Les den offisielle beskrivelsen

University of Fairfax Distinction

University of Fairfax er en akkreditert, nettstudier institusjon etablert for å takle den voksende mangelen på kvalifiserte cybersecurity fagfolk i offentlig og privat sektor.

Store arbeidsgivere (inkludert Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC og Veterans Affairs) ansetter og fremmer våre studenter og alumner. Arbeidsgivere anerkjenner at University of Fairfax studentene umiddelbart kan søke hva de lærer og gjøre bidrag på jobben fordi: (1) våre utøvere-orienterte cybersecurity-utdannelsesprogrammer blir undervist av ekspert cybersecurity-utøvere, og (2) alle kursene er fokusert på cybersikkerhet og krever at ferdigstillelse av "virkelige verden" cybersecurity prosjekter.

Hvem er våre studenter?

Den typiske University of Fairfax studenten er cybersecurity eller IT-profesjonell som ønsker å overgå til cybersikkerhet eller som ønsker å fremme cybersikkerhet ved å oppnå lederskap eller ekspertstatus. Gjennomsnittsalderen til en University of Fairfax student er 46 år.

Hvorfor oss?

Våre studenter rapporterer at universitetet er unikt og uovertruffen. Spesielt valgte de University of Fairfax grunn av følgende:

 • 100% cybersikkerhetsfokus
 • Ekspert cybersecurity utøver fakultet
 • Rigorøse, prosjektdrevne, utøvere-orienterte læreplaner
 • Tilgjengelig online kurslevering
 • Student og alumni karriere suksesser
 • Student og alumni tilfredshet

Akkreditering og godkjenning

University of Fairfax er akkreditert av Distansutdannelsesakkrediteringskommisjonen (DEAC), oppført av US Department of Education som et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbyrå, og er et innleggskonferent medlem av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA).

Tilleggsakkrediteringer, godkjenninger og sertifiseringer inkluderer:

 • Akkrediteringskommisjonen for DEAC

University of Fairfax er akkreditert av Distansutdannelsesakkrediteringskommisjonen (DEAC). Akkrediteringskomiteen til DEAC er oppført av US Department of Education som et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbureau og er et anerkjent medlem av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adresse og telefon for DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

I tillegg holder University of Fairfax statsautorisasjoner i flere stater, og som en godkjent SARA-institusjon (State Authorization Resiprocity Agreement) kan institusjonen registrere studenter fra alle amerikanske stater, unntatt California og Massachusetts, samt internasjonale studenter.

 • Virginia

University of Fairfax er sertifisert av State Council of Higher Education for Virginia i samsvar med bestemmelsene i Tittel 23, kapittel 21.1 i Code of Virginia. University of Fairfax har blitt tildelt "Certificate to Operate a Institution of Postecondary Education" som tillater University of Fairfax å tilby grader, kurs for gradskreditt eller studieprogrammer som fører til en grad eller sertifikat i Commonwealth of Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Veterans Fordeler

Veteraner og kvalifiserte personer som kvalifiserer for pedagogiske fordeler under Post 911 / GI Bill og andre GI Bill kapitler kan være kvalifisert for pedagogiske fordeler mens de er påmeldt i utdanningsprogrammer tilbys av University of Fairfax . UoF er en stolt deltaker i Yellow Ribbon Programmet. »Http://www.va.gov

eLearning ved University of Fairfax

Sikre fremtiden og fremvek din karriere for cybersikkerhet når du lærer utelukkende online på University of Fairfax . eLearning er praktisk for brukere av cybersikkerhet som trenger å være mobil og lydhør i et krevende og raske felt.

Tilgjengelighetsfordeler

Alle våre akkrediterte, utøvere-orienterte cybersecurity-utdannelsesprogrammer leveres via en tilgjengelig, interaktiv, online plattform som gir deg:

 • Convenience av 24/7 tilgang til kursene dine fra hvilken som helst plassering
 • Fleksibilitet for å bedre jonglering av arbeid, familie og pedagogiske forpliktelser
 • Mulighet for en-mot-en-støtte
 • Evne til å samarbeide og engasjere seg med fakultet og medstudenter

Utdanningsfordeler

Vår faglærer fakultet og praksis-orientert læreplanen vil hjelpe deg å søke hva du lærer med en gang. Gjennom strenge, engasjerende, nettbaserte nettkikkertsikkerhetskurs vil du:

 • Lær nåværende beste praksis fra ledende ekspertpraktiserende fakultet
 • Del dine ideer og samarbeide med medstudenter og fakultet
 • Forbedre dine kritiske tenkning og problemløsning ferdigheter
 • Forbedre dine kommunikasjonsferdigheter
 • Fullfør virkelige prosjekter, som gjelder for din arbeidsplass

Karrierefordeler

Gjennom samarbeidsprosjektene, interaktive eLearning-programmer, vil du bygge ditt profesjonelle nettverk når du fullfører utdanningen din. Utøverfakultetet som underviser i kursene dine, samt de kollisikovennene du samarbeider med på nettet, blir en integrert del av ditt faglige nettverk gjennom hele din karriere som du:

 • Øk synligheten med jevnaldrende i feltet
 • Bruk hva du lærer på jobben og anerkjennes for bidragene dine
 • Nettverk med fakultet og medstudenter
 • Finn givende profesjonelle muligheter

En unik nettskole læringsmetode

Vi benytter en unik tilnærming til online læring - en som blander to typer onlineleveringsmetoder for å gi den mest effektive læringserfaringen for voksne for voksne. For å forbedre læringen inkluderer våre online-programmer muligheter for både sanntidssynkronisering og asynkron samhandling.

Diskuterte diskusjoner

Asynkron samspill skjer ved å delta i instruktørledede "threaded discussions". Studentene deltar til tider som passer best til planene sine.

Online chatrom

Din instruktør holder "kontortid" på en foreskrevet tid hver uke i kveld. Disse øktene er ikke påkrevd, men er tilgjengelige for å hjelpe deg. Hver chat blir automatisk arkivert og kan vises etter høyhastigheten.

SyncSessions ™

Disse øktene er planlagt hver annen uke og gir et forum for samarbeidende læring ved å muliggjøre sanntidsinteraksjon mellom fakultet og studenter. De er innspilt og arkivert for studentbruk.

Teknologi Krav

Studentene må ha personlig tilgang til en Windows-aktivert datamaskin med minst 512 MB RAM, høyhastighets Internett-tilkobling, og den riktige kontorpakken med programvare for å støtte tekstbehandling, presentasjonsutvikling og regnearkfunksjoner. I tillegg kreves et webkamera og mikrofon / hodesett.

Støtte for nettbasert læring

University of Fairfax online-sikkerhetsgrad, sertifiserings- og sertifiseringsprogrammer gir deg verktøyene og støtten du trenger for å lykkes når du lærer på nettet. Denne online utdanningsplattformen er både brukervennlig og lett å navigere. For å sikre at studentene har en produktiv og gunstig pedagogisk erfaring, deltar alle nye studenter i orientering om hvordan man bruker nettbasert plattform.

I tillegg forbedrer mange støttetjenester din online læringserfaring, blant annet:

 • Mobil tilgang til kurs gjennom smarttelefonteknologi, for eksempel Android, iPhone
 • Twitter feeds for rettidig varsel om viktige tidsfrister og kunngjøringer
 • Help Desk for teknisk assistanse tilgjengelig 24/7
 • Elektroniske biblioteksressurser tilgjengelig for gjennomføring av sekundær forskning 24/7
 • Nettbibliotekar
 • Bibliotekstutorials / Webinarer om sekundær forskning
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

University of Fairfax

I dette kurset studerer studentene de åtte domenene til (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Knowledge Centre (CBK) i info ... [+]

IA7000 Sikkerhet i den digitale tidsalderen

I dette kurset studerer studentene de åtte domenene til (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Knowledge Centre (CBK) i informasjonssikkerhet som et rammeverk for kritisk analyse av sikkerhetsvanskelighetsproblemer og å evaluere beste praksis for å implementere sikkerhet systemer i bedriften. (3 studiepoeng)

Bli med i Cybersecurity EliteU av F Cybersecurity Education Path

Distinguish yourself og fremme din cybersecurity karriere ved å følge University of Fairfax Online Cybersecurity Education Path. Uansett hvilket utdannet program du forfølger, vil alle kursene dine undersøke relevant cybersikkerhetspolitikk og ledelsesproblemer, og du vil gjennomføre et cybersikkerhetsprosjekt i hvert kurs. Du kan søke hva du lærer og skape betydelige bidrag på arbeidsplassen din med en gang.... [-]

USA Roanoke
Kontakt skolen
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

University of Fairfax

Lær av erfarne forretningsfolk og bruk de nødvendige metodene og verktøyene som trengs for å lene en organisasjon. University of Fairfax MBA-programmet ble utviklet av ek ... [+]

Oversikt

Den akkreditert Master of Business Administration (MBA) grad programmet består av 12 online kurs.

Lær av erfarne forretningsfolk og bruk de nødvendige metodene og verktøyene som trengs for å lene en organisasjon. University of Fairfax masterprogrammet ble utviklet av eksperter fra bransjen, og lar deg utforske hele spekteret av forretningsarenaen. Gjennom programmet øker næringslivspersonene sin bredde av kunnskap, deres evne til å analysere forretningsalternativer mer grundig, og mulighetene for mer utfordrende, ansvarlige og produktive karrierer i næringslivet. Studentene kan velge å tjene en Master of Business Administration grad i et spesialisert felt. University of Fairfax tilbyr følgende spesialiserte områder:... [-]

USA Roanoke
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

University of Fairfax

Lær av erfarne sikkerhetsutøvere og bruk nyskapende læreplaner for å ta dine sikkerhetsopplysninger til cybersikkerhet til neste nivå. University of Fairfax masterprogram ... [+]

Tjen din University of Fairfax Cyber ​​Security Master's Degree Online

Den akkreditert Master of Science i MScSM (MScSM) grad programmet består av 12 online kurs.

Lær av erfarne sikkerhetsutøvere og bruk nyskapende læreplaner for å ta dine sikkerhetsopplysninger til cybersikkerhet til neste nivå. University of Fairfax masterprogrammet ble utviklet av eksperter fra industrien og lar deg utforske hele spekteret av cybersecurity-feltet.

Grad Program Mål

MSCSM-programmet utvikler fagfolk som:

blir anerkjent som kunnskapsrike og kvalifiserte utøvere på et spesialisert område for informasjonssikkerhetha en dyp kunnskap om dagens cybersikkerhetspraksisbruke kritiske tenkning og problemløsende ferdigheter i analysen av problemstillinger som er relevante for cybersikkerhetssamfunnetutnytte sekundær forskningskompetanse i undersøkelsen og utvalget av beste praksisløsninger til informasjonssikkerhetsutfordringerdemonstrere kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å ta opp et spesialisert område for informasjonssikkerhetsadministrasjonDegree Program Outcomes... [-]
USA Roanoke
Kontakt skolen
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk

PhD

University of Fairfax

Som doktorgradsstudent vil alle kursene dine her undersøke relevante sikkerhetsproblemstillinger for cybersikkerhet i bedriftsledelse. Du vil fullføre et cybersikkerhetsp ... [+]

Dette studiet hjelper elevene til å fremme karrierer som konsulenter eller profesjonelle ledere i feltet Informasjonssikkerhet og -sikkerhet . I dette programmet gjennomfører studentene løsningsorienterte feltfeltforskningsprosjekter som adresserer relevante industriproblemer og bidrar til å fremme kunnskap i praksis med informasjonssikkerhet.

Dette programmet fremmer utviklingen av studenter som:

Er anerkjent som utøvere med kompetanse i et spesialisert fagområde som er relevant for cybersikkerhetssamfunnetBruk kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter i analysen av informasjonssikkerhetsproblemerBruk en bevisbasert tilnærming til løsningsidentifikasjon når du adresserer problemer som er relevante for cybersikkerhetssamfunnetDemonstrere kompetanse i å gjennomføre løsningsfokusert feltforskning som er relevant for informasjonssikringspraksisGjør kontinuerlig bidrag til kunnskap og praksis innen cybersikkerhetProgrammål... [-]
USA Roanoke
Kontakt skolen
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk