The University of Dayton

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Handelshøyskolen

Den School of Business Administration Setter universitetets katolske og marianistiske verdier inn i praksis gjennom en innovativ forretningsplan for å forberede deg til å bli en etisk leder. Målet med skolen er å hjelpe deg med å forfølge en vellykket karriere i det globale forretningsmiljøet ved å gi deg en samarbeidende, opplevelsesmessig forretningsutdanning. Som kandidat vil du bli bevæpnet med den praktiske visdommen for å få innvirkning på organisasjonen og samfunnet ditt.

UD School of Business Administration er akkreditert av AACSB International, Association for Advance Collegiate Schools of Business. For å oppnå akkreditering må forretningsprogrammer oppfylle kvalitetsstandarder som relaterer seg til ressursforvaltning, fakultet / studentinteraksjon og oppnåelse av læringsmål.

University of Dayton School of Business Administration er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB akkreditering sikrer høyest kvalitet og standard i pensum, fakultet og student kropp.

University of Dayton

University of Dayton (UD) Er et topp-tier privat katolsk forskningsuniversitet som ligger i Dayton, Ohio, med akademiske tilbud fra undergraduate til doktorgradsnivå. UD er grunnlagt i 1850, og er et mangfoldig samfunn som er dedikert i marianistiske tradisjoner til å utdanne hele personen, samt å knytte læring og stipend med ledelse og service.

Målet med universitetet er å gi en utdanning som forvandler deg fra en person som vet hva verden trenger til en aktiv deltaker i å forme den. Vi oppnår dette målet delvis ved å fremme dype pedagogiske forbindelser mellom studenter, bedrifter og alumni-partnere.

På UD vil du forberede deg til å lede gjennom tjeneste til andre. Dette fokuserer på servicefjærer fra vår katolske, marianistiske tro på hva folk kan oppnå sammen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba @ Dayton

Nettstudie Heltidsstudier 15 - 18 måneder September 2018 USA Dayton

MBA @ Dayton, den AACSB-akkrediterte online MBA fra University of Dayton, forbereder studentene til å lede etisk. Studenter med forretningsopplevelse kan kvalifisere for ettårig MBA. [+]

MBA @ Dayton er onlineformatet for MBA-programmet fra University of Daytons AACSB-akkreditert Business School. Studentene forbereder seg til å bli strategiske, serviceorienterte ledere og bygge et nettverk av lidenskapelige fagfolk med felles mål - å gi meningsfylte bidrag til sine organisasjoner og lokalsamfunn.

Designet for å være en praktisk, aktiv opplevelse, gir MBA @ Dayton studenter med praktisk lærer de umiddelbart kan søke å utmerke seg i sine nåværende stillinger eller gå videre til lederroller. Gjennom nettbasert læringsopplevelse engasjerer studenter seg med klassekamerater og fakultet i live online-klasser, fullfører interaktivt kursarbeid og bruker kunnskap ved personlig nedsenking.... [-]


Kontakt
Sosiale medier