. I utdanningsprogrammet tilbyr lærere og administratorer muligheten til å vokse som forskere og innovatører i høyere utdanning. Dra nytte av tilgang til utmerkede fakultetets medlemmer og studentstøttetjenester. Utfør opprinnelig forskning i ditt område av interesse, utdyp forskningsferdighetene dine, og forberede deg på å bidra som utdannelsesleder, administrator, fakultetmedlem eller politimaker. Bli med i over 100 statslærere i året som har valgt Walden University å få sin utdannelsesgrad.

spesialiseringer

Pensum, Instruksjon, Vurdering og EvalueringTidlig barndoms ledelse og advokatBarnehage Spesialutdanning (Ikke-lisensavtale)Opplæringspolitikk, ledelse og ledelseOpplærings teknologi og designLedelse, høyere ledelse, ledelse og politikkLæring, Instruksjon og InnovasjonOrganisatorisk forskning, vurdering og evalueringLesing, leseferdighet, vurdering og evaluering (ikke-lisensavtale)... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Walden University

Med PhD i utviklingspsykologi fra Walden University , kan du drive positive endringer i individers, families og samfunns liv. ... [+]

Med PhD i utviklingspsykologi fra Walden University , kan du drive positive endringer i individers, families og samfunns liv.

I dette tidsriktige relevante programmet bruker du forståelsen av menneskelig vekst og utvikling til aktuelle emner som teknologi i den digitale tidsalderen og behovene til befolkninger som LGBTQ-fellesskapet og flyktningene.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)Administrasjon og ledelseBarne- og ungdomsutviklingHelse og menneskelig utviklingInternasjonale perspektiver i utviklingspsykologiForskningSelvdesignetMerknad om lisensavtale

Ph.d. i utviklingspsykologi er ikke lisensavtale og forbereder ikke et individ til å bli en lisensiert psykologi profesjonell.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
4 - 8 år
Nettstudie
Les mer på norsk

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education