UNC Kenan-Flagler Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Dagens mest effektive ledere har leder for virksomheten. Like viktig har de også hjerter. Deres fokus går utover bunnlinjen, og inneholder det større gode.

UNC Kenan-Flagler Har lenge forstått hva som definerer ekte suksess og legger den forståelsen i praksis. I og ut av klasserommet, gjennom akademiske rigor og viktige læringsopplevelser i virkeligheten, skaper vi eksepsjonelle ledere som har positive innvirkning på selskapene de leder og samfunnene de tjener.

Mens alle ledende handelshøyskoler gir kjernekunnskap, er vi den eneste topprangerte skolen for å integrere våre kjerneverdier av excellence, lederskap, integritet, fellesskap og samarbeid i selve stoffet i den akademiske opplevelsen. Som et resultat kommer våre studenter unna med noe mer.

De er unikt forberedt på å utmerke seg både i å bruke kunnskap til å drive resultater og å lede, samarbeide og inspirere til å bringe positive endringer.

Bedrifter i vår globale og stadig mer gjennomsiktige markedsplass holdes nå til en høyere standard. De mest vellykkede organisasjoner legger vekt på lederegenskaper, verdier og etikk. UNC Kenan-Flagler nyutdannede dukker opp fullt forberedt på å lede veien.

Det er UNC Kenan-Flagler-forskjellen.

Våre kjerneverdier

Excellence, lederskap, integritet, fellesskap og samarbeid. Dette er kjerneverdiene som vi lærer, jobber og lever i våre faglige, profesjonelle og personlige liv. På UNC Kenan-Flagler, forsøker vi å opprettholde de høyeste standardene i alt vi gjør.

Våre ansatte

Våre studenter, alumner, fakultet, ansatte og dekan er den enestående forskjellen i UNC Kenan-Flagler-kulturen. Vi er et vell av ulike etnisiteter, raser, erfaringer, livsstil, perspektiver og talenter - sterkt konkurransedyktige, men holder et åpent hjerte og hånd for å løfte opp andre.

Vår Campus

UNC Kenan-Flaglers toppmoderne fasiliteter, Frank Hawkins Kenan Institute of Private Enterprise og nærhet til Research Triangle Park fremmer innovativt samarbeid mellom tankeledere i næringsliv, regjering og akademia. Paul J. Rizzo konferansesenter på Meadowmont er et ideelt executive retreat for videreført og tilpasset utdanning.

Vår historie

Etablert i 1919 ble UNC Kenan-Flagler omdøpt i 1991 for å ære to fremtredende amerikanske forretningsfamilier og velgørere, Mary Lily Kenan Flagler og hennes ektemann, Henry Morrison Flagler og Frank Hawkins Kenan. Skolen fortsetter å markere viktige milepæler i globalisering, lederskap og forskning og teknologi.

Rangeringer og omdømme

UNC Kenan-Flagler's MBA, Master of Accounting og Undergraduate Business programmer er konsekvent rangert blant de 20 beste i handelsskole rangeringer. UNC Kenan-Flagler er en av de få ledende handelshøgskolene som utdanner folk i alle stadier av karrieren.

Real Life Learning

På UNC Kenan-Flagler gir vi deg den beste forretningsutdanningen gjennom praktiske erfaringer som har reelle konsekvenser. Våre dynamiske hands-on simuleringer, forretningsprosjekter og Capstone-kurs gir deg en rekke muligheter til å lære ved å gjøre.

Fakultetets forskningsvirkning

UNC Kenan-Flagler tilbyr en portefølje av programmer ledet av anerkjente fakultet hvis akademisk og bedriftsforskning er å forme fremtiden for virksomheten. Disse professorene er forpliktet til å levere ledende kunnskaps- og analytisk kompetanseutvikling til studenter og ledere.

Globalt engasjement

UNC Kenan-Flagler tar deg til verdens klasserom, styrerom og markedsplasser. Vårt mangfoldige studentlegeme reiser verden, opplever landstudium, lærerutdanning i praksis og praktik.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Chapel Hill

Den elektroniske MBA @ UNC-programmet tilbyr ambisiøse arbeidsansatte fra hvor som helst i verden muligheten til å tjene en MBA fra UNC Kenan-Flagler. MBA @ UNC kombinerer fleksibiliteten til et globalt nettbasert program gjennom bruk av nyskapende teknologier og immersive opplevelser med intensiv, kvalitets- og klasseromsinteraksjon av en campus opplevelse. [+]

A Topprangerte amerikanske handelshøyskole, UNC Kenan-Flagler Hjelper elevene til å utvikle ferdighetene som gjør dem svært effektive ledere og forberede dem på langsiktig suksess. Styrken til UNC Kenan-Flagler MBA kommer fra en skolekultur basert på kjerneverdier av fortreffelighet, lederskap, samarbeid, integritet og fellesskap. Den Online MBA @ UNC program Tilbyr ambisiøse arbeidsansatte fra hvor som helst i verden muligheten til å tjene en MBA fra UNC Kenan-Flagler. MBA @ UNC kombinerer fleksibiliteten til et globalt nettbasert program gjennom bruk av nyskapende teknologier og immersive opplevelser med intensiv, kvalitets- og klasseromsinteraksjon av en campus opplevelse. Dette innovative programmet gir studentene muligheten til å: Tjen en grad fra hvor som helst i verden uten å måtte flytte. Bli en del av UNC Tar-helsamfunnet og bygg et globalt nettverk av profesjonelle jevnaldrende. Lær av ekspert fakultet i live, ansikt til ansikt online klasser. Delta i tre dagers nedsenkning i byer over hele verden, inkludert Sao Paulo, Singapore og Istanbul. Konsentrasjoner Corporate finance entreprenørskap Global forsyningskjede Investment Management markedsføring Bærekraftig Enterprise Fordeler Dynamisk virtuell campusopplevelse som gir det beste av on-campus, på nettet: BRING UNC TIL DIG. Ukentlig, live online klasser levert ansikt til ansikt av UNC Kenan-Flagler fakultet med bare 10 til 15 studenter Selvfaglige kursarbeid produsert av UNC Kenan-Flagler fakultet ved hjelp av multimedia for å forberede elevene til rikere diskusjon, samhandling og læring i ukentlige klasser Muligheten til å gå i UNC Kenan-Flagler-påbegynt på campus Topprangerte, akademisk strenge MBA: BEST OF BOTH WORLDS Det samme akademisk strenge læreplanen som UNC Kenan-Flagler... [-]

Kontakt
Sosiale medier