Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Suksess starter her

Innenfor våre høgskoler og skoler, fordyper studentene seg i en transformativ karrierefokusert utdanning på tvers av liberale kunst og vitenskap, kunst, næringsliv, ingeniørvitenskap, helsevesen, offentlig sikkerhet og offentlig tjeneste. Vi tilbyr mer enn 100 akademiske programmer, alle grunnet i en langvarig satsing på samarbeidende, tverrfaglig, prosjektbasert læring.

112670_3.jpg

Her er opplevelsen av læring både personlig og pragmatisk, styrt av en fremtredende fakultet som bryr seg dypt om individuell student suksess. Som ledere på sine felt, gir fakultetets medlemmer den inspirasjonen og anerkjennelsen som trengs for at elevene skal kunne oppfylle sitt potensial og lykkes i det de velger å gjøre.

Vi kaller det vår student-første filosofi

  • Fagkunnskap og Dedikasjon

Lær av professorer dedikert til å fremme din personlige vekst og faglig utvikling. Denne uvikende engasjement har styrt den personlige og profesjonelle suksessen til hver student i nesten et århundre.

  • En grunnskoleutdanning

En bevist, målrettet utdanning, som gjennom faglig fokuserte studiekompetanse utveksler studenter med kritiske ferdigheter, kunnskaper og erfaring som er avgjørende for meningsfylt karriere og produktivt liv.

  • Tverrfaglig læreplan

En læreplan som oppfordrer tverrfaglig leting, utdanne studenter som vil lykkes i et globalt samfunn, slik at du er godt forberedt på å forstå og navigere verden over.

112671_2.jpg

  • Ubegrensede akademiske og samkursmuligheter

Et bredt spekter av læringsmuligheter innen våre høyskoler og skoler, utenfor klasserommet og i samfunnet, gjør det mulig for deg å forfølge lidenskapen din - eller oppdage en ny.

  • Levende Campus Community

Et engasjert, pulserende campus-samfunn - det er den riktige størrelsen - liten nok til å føle seg personlig og håndterlig, men likevel stor nok til å gi studentene et bredt spekter av akademiske, bolig-, atletiske og ledermuligheter.

  • Ledere og prestere

Sterk etterutdanningssuksess, opprettholdt av et engasjert alumni-nettverk på over 57 000 i alle bransjer. Mer enn 91 prosent av kandidatene er ansatt eller har en høyere utdannelse enn ett år, og 96 prosent lykkes i sine fagområder innen seks års utdannelse.

112672_6.jpg

Mission Statement

University of New Haven er et student-sentrert omfattende universitet med vekt på excellence innen liberal arts og profesjonell utdanning. Vårt oppdrag er å forberede våre studenter til å lede målbevisste og oppfylle liv i et globalt samfunn ved å tilby høykvalitetsutdanning gjennom erfaringssamarbeid, samarbeid og oppdagelsesbasert læring.

112669_1.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of New Haven

University of New Haven tilbyr et 30-studiepoeng masterstudium i miljøteknikk som sømløst bygger bro mellom teori med praktisk applikasjon som gjør at nyutdannede ikke ba ... [+]

University of New Haven tilbyr et 30-studiepoeng masterstudium i miljøteknikk som sømløst bygger bro mellom teori med praktisk applikasjon som gjør at nyutdannede ikke bare er produktive, men ledere i deres valgte bransje.

Vår stadig skiftende verden

Med utfordrende, faglig orienterte kurs i klasseromsmiljøer, utvikler studentene raskt ferdighetene som er nødvendige for å tilby banebrytende løsninger på komplekse miljøproblemer gjennom en tverrfaglig studie av miljøvernproblemer, vannkvalitet og rensing, avløpsrensing, håndtering av fast avfall, lokalisering og utslippskontroll tiltak.

Små klasseromsstørrelser utstyrt med topp moderne teknologi gir nyutdannede en unik personifisert læringsopplevelse mens et påkrevd prosjekt letter en grundig utforskning av moderne miljøspørsmål som utfordrer vår stadig skiftende verden.... [-]

USA 300
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, USA