Les den offisielle beskrivelsen

Tjen en britisk grad, fra hvor som helst

Over 30 grader, 100% på nettet

Kvalitetsopplæring

Propel din karriere mens du studerer med verdensberømte eksperter og delta i nasjonalt rangert programmer.

Akademisk fortreffelighet

Opplev den samme høykvalitetsutdanningen som våre bosatt studenter. Tegn på ressursene til et flaggskipuniversitet som inkluderer grunn-, profesjonelle, medisinske og landbrukshøgskoler.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Masters

University of Kentucky Online

Universitetet i Kentuckys online MSW forbereder studentene til å påvirke profesjonelt sosialt arbeid med enkeltpersoner, familier, grupper, organisasjoner og lokalsamfunn ... [+]

University of Kentucky's online MSW-program kombinerer fleksibel nettbasert læring med en streng læreplan som forbereder kandidater for avansert sosialt arbeidspraksis. MSW-programmet legger vekt på å engasjere andre, bruker bevisinformerte intervensjonsstrategier, omfavner mangfold og aspekter av rettferdighet, samtidig som elevene utdannes for å forbedre samfunnet gjennom sosial endring.

Alternativer for et avansert program (30 studiepoeng) og et 60-kreditt vanlig stående program gir erfarne sosialarbeidere og lidenskapelige nykommere likt de praktiske ferdighetene som trengs for å være effektive i feltet.

Program kandidater vil kunne:

Demonstrere etisk, faglig vurdering i leveransen av kvalitetspraksis med enkeltpersoner, familier, grupper, organisasjoner og lokalsamfunn.Respekter hvordan mangfold og forskjell formen den menneskelige erfaringen og påvirke alle nivåer av praksis.Oppskrive og forsøke å fremme menneskerettigheter og sosial, økonomisk og miljømessig rettferdighet.Kjenne rollene til kvantitative og kvalitative forskningsmetoder og deres bidrag til å fremme sosialt arbeidspraksis.Lykkes som analytikere, planleggere, advokater, ledere og bytte agenter i policyutvikling og implementering innen mikro-, mezzo- og makronivå.Utnytte og anvende sosialt arbeidskunnskap og verdier for effektivt å engasjere, vurdere, gripe inn og evaluere praksis på alle nivåer.... [-]
USA Lexington
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk