The George Washington University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hotellet ligger bare noen skritt fra den amerikanske hovedstaden, er George Washington University unik posisjon i kjernen av USAs regjering, politikk og juss. GW studenter og lærere dra nytte av en enestående mulighet til å studere og arbeide sammen med ledere og utøvere i hver disiplin. Enten på campus eller som student i en av våre online programmer, du kan også ta del i knutepunkter som former samfunnet vårt og verden.

Vår misjon er å tilby et miljø der kunnskap skapes og kjøpt og hvor kreative bestrebelser søke å berike opplevelser av det globale samfunnet. Dybden og bredden av våre akademiske programmer, til de eksepsjonelle kvalifikasjoner vår heltid fakultet, de enestående opplevelser av vår undervist og styrken av våre forskningsinitiativer gjør at våre studenter, våre lærere og våre ansatte ser på verden utenfor klasserommet . De tillater oss å forberede den neste generasjonen av ledere.

The College of Professional Studies

The College of Professional Studies (CPS) er anerkjent som en katalysator for faglig innovasjon, bygge legitimasjon for de ansatte som holder universitetets standarder for faglig dyktighet og svare på behovene til dagens profesjonelle. The College innovative programmer er utviklet av GW lagt eksperter med retning og løpende tilbakemeldinger fra våre verdsatte industripartnere, inkludert offentlige etater, yrkesorganisasjoner, konsulent organisasjoner og næringslivsledere. CPS online programmer tiltrekke seg noen av de beste lærere og studenter på landsbasis. Den leveransemodell og fleksibelt format gi ambisiøse arbeidet fagfolk de samme strenge akademiske muligheter og akkrediterte grader gis av GW er på campus programmer, med den ekstra fordelen av unike pedagogiske verktøy og peer nettverk ikke er tilgjengelig i det tradisjonelle klasserommet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se LLM »

Programmer