Les den offisielle beskrivelsen

Tjen en britisk grad, fra hvor som helst

Over 30 grader, 100% på nettet

Kvalitetsopplæring

Propel din karriere mens du studerer med verdensberømte eksperter og delta i nasjonalt rangert programmer.

Akademisk fortreffelighet

Opplev den samme høykvalitetsutdanningen som våre bosatt studenter. Tegn på ressursene til et flaggskipuniversitet som inkluderer grunn-, profesjonelle, medisinske og landbrukshøgskoler.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Masters

University of Kentucky Online

University of Kentuckys online CSWE-akkrediterte MSW-program bygger ferdighetene du trenger for å forfølge lidenskapen din, effektendring og fremme sosial rettferdighet. ... [+]

University of Kentuckys CSWE-akkrediterte MSW-program på nettet kombinerer fleksibel online-læring med en streng læreplan som forbereder nyutdannede for avansert sosialt arbeid. Dette Master of Social Work-programmet legger vekt på å engasjere andre, bruker evidensinformerte intervensjonsstrategier, omfavner mangfold og aspekter ved rettferdighet, samtidig som studentene blir utstyrt til å forbedre fellesskap gjennom sosial endring.

Alternativer for et avansert program (30 studiepoeng) og et 60-kreditt vanlig stående program gir erfarne sosialarbeidere og lidenskapelige nykommere likt de praktiske ferdighetene som trengs for å være effektive i feltet.

Program kandidater vil kunne:... [-]

USA Lexington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk