Wake Forest University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wake Forest ble grunnlagt i 1834 og er et privat, coeducational collegiate universitet basert i Winston-Salem, North Carolina. En av de ledende institusjonene i sin art, blander Wake Forest intimiteten til en liberal arts college med akademisk vitalitet av et forskningsuniversitet. I hjertet av Wake Forest er lærer-læreren ideell. Professorer er forpliktet til personlig undervisning og til elevers individuelle utvikling. Guidet av vårt motto Pro Humanitate (For Humanity), er Wake Forest dedikert til en etisk informert utdanning i et klima som verdsetter personlig vekst, fellesskapsinteraksjon og individuell ære.


På Handelshøyskolen er vårt oppdrag å forme hele personen. Vi hjelper bedrifter med å skape en bedre verden gjennom å utvikle lidenskapelige, etiske bedriftsledere som får resultater med integritet og tanke lederskap som er synlig og positivt påvirker forretningspraksis. Vi inviterer studenter som tror at oppnåelsen er definert av hardt arbeid, samarbeid og karakter for å bli en positiv og varig innflytelse på det edle yrket. Som et resultat av vår forpliktelse har Wake Forest School of Business konsekvent plassert blant verdens beste av store rangeringsorganisasjoner. Vår oppmerksomhet på kompetanse og karakter fører til beviste resultater for kandidater, som nyter den prestisje som fullfører rigorene til våre topprangerte programmer, og de livslange fordelene ved et robust alumni-nettverk. Våre kandidater oppnår personlig suksess mens de forplikter seg til høyere årsaker. De sterke kjernefilosofiene i våre forretningsprogrammer produserer prinsippledere som utøver innflytelse langt utover campus og bedriftsverden.


På Wake Forest tror vi at godt ledede bedrifter kan og bør gjøre verden til et bedre sted samtidig som det skaper verdifull verdi for seg selv. Som et team av lærer-lærde og medarbeider forplikter vi oss til å hjelpe bedrifter å oppnå dette edle målet i alt vi gjør. Gjennom vår undervisning, stipend, administrasjons- og tjenestearbeid, og vårt engasjement for ideene fra Wake Forest University, utvikler og støtter vi grunnleggende forretningsfolk som leder effektivt ved å ta beslutninger av høyest mulig kvalitet om deres folk, produkter, tjenester, organisasjoner, og bidrag til vårt samfunn. Vi utvikler lidenskapelige, etiske bedriftsledere drevet for å oppnå resultater med integritet gjennom en dynamisk kombinasjon av tanke lederskap, streng akademisk forberedelse og uovertruffen tilknytning til markedet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master of Science i Business Analytics Online Program (MSBA)

Nettstudie Deltid 24 måneder September 2019 USA USA Online

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) ved Wake Forest University School of Business, utviklet for å utvikle morgendagens ledere, tilbys nå online for arbeidende fagfolk. Utformet for å jobbe profesjonelle studenter med to eller flere års post-graduate, profesjonell arbeidserfaring, vil læreplanen for MSBA-programmet som leveres online, forberede studentene på å identifisere forretningsmessige utfordringer som kan løses ved hjelp av data, utnytte data for å finne løsninger på forretningsutfordringer, og påvirke deres organisasjoner ved å fortelle historien om hvordan innsiktig analyse vil løse utfordringer. [+]

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) ved Wake Forest University School of Business, utviklet for å utvikle morgendagens ledere, tilbys nå online for arbeidende fagfolk.

Business Analytics-muligheter er mange, fordi store organisasjoner vedtar data-drevne, teknologibaserte strategier på tvers av nesten alle bransjer. I MSBA-programmet lærer du avanserte metoder for å bruke analyser til forretningsmessige utfordringer på tvers av en rekke funksjoner i hele organisasjonen.

Utformet for å jobbe profesjonelle studenter med to eller flere års post-graduate, profesjonell arbeidserfaring, vil læreplanen for MSBA-programmet som leveres online, forberede studentene på å identifisere forretningsmessige utfordringer som kan løses ved hjelp av data, utnytte data for å finne løsninger på forretningsutfordringer, og påvirke deres organisasjoner ved å fortelle historien om hvordan innsiktig analyse vil løse utfordringer.... [-]