Winthrop University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Winthrop University er et offentlig, omfattende universitet som er opptatt av å være blant de beste institusjonene i sitt slag i nasjonen. Når du vurderer Winthrop, vil du finne en streng læreplan og erfaren fakultet som er dedikert helt til verdier av tjeneste, dyktighet, mangfold og til å skape et sterkt fellesskap for studenter.

Gjennom en pedagogisk erfaring som blander profesjonelle programmer, global bevissthet og samfunnsengasjement, vil Winthrop hjelpe deg med å utvikle kunnskap, ferdigheter og verdier som vil berike livet ditt for alltid og forberede deg på hva fremtiden rommer.

Skolehøydepunkter

 • Vanligvis akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for å tildele baccalaureate, master- og spesialistgrader.
 • Stiftet i 1886.
 • Tilbyr begge campusbaserte
 • Nydelig campus nær Charlotte i Rock Hill, South Carolina, med ny-georgisk arkitektur oppført i National Register of Historic Places .
 • Samfunnsfokusert og høyt vurdert for sine bidrag til allmennheten.

Rangeringer og anerkjennelse

 • Rangeret 8. plass blant sørlige offentlige universiteter og 19. beste college for veteraner av US News
 • Rangeret 74. plass av 673 institusjoner for sitt bidrag til allmennhetens beste av Washington Monthly
 • Rangerte blant de "beste i sørøst" av The Princeton Review

Studentpopulasjon

 • Graduate Enrollment: 1 018 (basert på data fra høsten 2016)
 • Studentereksamen: 5.091
 • Mann / kvinnelig forhold: 30% / 70%
 • Mangfold: 37,5% amerikanske minoriteter
 • Student / fakultetsgrad: 14 til 1

akkreditering

Winthrop University er regionalt akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for å tildele baccalaureate-, master- og spesialistgrader. I tillegg har mange individuelle programmer på Winthrop spesialgodkjenning fra bransjeakkreditorer.

Finansiell støtte

Studenter kan være kvalifisert for føderale lån. For å søke, må studentene sende inn en FAFSA ved å bruke Winthrops skolekode 003456.

Oppdrag

Winthrop University tilbyr personaliserte og utfordrende bachelor-, hoved- og videreutdanningsprogrammer av nasjonalt kaliber innenfor en kontekst dedikert til offentlig tjeneste for nasjonen og staten South Carolina. Winthrops mangeårige forpliktelse til å være blant de aller beste institusjonene i sitt slag i nasjonen leder kontinuerlig universitetets misjon.

Winthrop University fra det 21. århundre bygger på 1800-tallets opprinnelse som en karakteristisk kvinnehøgskole, og oppnår nasjonal status som en konkurransedyktig og særegen, sampedagogisk, offentlig, omfattende, verdighetsorientert institusjon. Verdiene av service, dyktighet, mangfold, fellesskap og ledelse gir grunnlaget for Winthrops fortsatte utvikling og former Winthrops fortsatte suksess.

Winthrop melder seg inn i et prestasjonsorientert, kulturelt mangfoldig og samfunnsansvarlig studentorgan, og rekrutterer studenter som har tilstedeværelse tilfører mangfold og berikelse. Winthrop er stolt av å være en institusjon som er valgt for grupper som tradisjonelt er underrepresentert på mange høyskoler.

Steder

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss