Les den offisielle beskrivelsen

University of Arizona (UA) er et sted uten grenser - hvor undervisning, forskning, service og innovasjon smelter sammen for å forbedre livene i Arizona og utover. Vi er ikke redd for å stille større spørsmål, for å få bedre svar.

Etablert i 1885 , University of Arizona , statens super land-grant universitet med to medisinske skoler, produserer nyutdannede som er i virkeligheten klar gjennom sitt 100% Engagement initiativ. UA er anerkjent som en global leder, og er også en ledende innen forskning, som gir mer enn $ 606 millioner i forskningsinvesteringer hvert år, og rangerer 21 blant alle offentlige universiteter. UA utvikler grensene for tverrfaglig stipend og entreprenørskap og er medlem av Association of American Universities , de 62 ledende offentlige og private forskningsuniversitetene. Det fordeler staten med en estimert økonomisk effekt på 8,3 milliarder dollar årlig.

Vi er innovatører og oppdagere.

Etablering av Arizona's første universitet i midten av Sonoran-ørkenen var et dristig trekk. Men våre grunnleggere var fryktløse, og vi har aldri mistet den ånden. Til dags dato revolusjonerer vi romforskningsområdene, optikk, biovitenskap, medisin, kunst og humaniora, forretninger, teknologioverføring og mange andre. Siden den ble grunnlagt, har UA vokst til å dekke mer enn 380 dekar i sentrale Tucson, en rik avl for å finne.

Hvor ellers i verden kan du finne et astronomisk observatorisk speillaboratorium under en fotballstadion? Et helt økosystem under en glasskuppel? Hvem andre bringer tilbake prøver fra asteroider? Besøk vår campus bare en gang, og du vil raskt forstå hvorfor UA er et universitet i motsetning til andre.

Engineering College ble grunnlagt da University of Arizona ble grunnlagt i 1885 . I over 125 år har UA College of Engineering alumni utforsket, formet og gjort beboelig verden, faktisk universet, der vi bor i.

I dag er utdannede av høgskolen entreprenører som utvikler høyteknologiske selskaper, skaper arbeidsplasser og forbedrer livskvaliteten. En ingeniørutdanning gir forskningen for å bygge nye næringer og kunnskapen til de som driver dem.

Om Engineering College

Ingeniører hjelper folk, og ingeniørfagene ved UA College of Engineering har enorm bredde og vidtgående sosiale konsekvenser. Blant mange andre ting, utvikler studenter og fakultet nye retinas for skadede øyne, rimelige vannrensingssystemer for tredjelandes verden rammet av tørke, miljømessige bærekraftige produksjonsmetoder, hybridbiler og solenergisystemer, biosensorer som oppdager og holder folk ute av livet -farefare, optiske bildesystemer for kreftoppdagelse, datainnsamling og beslutningsstøttesystemer for militæret, og bygninger som tåler jordskjelv og andre store hendelser.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, USA