UCLA Anderson Executive Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Hvem vi er

Siden 1954, UCLA Anderson Executive Education har vært i bransjen for å hjelpe organisasjoner og individer å arbeide smartere.

Hva vi gjør

Vi kjører ny kunnskap ut av den hvite bord og inn i arbeidslivet der det teller. Vi er ikke bare på campus. Vi møter dagens ledere uansett hvor de er i verden: på farten, i skyen og på nettet.

Vår Point of View: Unikt UCLA

Vi nyter et unikt vindu inn i ledelse og styring utfordrer at selskapene sliter med over et bredt spekter av bransjer. For å hjelpe deg med å håndtere organisasjonens utfordringer og utvikle dine kontaktpersoner i svært effektive ledere, har vi utviklet tre sikringsanlegg rammer:

BRUIN BENCHMARK: SIX CORE LEADERSHIP CAPABILITIES

Vår Character

Del Suksess

Her er det ikke "meg-over-dem" eller enda verre, "me-at-the-bekostning-av-dem." Ved UCLA Anderson, det er "hvordan kan vi begge vinne?"

Tenk fryktløst

Ved å gifte seg fet kreativitet med strenge analytics, våre studenter og tidligere studenter generere banebrytende forretningsideer.

Drive Change

Våre folk er ikke fornøyd før de gjør en innvirkning. De fører for å forbedre, fremme og heve sine virksomheter og deres lokalsamfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Kanten På Nettet: Fullføringsbevis I Bedriftsgrunnlag

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 90 dager Åpen påmelding USA Los Angeles + 1 fler

Under den stadig evolusjonerende kompleksiteten i dagens arbeidsverden ligger en kjerne av grunnleggende prinsipper som driver forretninger, uansett din bransje og hvor du er i verden. Å forstå disse hovedprinsippene - hvordan de knytter seg til og hvordan de praktiseres praktisk - er en nødvendighet for alle som går inn i virksomheten, enten i ledelse eller som gründer. Ved å fullføre dette sertifikatet, vil studentene få en sterk karrierekant gjennom eksponering for språket i virksomheten og dets kjernedrivere, slik at de kan skape og fange verdi for sine organisasjoner. [+]

EDGE ONLINE: Bedriftsstiftelser Målet er enkelt: å levere klar arbeidskunnskap om de grunnleggende konseptene og strategiene som driver global virksomhet i dag. Hva du får: Lær i ditt eget tempo: Du får 90 dager til å fullføre 3-enhetssertifikatet online Lær av de beste: Dette sertifikatet læres av eliten til UCLA Andersons verdensklassfakultet Snakk snakk: lær det grunnleggende ordforrådet for alle viktige forretningsområder og ledelse Gå tur: lær hvordan du praktisk talt bruker forretningskonsepter for å øke karrieren din og levere verdi til organisasjonen Om sertifikatet Under den stadig evolusjonerende kompleksiteten i dagens arbeidsverden ligger en kjerne av grunnleggende prinsipper som driver forretninger, uansett din bransje og hvor du er i verden. Å forstå disse hovedprinsippene - hvordan de knytter seg til og hvordan de praktiseres praktisk - er en nødvendighet for alle som går inn i virksomheten, enten i ledelse eller som gründer. Dette sertifikatet er delt inn i tre enheter, som hver enkelt introduserer studentene til ett eller flere grunnleggende virksomhetsområder: Strategi og organisasjoner Operasjoner og Finans Markedsføring og lederledelse Ved å fullføre dette sertifikatet, vil studentene få en sterk karrierekant gjennom eksponering for språket i virksomheten og dets kjernedrivere, slik at de kan skape og fange verdi for sine organisasjoner. Syllabys Introduksjon til strategi og organisasjoner Introduksjon til strategi og organisasjoner Setter scenen for å lære om hvordan virksomheten fungerer. Begynnende med en forståelse av hva en organisasjon er og dens grunnleggende formål, omfatter temaer vertikal og horisontal integrasjon, diversifisering, lederrollen, utforming av incentivplaner, forretningsstrategi, den sentrale betydningen... [-]

Videoer

The Power of EDGE