The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Newhouse School, verdens førende kommunikasjonsskole, tilbyr en online mastergrad i kommunikasjon til studenter overalt.

Historien om Newhouse

Den SI Newhouse skole for offentlig kommunikasjon ved Syracuse University Har lenge vært heralded som en av de beste skolene for kommunikasjon i landet. Med sine røtter i trykkjournalistikk som kommer tilbake til 1930-tallet, tilbyr Newhouse School i dag bachelor- og utdannelsesprogrammer som spenner over kommunikasjonsfeltet - fra reklame til journalistikk til fotografering til offentlig diplomati.

1934 - Syracuse University School of Journalism tilbyr klasser i trykkjournalistikk.

1934 - Syracuse blir det første universitetet som tilbyr et høyskolekredittradio.

1947 - Syracuse lanserer WAER, en av landets første høyskole radiostasjoner.

1964 - En gave fra Samuel I. Newhouse gjør det mulig å bygge Newhouse 1, den prisbelønte bygningen som huser Journalistskolen. Bygningen er dedikert av president Lyndon B. Johnson.

1971 - Journalistikkskolen fusjonerer med Institutt for fjernsyn og radio for å etablere SI Newhouse School of Public Communications.

1974 - Newhouse 2, skolens andre bygning, er dedikert.

1984 - Newhouse feirer 50 år med journalistikk.

1991 - Newhouse Network, vårt online alumni samfunn, er etablert.

2006 - Mirror Awards, som anerkjenner ekspertise innen rapportering av mediebransjen, er opprettet.

2014 - Gave fra Dick Clark eiendom bidrar til å skape Newhouse Studio and Innovation Center, med Dick Clark Studios og Alan Gerry Center for Media Innovation. Det nye anlegget er dedikert av media mogul Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse kunngjør sin første online mastergrad, Master of Science in Communications, som begynner klasser i 2015.

Akkreditering og rangering

The Newhouse School er akkreditert av Foreningen for utdanning i journalistikk og massekommunikasjon. Newhouse er konsekvent rangert som en av de beste skolene for kommunikasjon i verden.

Om Samuel I. Newhouse

I en alder av 13 år var Samuel I. Newhouse en "kontorkje" for en advokat i Bayonne, New Jersey. Klokken 15 var han advokatens kontorleder og revisor. Klokka 16 var han utgiver av en liten daglig avis som advokaten hadde kjøpt til betaling av en gjeld. Kl 21 var han halv av eieren av papiret og hadde selv blitt advokat. I en alder av 30 år var han eneste eier av Staten Island Advance og på vei til å bli en verdensmedieregigant.

I hele sitt liv var Newhouse dedikert til media- og kommunikasjonsprogrammene på Syracuse. Han sponset opprettelsen av en studie på campus og ulike bidrag fra Newhouse og hans familie gjennom årene har støttet programmer og forbedringer til skolen og universitetet.

Newhouse døde i 1979 i en alder av 84 år. Selskapet han grunnla, Advance Publications, fortsetter å trives og eier i dag aviser i 26 amerikanske byer, samt Parade Publications, Fairchild Publications, American City Business Journals, Golf Digest Companies, Newhouse News Service, Religion News Service og Bright House Networks, Som serverer 2,4 millioner kabelsystemkunder i Florida, California, Michigan, Indiana og Alabama. Selskapet eier også Advance Internet, som driver mer enn 100 nettsteder som betjener sine trykte publikasjoner og kabelsystemer.

Newhouse-familien eier også Condé Nast, som har 20 trykkeri- og digitale medier, inkludert Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Brides, Condé Nast Traveler, Detaljer, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Lucky, New Yorker, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W og Wired. Familien er også investert i Oprah-nettverket, som eies av Discovery.

Newhouse har forlatt en varig arv på skolen, og i sin tur Master of Science i kommunikasjonsprogram.

Steder

Syracuse

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss