University of Fashion - Online Fashion Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Klikk her for å lære mer om å abonnere på University of Fashion

Lær motedesign på nettet fra profesjonelle
 • Det første og største online motedesign og forretningsvideobibliotek i verden
 • Leksjon undervist av professorer i motehøgskoler
 • Abonner og nyt ubegrenset tilgang til over 500 videotimer som underviser i alle fasetter av motedesign
 • Besøk University of Fashion-nettstedet på UniversityofFashion.com for å bla gjennom forhåndsvisninger som er tilgjengelige for alle leksjoner, og se de mange spesialfunksjonene på nettstedet
Hvordan det fungerer

Vi jobber med abonnement. Når du abonnerer på University of Fashion, får du øyeblikkelig tilgang på forespørsel til alle våre 500 leksjoner i 13 forskjellige motedisipliner. Du kan se dem når som helst, hvor som helst. De fleste skoler tar et eget skolepenger per kurs. Disse avgiftene kan legge opp til flere tusen dollar før du oppgraderer. I tillegg må du fysisk reise til skolens klasserom i løpet av flere år for å lære hva du trenger å vite. Men med University of Fashion, for bare USD 189 dollar, kan du nyte et helt års tilgang til alle kursene våre (over 500) og kunne lære motedesign fra et hvilket som helst sted så raskt eller så sakte du vil.

Profesjonelt produserte leksjoner

University of Fashion bibliotek inneholder hundrevis av leksjoner som demonstrerer alle fasetter av motebedrifter og motedesign, for eksempel drapering, mønsterfremstilling, motekunst, produktutvikling, CAD, sying, motebransje, strikker, foredrag og mye mer. Leksjonene våre er organisert av nybegynnere, mellomliggende og avanserte for både å utdanne begynnende motestudenter så vel som erfarne, profesjonelle motedesignere og hjemmekloakkere som ønsker å utvide sine ferdigheter.

Lært av profesjonelle, aldri amatører

Leksjonene våre undervises utelukkende av motehøgskoleprofessorer og fagpersoner i moteindustrien.

Lett å følge leksjoner

Trinnvis forteller vi hvordan du gjør alt selv. Noen av videoene våre er korte, for eksempel 10 minutter eller så. Men andre løper i halvannen time. De fleste av timene våre går i gjennomsnitt 30-40 minutter.

Spør oss om noe

Hvis du har spørsmål mens du ser på leksjonene våre, eller hvis du får et problem mens du jobber med et av prosjektene våre, bare skriv oss! Nettstedet vårt inneholder et enkelt kontaktskjema. Vi svarer nesten alltid på spørsmålene våre innen 24 timer, selv i helgene.

Verktøy og rekvisita

Alle leksjonene våre kommer med en liste over rekvisita og verktøy du trenger for å lage det lektions kjente prosjektet. Hvis du ikke er kjent med et nødvendig verktøy eller ikke har noen eller alle forsyningene du trenger, har vi en Fashion Design Tools-side som forklarer hvordan hvert verktøy ser ut og gjør, og som gir forskjellige måter å kjøpe hva du trenger.

Klart synlige demonstrasjoner

Leksjonene våre er profesjonelt produsert i et stort, godt opplyst studio ved hjelp av profesjonelle videografer og lydteknikere som bruker et kamera, belysning og opptaksutstyr av høy kvalitet. Alle leksjonene våre blir undervist fra designers perspektiv, dvs. å se ned på arbeidet ditt som du ville gjort når du lager noe, selv. Dette er en mye bedre måte å lære enn å se på en demonstrasjon foran deg, der du bare kan se hva læreren gjør fra et bakovervendt eller "snudd" perspektiv.

Lukkede bildetekster og avskrifter

Alle våre trinnvise leksjoner inkluderer et fullstendig transkript, slik at du kan lese nøyaktig hva instruktøren sa i leksjonen. Alle videoene våre inneholder også valgfrie lukkede bildetekster for å gjøre dem mer forståelige.

Utmerket lydkvalitet

Alle leksjonene våre er produsert med et eget voiceover-spor som er tidsinnstilt for nøyaktig å samsvare med lærerens handlinger på skjermen. Du kan alltid høre og forstå hvert eneste trinn i en University of Fashion-leksjon. Ingen lange, kjedelige pauser. Ingen feil. Ingen do-overs.

Mange nyttige moteressurser

Mange av leksjonene våre har nyttige, nedlastbare filer som hjelper deg med å forstå nøkkelkonsepter, lage vanskelige måleberegninger eller tilpasse prosjektet for modeller i forskjellige størrelser.

Mange av abonnentene våre er for tiden registrert på en moteskole

Vi er en stor tilhenger av moteskoler. Hvis du noen gang har gått glipp av en nøkkelklasse, vet du at det er nesten umulig å rekonstruere demonstrasjonen, selv når du låner en venns lapper. Skrevne ord kan ganske enkelt ikke beskrive alle de komplekse fysiske bevegelsene som en instruktør bruker mens du lager et plagg. Men University of Fashion kan virkelig hjelpe deg her! Sjansen er stor, vi har en leksjon som kommer ganske nær til å vise nøyaktig hva professoren din demonstrerte i klassen.

Våre abonnenter elsker muligheten til å spille leksjonene våre om og om igjen, se på hva instruktøren gjør og gjøre, og deretter gjøre de samme trinnene, ved å bruke sine egne stoffer og verktøy. Våre seriøse studenter gjentar å gjøre det instruktøren gjorde i en av leksjonene våre flere ganger til de virkelig mestrer ferdigheten som blir undervist. Dette kan være forskjellen mellom å få en A eller en C når begrepet slutter. Mange tusenvis av studenter fra de beste moteskolene i verden har sett leksjonene våre for å supplere deres formelle moteopplæring og for å hjelpe dem med å prøve leksene og spesielle prosjekter.

Sertifikater og grader

Vi tildeler ikke sertifikater eller formelle grader. Mange av studentene våre jobber allerede eller går på en moteskole på heltid. Mange av studentene våre abonnerer på University of Fashion, slik at de senere kan jobbe for seg selv i sin egen designvirksomhet. Andre University of Fashion-studenter bor for langt borte fra en god moteskole for å kunne delta på den, eller har barn til å ta seg av og kan bare lære mote om natten eller i løpet av helgen, eller har bare ikke råd til kostnadene for å gå til en vanlig skole. Vi gir disse studentene en mye rimeligere, fleksibel måte å lære motedesign på. Likevel kan abonnentene våre fortsatt bruke opplæringen til å få arbeid fra tradisjonelle emplotere. University of Fashion-studenter demonstrerer sin kompetanse overfor arbeidsgivere ved å vise arbeidsgivere hvor mange plagg de har laget av seg selv ved å bruke leksjonene våre. Det er et mye bedre bevis på kompetanse enn et stykke pergament.

Sammendrag av fordelene
 • Nyt ubegrenset tilgang til et bibliotek som inneholder mange hundrevis av videotimer for motedesign, alt lært av profesjonelle motedesignere
 • Lær når som helst på dagen eller natten, på datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, hvor som helst
 • Kan styrke læringen din ytterligere ved å lese de fullstendige skriftlige leksjonstransskriptene våre
 • Få raskt svar på spørsmålene dine. Vi har en stab av erfarne motedesignere klare til å svare på spørsmålene dine og løse dine problemer.
 • Få en liste over verktøyene
 • Lag synlig bevis på dine nyvunne ferdigheter som kan vises for potensielle arbeidsgivere og motekollegier
 • Nyt mange moteforelesninger, designerintervjuer, firmaturer og museumsturer og mer med abonnementet ditt.
 • Dra nytte av våre mange ressurser gratis med abonnementet ditt, bruk f.eks vår ordbok for moteterminologi, bla gjennom våre anbefalte bøker, blader og blogger og last ned gratis croquis
Koste

Vårt årlige abonnement koster bare $ 189 per år. Vi tilbyr også en tilbakevendende månedlig abonnementsrate på 19,95 dollar per måned. Til gjengjeld vil du få ubegrenset tilgang på forespørsel til alle ressursene våre og videotimer. Alt! Se deg rundt på nettet. De fleste andre motekurs på nettet koster mange hundre, om ikke tusenvis av dollar for bare en klasse! Du vil aldri finne en bedre verdi som University of Fashion.

Vår historie

University of Fashion ble grunnlagt og utviklet av Francesca Sterlacci. Francesca ble uteksaminert fra Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hun grunnla Francesca Sterlacci Ltd, et high-end designeretikett i New York som solgte til Saks, Nordstroms og mange andre luksuriøse utsalgssteder rundt om i verden. Hun begynte deretter å undervise på FIT og reiste seg etter hvert for å bli deres leder for motedesign. Francesca har skrevet mange skrivebøker om mote, særlig "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", og i 2019 en 3-boksserie: "Sewing Techniques for Beginners", "Pattern Making Techniques for Beginners" og "Draperingsteknikker for nybegynnere".

Klikk her for å lære mer om å abonnere på University of Fashion

Steder

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss