Central Connecticut State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Study på Central Connecticut State University

På CCSU vil du oppdage eksepsjonelle akademiske programmer for å møte dine profesjonelle behov og din intellektuelle lidenskaper.

Utdanning og mye mer!

CCSU har en stolt historie å forberede fagfolk i utdanning og menneskelige tjenester. Programmer varierer fra innledende lærer sertifisering til mastergrader til profesjonelle sertifikater til to doktorgrader i pedagogisk ledelse. Våre sterke faglige bånd til skoler, etater, og klinikker-skape muligheter for “real-life” læringserfaringer under oppmuntrende veiledning av felt-site fagfolk.

CCSU tilbyr også et ekstraordinært utvalg av graduate-programmer i kunst, humaniora, realfag, ingeniørfag, teknologi og business - inkludert MBA og MSA.

Et fellesskap av læring

Med over 40 fagfelt, tilbyr vi et spennende utvalg av akademiske programmer. Våre professorer - nasjonalt bemerket forskere og dyktige utøvere - samarbeide med deg som partnere, og hjelper deg å kartlegge din studium, som fungerer som mentorer, og inviterer deg til å bli med dem i forskningsprosjekter, og gi råd for å hjelpe deg videre i karrieren.

Du vil også finne at CCSU er en ekte fellesskap av læring. Du vil møte folk som er lidenskapelig opptatt av ideer og ivrig etter å dele det de oppdager. Våre programmer har blitt utviklet for å hjelpe deg å oppnå dine mål som du balansere de andre kravene i livet ditt.

Livet etter Graduate Study

Her er hvordan våre studenter forfølge sine drømmer etter masterstudier: Som fagfolk i store selskaper fra Aetna til Verizon.

Som ekteskap og familieterapeuter ved sykehus og distriktspsykiatriske etater; som private rådgivere og psykoterapeuter, som mental helse rådgivere ved institutter og klinikker; som rehabilitering rådgivere ved statlige og nasjonale organer.

Som lærere, skolerådgivere, rektorer og inspektører, og som høyere utdanning faglige rådgivere, karriereveiledere og administratorer hele New England.

Og som studenter i noen av de beste profesjonelle og doktorgradsprogrammer i nasjonen.

Verdi

Våre programmer er nasjonalt anerkjent for sine pedagogiske excellence. Vi fortsetter å tilby den mest prisgunstige i-state tuition i regionen - en enestående avkastning på investeringen din.

Årlig kostnad på Oppmøte 2016-17

In-Stat FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 10 956
Out-of-State FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 23 756

Utdannet Opptakskrav

Vi tar imot søknader fra studenter med et bredt spekter av evner, interesser og bakgrunn. Den graduate-programmer krever tilsvarende en amerikansk 2,70 GPA fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning.

De foretrukne internasjonale studenttidsfrister er 1 mai for høst og 1. november for våren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma Moderne Språk - Spansk

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA New Britain + 1 fler

The Master of Arts i moderne språk er utviklet for studenter som ønsker å forfølge språk, kultur og litteratur arbeid på høyere nivå. [+]

The Master of Arts i moderne språk er utviklet for studenter som ønsker å forfølge språk, kultur og litteratur arbeid på høyere nivå. Studiepoeng: 30 studiepoeng Program læringsutbytte: Studenter i dette programmet forventes å demonstrere: en forståelse av ulike litterære tilnærminger og forskning; en evne til å analysere store litterære verker i språket som utdannet arbeid vil bli foretatt; kunnskap om emner knyttet til kulturer i språket som utdannet arbeidet igangsettes; og kompetanse i grammatikk og kunnskap om strukturen i hvert språk som oppgraderer arbeidet igangsettes. Inntakskrav: Søkere må ha en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning. Søkere må også ha et minimum undergraduate GPA på 2,70 på en 4,00 punkts skala (hvor A er 4,00), eller tilsvarende, og et godt omdømme (3,00 GPA) i all post-Baccalaureate kurs arbeid. Søkere til dette studiet bør ha en Baccalaureate grad med minimum 24 studiepoeng i forberedelse i hvert språk som utdannet arbeid vil bli foretatt. Bare italiensk eller spansk kan velges som språk for spesialisering. Med godkjenning av rådgiver, kan kandidater med tilstrekkelig bakgrunn i et andrespråk få lov til å ta med inntil to nødvendige graduate kurs i dette språket i sine programmer. Avdelingens Graduate Studies Komiteen forbeholder seg retten til å vurdere kandidatens muntlig og skriftlig språkferdighet gjennom en muntlig intervju eller skriftlig prøve. Italiensk eller spansk for sertifiserte lærere Spesialisering 30 studiepoeng (Plan C) begrunnelse: Denne spesialiseringen er utformet for italienske eller spanske lærere som ønsker å satse videre kurs i språk, kultur og litteratur samt... [-]

MSc

Ms Data Mining

Nettstudie Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Master of Science i Data Mining forbereder studentene til å finne interessante og nyttige mønstre og trender i store datasett. Studentene er utstyrt med kompetanse i state-of-the-art datamodellering metoder for å forberede dem for informasjon-alder karrierer. [+]

Program Begrunnelse: Master of Science i Data Mining forbereder studentene til å finne interessante og nyttige mønstre og trender i store datasett. Studentene er utstyrt med kompetanse i state-of-the-art datamodellering metoder for å forberede dem for informasjon-alder karrierer. Læringsutbytte for studium: Studenter i programmet vil forventes å: tilnærming data mining som en prosess, ved å demonstrere kompetanse i bruk av CRISP-DM (Cross-Industry Standard Process for Data Mining), inkludert forretningsforståelse fasen dataene forståelse fase, utforskende dataanalysefasen, modellering fase, evalueringsfasen, og utplasseringsfasen; være dyktig med ledende data mining programvare, inkludert WEKA, Clementine av SPSS, og R språk; forstå og bruke et bredt spekter av clustering, estimering, prediksjon og klassifisering algoritmer, inkludert k-means, BIRCH clustering, Kohonen clustering, klassifisering og regresjon trær, C4.5 algoritmen, logistisk regresjon, k-nærmeste nabo, multippel regresjon og nevrale nettverk; og forstå og anvende de nyeste data mining teknikker og programmer, for eksempel tekst gruvedrift, gruvedrift genomikk data, og andre aktuelle saker. Opptakskrav Studentene må ha en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning. Den lavere posten må vise klare tegn på evne til å gjennomføre og følge studier med suksess i en graduate felt. Et minimum undergraduate GPA på 3,00 på en skala 4.00 (hvor A er 4,00), eller er tilsvarende, og et godt omdømme (3,00 GPA) i all post-Baccalaureate kurs arbeid er nødvendig. Betinget opptak kan gis til kandidater med lavere GPAs så lavt som 2,40, betinget på en student mottar ingen karakterer lavere enn en B i de første tre sentrale kurs i programmet. Følgende materialer... [-]