Widener University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge Widener University?

Ved Widener University dyrker vi stolt utfordrende og kulturelt mangfoldige læringsmiljøer der akademikere, ledelse og service kommer først. Læreplanene våre er knyttet til samfunnsspørsmål og utfordrer studentene til å ta samfunnsansvar for deres rolle i dagens globale samfunn.

Widener ble grunnlagt i 1821 i Chester, Pennsylvania, og er nasjonalt anerkjent for vår forpliktelse til samfunnsengasjement, service og samfunnsansvar. Universitetet har blitt deltatt på den amerikanske presidentens Higher Education Community Service Honor Roll med utmerkelse hvert år siden oppstarten i 2006.

Det er vårt mål å utvikle ekte ledere som inspirerer til positive forandringer i hele samfunnet vårt.

Når du oppgraderer med en online grad fra Widener, er du fullt forberedt med yrkeserfaring, kunnskap og kjører for å fremme din karriere og lede i ditt felt.

Vi tilbyr følgende online grader i vårt fleksible, innovative format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master i sosialt arbeid (MSW)
  • Registrert sykepleier-bachelor i naturfag i sykepleie (RN-BSN)

Uansett program eller yrke, vektlegger en Widener-utdanning praktisk læring i små klasser, meningsfulle tjenestelæringsprosjekter og relevante arbeidsopplevelser.

Økonomisk hjelp ved Widener University

Økonomisk hjelp, inkludert føderale lån og tilskudd, er tilgjengelig for studenter på Widener University Online for å betale for utgifter til utdanning. Ordninger for refusjon av arbeidsgiverundervisning kan også gjøres for kvalifiserte studenter med arbeidsgiverdokumentasjon.

Du kan søke om økonomisk støtte med gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA). Widener University-koden er 003313.

Steder

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss