Central Connecticut State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Study på Central Connecticut State University

På CCSU vil du oppdage eksepsjonelle akademiske programmer for å møte dine profesjonelle behov og din intellektuelle lidenskaper.

Utdanning og mye mer!

CCSU har en stolt historie å forberede fagfolk i utdanning og menneskelige tjenester. Programmer varierer fra innledende lærer sertifisering til mastergrader til profesjonelle sertifikater til to doktorgrader i pedagogisk ledelse. Våre sterke faglige bånd til skoler, etater, og klinikker-skape muligheter for “real-life” læringserfaringer under oppmuntrende veiledning av felt-site fagfolk.

CCSU tilbyr også et ekstraordinært utvalg av graduate-programmer i kunst, humaniora, realfag, ingeniørfag, teknologi og business - inkludert MBA og MSA.

Et fellesskap av læring

Med over 40 fagfelt, tilbyr vi et spennende utvalg av akademiske programmer. Våre professorer - nasjonalt bemerket forskere og dyktige utøvere - samarbeide med deg som partnere, og hjelper deg å kartlegge din studium, som fungerer som mentorer, og inviterer deg til å bli med dem i forskningsprosjekter, og gi råd for å hjelpe deg videre i karrieren.

Du vil også finne at CCSU er en ekte fellesskap av læring. Du vil møte folk som er lidenskapelig opptatt av ideer og ivrig etter å dele det de oppdager. Våre programmer har blitt utviklet for å hjelpe deg å oppnå dine mål som du balansere de andre kravene i livet ditt.

Livet etter Graduate Study

Her er hvordan våre studenter forfølge sine drømmer etter masterstudier: Som fagfolk i store selskaper fra Aetna til Verizon.

Som ekteskap og familieterapeuter ved sykehus og distriktspsykiatriske etater; som private rådgivere og psykoterapeuter, som mental helse rådgivere ved institutter og klinikker; som rehabilitering rådgivere ved statlige og nasjonale organer.

Som lærere, skolerådgivere, rektorer og inspektører, og som høyere utdanning faglige rådgivere, karriereveiledere og administratorer hele New England.

Og som studenter i noen av de beste profesjonelle og doktorgradsprogrammer i nasjonen.

Verdi

Våre programmer er nasjonalt anerkjent for sine pedagogiske excellence. Vi fortsetter å tilby den mest prisgunstige i-state tuition i regionen - en enestående avkastning på investeringen din.

Årlig kostnad på Oppmøte 2016-17

In-Stat FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 10 956
Out-of-State FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 23 756

Utdannet Opptakskrav

Vi tar imot søknader fra studenter med et bredt spekter av evner, interesser og bakgrunn. Den graduate-programmer krever tilsvarende en amerikansk 2,70 GPA fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning.

De foretrukne internasjonale studenttidsfrister er 1 mai for høst og 1. november for våren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma Moderne Språk - Spansk

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA New Britain + 1 fler

The Master of Arts i moderne språk er utviklet for studenter som ønsker å forfølge språk, kultur og litteratur arbeid på høyere nivå. [+]

The Master of Arts i moderne språk er utviklet for studenter som ønsker å forfølge språk, kultur og litteratur arbeid på høyere nivå.

Studiepoeng: 30 studiepoeng Program læringsutbytte:

Studenter i dette programmet forventes å demonstrere:

en forståelse av ulike litterære tilnærminger og forskning; en evne til å analysere store litterære verker i språket som utdannet arbeid vil bli foretatt; kunnskap om emner knyttet til kulturer i språket som utdannet arbeidet igangsettes; og kompetanse i grammatikk og kunnskap om strukturen i hvert språk som oppgraderer arbeidet igangsettes. Inntakskrav:

Søkere må ha en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning. Søkere må også ha et minimum undergraduate GPA på 2,70 på en 4,00 punkts skala (hvor A er 4,00), eller tilsvarende, og et godt omdømme (3,00 GPA) i all post-Baccalaureate kurs arbeid.... [-]


MSc

Ms Data Mining

Nettstudie Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Master of Science i Data Mining forbereder studentene til å finne interessante og nyttige mønstre og trender i store datasett. Studentene er utstyrt med kompetanse i state-of-the-art datamodellering metoder for å forberede dem for informasjon-alder karrierer. [+]

Program Begrunnelse: Master of Science i Data Mining forbereder studentene til å finne interessante og nyttige mønstre og trender i store datasett. Studentene er utstyrt med kompetanse i state-of-the-art datamodellering metoder for å forberede dem for informasjon-alder karrierer. Læringsutbytte for studium:

Studenter i programmet vil forventes å:

tilnærming data mining som en prosess, ved å demonstrere kompetanse i bruk av CRISP-DM (Cross-Industry Standard Process for Data Mining), inkludert forretningsforståelse fasen dataene forståelse fase, utforskende dataanalysefasen, modellering fase, evalueringsfasen, og utplasseringsfasen; være dyktig med ledende data mining programvare, inkludert WEKA, Clementine av SPSS, og R språk; forstå og bruke et bredt spekter av clustering, estimering, prediksjon og klassifisering algoritmer, inkludert k-means, BIRCH clustering, Kohonen clustering, klassifisering og regresjon trær, C4.5 algoritmen, logistisk regresjon, k-nærmeste nabo, multippel regresjon og nevrale nettverk; og forstå og anvende de nyeste data mining teknikker og programmer, for eksempel tekst gruvedrift, gruvedrift genomikk data, og andre aktuelle saker. Opptakskrav ... [-]