University of New Haven Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i New Haven er grunnlagt på Yale campus i 1920, og er et privat, coeducational universitet som ligger på kysten av det sørlige New England. Det er et mangfoldig og levende samfunn av over 6800 studenter, med universiteter over hele landet og rundt om i verden.

Suksess starter her

Innenfor sine fem høyskoler, fordyper studentene seg i en transformativ karrierefokusert utdanning på tvers av liberal kunst og vitenskap, kunst, næringsliv, ingeniørfag, offentlig sikkerhet og offentlig tjeneste. Vi tilbyr mer enn 100 akademiske programmer, alle jordet i en langvarig satsing på samarbeidende, tverrfaglig, prosjektbasert læring.

Her er opplevelsen av læring både personlig og pragmatisk, styrt av en fremtredende fakultet som bryr seg dypt om individuell student suksess. Som ledere på sine felt, gir fakultetets medlemmer den inspirasjonen og anerkjennelsen som trengs for at elevene skal kunne oppfylle sitt potensial og lykkes i det de velger å gjøre.

Vi kaller det vår student-første filosofi

Fagkunnskap og Dedikasjon

Lær av professorer dedikert til å fremme din personlige vekst og faglig utvikling. Denne uvikende engasjement har styrt den personlige og profesjonelle suksessen til hver student i nesten et århundre.

En grunnskoleutdanning

En bevist, målrettet utdanning, som gjennom faglig fokuserte studiekompetanse utstyrer studentene med kritiske ferdigheter, kunnskaper og erfaring som er avgjørende for en meningsfylt karriere og produktivt liv.

Tverrfaglig læreplan

En læreplan som oppfordrer tverrfaglig leting, utdanne studenter som vil lykkes i et globalt samfunn, slik at du er godt forberedt på å forstå og navigere verden over.

Ubegrensede akademiske og samkursmuligheter

Et bredt spekter av læringsmuligheter innen de fem høyskolene, utenfor klasserommet og i samfunnet, gjør det mulig å forfølge din lidenskap - eller oppdag en ny.

Levende Campus Community

Et engasjert, pulserende campus-samfunn - det er den riktige størrelsen - liten nok til å føle seg personlig og håndterlig, men likevel stor nok til å gi studentene et bredt spekter av akademiske, bolig-, atletiske og ledermuligheter.

Ledere og prestere

Sterk etterutdanningssuksess, opprettholdt av et engasjert alumni-nettverk på over 57 000 i alle bransjer. Mer enn 91 prosent av kandidatene er ansatt eller har en høyere utdannelse enn ett år, og 96 prosent lykkes i sine fagområder innen seks års utdannelse.

Mission Statement

University of New Haven er et student-sentrert omfattende universitet med vekt på excellence innen liberal arts og profesjonell utdanning. Vårt oppdrag er å forberede våre studenter til å lede målbevisst og oppfylle liv i et globalt samfunn ved å tilby den høyeste utdanningen gjennom erfaring, samarbeid og oppdagelsesbasert læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Online Master of Science i undersøkelser

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 fler

På University of New Haven vet vi hva som kreves for å lykkes, og vi er glade for å tilby en helt online Master of Science i undersøkelser, den første graden i sitt slag i nasjonen. [+]

Sjekk vår facebook nå!University of New Haven: Ledende veien i undersøkelser

På University of New Haven vet vi hva som trengs for å lykkes, og vi er glade for å tilby deg en helt online Master of Science i undersøkelser, den første graden i sitt slag i nasjonen. Med vår 100 prosent online mastergrad, vil du kunne utdype din forståelse av feltet av undersøkelser samtidig som du forfølger en spesialitetskonsentrasjon i:

Kriminelle undersøkelserUndersøkelser av økonomisk forbrytelseDigital Forensics Investigations

Med denne 1-årige 10-gradskurset får du en dybdegående kunnskap innen utredninger som ingen annen grad kan gi. Programmet forener universitetets anerkjente akademiske ekspertise innen straffesett og rettsmedisinske vitenskap og forbereder deg til en karriere som etterforsker i både offentlige og private organisasjoner.... [-]


Masters

Online Master i Emergency Management

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 fler

Vår 100% Online Master i Emergency Management var det andre slikt programmet som tilbys i New England og fokuserer på katastrofeberedskap, reduksjon, respons og gjenoppretting. I tillegg tilbyr programmet kurs om de sosiale konsekvensene av ulike katastrofer, katastrofesjefens rolle i katastrofer og katastrofeberedskap i offentlig og privat sektor. [+]

Sjekk vår facebook nå!Ta ditt neste skritt, uten at du selv går utover

Vårt Emergency Management-program var det andre slikt programmet som ble tilbudt i New England og fokuserer på katastrofeberedskap, begrensning, respons og gjenoppretting. I tillegg tilbyr programmet kurs om de sosiale konsekvensene av ulike katastrofetyper, katastrofesjefens rolle i katastrofer og katastrofeberedskap i offentlig og privat sektor.

Bli en leder. Lær å håndtere katastrofeberedskap, begrensning, respons og gjenoppretting med forskningsbaserte prinsipper.100% online. Klasser er helt på din tidsplan, og hver tar bare 6 til 7,5 uker for å fullføre.Ett kurs per semester. Bare ett kurs er nødvendig per semester for maksimal balanse mellom arbeid og liv.University of New Haven er en anerkjent leder på dette feltet, og en mastergrad fra University of New Haven styrker ditt CV. University of New Havens program er også en av de få mastergradene som fullt ut samsvarer med FEMA-retningslinjene.Utarbeide en beredskapsplan. Du vil lage din egen beredskapsplan for organisasjoner og statlige enheter, som en del av University of New Haven's mastergrad.Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) er nødstyringsområdet et av de raskest voksende karrierefeltene. Nødledelsesdirektører / Spesialister er antatt å vokse raskest, med en forventet totaløkning på 22% fra 2008-2018. Median årsinntekter for Emergency Managers er $ 59.770 per år, med topp 10% prosent tjene over $ 107,810.Bli med vår imponerende gruppe av alumnerUniversity of New Haven nyutdannede setter sin kunnskap til handling for arbeidsgivere landsomfattende, inkludert:FEMAUS Department of Homeland SecurityBranford Fire DepartmentGaylord sykehusCT Institutt for nødstyring og hjemlandssikkerhetYale-New Haven HospitalPort Authority of New York... [-]

Online Master i miljøteknologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 fler

Bygger på den rike tradisjonen av en anerkjent campus på Master of Science i miljøteknologi, tilbyr vi nå en spennende 30-mastergrad i miljøteknologi som kan fullføres helt online. Vårt onlineprogram kombinerer den samme velbalanserte læreplanen og den samme førsteklasses fakultet som campusprogrammet, med nye instruksjonsleveringsmetoder som skaper det perfekte læringsmiljøet for enkeltpersoner med travle timeplaner. Det fullt støttede nettbaserte læringsmiljøet, hvor studentene samarbeider med fakultet og klassekamerater over hele landet og verden, tilbyr den tradisjonelle følelsen av klasserommet til hele verden. [+]

Sjekk vår facebook nå!University of New Haven: Leading The Way In Environmental Engineering

Bygger på den rike tradisjonen av en anerkjent campus på Master of Science i miljøteknologi, tilbyr vi nå en spennende 30-mastergrad i miljøteknologi som kan fullføres helt online. Vårt onlineprogram kombinerer den samme velbalanserte læreplanen og den samme førsteklasses fakultet som campusprogrammet, med nye instruksjonsleveringsmetoder som skaper det perfekte læringsmiljøet for enkeltpersoner med travle timeplaner. Det fullt støttede nettbaserte læringsmiljøet, hvor studentene samarbeider med fakultet og klassekamerater over hele landet og verden, tilbyr den tradisjonelle følelsen av klasserommet til hele verden.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 300 Boston Post Road, West Haven, CT
06516 West Haven, Connecticut, USA