Les den offisielle beskrivelsen

Hollywood er vår historie

Nesten 100 år etter dedikasjon av Sunset Boulevard, åpnet Los Angeles Film School sine dører. I en historie som inkluderer ikoniske øyeblikk, fra etableringen av Walk of Fame til Hollywood Sign, er vi et nytt kapittel. Solnedgangen gikk fra å være en storfebane ved århundreskiftet til den verdensberømte boulevarden hvor vår campus ligger i dag.

Hvor det hele begynte

RCA Studio B

Vårt fundament er bygget på en rik historie av Hollywood-underholdning - bokstavelig talt. Vår bygning på 6363 Sunset Boulevard var opprinnelig den historiske RCA-bygningen, et innspillingsstudio som ble brukt av legendariske musikkartister som Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini og andre, fra det tidspunkt den åpnet sin dørene 21. april 1964, gjennom 1970-tallet.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Vår misjon er din utdanning

La oss vokse sammen

Da vi åpnet LAFS, var målet vårt å etablere en skole hvor dagens fagfolk kunne dele sin kunnskap med en ny generasjon filmskapere, men det var bare starten.

I 2009 introduserte vi en tilknyttet grad i Computer Animation, og utvider våre pedagogiske tilbud betydelig. I 2012 premierte vi vår første bachelorgrad med Entertainment Business. Vår vekst fortsetter selv nå, da vi bygger robuste online grader i grafisk design og digital filmskaping, for bare å nevne noen. Vi har kommet langt, men reisen har vært givende og spennende og er langt fra over.

Online grader

Våre spennende online bachelor- og studiekompetanse er levert 100% online gjennom vårt eksepsjonelle læringssystem.

Digital filmmaking - Online

Bachelor of Science Degree Program

Våre studenter lærer hele omfanget av produksjonen. Vårt program forbereder deg til å få estetiske verdier, kritisk tenkning, problemløsende og analytiske ferdigheter som trengs for å hjelpe deg med å forfølge en lang og produktiv karriere i underholdningsindustrien.

Entertainment Business - Online

Bachelor of Science Degree Program

Underholdningsfagfolk er drivkraften bak suksessen til hver film, konsert, album, sportsteam og utøver. Med vårt onlineprogram lærer du hvordan du utvikler de kreative ideene som trengs for å lansere og markedsføre underholdningsmerker.

Grafisk design - Online

Bachelor of Science Degree Program

Vårt program forbereder deg til å bli en visuell innovatør. Lær hvordan du konseptualiserer ideer, skaper overbevisende visualer og formidler meldinger gjennom fotografering, bevegelsesgrafikk, print, web og opplevelsedesign.

Musikkproduksjon - Online

Associate of Science Degree Program

Lær hva som trengs for å omdanne en sang fra et konsept til et godt produsert og vellykket opptak. Vårt onlineprogram fokuserer på tre studieområder: sammensetning, produksjon og forretningssiden for å styre musikk.

Animasjon - Online

Bachelor of Science Degree Program

Bygg nye verdener med de ferdighetene du lærer fra vårt online-PC-animasjonsprogram. Du vil utvikle din individuelle kunstneriske stil mens du lærer den samme programvaren og teknikkene fagfolk bruker til å lage grafikk for film, TV, spill og mer.

Sunset Boulevard

En tidslinje

1904

22 miles lang og etter en gammel storfebane ble Sunset Boulevard dedikert i mai 1904. Solnedgangen kan ha vært sitt navn, men boulevardens store åpning var begynnelsen av en ny alder i LA historie, som en bil av bil, trukket vogner og elektriske jernbanevogner satt over veibanen som nå koblet sentrum til den uavhengige byen Hollywood.

1923

Ligger på Mt. Lee med 45 fot lange bokstaver, Hollywood Signet ble opprinnelig opprettet i 1923 som en annonse for en lokal boligutvikling kalt "Hollywoodland". I 1949 fastsatte Hollywood Chamber of Commerce at "Land" må fjernes, stave ut "Hollywood" for å reflektere hele distriktet, ikke bare utviklingen.

1929

Den første Academy Awards presentasjonen ble avholdt 16. mai 1929, på Hollywood Roosevelt Hotel med et publikum på 270 personer. Kostnaden for en gjestebillett til seremonien var bare $ 5, og den aller første Oscarprisen ble gitt til Emil Jannings som beste skuespiller for sine forestillinger i The Last Command og The Way of All Flesh.

1958

The Walk of Fame består av over 2.300 stjerner, og ligger 2,1 kilometer fra Gower til La Brea. I begynnelsen av 1950-tallet foreslo Hollywood Chamber of Commerce-president, EM Stuart, Walk som et middel for å "opprettholde et samfunns herlighet hvis navn betyr glamour og spenning i verdens fire hjørner." Byggingen begynte i 1958.

1911

27. oktober 1911 åpnet Nestor Motion Picture Company den første filmstudiet som ble lokalisert i Hollywood ved å leie det som var den shuttered Blondeau Tavern-bygningen på hjørnet av Sunset og Gower for 40 dollar i måneden. Den aller første filmbildet ble bygget bak tavernaen.

1927

Graumans kinesiske teater åpnet 18. mai 1927. Den første våtservicenes håndtrykk og signatur var fra konstruksjonsmann Jean Klossner som autograferte sitt arbeid ved høyre plakatkiosk, hvor den fremdeles kan ses i dag.

1942

Capitol Records ble grunnlagt den 4. juni 1942 og var den første vestkystbaserte etiketten i USA. I 1956, like vest for Hollywood og Vine, åpnet Capitol Records Tower. Bygningens design var basert på utdannede skoletegninger av Lou Naidorf, og det er bare tilfeldig at det ligner en stabel av poster på en plater.

1999

Nesten 100 år etter dedikasjon av Sunset Boulevard, blir den historiske RCA-bygningen ved 6363 Sunset, brukt av Elvis og The Rolling Stones, The Los Angeles Film School. I mai 1999 leder Oliver Stone innvielsesseremonien og begynner vår del i Hollywoods gyldne arv.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Er du lidenskapelig om musikk? Har du et sterkt ønske om å lære om den profesjonelle siden av musikkbransjen? Med vårt online gradprogram lærer du hvordan du produserer o ... [+]

Er du lidenskapelig om musikk? Har du et sterkt ønske om å lære om den profesjonelle siden av musikkbransjen? Med vårt online gradprogram lærer du hvordan du produserer og komponerer din egen musikk og hva det tar å høre sangene dine.

Musikkproduksjonsassistenten for naturvitenskap er et 60 studiepoengstudieprogram som leveres 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) - en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer i døgnet via Internett. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

The Los Angeles Film School Online

Bygg den virtuelle verden av drømmene dine. Vårt program skal lære deg 3-D modellering, karakterdesign, komposisjon, karakter animasjon og mer. Tenk deg å skape miljøer o ... [+]

Bygg den virtuelle verden av drømmene dine. Vårt program skal lære deg 3-D modellering, karakterdesign, komposisjon, karakter animasjon og mer. Tenk deg å skape miljøer og tegn som du faktisk kan spille. La oss begynne å bygge!

The Animation Bachelor of Science grad programmet er en 120 semester kreditt timeplan som er levert 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) -en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer i døgnet via internettet. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
The Los Angeles Film School Online

Det digitale filmmakingsprogrammet nedsetter studentene innen digital video- og filmproduksjon for en rekke utsalgssteder. Ved å benytte de nyeste verktøyene som er tilgj ... [+]

Det digitale filmmakingsprogrammet nedsetter studentene innen digital video- og filmproduksjon for en rekke utsalgssteder. Ved å benytte de nyeste verktøyene som er tilgjengelige for dagens medieutviklere, lærer elevene hvordan de skal skape profesjonelt innhold for kringkastings-tv, elektroniske medier, mobilapplikasjoner, uavhengige filmer og mer.

Den digitale filmmaking Bachelor of Science grad programmet er et 120 semester kreditt timeplan som er levert 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) -en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer i døgnet via Internett. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
The Los Angeles Film School Online

Grafisk design er kunsten å formidle ideer i visuelle og erfaringsmetoder. I vårt online Bachelor of Science-program vil du lære å identifisere et meldingsmål, utvikle id ... [+]

Grafisk design er kunsten å formidle ideer i visuelle og erfaringsmetoder. I vårt online Bachelor of Science-program vil du lære å identifisere et meldingsmål, utvikle ideer og konsepter og lage design som formidler denne meldingen på unike og spennende måter.

Gradprogrammet Graduate Design Bachelor of Science er et 36 måneders, 120 semester kreditt timeplan som leveres 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) - en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer om dagen via Internett. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
The Los Angeles Film School Online

Dagens underholdningsindustri trenger kunstnere på alle stadier av produksjonen. Vårt Visual Effects-program tar deg gjennom hele produksjonsrøret, fra storyboarding, ski ... [+]

Dagens underholdningsindustri trenger kunstnere på alle stadier av produksjonen. Vårt Visual Effects-program tar deg gjennom hele produksjonsrøret, fra storyboarding, skissering og modellering til tegnanimasjon, spesialeffekter og endelig sammensetning. Er du klar til å bringe din kunst til skjermen?

The Animation Bachelor of Science grad programmet er en 120 semester kreditt timeplan som er levert 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) -en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer i døgnet via internettet. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
The Los Angeles Film School Online

Underholdningsindustrien drives ikke bare av kreativitet, men også av ledelse og strategi. Vårt onlineprogram introduserer deg til et profesjonelt, prosjektbasert miljø, ... [+]

Underholdningsindustrien drives ikke bare av kreativitet, men også av ledelse og strategi. Vårt onlineprogram introduserer deg til et profesjonelt, prosjektbasert miljø, utformet for å gi innblikk i den indre driften av underholdningsbransjen.

Undervisningsbransjen Bachelor of Science-utdanningsprogrammet er et 120-semesters kreditt-timeplan som leveres 100% online gjennom vårt unike Learning Management System (LMS) - en sikker nettbasert plattform som benytter moderne multimedieteknologi og er tilgjengelig 24 timer i døgnet via Internett. Nettstudenter bruker dette systemet til å vise videoinnhold, motta og sende prosjektarbeid og oppgaver, ta tester og spørrekonkurranser, kommunisere med instruktører og klassekamerater, og gjennomgå karakterer og kursforløp. Vårt nettbaserte læringsmiljø benytter en kombinasjon av interaktive og webbaserte medier for å skape en rekke undervisningsmaterialer til støtte for dynamiske, selvregistrerte og samarbeidende læringsaktiviteter. Disse aktivitetene kan gi studentene et mer variert utvalg av læringsalternativer og fremme mer meningsfylt samarbeid mellom studenter og instruktører... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards