Les den offisielle beskrivelsen

Klikk her for å abonnere - bare USD $ 19,95 per måned

Lær motedesign online fra fagfolk - den største online fashion design biblioteket i verden

 • Den første online fashion design og business video bibliotek
 • Leksjon lært av mote college professorer og fagfolk
 • Abonnement inkluderer ubegrenset tilgang til alle mote videoer

HØY KVALITET video leksjoner

The University of Fashion bibliotek inneholder hundrevis av leksjoner som viser alle deler av motebransjen og mote design, for eksempel drapering, lage mønster, mote kunst, produktutvikling, CAD, sy, motebransjen, strikker, foredrag og mye mer.

Våre leksjoner er organisert etter Nybegynner, middels og avansert både utdanne begynner mote studenter så vel som erfarne, profesjonelle motedesignere og hjem kloakk som ønsker å utvide sine ferdigheter.

LÆRTE av fagfolk

Våre leksjoner blir undervist eksklusivt av mote college professorer og mote fagfolk.

En alvorlig bra VERDI

The University of Fashion fungerer ved abonnement. En flat avgift gir deg tilgang til alle våre leksjoner, hundrevis av dem, for bare noen få cent per dag. Du vil aldri finne så mange, høy kvalitet mote leksjoner på en bedre verdi ... hvor som helst.

Vi legger mye arbeid i å gjøre våre leksjoner LETT å følge

Våre video leksjoner forklare hvordan å gjøre alt selv, trinn-for-trinn.

Noen av våre videoer er kort, for eksempel 10 minutter eller så lenge. Men, de fleste er lengre, det vil si et gjennomsnitt på 30-40 minutter lang, med noen som er godt over en time lang.

Verktøy og rekvisita

Hver av våre How-To leksjoner kommer med en liste over forsyninger og verktøyene du trenger for å skape den leksjonen omtalt prosjektet.

Hvis du ikke har noen eller alle av utstyret du trenger for å fullføre en bestemt leksjon, klikker du bare på at verktøyet på at leksjonen videoavspilling side, eller gå til Fashion Design Tools er under vår "Ressurser" menykategori. Fra enten sted, kan du kjøpe verktøy og rekvisita du trenger umiddelbart, direkte fra nettsiden vår!

Godt synlig og forståelig DEMONSTRASJONER

Våre leksjoner er profesjonelt produsert i et stort, godt opplyst studio ved hjelp av profesjonelle videografer og lydteknikere som opererer med høy kvalitet kamera, lys og opptaksutstyr.

Alle våre leksjoner er lært fra designerens perspektiv, dvs. ser ned på arbeidet ditt som du vil når du oppretter noe, selv. Dette er en mye bedre måte å lære enn å se en demonstrasjon foran deg, hvor du kan bare se hva læreren gjør fra en baklengs eller "snudd" perspektiv.

Høre hva våre lærere sier, KLART

Alle våre leksjoner er produsert med et eget kommentarspor spor timet til nøyaktig tilsvare en lærers handlinger på skjermen. Du kan alltid høre og forstå hvert enkelt trinn i en University of Fashion leksjon. Ingen lange, kjedelige pauser. Ingen feil. Ingen gjør-overs.

Mange nyttige "ekstra"

Mange av våre leksjoner inneholder nyttige grafikk og nedlastbare filer for å hjelpe deg å forstå sentrale begreper, gjør vanskelige beregninger eller tilpasse prosjektet for forskjellige størrelser modeller.

Bruker du delta på en FASHION SCHOOL?

Vi er en stor tilhenger av mote skoler. Mange av våre abonnenter bruke vår video leksjon bibliotek og andre ressurser for å hjelpe dem å finne og bruke på en god måte skolen. Under vår Resources meny, tilbyr vi en omfattende liste over verdens beste mote skoler, sammen med lenker til deres nettsider.

Har din mote skolen allerede abonnerer på University of Fashion? Hvis ja, så heldig du! Du får alle våre ressurser for gratis! Dette vil hjelpe deg å få mest mulig ut av utdanningen. Hvis ikke, spør din skole bibliotekar for å få et abonnement for hele skolen.

Hvordan vi kan hjelpe deg i skolen

Hvis du noen gang har gått glipp av en viktig klasse, så vet du at det er umulig å rekonstruere den demonstrasjonen du savnet den dagen. Jada, kan du låne en annen elevs notater. Men ord rett og slett ikke kan beskrive en erfaren lærerens fysiske bevegelser. Men, kan University of Fashion virkelig hjelpe! Sjansene er, har vi en lærdom som kommer ganske nær til hva professor demonstrert. Men i motsetning til en i klassen demonstrasjon, du kan re-spille vår demonstrasjons om og om igjen til du forstår den. Dette kan være forskjellen mellom å få en A eller en C når begrepet slutter.

Mange tusen studenter fra de beste mote skoler i verden har sett våre leksjoner å supplere sin formelle mote utdanning og å hjelpe dem ess deres lekser og spesielle prosjekter.

TESTER OG GRADER

The University of Fashion gjør ikke du ta eksamen eller prøve. Vi gjør ikke prisformelle grader. Vi fokuserer all vår energi på å lage nyttige mote leksjoner og ressurser.

Oppriktig, tror vi at den beste måten å lære fashion design er fra en kompetent lærer på en skole eller en profesjonell designer som kan vise til viktige ferdigheter rett foran deg og, kanskje viktigst, svare på mange spørsmål, rett på flekken.

Men, hvis du ikke har råd til en formell mote utdanning eller hvis du bare ikke kan fysisk reise langt hjemmefra for å delta på en moteskole, vi er hendene ned det beste alternativet, både når det gjelder kvaliteten på utdanning og vår veldig, veldig rimelig abonnement pris!

SAMMENDRAG AV FORDELER

 • Enorme bibliotek med hundrevis av fashion design video leksjoner
 • Lessons bare undervist av profesjonelle motedesignere
 • Lær helst på dagen eller natten, på datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett
 • Skriftlige leksjon transkripsjoner som forsterker læring
 • Få svar på dine spørsmål
 • Liste over verktøy og forsyninger for hver leksjon og en umiddelbar måte å kjøpe dem
 • Lag synlig bevis på dine ferdigheter for arbeidsgivere og mote høyskoler
 • Mote foredrag, intervjuer, firma og museum turer og mer
 • Fashion terminologi ordbok, anbefalte bøker, magasiner og blogger
 • Lærer deg det du trenger å vite for å få en jobb, bli akseptert av en mote skole eller til å starte din egen mote design business!

KOSTE

Vårt årlige abonnement koster kun USD 189 per år. Til gjengjeld får du ubegrenset tilgang til alle våre ressurser og video leksjoner. Alt! Se deg rundt på nettet. De fleste andre online kurs koste mange hundre, om ikke tusenvis, av dollar for bare én klasse!

Vi tilbyr også et tilbakevendende månedlig abonnement rate på US $ 19.95 per måned.

HISTORIE

The University of Fashion ble grunnlagt og utviklet av Francesca Sterlacci, en New York motedesigner, pedagog og forfatter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

University of Fashion - Online Fashion Design School

Barneklær omfatter alle klær produkter for barn, fra spedbarn til "tweens". Barneklær møter vanligvis et bredt spekter av bruksområder, fra spill til skolen til fest elle ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Våre Computer Assisted Design (CAD) leksjoner ble opprettet med mote designer, mote merchandiser og produktutvikler / teknisk designer i tankene. Du vil lære grunnleggend ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke et eget studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt abonnementsavgift. UoF leksjoner er utelukkende utdannet av mote skolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "hvordan-til" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære. University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. De fleste skoler belaster et stort studieavgift for å undervise i et enkelt motfag i en bestemt måte, som å sy eller lage mønster. På University of Fashion, vil du betale mye mindre for å få tilgang til alle motfag i alle fagområder!... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Drapering er kunsten å manipulere stoff direkte på kjolen skjemaet i tre dimensjoner. Det er den mest kreative måten for en designer å slå design ideer til virkelighet. D ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

La våre eksperter lære deg om moteindustrien. Lær hvordan berømte designere startet sine mote dynastier. Lær om handel, merkevarebygging, lisensiering og markedsføring, t ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Vår online mote tegning, rendering og illustrasjon video leksjoner vil hjelpe deg å realisere dine design på papir og lage en artist ut av deg! Å kunne kommunisere dine d ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Uansett om du er interessert i å designe din egen samling eller jobbe for et selskap, vil våre produktutviklingstimer lære deg hvordan du skal håndtere forretningsutvikli ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Virksomheten av moten kombinerer kreativ tenkning med analytiske ferdigheter. Vår virksomhet leksjoner inneholder videoer rettet mot detaljhandel kjøpere, handel og marke ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Våre strikk leksjon tutorials inkluderer klipp og sy strikker samt kunsten å hånd-strikke. ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Sying er en av de mest kritiske disipliner innen mote design. Våre sy video leksjoner dekker alt fra å lære å træ en symaskin for å lære å sy en av de mest utfordrende ma ... [+]

Hva er Fashion University?

University of Fashion fungerer veldig annerledes enn de fleste mote design skoler. Vi belaster ikke en separat studieavgift for hver enkelt klasse du tar. I stedet gir vi deg 24/7, på forespørsel tilgang til alle Av våre mange hundre full-lengde video leksjoner for et lavt årlig abonnementsavgift.

UoFs leksjoner er utelukkende utdannet av motehøgskolens professorer og profesjonelle fagfolk, aldri av amatører. Du vil se nøyaktig samme forelesninger og "how-to" demonstrasjoner undervist av de beste mote skolene, men uten stive klassetider på ubeleilige steder. I stedet bestemmer du hva, når og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyr leksjoner i alle de store mote disipliner: draping, mønsterfremstilling, CAD mønstrering, tilbehør, sy, mote kunst, strikker, business, produktutvikling, forelesninger, CAD mote kunst, barneklær og mer. ... [-]

USA New York
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US