Les den offisielle beskrivelsen

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ER ONLINE TIL MEG?

Med Western Iowa Techs online klasser kan studentene velge mellom hundrevis av kurstilbud. Du kan tjene høyskolepoeng eller til og med noen grad i noen tilfeller. Alt du trenger er en datamaskin og internettilgang ... bare logg inn og følg instruksjonene. Teknisk støtte er tilgjengelig 24/7. Studentene kan stille instruktørspørsmål, ta tester, tilgangsklasser og delta i gjengede diskusjoner ... alle online, hvor som helst.

Hvordan vet jeg om nettbasert læring er for meg?

Online kurs er en praktisk måte å forfølge dine pedagogiske mål på; De er imidlertid ikke selvfylte og har faste frister for lekser og tester, akkurat som du ville i klasserommet. Du har fleksibilitet i å jobbe leksene dine og "klassetid" i din travle timeplan, men oppgaver, papirer, spørrekonkurranser, eksamener og slikt må gjøres på klassens timeplan slik at ingen faller bak. Hvis du ikke er sikker på om nettbasert læring er for deg, kan du prøve å ta et orienteringsforløb.

Du vil potensielt ha medstudenter fra hele landet, og de vil ofte ha ulike perspektiver på ting. Vis respekt i nettbasert klasserom og behandle andre hvordan du vil bli behandlet.

Vær nøye med hvilken type klasse du registrerer deg fordi det er flere varianter.

Fullt-online 16-ukers kurs går gjennom hele semesteret og er litt mer avslappet enn et åtte-ukers kurs.

Helt online 8-ukers kurs komprimerer hele 16 ukers materiale og lærer seg i åtte uker. Som du kan forestille deg, er dette raskere og krever mer disiplin enn et 16-ukers kurs. Fordelen er å få det gjort raskere, slik at du kan ta to åtte-uke klasser per semester.

Fullt-online 12-ukers kurs kan tas på høst og vårsemester og er et fint kompromiss mellom 16 og 8 uker.

Hybridkursene kombineres online med klasseromserfaring for å gjøre klassen litt mer fleksibel, men fortsatt gi klasserommet tid noen kurs kan kreve å være mest effektive.112440_witcc3images.JPG

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Vi inviterer deg til å oppleve vårt onlineprogram i Video Game Development. Programmet utvikler ferdigheter i modellering, teksturering, grunnleggende skripting, kunstner ... [+]

Vi inviterer deg til å oppleve vårt onlineprogram i Video Game Development. Programmet utvikler ferdigheter i modellering, teksturering, grunnleggende skripting, kunstnerisk kunnskap og videospillrørledningen. Disse ferdighetene vil også hjelpe deg med å skape videospillverdier og innlemme dem i en spillmotor. Det legges vekt på å gi bedre læring gjennom å lære komplekse, tekniske konsepter på en forståelig måte. Prosjektbaserte oppdrag benyttes for å utvikle en profesjonell portefølje som brukes når man søker om karriere i bransjen.

Se denne videoen for å oppleve et sluttstudentprosjekt produsert i programmet! Du vil opprette en portefølje av arbeidene dine som skal brukes når du søker på jobber.... [-]

USA Sioux City
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk