Syracuse University School of Information Studies (iSchool)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Syracuse University School of Information Studies (iSchool) - Den opprinnelige informasjonsskolen - er stolt av sin posisjon som leder innen feltet. ISchools fellesskap av over 50 fakultetsmedlemmer, mer enn 1400 studenter, og nesten 10.000 alumni er dedikert til å drive innovasjon i informasjonstjenester og utnytte kraften til informasjon for å bygge en bedre verden.

ISchool-fellesskapet fokuserer på å gjøre en forskjell gjennom informasjonsbehandling på måter som gir positiv endring. Skal det være for enkeltpersoner, organisasjoner eller samfunn som helhet, mener iSchool at informasjonen har muligheten til å utvide menneskelige evner og forsøker å hjelpe elevene å anvende disse evnene - så vel som dets kjerneverdier - på banebrytende måter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms I Informasjonshåndtering

Nettstudie Heltidsstudier 15 - 21 måneder September 2018 USA Syracuse

Syracuse Universitys skole for informasjonsstudier tilbyr en online MS i informasjonsbehandling forbereder studentene til å designe og administrere misjonskritisk informasjonsteknologi innen organisasjoner. [+]

Syracuse University School of Information Studies tilbyr en Master of Science i Informasjonsledelse grad levert online. Programmet forbereder informasjonsfagfolk til å designe og styre misjonskritisk informasjonsteknologi innen organisasjoner. Studentene skal lære å utnytte IT-ressurser til strategiske fordeler, forbedre organisasjonsbasert informasjonsadministrasjon og utvikle mer effektive IT-politikker for offentlige, organisasjonelle og ideelle organisasjoner.

Programmet forbereder studentene til å øke effektiviteten til ledere og ledere som arbeider med informasjonsressurser; Design og styre oppdragskritisk informasjonsteknologi innen organisasjoner; Utvikle bedrifts- og regjeringens politikk for å maksimere fordelene som følge av den utbredte bruken av disse teknologiene; Og utnytte informasjonsressurser for å oppnå strategisk fordel for bedrifter, regjeringer og ideelle organisasjoner.... [-]


Kontakt