World Executive Education Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

World Executive Education Institute

Topp online kvalifikasjoner innen rekkevidde

WEEI ble etablert for å gi fagpersoner sjeldne muligheter til å oppnå kvalifikasjoner fra prestisjetunge internasjonale universiteter. Vi opprettholder partnerskap med forskjellige institusjoner med høyere læring for å levere hele utdanningsprogrammer på nettet gjennom de nyskapende pedagogiske og moderne teknologiske systemene.

Med WEEI kan studentene logge seg på og fullføre arbeidet når som helst, med sin faglige fremgang satt av deres egen timeplan og læringsstil. Alle programmene våre er industrielle og faglig relevante for forbedring av samfunnet for øvrig.

Vårt oppdrag:

Vi har som mål å inspirere fagfolk over hele verden til å strebe etter høyere utdanning. Kulturell bevissthet, kommunikasjon og global ledelse er våre styrker i dette forsøket. En globalisert tankegang er essensiell for både profesjonell og personlig vekst. Utdannelsen vår i europeisk stil forbereder studenter med en global bevissthet forankret i kosmopolitisme.126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Våre programmer:

Vi forstår at vi lærer de som er aktive i karrieren og yrkeslivet. Derfor har den faglige prosessen blitt kondensert til de essensielle punktene som kan brukes praktisk så vel som profesjonelt. Vårt faglige team designer og implementerer det mest relevante materialet i hvert kurs for effektiv fremgang.

Akkreditert kvalitet:

Hos WEEI streber vi etter å designe de mest bransjerelevante kursene som samsvarer med de internasjonale karrierekravene. Leveringskvaliteten vår er godkjent av flere internasjonale standarder. Dette gjenspeiler vår forpliktelse overfor våre studenter og fakultet.

La oss hjelpe deg med å nå dine faglige mål.

akkreditering

Kvalitetsopplæring skal være gjennomsiktig og faglig godkjent av forskjellige internasjonale organer. Selv om vi ikke er godkjent av USAs CHEA, er våre partnerinstitusjoner alle anerkjent av sine respektive regjeringer og lisensiert av sine utdanningsdepartementer. WEEI opprettholder uavhengig også følgende kvalitetsstandarder. Dermed blir kvalifikasjonene respektert globalt.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

European Centre of Independent Certification in E-Learning (ECICEL) er en internasjonal profesjonell organisasjon styrt av råd og offiserer; det ble etablert for å styrke profesjonaliteten ved å opprettholde standardene for distanseprogrammer og også forbedre dem. Etter en avtale fra rådet i 2013, ble akkrediteringsprosedyrene til ECICEL revidert for å standardisere kriteriene samtidig som det refereres til nasjonalt forståede benchmarks. ECICEL-leder, kasserer og sekretær velges hvert år av akkrediterte medlemmer. Samvalgte medlemmer godt anerkjent i yrket, og medlemmer som ble valgt av akkrediterte tilbydere utgjør rådet. Rådet utnevner det akkrediterte panelet. Panelmedlemmer er passende kvalifisert med erfaring, uavhengig og ekspertise innen fjernundervisning og opplæring.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Vi er godkjent av Eastern European University Association. EEUA ble grunnlagt i 2010 av de østeuropeiske universitetene med mål om å utvikle systemet for høyere utdanning som et globalt hjem for internasjonale studenter. I dag forener EEUA International HigherEd Professionals fra hele verden og fungerer som initiativtaker, tilrettelegger og tilhenger av HigherEd Internationalization med hensyn til universitetssamarbeidet og langsiktige partnerskap. IUNC begynte med Eurasia, og har blitt spredt til hele verden. Kjente medlemmer inkluderer Moscow State University, Gomel State University, Kazan Federal University og Southwest State University of Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI er sertifisert av ISO 9001, som er definert som den internasjonale standarden som spesifiserer krav til et kvalitetsstyringssystem (QMS). Organisasjoner bruker standarden for å demonstrere evnen til konsekvent å tilby produkter og tjenester som oppfyller krav fra kunder og myndigheter. Det er den mest populære standarden i ISO-ordningen og den eneste standarden i serien som organisasjoner kan sertifisere.

Partnerinstitusjoner

Finansuniversitetet under regjeringen av den russiske føderasjonen

Den føderale statsfinansierte utdanningsinstitusjonen for høyere utdanning "Financial University under the Government of the Russian Federation" er et av de eldste russiske sentrene for finanseksperter, eksperter i finanslov og regnet som den ledende institusjonen for høyere utdanning innen økonomi i Russland og CIS. Det ble grunnlagt for hundre år siden. Universitetet uteksaminerer økonomiske og økonomiske programmer med de beste konkurransefortrinnene i Russland og utenlands. Medlemmer av regjeringen i Den russiske føderasjonen, finansministrene, anerkjente politikere og forretningsmenn, offentlige personer og lærde er blant universitetets elitekandidater. Universitetet har opprettet partnerskap med 90 utenlandske universiteter, utdanningsinstitusjoner, forskningssentre, finansinstitusjoner og banker fra 50 land i verden.

123506_Media_574777_smxx.png

Shenzhen University, Kina

Shenzhen University er et av Kinas ledende universiteter etablert i 1983. Det er akkreditert av Statsrådet for Folkerepublikken Kina og er finansiert av Shenzhen kommunestyre. Universitetet tok sin første påmelding samme år på det Deng Xiaoping kalte “Shenzhen Speed”. Deng ble også kåret til “faren til Shenzhen University.” Det regnes som det raskest utviklende universitetet i Kina, og også et av de “Topp 100 universitetene i Kina” og et av de beste universitetene som er oppført i verdens topprangerende universiteter. . En kjent alumnus er Ma Huateng, grunnlegger og administrerende direktør i Tencent. Siden 2017 har universitetet konsentrert forskningsorientert undervisning og investert mye i å tilby moderne forskningslaboratorier. I 2017 utgjorde forskningsbudsjettet 9 705 000 millioner RMB. I 2006 ble tre fakulteter akkreditert for å tilby doktorgrad. grader.

123507_154426701-310x212.jpg

Steder

Pasadena

Address
680 E. Colorado Blvd, Suite 180
91101 Pasadena, California, USA