Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Ditt travle liv bør ikke være et hinder for å nå dine mål. Uansett hvor du er i din pedagogiske reise, hvor som helst du er i verden, har vi et program for deg. Undersøk fleksible grad og sertifiseringsalternativer gjennom hele nettstedet som passer inn i livet ditt på dine vilkår og på din ønskede enhet. Og den beste delen er ... du vil lære av samme CU-fakultet og tjene samme CU-grad som dine klassekamerater på campus, men med den fleksibiliteten du trenger.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 grader

Uansett om du ønsker å fullføre en grad, legg til sertifiseringer for å komme videre i karrieren din, eller ta en avansert grad - vi har mer enn 50 helt online tilbud på tilbud.

Rangerte femte i Colorado

Veiledningen til nettskoler rangerte CU Denver femte i Colorado i 2018 for rimelig, basert på undervisning og akademisk styrke, per standardisert eksamenspoengsum.

Vi

Vårt navigasjonsteam støtter off-campus-elever under sin CU-reise. Dette dedikerte team forbinder studentene med faglig støtte og karriere.

Velg din egen tidsplan

Hva gjør CU Denver's online program annerledes (og slags fantastisk) er at du kan velge tidsplanen din.

Ikke bare mellom online og på campus (som gjør CU Denver unik).

Men heller, du kan velge tidsplanen for å balansere skolen med arbeids- og familieforpliktelser. Uten å måtte gi opp:

  • Kvalitet (samme fakultet lærer på nettet som underviser på campus)
  • Alternativer (450 nettkurs og over 20 helt online grader)
  • Suksess (studenter som tar en online-klasse er 1,5 ganger mer sannsynlig å bli utdannet)
  • Omdømme (om du tar klasser online, på campus eller begge deler, får du samme CU-grad)

Å ta dine online kurs i Colorado, eller hvor som helst rundt om i verden, vil du motta relevant kunnskap og ferdigheter du trenger, samtidig som du holder tidsplanen du vil beholde.

Fullfør Degree Online

Hvis du har tatt minst ett kurs på en felleskole eller fireårig institusjon, er du kvalifisert til å søke som overføringsstudent. Med mange programmer tilgjengelig på nettet, er du sikker på å finne en som hjelper deg med å skifte eller fremme din karriere. Overføringsstudenter er pålagt å sende transkripsjoner fra tidligere institusjoner sammen med å fullføre den elektroniske søknaden.

Du kan lære mer om kredittoverføringsprosessen, snakke med en admissionsrådgiver, eller lære om opptakskrav fra vårt opptakskontor. I tillegg kan du registrere deg for en gratis transferologi-konto for å få en ide om hvordan kreditter vil overføre. Merk: Bare opptakskontoret kan gi en offisiell overføringsevaluering.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of Colorado Denver Online

Master of Science i Global Energy Management (GEM) er en business og lederskap grad, tilbys i et hybrid online format slik at du kan jobbe mens du studerer. Denne 18 måne ... [+]

Master of Science i Global Energy Management (GEM) fra University of Colorado Denver Business School er en utdannet business og lederskap grad designet for å utvikle fremtidige ledere i energibransjen. Denne 18 måneders, 36-kreditt "Energy MBA" som tilbys i et hybrid-nettbasert format, tilbyr utdannet business kurs fokusert helt på energibransjen, med et globalt perspektiv som spenner over alle energisektorer. Læreplanen er undervist av eksperter og kontinuerlig overvåket av industripartnere.

Karriere og læringsutbytte

De fleste kandidater (55%) rapporterer en økning i lønn ved oppgradering, med 15% får en økning på 20% eller mer. Våre kandidater stiger ofte til ledelse i sitt nåværende område, får ferdighetene til å overgå til en ny rolle eller sektor, eller til og med starte egne selskaper.... [-]

USA Denver
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

CU Online: Student Perspectives