Read the Official Description

I dagens verden kan det være utfordrende å velge en pålitelig partner.

La oss overbevise deg hvorfor vi er forskjellige, og dette burde ikke lenger være tilfelle.

TFXT tilbyr et godt læringssystem i FX trading arenaen. Det er det vi gjør.

Vi gir deg den beste undervisningsmetoden og tilbyr upartisk og upartisk rådgivning til fordel for deg.

Vi gir deg den personlige oppmerksomheten du fortjener, og gir deg alle tjenestene du trenger sammen under ett tak, alt til en ærlig pris.

Vi følger kontinuerlig med de siste utviklingene i FX-verdenen. Vi integrerer denne utviklingen i vår utdanningsplattform, produkter og tjenester, og inkorporerer de nyeste utviklingene bare når de gir økonomisk mening til deg.

Vi elsker absolutt det vi gjør. Vi er lidenskapelige om FX. Vi er pålitelige. Vi gleder oss til å hjelpe hver enkelt student som vi aksepterer å ta på seg, bli vellykket gjennom vår entusiastiske satsing og engasjement.

Vi tror på relasjoner og partnerskap under denne reisen. Vi tror ikke på å jobbe for våre studenter. Vi foretrekker å jobbe med deg for å dekke dine behov og oppnå ditt potensiale. Vi tror på studenter av livet.

Hvis du er ute etter en ekte partner som dypt bryr seg om deg, og hvem som er tilpasset dine behov, har du kommet til rett sted. TFXT er ditt hjem. Partner med TFXT, og du vil ikke bli misfornøyd.

Vi lytter til dine behov og gir deg enkel og upartisk tilbakemelding. Vi legger merke til dine behov, planer og mål og vurderer dem innenfor rammen av det du ønsker å oppnå. Hvor vi er uenige, vil vi være ubetinget ærlige med deg på diplomatisk måte, og gi deg grunnene til våre uenigheter. Vi tror på ektheten.

Med oss ​​er du en person, ikke et kontonummer. I en forretningsverdi der kontonumre og transaksjoner har blitt viktigere enn navn, har vi stolthet i å ta en personlig interesse i alt vi gjør for deg. Vi lover også å gi deg den individuelle oppmerksomheten du fortjener som vår student.

I alt vi gjør, forsøker vi å tilpasse vår tilnærming til dine individuelle behov og krav som vi verdsetter alle våre interessenter.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og tjenester i forhold til konkurransen. Utnyttelsen av tekniske løsninger som automatiserer prosesser i bakenden, og effektiv styring av kostnadsstyringssystemer, gjør det mulig for oss å holde prisene våre i tråd med vår verdi proposisjon. Vi forstyrrer ikke kvaliteten på produktene eller opplevelsen. Kvalitetssaker. Det vi gjenspeiler i vårt navn for organisasjonen og de som jobber med oppdrag. Vi vil aldri gå på kompromiss med våre kvalitetsstandarder ettersom vi anser vårt rykte for å være svært viktig. Vi er forpliktet til å levere vårt løfte. Integritet og selvansvar.

Vi tror fast at hver person er et unikt verdifullt individ med drømmer, ubegrenset talentnivå, og potensial for suksess og storhet.

Gi oss muligheten til å være en del av reisen din for å oppnå ditt potensial og leve ut drømmene dine.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


ThatFXTrader

En toppmoderne, selvfokusert, forenklet og godt strukturert læringsformel, mestret av tusenvis av studenter, fokuserte på å lære deg alt du trenger å vite for å mestre FX ... [+]

De første 20 personene til å registrere på dette kurset vil få rabatt. Forhør for mer informasjon om dette.

En toppmoderne, selvfokusert, forenklet og godt strukturert læringsformel, mestret av tusenvis av studenter, fokuserte på å lære deg alt du trenger å vite for å mestre FX trading på vei til å bli en høypresterende handelsmann. Innholdet gir mulighet for alle nivåer av handelsmenn til fordel, fra nybegynner til avansert.

Vårt kurs er alltid relevant.

Vi oppdaterer vårt materiale kontinuerlig for å gjenspeile den stadig skiftende markedsutviklingen, bevegelsen og forholdene.

Denne pakken inkluderer:

Online verktøy og ressurser tilgjengelig 24-7Full Volume Training Course1200 Medlemsgruppe Chat for å svare på og avklare spørsmål og materialer.Meget nøyaktig markedsanalyse med detaljerte stemmeforklaringerThatFXTrader 's personlige varslerE-bok designet for å vise deg hvordan du kan vokse en liten kontoSupplerende leve ukentlige webinarer og treningsøkter alt du trenger å vite når du ønsker å handle valutamarkedet.Tilgang til det private chatterommet for studenter å sammenligne med andre handelsfolk.Plattform... [-]
USA New York
Åpen påmelding
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
ThatFXTrader

Vår topplinje, ultimate personlige 1-1 virtuelle treningsøkter designet for å lære deg alt du trenger å vite for å mestre FX trading på vei til å bli en høypresterende ha ... [+]

De første 20 personene til å registrere på dette kurset vil få rabatt. Forhør for mer informasjon om dette.

Vår topplinje, ultimate personlige 1-1 virtuelle treningsøkter designet for å lære deg alt du trenger å vite for å mestre FX trading på vei til å bli en høypresterende handelsmann. Kurset gir mulighet for alle nivåer av handelsmenn til nytte, fra nybegynner til avansert.

Denne pakken inkluderer:

Online verktøy og ressurser tilgjengelig 24-7Full Volume Training Course1200 Medlemsgruppe Chat for å svare på og avklare spørsmål og materialer.Meget nøyaktig markedsanalyse med detaljerte stemmeforklaringerThatFXTrader 's personlige varslerE-bok designet for å vise deg hvordan du kan vokse en liten kontoSupplerende leve ukentlige webinarer og treningsøkter alt du trenger å vite når du ønsker å handle valutamarkedet.Tilgang til det private chatterommet for studenter å sammenligne med andre handelsfolk.Personlig mentorskap for å finjustere strategi, tekniske ferdigheter og evner.Plattform... [-]
USA New York
Åpen påmelding
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
ThatFXTrader

Et 5-ukers program der ThatFXTrader er der daglig for å hjelpe deg med alt du trenger hjelp med. Dette kan omfatte kartlegging av hjelp, bistå med forståelsen av markedse ... [+]

De første 20 personene til å registrere på dette kurset vil få rabatt. Forhør for mer informasjon om dette.

Et 5-ukers program der ThatFXTrader er der daglig for å hjelpe deg med alt du trenger hjelp med. Dette kan omfatte kartlegging av hjelp, bistå med forståelsen av markedsemner, samt å gi videoer om bestemte emner som kunden måtte trenge. I tillegg er tilpassede handelsplaner, sammensatte Excel-regneark, samt tips, triks og mer innarbeidet.

Plattform

Varigheten av Mentorforløpet vil være 5 uker av gangen. En Mentorforløp kommer til en slutt, kunden kan bestemme om de vil fortsette eller ikke.

Leverings metode

Ved kjøp av 5-ukers mentorforløpet vil en epost bli sendt med ytterligere instruksjoner for å starte 5-ukers mentorforløpet.... [-]

USA New York
Åpen påmelding
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.