University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

USC Upstate tilbyr totalt 15 online- og hybridprogrammer som lar studentene våre fullføre en USC Upstate-grad på den måten som best oppfyller deres behov. Over 10% av USC Upstate-studenter er påmeldt i full online-programmer, og nesten 33% av studentene våre melder seg på minst ett online kurs hvert semester.

HENSIKT:

USC Upstates online-programmer ble rangert som det beste online høgskolen i South Carolina av SR Education Group, basert på lav undervisning og de høyeste median årlige alumnelønnene i staten ($ 72 700).

Hensikten med fjernundervisning ved USC Upstate er å tilby eksisterende programmer og kurs ved bruk av online og distanseleveringsmetoder. Den søker å gi en studentopplevelse av høy kvalitet ved å utvide tidene og stedene for programmets tilbud og omfavne teknologisk innovasjon. Gjennom partnerskap med andre utdanningsinstitusjoner, bedrifter, bransjer og både samfunns- og offentlige etater, vil USC Upstate skape læringsmuligheter etter behov. Institusjonen vil vise operasjonell forvaltning ved å tilby disse viktige tjenestene effektivt.

mål

For å opprettholde den høye kvaliteten på eksisterende akademiske programmer levert gjennom fjernundervisning som definert av passende akkrediteringsbyråer

For å overholde SREB-prinsippene for god praksis for fjernundervisning

For å sikre at teknologien som brukes er tilpasset programmene og målene

Steder

Spartanburg

Address
University Way,800
29303 Spartanburg, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: