Les den offisielle beskrivelsen

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

Worldwide eLearning

Online og Avstand

Texas Tech University studenter

Du trenger ikke å leve i Lubbock for å forfølge din utdanning gjennom Texas Tech University. Med over 100 gradsprogrammer tilgjengelig på nettet, og syv unike regionale undervisningssteder over hele staten som tilbyr en tradisjonell klasseromsopplevelse, kan dine utdanningsmål oppnås hvor som helst.

Regionale områder av Texas Tech University

Du trenger ikke å være i Lubbock for å få en utdannelse. Med syv steder i regionen kan du få en utdanning rett fra ditt lokalsamfunn!

TTU K-12

"Et globalt utdanningsfellesskap"

TTU K-12 tilbyr en Texas Education Agency (TEA) og NCAA-akkreditert, utskrift og online læreplan til barnehage-12. klasse studenter i spesielle og ikke-tradisjonelle liv omstendigheter hvis pedagogiske behov ikke blir møtt av tradisjonelle skole distrikter. Vårt program er like unikt som hver av våre studenter.

Ved å tilby et heltids videregående opplæringsprogram samt tilleggs deltidsalternativer, serverer vi studenter som ønsker å jobbe videre, trenger å sminke mislikte kreditter, balansere en opptatt timeplan eller se på homeschooling.

Begynn når som helst med hele året påmelding!

Akademiske partnerskap

Akademiske partnerskap på Texas Tech administrerer hendelsesregistrering for et bredt utvalg av universitetsarrangementer, overvåker videreutdanningsprosessen for de som søker å tjene ikke-akademisk kreditt og avdelinger som ønsker å tilby videreutdanningsmuligheter, og skaper institusjonelle akademiske avtaler i Texas og utover for å gjøre Overføringsprosessen så sømløs som mulig for fremtidige Red Raiders.

OLLI ved Texas Tech University

Osher Lifelong Learning Institute (OLLI) er et unikt læringssamfunn for voksne elever i alderen 50 år. Ingen tester, ingen karakterer, ingen papirer - bare muligheten til å utforske spennende emner og forfølge nye interesser.

Fakultet og stabstøtte

Globalt eLearning er forpliktet til å hjelpe instruktører å utnytte flere muligheter til å engasjere studenter på nettet, og vi gir våre fakultetet nødvendig trening og ressurser for å sikre undervisningssuksess.

Blackboard Learn 9.1 er læringsledelsessystemet som brukes av Texas Tech University. Vi kan hjelpe instruktører med å utforske Blackboard-funksjoner med grunnleggende til avansert ansikt-til-ansiktstrening og feilsøkingshjelp, samt vår teknisk assistanse innen 24/7 Blackboard fakultet.

Det verdensomspennende eLearning Instructional Design (ID) -laget er dedikert til å støtte kvalitetsstandarder i kursproduksjon. Som spesialist i beste praksis for online og blandet kursdesign og utvikling, kan vårt ID-team gi støtte i innholdsorganisasjon, kommunikasjonsverktøy, ADA-overholdelse, forelesningsteknologi og mye mer.

Våre Online Accessibility Lab (OAL) gir instruktører verktøyene for å lage tilgjengelige undervisningsmaterialer. Instruktører kan få assistanse med captioning og transkripsjoner, be om et kursevalueringsevaluering og motta opplæring i tilgjengelighetsprogramvare.

Oppdag Texas Tech: Worldwide eLearning

Du trenger gradopsjoner?

Texas Tech har dem.

Uansett om du er en nyutdannet høyere utdannet eller en retur ikke-tradisjonell høyskole student, kan du få en bachelor, mastergrad eller doktorgrad i ønsket studieområde, på avstand. Det er enkelt å finne riktig program for deg, levert på samme måte som du foretrekker å lære.

Få den utdanningen du trenger for å nå toppen av ditt felt.

Våre Worldwide eLearning-kurs er undervist av det samme prisbelønte, allment publiserte fakultetet med ulike forskningsinteresser som lærer våre ansikt-til-ansiktskurs. Og vi tilbyr flere doktorgradsprogrammer på avstand enn noen annen institusjon i Texas. Tier One og prestisjetunge: det er TTU Worldwide eLearning.

Testimonial

Forbedre din karriere og forbedre livet ditt.

"Mens jeg fikk min bachelorgrad, fikk jeg aldri til å oppleve fordelene ved å fullføre et kurs online, men siden jeg har begynt å jobbe med en online mastergrad, har jeg fått lære seg enda mer effektive midler. Ved å forfølge min grad online, Jeg er ikke begrenset til en enkelt plass for å fullføre arbeidet mitt lenger. Jeg kan fokusere på arbeidet mitt uten forstyrrelser i et klasserom, og jeg føler meg mer engasjert når jeg kan jobbe i et komfortabelt område som jeg er kjent med. mot min online grad har bidratt til å utvikle min profesjonelle karriere ved å gi meg fleksibiliteten til å bedre dele min oppmerksomhet mellom min utdannelse og mitt faglige arbeid. "

Joshua Blount '19, Master of Arts i teknisk kommunikasjon

Fullfør hva du har startet.

Våre helt online-programmer gir deg fleksibiliteten til å ta bare en klasse per semester, være en heltidsstudent eller noe i mellom. Vi tilbyr også overføringsstipendier for fellesskolestudenter som ønsker å fullføre sine grader ved Texas Tech.

Testimonial

Livet skjer.

"Jeg har uteksaminert med Bachelor of Arts i Universitetsstudier med konsentrasjoner i Human Development and Family Studies, Kommunikasjonsstudier og sosiologi. Min favoritt del var forbindelsene jeg har laget. Jeg har hatt muligheten til å bli kjent med professorene mine, og Jeg tror ikke det er noe jeg ville ha kunnet gjøre i en stor campus-setting. Jeg begynte å jobbe for Texas Tech University i Waco som administrativ assistent. Jeg visste at jeg ønsket å jobbe for TTU på Waco snart etter at jeg startet programmet fordi jeg så potensialet som det har og tror det vil fortsette å vokse, noe som vil hjelpe folk med å oppnå sine akademiske mål. Å være en ikke-tradisjonell student, jeg vet hvor vanskelig det kan være å starte noe nytt, spesielt når du har andre Forpliktelser. Jeg dro tilbake til skolen og ferdig med datteren min. "

Alana Schaeper '17, Universitetsstudier

Dra full nytte av GI-regningen.

Texas Techs militære og veteranprogram er en av de beste i nasjonen, som vist av våre priser. La oss hjelpe deg med å bruke dine veteraners fordeler for å fullføre din grad.

Testimonial

Vi setter pris på tjenesten din.

"Jeg deltar på Texas Tech University Higher Education Teaching Site i Waco og tjener min bachelor i universitetsstudier med studier i kommunikasjon, statsvitenskap og PR. Jeg ønsket å delta på et fantastisk universitet som var kjent uten å måtte bytte mitt liv og flytte til et nytt sted. Jeg elsker å besøke Lubbock og delta på mange studentarrangementer mens du er i byen, men Waco er bare et mye bedre alternativ for min sønn og meg. Jeg har nylig internert i Texas Representanthuset under deres tidligere lovgivende økt og ble tilbudt fulltidsposisjon etter sesjonen. Jeg vil også jobbe i Capitol i løpet av den spesielle økten. Jeg tror at min grad fra Texas Tech vil tillate meg å oppnå karriereambisjoner som advokat for veteraner og deres familier i det sentrale Texas-området. "

Jade Cabrero-Doss, United States Air Force Veteran, '17, University Studies

Leter du etter en endring av natur?

Vi tilbyr rimelige alternativer for å få utdanningen du trenger for å starte noe nytt. Globalt eLearning-studenter betaler Texas-undervisningspriser uavhengig av sted. Dette betyr at du vil tjene din grad online til en pris som er svært konkurransedyktig, uansett om du bor over hele byen eller over hele landet.

Testimonial

Endre karrieren din.

"Jeg elsker fleksibiliteten som TTU Worldwide eLearning gir meg! Å jobbe mot en online-grad ved Texas Tech (i universitetsstudier med konsentrasjoner innen personlig økonomi, organisatorisk ledelse og psykologi) har gitt meg mulighet til å forfølge dansetreningsprogrammer over hele nasjonen og starte en profesjonell karriere Jeg kan forfølge en utdannelse og en karriere i dans samtidig! Jeg danser 9-5 på hverdager, og har muligheten til å forfølge min grad på trening, øvelser og show. Jeg har vært i stand til å følge min lidenskap rundt USA i San Francisco, Portland, Chicago, Dallas og New York City. Uten TTU Worldwide eLearning, ville jeg ikke kunne leve drømmen om å være profesjonell danser! "

Shannon Oleson '17, Universitetsstudier

Med vår 24/7-chat og online-støtte kan alle online- og distansstudenter utvide seg for hjelp med økonomisk hjelp, kontosaldoer, IT-støtte og mer når som helst. Du kan få hjelp når og hvor som helst! Du trenger det. Vi gjør det enkelt å være en Red Raider!

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Studenter som søker den 120-timers Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) grad må først få en tilknyttet grad fra en godkjent institusjon. Denne graden krever 60 ti ... [+]

Bachelor of Applied Arts

Studenter som søker den 120-timers Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) grad må først få en tilknyttet grad fra en godkjent institusjon. Denne graden krever 60 timers kurs på Texas Tech University i tillegg til de første 60 timene overført fra en godkjent samarbeidende institusjon.

Programmet administreres av Provosts kontor, og interesserte studenter skal kontakte studenttjenestesenteret i Universitetsstudier (806.742.7100).

Gradskrav1. Hours Required og General / College krav

Minst 120 semester timer, hvorav 40 må være på ungdoms / seniornivå, og oppfyllelse av gradskrav til Bachelor of Applied Arts and Sciences grad som spesifisert i "Generelle krav" i undergraduate akademikere delen av denne katalogen.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
120 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i barnehage på Texas Tech forbereder deg til å jobbe i tidlig barndomsinnstillinger med små barn hvis familiemedlemmer er svært mobile. ... [+]

Bachelor of Science i barnehage

Bachelor of Science i barnehage på Texas Tech (oppført som Early Childhood Education i et mobilsamfunn på GPIDEA nettsted) forbereder deg til å jobbe i barndomsinnstillinger med små barn hvis familiemedlemmer er svært mobile. Når du fullfører programmet, vil du være kvalifisert til å jobbe i en rekke programmer som tilbyr tidlig omsorg og utdanning for barns fødsel - alder 8 og spesielt de med svært mobile befolkninger som militære installasjoner.

Om programmet

Bachelor of Science i barnepass forbereder deg til å jobbe i barndomsinnstillinger med små barn hvis familiemedlemmer er svært mobile. Når du fullfører programmet, vil du være kvalifisert til å jobbe i en rekke programmer som tilbyr tidlig omsorg og utdanning for barns fødsel - alder 8 og spesielt de med svært mobile befolkninger som militære installasjoner.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Human Sciences er utviklet for studenter som ønsker å forfølge flere fagområder innenfor Human Sciences College. Det gir fleksibilitet for studenter ... [+]

Bachelor of Science i humaniora

Bachelor of Science i Human Sciences er utviklet for studenter som ønsker å forfølge flere fagområder innenfor Human Sciences College. Det gir fleksibilitet for studenter å utforske bestemte områder av interesse, jobbe mot karriere mål, eller forberede seg til utdannet eller profesjonell studie. Studentene må velge tre områder av konsentrasjon, som er like i innhold til en mindreårig.

Hver konsentrasjon består av minimum 18 semester timer for totalt 54 minimum timer. To konsentrasjoner må være i College of Human Sciences og kan velges fra vanedannende lidelser og gjenopprettingsstudier; klær design og produksjon; samfunns-, familie- og avhengighetsvitenskap; menneskelig utvikling og familie studier; interiørdesign; næringsvitenskap; personlig økonomisk planlegging; restaurant, hotell og institusjonell ledelse; detaljhandel ledelse; personlig økonomi, ungdomsutvikling, og utdanning for familie og forbrukerutdanning.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
120 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys institutt for plante- og grunnvitenskap gjør det mulig for studenter å gjøre en kjærlighet til planter og frisk luft inn i en lukrativ karriere ved ... [+]

Bachelor of Science i plante- og jordvitenskap

Texas Tech Universitys institutt for plante- og grunnvitenskap gjør det mulig for studenter å gjøre en kjærlighet til planter og frisk luft inn i en lukrativ karriere ved å forfølge en bachelor i naturvitenskap. Administrer golfbaner og atletiske felt. Eie din egen barnehage. Gi miljørådgivning. Utvikle skygge-tolerante stammer av gress. Utform miljøplanter for byområder. Administrer en kommersiell frukthage, drivhus eller botanisk hage. Design, installer og vedlikehold interiørformer. Mulighetene er uendelige.

Programoversikt120 kreditt timerKursene gjennomføres hovedsakelig online. Noen kurs, som labs, kan ikke undervises online og må tas ansikt til ansikt på en høyskole eller et universitet i ditt område.Forutsetning: Videregående diplom eller GEDStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs løper med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av en av de fire årlige øktene.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
120 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning

Den 120-timers Bachelor of General Studies er et utfordrende og givende alternativ for studenter som ønsker større fleksibilitet i studiet. Som tverrfaglig grad er den ik ... [+]

Bachelor of General Studies, BGS

Den 120-timers Bachelor of General Studies er et utfordrende og givende alternativ for studenter som ønsker større fleksibilitet i studiet. Som tverrfaglig grad er den ikke basert på en bestemt major eller mindre. I stedet vil studentens læreplan bestå av kurs fra tre studieområder som må velges fra etablerte mindreårige anerkjent i Texas Tech Catalog. To av de tre studieområdene må administreres av College of Arts

En velfungerende BGS-grad kan hjelpe en student til å forberede seg til å forfølge en bestemt intellektuell interesse, en profesjonell ambisjon eller en utdannet studie. De tre studieområdene danner en sammenhengende spesialisering som ikke er tilgjengelig andre steder på universitetet som en organisert studieplan.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
120 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Universitetsstudier er en tverrfaglig hovedfag som fremmer nye områder av læring og oppdagelse ved å legge til rette for studentopplæring på tvers av institutt og høyskol ... [+]

Bachelor of Arts eller Vitenskap i Universitetsstudier (BUS)

Universitetsstudier er en tverrfaglig hovedfag som fremmer nye områder av læring og oppdagelse ved å legge til rette for studentopplæring på tvers av institutt og høyskoler. Administrert av Divisjon for grunnutdanning og studentoppgaver innen Provosts kontor, tilbyr en bachelor of arts eller bachelor of science i universitetsstudier et unikt studium som gir studentene fleksibilitet i å velge tre forskjellige studieområder. Hvert område er referert til som en "konsentrasjon". Selv om de tre konsentrasjonene eksisterer som separate programmer innen universitetet, er de normalt utilgjengelige som en kombinasjon av kurs i et eksisterende studieprogram. For eksempel kan en student fokusere på en spesialisering i miljøjournalistikk med konsentrasjoner i journalistikk, plante- og jordvitenskap og miljøgiftighet. Hvert område eksisterer i ulike høgskoler som en del av separate utdanningsprogrammer, men bare en hovedstudium i universitetsstudier vil tillate elevene å studere de tre konsentrasjonene som en enhet.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
120 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

Doctor of Education

Texas Tech University Worldwide eLearning

Ed.D. i høyere utdanning med en konsentrasjon i fellesskapsadministrasjon eller høyere utdanning er det eneste overveiende elektroniske programmet tilgjengelig i Texas of ... [+]

Doktor i utdanning i høyere utdanning

Ed.D. i høyere utdanning med en konsentrasjon i fellesskapsadministrasjon eller høyere utdanning er det eneste overveiende elektroniske programmet tilgjengelig i Texas offentlige universiteter i programområdet høyere utdanning. Texas Tech gjør det mulig å fortsette din utdanning, uansett hvor "her" er.

Programoversikt60 studiepoeng over mastergradForkunnskaper: Bachelorgrad, mastergrad og minst tre års heltid faglig erfaring i enten en offentlig eller privat toårig eller fireårig høyere utdanningsinstitusjon eller statlig eller føderalt utdanningsorgan som betjener høyere utdanning. Søkere må vise en tydelig forbindelse til høyere utdanning. Yrkeserfaring er definert som å holde en mid-level administrator stilling (minimumsnivå av koordinator eller spesialist) eller høyere i en institusjon eller et byrå for høyere utdanning. Adjungerende undervisning og arbeid som student mens du søker en grad utgjør ikke profesjonell, heltidsopplevelse. Heltidsfakultetstillinger utgjør faglig erfaring.Leveringsmetoder... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ønsker du å forfølge en doktorgrad uansett hvor du er? Det er mulig hvis du søker en doktor i utdanning i landbruksopplæring gjennom et felles program som tilbys av Texas ... [+]

Felles utdanningsdoktor i landbruksopplæring

Ønsker du å forfølge en doktorgrad uansett hvor du er? Det er mulig hvis du søker en doktor i utdanning i landbruksopplæring gjennom et felles program som tilbys av Texas A

Programoversikt

Dette unike, nyskapende og førsteklasses fellesprogrammet ble godkjent av Texas Higher Education Coordinating Board (THECB) i 2000 med induksjon av 20 karriere fra Texas. Vi har innledet personer fra forskjellige land og mange stater over hele USA, som Arizona, California, Georgia, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgia, South Carolina, Tennessee og Texas. Nyutdannede er i en rekke undervisnings-, tilsyns- og administrasjonsstillinger over utdannings- og opplæringsbransjen. Vi fullfører nå studenter fra den sjette kohorten.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programmets hovedfokus er å forberede ledere som er reflekterende fagfolk, og utvikle visjon og skaffe seg ferdigheter til å reformere, fornye og forbedre skoler og skole ... [+]

Doktor i utdanning i pedagogisk lederskap

Texas Tech Universitys utdannelsesdoktor i pedagogisk lederskap er utviklet for å forberede nøkkelledere i skoledistrikt og høyskole- eller universitetsfakultet. Programmets hovedfokus er å forberede ledere som er reflekterende fagfolk, og utvikle visjon og skaffe seg ferdigheter til å reformere, fornye og forbedre skoler og skolesystemer som dyrker demokratiske læringssamfunn som verdsetter sosial rettferdighet og egenkapital.

Programoversikt

Programmet er utformet for å forberede lederne av lederne som kan identifisere og implementere forskningsbaserte løsninger for å løse problemstillinger med praksis innenfor en PreK-12 skolekvarter. I en treårig rekkefølge av definerte kurs som avsluttes med et problem med praksisavhandling, vil deltakerne utdype sine evner til å lede instruksjonsendringer, identifisere praksisproblemer og gjennomføre tiltak i deres lokale utdanningsorganisasjoner for å forbedre studentprestasjonen.... [-]

USA USA Online
January 2020
Heltid studier
96 - 99 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

Høyere Sertifikat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys utdannelsesuniversitet tilbyr et online-opplæringsanalyse Graduate Certificate som er designet for å oppfylle BCBA®-programmatiske krav. Kursene er ... [+]

Applied Behavior Analysis Graduate Certificate

Godta nye studenter til høsten 2018 og våren 2019

Texas Tech Universitys utdannelsesuniversitet tilbyr et online-opplæringsanalyse Graduate Certificate som er designet for å oppfylle BCBA®-programmatiske krav. Kursene er tilgjengelig som et frittstående sertifikat eller som et fokusområde med en online Master of Education i spesialundervisning.

Programoversikt18 kreditt timerOpplæringen er fullført onlineForutsetning: BachelorgradGjennomføringstid er ca. ett år. Studentene må fullføre EDSP 5303 før de tar flere kurs i sekvensen. Ikke mer enn to kurs i sekvensen kan tas samtidig.Når en gang er tatt opp, vil studentene bli tildelt en kohorte for å fullføre løpetekvensen.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
1 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene for et sertifikat i autisme er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et satsingsområde med Master of Education in Special Education. Uansett er k ... [+]

Autism Graduate Certificate Program

Kursene for et sertifikat i autisme er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et satsingsområde med Master of Education in Special Education. Uansett er klassene helt online.

Programbeskrivelse

Graduate sertifikater er ment å møte de supplerende post-baccalaureate utdanning behov av fagfolk. Et uteksaminert sertifikatprogram er et sett med kurs som gir grundig kunnskap i et emne. Settet med kurs gir en sammenhengende kunnskapsbase.

Programoversikt15 kreditt timerKursene avsluttes onlineForkunnskap: bachelorgradGjennomføringstid varierer. Studentene kan ta opptil tre klasser hvert semester og to hver sommer økt, slik at ferdigstillelsen varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Kursene kan kombineres med en Master of Education i spesialundervisningSøknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys sertifikat i bokhistorie og digitale humaniora bidrar til å møte det klare behovet for opplæring i digitale humaniora og historie av boka for stude ... [+]

Bokhistorie og digitale humaniora

Texas Tech Universitys sertifikat i bokhistorie og digitale humaniora bidrar til å møte det klare behovet for opplæring i digitale humaniora og historie av boka for studenter på tvers av læreplanen; for fagfolk i arbeidsstyrken; og for å studere eldre i humaniora som ønsker å utvide sine jobbmuligheter. Studentene kan melde seg på kurs for å forberede seg til en karriere innen publisering, sivil tjeneste, industri, digitale humaniora, biblioteksvitenskap eller akademiet; utvikle nye arbeidsplass ferdigheter eller utfyller eksisterende ferdigheter; lære beste praksis for å konvertere kulturelle artefakter til digital form forstå forholdet mellom utskriftskultur, bokhistorie og tekstkritikk; og utvikle eller forbedre pedagogiske eller teknologiske ferdigheter.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene for Døvblind Graduate Certificate er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et fokusområde med Master of Education in Special Education. ... [+]

Døvblind Graduate Certificate

Kursene for Døvblind Graduate Certificate er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et fokusområde med Master of Education in Special Education. En helg på campus-instruksjon tjener som et supplement til din nettbaserte utdanning, slik at du får det beste fra begge verdener: et program du kan fullføre fra hvor du er og et personlig forhold med instruktører og andre studenter.

Programbeskrivelse

Graduate sertifikater er ment å møte de supplerende post-baccalaureate utdanning behov av fagfolk. Et uteksaminert sertifikatprogram er et sett med kurs som gir grundig kunnskap i et emne. Settet med kurs gir en sammenhengende kunnskapsbase.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

12-timers Graduate Certificate in Essentials of Business gir verktøy for et bredt spekter av forretningsområder, inkludert regnskap, økonomi, ledelse, ISQS og markedsføri ... [+]

Essentials of Business Graduate Certificate

12-timers Graduate Certificate in Essentials of Business gir verktøy for et bredt spekter av forretningsområder, inkludert regnskap, økonomi, ledelse, ISQS og markedsføring. Kurs i dette sertifikatet kan benyttes mot MBA-graden ved aksept og kan brukes som valgfag i andre studieprogrammer.

Graduate Sertifikater

The Rawls College of Business anerkjenner at mange kvalifiserte personer ønsker å skaffe seg avansert kunnskap, men kan ikke forplikte seg til et fullt utdanningsprogram. Et sertifikat demonstrerer individets ønske om å mestre sitt felt eller å søke ny kunnskap om et bestemt interesseområde. Kunnskap oppnådd kan forbedre jobbytelsen. Et sertifikat kan forbedre et CV og hjelpe individet til å skille seg ut i et konkurransedyktig arbeidsmarked.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys Graduate Certificate in Charitable Financial Planning er ment for de som ønsker å utvikle en spesialitet innen planlagt å gi, inkludert komplekse t ... [+]

Velgørenhetsplanlegging

Texas Tech Universitys Graduate Certificate in Charitable Financial Planning er ment for de som ønsker å utvikle en spesialitet innen planlagt å gi, inkludert komplekse teknikker som involverer private stiftelser, veldedige tillitstjenester, veldedige tillitstjenester, giverrådgivere, livsforsikring og resten interesser. Studentene vil også gjennomgå og diskutere den nyeste akademiske forskningen om veldedighet som gir motivasjoner og innsamlingsstrategier.

Programoversikt12 kreditt timerForkunnskap: bachelorgradAlle kurs kan fullføres online, ingen campusbesøk er påkrevd. Gjennomføringstid varierer. Sekvensen på fire kurs vil typisk bli tilbudt hvert studieår, selv om studentene ikke trenger å fullføre hele programmet innen et enkelt studieår.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vårt 12-timers kandidatbevisprogram i digitale og sosiale medier er designet for å introdusere erfarne kommunikasjonsprofessorer til teknologi som forandrer ansiktet av k ... [+]

Graduate Certificate in Advanced Digital

Vårt 12-timers kandidatbevisprogram i digitale og sosiale medier er designet for å introdusere erfarne kommunikasjonsprofessorer til teknologi som forandrer ansiktet av kommunikasjon i et stadig voksende, globalt samfunn. Vårt program tilbys utelukkende på nettet for å møte behovene til våre studenter, hvorav de fleste er kommunikasjonspersonell. Våre studenter har travle arbeid og personlige liv - de krever tilgang til et kvalitetsutdannet program med den mest fleksible, praktiske leveringsmåten som er tilgjengelig.

Programoversikt12-timers kandidatbevisprogram (1 obligatorisk kurs og 3 valgfag)Forkunnskap: Bachelorgrad og 3,0 lavere GPAMerk: Studenter med mindre enn en 3.0 lavere GPA er pålagt å ta GRE.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den 15-timers Graduate Certificate in Teacher Leadership øker lederskap ferdigheter i data-drevet beslutningstaking, instruksjonsledelse, kommunikasjon og veiledning for ... [+]

Lærerledelse Graduate Certificate

Den 15-timers Graduate Certificate in Teacher Leadership øker lederskap ferdigheter i data-drevet beslutningstaking, instruksjonsledelse, kommunikasjon og veiledning for lærere som ønsker å utføre lærer lederskap oppgaver mer effektivt. Sertifikatet kan gjennomføres før det går til masterstudiet eller som en del av masterprogrammet.

OpptakskravHold en lærer sertifikatDemonstrert rekord av student forbedringBachelor grad

EDLD-fakultetet lover å lære elevene å være lærerledere som:

Samarbeide med andre for å oppnå skoleforbedring i undervisning avOpprette en kultur av forbedring gjennom kommunikasjonIdentifisere områder med forbedrings- og implementeringsutfordringer gjennom data og kommunikasjon av dataDyrking av høyt utførte lærere og lærerlag.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate sertifikat i matematikk er et elektronisk 18-timers sertifikat designet for alle med en mastergrad eller doktorgrad som ønsker å øke beherskelse av matematikk, s ... [+]

Matematikk

Graduate sertifikat i matematikk er et elektronisk 18-timers sertifikat designet for alle med en mastergrad eller doktorgrad som ønsker å øke beherskelse av matematikk, spesielt lærere i tjeneste som ønsker å undervise dobbelt kreditt på videregående skole eller undervise på en junior college.

Programoversikt18 kreditt timerDe fleste kursene tilbys på nettet Noen kurs tilbys imidlertid bare ansikt til ansikt i Lubbock.Forutsetning: Mastergrad eller doktorgrad og har fullført Calculus 1, Calculus 2 og Linear Algebra med bestått karakter.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
18 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate sertifikat i undervisning teknisk kommunikasjon, tilbys av Institutt for engelsk, hjelper studenter som søker å bygge sine legitimasjon som lærere av teknisk kom ... [+]

Undervisning Teknisk Kommunikasjon Graduate Certificate

Graduate sertifikat i undervisning teknisk kommunikasjon, tilbys av Institutt for engelsk, hjelper studenter som søker å bygge sine legitimasjon som lærere av teknisk kommunikasjon. Spesielt er den designet for å betjene studenter som ønsker å tilbakestille sine engelske grader for å utvikle undervisningskompetanse innen teknisk kommunikasjon og å støtte internasjonale institusjoner som trenger å gi fakultet og studenter veiledning i hvordan man underviser i teknisk kommunikasjon. Sertifikatet krever minst 15 timer av enten online eller på stedet kurs, inkludert to kurs i teoretisk grunnlag for teknisk kommunikasjon og retorikk og et tredje kurs på undervisning teknisk og faglig kommunikasjon. Studentene velger to valgfrie kurs i Teknisk kommunikasjon og retorikk for å fullføre sertifikatet, en fra de avanserte teorikursene og den andre fra avanserte kurs.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdoms Program Management Graduate Certificate er utformet for å hjelpe ungdomspersonell til å trene personer i det andre tiåret med livet med de ferdighetene som er nød ... [+]

Ungdoms Program Management Graduate Certificate

Ungdoms Program Management Graduate Certificate er utformet for å hjelpe ungdomspersonell til å trene personer i det andre tiåret med livet med de ferdighetene som er nødvendige for en vellykket overgang til voksenlivet. Målgruppen er fagfolk som enten jobber direkte med unge og unge voksne eller er involvert i utdanning og forskning relatert til ungdom. Great Plains IDEA er den eneste alliansen av offentlige universiteter som tilbyr et ungdoms spesialist sertifikat helt online. Programmet adresserer behovet for avansert opplæring i ungdomsproblemer og gjør det gjennom en styrkerbasert læreplan.

Programoversikt

Dette programmet er den eneste online-graden som bare fokuserer på ungdomsprogramstyring. Studentene vil bli nedsenket i en styrkerbasert pensum, en tilnærming som er i høy etterspørsel landsomfattende, og lærer en metodikk som støtter ungdom, slik at de blir sosialt, følelsesmessige og kognitivt kompetente voksne.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdomsutviklingsspesialist Graduate Certificate er utformet for å hjelpe ungdomsfagfolk til å trene personer i det andre tiåret med livet med de ferdighetene som er nødv ... [+]

Ungdomsutvikling Graduate Certificate

Ungdomsutviklingsspesialist Graduate Certificate er utformet for å hjelpe ungdomsfagfolk til å trene personer i det andre tiåret med livet med de ferdighetene som er nødvendige for en vellykket overgang til voksenlivet. Målgruppen er fagfolk som enten jobber direkte med unge og unge voksne eller er involvert i utdanning og forskning relatert til ungdom. Great Plains IDEA er den eneste alliansen av offentlige universiteter som tilbyr et ungdoms spesialist sertifikat helt online. Programmet adresserer behovet for avansert opplæring i ungdomsproblemer og gjør det gjennom en styrkerbasert læreplan.

Programoversikt

Dette programmet er den eneste elektroniske graden som bare fokuserer på ungdomsutvikling. Studentene vil bli nedsenket i en styrkerbasert pensum, en tilnærming som er i høy etterspørsel landsomfattende, og lærer en metodikk som støtter ungdom, slik at de blir sosialt, følelsesmessige og kognitivt kompetente voksne.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk

Kurs

Texas Tech University Worldwide eLearning

Integrative studier er en tilnærming til å svare på spørsmål, løse problemer og adressere moderne sosiale problemer fra flere perspektiver. ... [+]

Integrative studier

Integrative studier er en tilnærming til å svare på spørsmål, løse problemer og adressere moderne sosiale problemer fra flere perspektiver.

Programoversikt

Integrative studier Studentene utvikler de intellektuelle verktøyene som trengs for å bygge broer på tvers av fagområder og bruke sine ferdigheter, innovasjoner og kunnskaper i ulike faglige og praktiske omgivelser. I kjerneklasser utvikler elevene porteføljeartefakter som viser sine individuelle ferdigheter, interesser og talenter. Denne porteføljen og den anvendte læringserfaringen gir hver student verdifulle ressurser for fleksibel, individuell karriereplanlegging og utvikling.

Integrative studier som konsentrasjon... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene i Human Resource Development-programmet trekker på teori fra samfunns- og adferdsevitenskap, samt organisatorisk lederskap. ... [+]

Menneskeressursutvikling

Human Resource Development (HRDV) læreplanen fokuserer på ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å samhandle med mennesker i ulike arbeidsinnstillinger.

Programoversikt

Kursene i Human Resource Development-programmet trekker på teori fra samfunns- og adferdsevitenskap, samt organisatorisk lederskap. HRDV-kurs er utformet for å hjelpe elevene å forstå og behandle problemer som konfronterer både enkeltpersoner og organisasjoner. Kurset fokuserer på temaer på arbeidsplassen som menneskelige relasjoner og kommunikasjon, trening og utvikling, bemanningskunnskaper og strategier og lederskap på arbeidsplassen.

Søknadsprosess

For å forfølge en minor i Human Resource Development, bør du først kontakte din akademiske rådgiver. Både din akademiske rådgiver og rådgivere i Studenttjenester senter for universitetsstudier vil samarbeide med deg for å fullføre prosessen som er nødvendig for å erklære din mindreårige.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
18 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online minor i Agricultural Leadership tilbys av Department of Agricultural Education ... [+]

Mindre i Agricultural Leadership

Texas Tech Universitys online minor i Agricultural Leadership tilbys av Department of Agricultural Education

Programoversikt

Agricultural Leadership forbereder studentene til å inngå et bredt utvalg av karrierer, enten i offentlig sektor (lovgivende assistenter, landbruksbyråer) eller privat sektor (trening og utvikling, ledelse eller salg i landbruksprodukter, mat og naturressurser)

Søknadsprosess

For å forfølge en minor i Agricultural Leadership, bør studentene først kontakte sin akademiske rådgiver. Både akademisk rådgiver og rådgivere i Studenttjenester senter for universitetsstudier vil samarbeide med studenten for å fullføre prosessen som er nødvendig for å erklære en mindreårig.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
18 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sett deg opp for suksess ved å inkludere en Personal Finance-minor i ditt program slik at du kan realisere dine egne økonomiske mål og unngå unødvendig risiko og gjeld. ... [+]

Personlig økonomi

Sett deg opp for suksess ved å inkludere en Personal Finance-minor i ditt program slik at du kan realisere dine egne økonomiske mål og unngå unødvendig risiko og gjeld.

Programoversikt

Hva om du kan starte din karriere med ferdighetene til å ta gode beslutninger om din personlige inntekt, og bruke de samme ferdighetene til å forbedre ansettelsesevnen din? Velg en Personal Finance-minor, og du vil få muligheten til å lære de ferdighetene du trenger for å lykkes med å administrere din personlige økonomi, hjelpe andre og forbedre karrieremulighetene dine. (Denne mindre gir utdanningskrav for betegnelsen AFC ® (Accredited Financial Counselor).)

Kursene lærer virkelige emner som vil være gunstige uansett hvilken karriere jeg velger. Fra investering, gjeldsforvaltning og forsikring til å kjøpe et hjem - Alle kan ha glede av Disse klassene. God økonomisk helse starter med klare beslutninger tidlig i livet. Takk, Texas Tech! "... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
18 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Hvert yrke krever kommunikasjonsferdigheter. Personer med gode kommunikasjonsferdigheter får jobber og kampanjer. En mindre i teknisk kommunikasjon kan hjelpe deg med å l ... [+]

Mindre i teknisk kommunikasjon

Hvert yrke krever kommunikasjonsferdigheter. Personer med gode kommunikasjonsferdigheter får jobber og kampanjer. En mindre i teknisk kommunikasjon kan hjelpe deg med å lære de ferdighetene du trenger for å lykkes, uansett hvor ditt profesjonelle liv tar deg.

Programoversikt

Uansett din store, kan en mindre i teknisk kommunikasjon:

Lær deg å skarpere alle former for skriftlig kommunikasjon - og gi den størst mulig innvirkning på verden.Gi deg verktøy for å kommunisere med mennesker fra alle turer av livet og fra hele verden.Forenkle evnen til å jobbe i et lag.Vis deg hvordan du bruker teknologi for å bygge forståelse.Gi deg muligheten til å lære av førsteklasses fakultet.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den mindre i vindenergi (18 studiepoeng) er også tilgjengelig som et konsentrasjonsområde for studenter som driver en bachelor i generell studium. ... [+]

Vindkraft mindreårig program

Den mindre i vindenergi (18 studiepoeng) er også tilgjengelig som et konsentrasjonsområde for studenter som driver en bachelor i generell studium.

Programoversikt

Denne mindreårige består av 18 timers lavere energikurs. Alle kursene må godkjennes av en vind energi rådgiver, og en karakter på C eller bedre oppnådd i hvert kurs. Vindkraft er et tverrfaglig felt og noen begreper vil kreve en bakgrunn i kalkulator og fysikk.

Søknadsprosess

For å forfølge en minor i vindkraft, må du fullføre vindmålsminorformen og omdanne den til UC-rådgiveren når du mottar godkjenning fra din rådgiver. Vennligst merk: Studenter som ikke er tatt opp til Texas Tech University må først søke på Texas Tech før de registrerer seg på kurs.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
18 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Mastergraden i strategisk kommunikasjon og innovasjon, tilbys av Høyskolen for media og kommunikasjon, er fokusert på å forberede studentene på senior nivåstillinger som ... [+]

Master of Arts i strategisk kommunikasjon og innovasjon

Mastergraden i strategisk kommunikasjon og innovasjon, tilbys av Høyskolen for media og kommunikasjon, er fokusert på å forberede studentene på senior nivåstillinger som strategiske kommunikatorer i dagens globale og digitale miljø.

Programoversikt

Vårt program tilbys utelukkende på nettet for å møte behovene til våre studenter, hvorav de fleste er kommunikasjonspersonell. Våre studenter har travle arbeid og personlige liv - de krever tilgang til et kvalitetsutdannet program med den mest fleksible, praktiske leveringsmåten som er tilgjengelig.

30 timers masterstudium (7 obligatoriske kurs og 3 valgfag)Kursene avsluttes online.Opptakskrav: bachelorgrad og 3,0 lavere GPAMerk: Studenter med mindre enn en 3.0 lavere GPA er pålagt å ta GRE.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.SøknadsprosessSelv om det ikke er søknadsfrist, oppfordres potensielle studenter til å sende inn alle søknadsmaterialer minst tre måneder før projisert innledende innmelding.Søk på Texas Tech Universitys Graduate School som masterstudent.Når du blir bedt om å velge en major, må du velge "Strategisk kommunikasjon"Fullfør Graduate søknaden.$ 60 innledende søknadsavgift eller $ 50 for hver påfølgende søknad (inkludert endringer i opptaksdato, legge til / endre programforespørsler eller tilbakemeldingsforespørsler).Internasjonale studenter må også levere en test av engelsk som utenlandsspråk (TOEFL) poeng til Graduate School. Poengene må være mindre enn to år ved søknadstidspunktet.Søk på Texas Tech Universitys College of Media and Communication.Søkere... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
30 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Arts i teknisk kommunikasjon, tilbys av Institutt for engelsk, er en fin måte å vise din mestre på tekniske kommunikasjonsevner fo ... [+]

Master of Arts i teknisk kommunikasjon

Texas Tech Universitys online Master of Arts i teknisk kommunikasjon, tilbys av Institutt for engelsk, er en fin måte å vise din mestre på tekniske kommunikasjonsevner for bransjestillinger i teknisk skriving, skriving, redigering og ledelse - eller for videreutdanning. Spesifikke mål for studiet inkluderer kunnskap om historie, teori, forskning, sjangre, prinsipper, teknikker og praksis innen teknisk kommunikasjon.

Programmet legger vekt på fem brede fagområder i sitt stipend, kurs og tiltak:

Retorikk, sammensetning og teknologiTeknisk kommunikasjonRetorikk for vitenskap og helseTeknologi, kultur og retorikkVisuell retorikk, ny medie og bruker-sentrert design.... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tverrfaglige studier ved Texas Tech University gir studentene friheten til å designe en grad som integrerer områder og kurs fra eksisterende utdannet høgskoler og program ... [+]

Master of Arts i tverrfaglige studier

Texas Tech Universitys mastergrad i tverrfaglige studier tilbys av Graduate School. Tverrfaglige studier ved Texas Tech University gir studentene friheten til å designe en grad som integrerer områder og kurs fra eksisterende utdannet høgskoler og programmer. Formålet med denne integrasjonen gir studentene mulighet til å lage et program som passer best til deres interesser og karriereforutsetninger som kanskje ikke er definert i tradisjonelle disiplinære grenser.

Programoversikt

Online Master of Arts i Tverrfaglig Studie er et studieprogram som er ment for studenter som ønsker å fortsette utdannelsen på kandidatnivå, men søker ikke spesialisert opplæring som er konsentrert i et tradisjonelt stort område. Dette programmet er ikke en erstatning for en tradisjonell mastergrad; Det er snarere laget for studenter med bredere interesser på flere områder eller for de som ikke har en karriere som passer helt sammen med en enkelt identifiserbar akademisk enhet eller avdeling. Det legges vekt på fortsatt intellektuell og kulturell utvikling i et stadig skiftende samfunn der nye karriereinteresser kan strekke seg over flere tradisjonelle spesialiseringer.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Arts på engelsk er utformet for å gi bred generell kunnskap om litteratur og språk, samt kunnskap om feltets prinsipper og teknikker. ... [+]

Master of Arts på engelsk

Online Master of Arts-programmet på engelsk, tilbys av Institutt for engelsk, er det samme som onsite-programmet med en annen leveringsmodus (elektronisk versus ansikt til ansikt). Kravene til MA online vil være de samme som for studenter på campus. Søknadsprosessen er den samme. Admitted MA studenter kan ta kurs enten online eller ansikt til ansikt.

Programoversikt

Master of Arts på engelsk er utformet for å gi bred generell kunnskap om litteratur og språk, samt kunnskap om feltets prinsipper og teknikker. Gjennom dedikert studie og vår faglige utvikling læreplan, hjelper vi våre studenter å utvikle og demonstrere viktige kommunikasjonsevner. Studenter som søker Master of Arts på engelsk må fullføre 36 semester timer studie, inkludert følgende krav:... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science i Agricultural Communications er utformet for å forberede kandidater for inngang til eller fremskritt i en rekke massemedier, markedsføring og PR-stilli ... [+]

Master of Science i Agricultural Communications

Master of Science i Agricultural Communications er utformet for å forberede kandidater for inngang til eller fremskritt i en rekke massemedier, markedsføring og PR-stillinger. Dette programmet gir også utvikling av profesjonelle kommunikasjonsevner for relatert karriere innen agribusiness, regjeringstjeneste, utdanning og utvidelse. Mastergraden i landbrukskommunikasjon gir et fleksibelt program som kan skreddersys for å møte hver students unike situasjon. Spesialisering områder som markedsføring, massemedia og PR er også tilgjengelig gjennom samarbeid med Høyskolen for media og kommunikasjon.

Dette studiet er primært beregnet for studenter som inngår med bachelorgrad i landbrukskommunikasjon, journalistikk, landbrukskommunikasjon / journalistikk, reklame, kringkasting, PR, eller relaterte felt. De studentene som skriver inn uten en kommunikasjonsgrad i landbruket, må ta nyhetsbrev som et av deres valgfrie kurs. Men studenter med en lavere grad utenfor disse områdene kan fortsatt forfølge denne graden.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Science i familie og forbrukervitenskap Utdanning er gjort mulig gjennom et konsortium av universiteter kalt Interactive Distance ... [+]

Master of Science i familie og forbrukervitenskap utdanning

Texas Tech Universitys online Master of Science i familie og forbrukervitenskap Utdanning er gjort mulig gjennom et konsortium av universiteter kalt Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Flere universiteter har kommet sammen for å tilby elektroniske post-baccalaureate-programmer til studenter hvis familier eller karriere har forhindret dem fra å fullføre en grad på campus. Konsortieavtalen gir elevene mulighet til å ta kurs tilbys av flere institusjoner for en standardundervisning for å fullføre et program.

Programoversikt38 - 41 kreditt timer over en treårsperiodeSelv om studentene kan ta kurs fra flere institusjoner, er utdanningsinstitusjonen ansvarlig for å plassere studenter til praktisk og internasjonalt studiepoeng.Kursene avsluttes online.Forkunnskap: bachelorgrad i spesialfag for familie og forbrukervitenskap eller et beslektet områdeProgrammet oppfyller kravene til de studentene som søker opprinnelig lærer sertifisering / lisensiering i familie og forbrukervitenskap utdanning.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Deltid
3 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Gjennom dette programmet vil studentene fokusere på utfordringer og praksis innen genetikk og avl, forplantning, bioteknologi, produksjon, styring, håndtering og lagring, ... [+]

Master of Science i hagebruk

Gjennom dette programmet vil studentene fokusere på utfordringer og praksis innen genetikk og avl, forplantning, bioteknologi, produksjon, styring, håndtering og lagring, markedsføring og utnyttelse av prydplanter både i det indre og utvendige landskapet. Texas Tech Universitys online Master of Science in Horticulture gir studentene den pedagogiske opplevelsen de trenger for å utmerke seg i både kurs og karriere.

Programoversikt36 studiepoeng minimum, en oppgave alternativ er tilgjengeligKursene avsluttes online.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Utdannere, ansatte i statlige og føderale byråer, utvidelsesagenter og ansatte i private virksomheter: Texas Tech Universitys College of Agricultural Sciences and Natural ... [+]

Master of Science i landbruksutdanning

Utdannere, ansatte i statlige og føderale byråer, utvidelsesagenter og ansatte i private virksomheter: Texas Tech Universitys College of Agricultural Sciences and Natural Resources tilbyr en online Master of Science i Agricultural Education designet for å gi deg de ferdighetene som er nødvendige for å gå inn i et lederskap posisjon.

Master of Science i Agricultural Education er utformet for å forberede kandidater for undervisning, forskning, utvidelse, ledelse og administrative stillinger i offentlig og privat sektor. Programmet ligner på campus Master of Agricultural Education grad. Studenter i masterprogrammet fokuserer på en kjerne av landbruksopplæringskurs sammen med vekt på utforming av utdanningsprogrammer, profesjonell presentasjonsforbedring, lederutvikling, undervisning / treningsmetoder og mellommenneskelig kommunikasjon.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Plante- og jordvitenskap omfatter studier av plantegenetikk, avl, bioteknologi, molekylærbiologi, fysiologi, biokjemi, lukekontroll og avlingsstyring som anvendt til effe ... [+]

Master of Science i plante- og jordvitenskap

Plante- og jordvitenskap omfatter studier av plantegenetikk, avl, bioteknologi, molekylærbiologi, fysiologi, biokjemi, lukekontroll og avlingsstyring som anvendt til effektiv og økonomisk produksjon av feltavlinger. Texas Tech Universitys online Master of Science i plante- og jordfag gir studentene mulighet til å studere hvordan man bruker og håndterer anvendelsen av biologiske, kjemiske og fysiske vitenskaper med hensyn til naturlige og menneskelige miljøer.

Programoversikt36 studiepoeng minimum, ikke-avhandling grad programmetKursene avsluttes online.Undersøkelse kreves under eksamenssemesteret.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson. Lær mer om forskjellen mellom deltids- og heltidsstatus ..Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Spesialisering områder inkluderer:Beskjære VitenskapBeskjæringsbeskyttelseJordvitenskapFibre og biopolymererSøknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Science i Software Engineering gir studentene et solidt grunnlag i definisjon, utvikling og vedlikehold av komplekse programvaresy ... [+]

Master of Science i Software Engineering

Texas Tech Universitys online Master of Science i Software Engineering gir studentene et solidt grunnlag i definisjon, utvikling og vedlikehold av komplekse programvaresystemer ved hjelp av tradisjonelle prosessmetoder.

Gradplanen spesifiserer informasjon, som for eksempel masteroppgaveplanen: avhandlingsrådgivningsutvalget, tittelens avhandling og kursene som skal tas. Gradskolen krever gradplanen som skal sendes i løpet av første semester av studiet. Det tjener også som søknad om opptak til kandidat. Se undervisningen

For avhandlingsplanen skal studentene gjøre sitt ytterste for å finne en avhandlingsrådgiver i et forskningsområde som er kompatibelt med deres interesser så snart som mulig. Avhandlinger kan kreve at studentene tar visse kurs for å forberede studenten til forskning; Derfor skal studentene tillate oppgaven av rådgiveren å bistå i valg av kurs for sin gradplan.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Science i Systems and Engineering Management er utformet for å møte den økende etterspørselen etter ledere med sterk teknisk, vite ... [+]

Master of Science in Systems

Texas Tech Universitys online Master of Science i Systems and Engineering Management er utformet for å møte den økende etterspørselen etter ledere med sterk teknisk, vitenskapelig og teknisk bakgrunn, samt en solid grunning i ledelse og økonomiske problemer.

Programmet som leder til Master of Science i Systems and Engineering Management (MS SEM) gjennom Industrial Engineering avdelingen er utformet for å møte den økende etterspørselen etter tekniske ledere med sterk engineering, vitenskap og teknisk bakgrunn, samt en god grunnlegging i ledelse og økonomisk problemer. MS SEM programmet har et faglig fokus og gir mulighet for studenter med en ikke-IE lavere grad å få oppgradert opplæring i sine spesialitet områder og å motta engineering management trening på samme tid.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
30 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

Masters

Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science i industriell ingeniørfag, tilbys av Institutt for industriell ingeniørfag, forbereder kompetente industriingeniører og ingeniørledere for industri, råd ... [+]

Master i industriell ingeniørfag

Master of Science i industriell ingeniørfag, tilbys av Institutt for industriell ingeniørfag, forbereder kompetente industriingeniører og ingeniørledere for industri, rådgivning, universitetsundervisning og forskning.

Programoversikt

Red Raider industrielle ingeniører har erfaring i de tradisjonelle industrielle applikasjonsområdene av anvendt optimalisering, ingeniørledelse, forsyningskjede og logistikk, transport, biodrivstoff og ergonomi og menneskelige faktorer, men bygger på den kunnskapen for å integrere beslutningsstøttesystemer og ferdigheter som er oppnådd gjennom kursprosjekter, seniorprosjekter og instituttets unike entreprenørskapsattest. Avdelingen utvikler også forskning og kurs i nye områder av avansert og additiv produksjon integrert ved hjelp av en systemtilnærming.... [-]

USA USA Online
August 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Civil Engineering tilbys av Institutt for ingeniørfag. En student i Master of Science i Civil Engineering vil i første omgang spes ... [+]

Master of Civil Engineering

Texas Tech Universitys online Master of Civil Engineering tilbys av Institutt for ingeniørfag. En student i Master of Science i Civil Engineering vil i første omgang spesialisere seg i hovedfaglig strukturfag eller byggteknikk og ledelse i dette studiet. Det finnes tre forskjellige alternativer: et avhandlingsalternativ, et rapportalternativ og et kursalternativ.

Programoversikt

Fra å designe moderne skyskrapere for å sikre rent drikkevann, påvirker sivile og miljømessige ingeniører livskvalitet og offentlig sikkerhet.

Texas Tech fakultet har kompetanse innen design av bygninger, lyskilder og broer; reduksjon av vindstødskader fornybare vindkraft systemer; behandling av avløpsvann, behandling av farlig avfall, oversvømmelse og forvaltning av vannressurser.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Mastergradene i utdanning i læreplan og instruksjon, tilbys av College of Education, lar studentene å søke en avansert grad i en rekke spesialiseringer. ... [+]

Master of Education i læreplan og instruksjon

Mastergradene i utdanning i læreplan og instruksjon, tilbys av College of Education, lar studentene å søke en avansert grad i en rekke spesialiseringer. Programmet fokuserer på faglige problemstillinger som et felt av etterforskning og utvikler styrker innen forståelse og adressering av komplekse og flere spørsmål som påvirker læreplansteori, design, utvikling, levering, vurdering og evaluering.

Programoversikt36 timer mastergradsprogram med eller uten avhandling3 timers forskning3 timers høyskole grunnlag15 timer fra spesialiseringskonsentrasjonen15 timer med CAvhandling alternativ: 9 timer CKursene avsluttes online.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Master of Education i utdannelsesledelse og hovedansvarlig Professional Certification Preparation Programmet er utviklet for arbeidslærere som ... [+]

Master of Education i utdanningsledelse og hovedfaglig profesjonell sertifisering forberedelse programmet

Texas Tech University's Master of Education i utdannelsesledelse og hovedansvarlig Professional Certification Preparation Programmet er utviklet for arbeidslærere som er interessert i å forfølge karriere som grunnskole eller videregående skoleprinsipper i Texas.

Opplæringsledelse Masters

Fakultetet for utdanningsledelse er involvert i en rekke løpende "universitets - K-12 skolepartnerskap" aktiviteter for å direkte betjene lederutviklingen av regionale K-12 lærere, inkludert: EDLD Summer Leadership Institute; og det nye LISD - TTU Hovedfellsprogrammet.

Oppmerksomhet Nye opplæringsledere Master søkere: Den nye TExES Principal 268-testen vil inneholde både multiple-choice og konstruert respons-elementer og bli operativ i desember 2018. Kandidater vil også bli pålagt å fullføre prestasjonsvurderingen for skoleledere (PASL) i 2019. Som forberedelse til den nye TExES-hovedvurderingen vil utdanningsprogrammet ikke godta søknader for våren 2018-semesteret.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Education online-programmet i høyere utdanning (M.Ed.), tilbys av College of Education, gir muligheter for enkeltpersoner som søker karriere i mellomledelse og ... [+]

Master of Education in Higher Education

Master of Education online-programmet i høyere utdanning (M.Ed.), tilbys av College of Education, gir muligheter for enkeltpersoner som søker karriere i mellomledelse og lederstillinger på samfunnskollegier og fireårige høyskoler og universiteter. Det toårige programmet består av 36 studiepoeng og tilbys i en foreskrevet kohortmodell.

Kvalifiserte søkere bør helst ha erfaring med å jobbe med eller ha direkte tilgang til enten en offentlig eller privat toårig eller fireårig høyere utdanningsinstitusjon eller statlig eller føderalt utdanningsorgan som betjener høyere utdanning. Vellykkede søkere trenger direkte tilgang til en høyere utdanning for å kunne fullføre utvalgte kursoppgaver.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Education in Instructional Technology, tilbys av College of Education, er designet for lærere og trenere som ønsker å utvide sin k ... [+]

Master of Education in Instructional Technology

Online læring på K-12-nivå, i høyere utdanning, og i privat sektor trening, er en veletablert trend. Texas Tech Universitys online Master of Education in Instructional Technology, tilbys av College of Education, er designet for lærere og trenere som ønsker å utvide sin kunnskap og bli Internett-baserte instruktører, instruksjonsdesignere og ledere av fjernundervisningsprogrammer.

Programoversikt39 kreditt timerKursene tilbys over en toårsperiode. Studentene tar vanligvis to kurs per semester.Kursene avsluttes online.Forkunnskap: bachelorgradStudentene må bestå en omfattende eksamen for å fullføre programmet.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
39 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Education i spesialopplæring, tilbys av College of Education, lar deg velge mellom ett av syv forskjellige satsingsområder, og gir ... [+]

Master of Education in Special Education

Texas Tech Universitys online Master of Education i spesialopplæring, tilbys av College of Education, lar deg velge mellom ett av syv forskjellige satsingsområder, og gir deg muligheter som oppfyller dine karrieremål og personlige interesser.

Programoversikt

OMRÅDER AV EMPHASIS:

autisme

36 kreditt timerForkunnskaper: bachelorgradKursene avsluttes online

Applied Behavior Analysis

Godta nye studenter til høsten 2018 og våren 2019

36 kreditt timerForkunnskap: bachelorgradKursene avsluttes online.Kontakt Behavior Analyst Certification Board, Inc., for informasjon om nasjonale sertifiseringskrav. Kurset godkjenningsnummer for Texas Tech University er # 4111.... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Master of Engineering, tilbys av Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, er et tverrfaglig grad program utviklet for å praktisere ing ... [+]

Master of Engineering

Texas Tech Universitys online Master of Engineering, tilbys av Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, er et tverrfaglig grad program utviklet for å praktisere ingeniører. Studentene kan velge en av flere spor innenfor de ulike ingeniørfagene eller utforme sitt eget studieprogram ved å kombinere studiepoeng fra flere ulike ingeniørfag, slik at studentene får en godt avansert kunnskap om fagfeltet.

Programmet som fører til Master of Engineering (MEN) grad er en tverrfaglig, ikke-avhandling grad. MENNENE er utformet primært for å praktisere ingeniører. For slike praktiserende ingeniører kan kreditt for uteksaminert arbeid som er fullført i bostedet ved en annen akkreditert forskerstudium bli akseptert i så mye som 15 timer av de 36 semestertimerskravene til Master of Engineering-graden. Alt arbeid som krediteres mot graden, må være ferdig innen ni kalenderår. I tillegg til forskriftene om opptak til Graduate School, er en baccalaureate grad i engineering, eller tilsvarende, kreves for inngangen til Master of Engineering Program.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Med fokus på praktiske applikasjoner av vitenskap og ingeniørfag - særlig gjennom instituttets spesialiserte tre-kurss laboratorie- og programvaresekvens - har maskininge ... [+]

Master of Mechanical Engineering

Texas Tech Universitys online Master of Mechanical Engineering, tilbys av Institutt for ingeniørfag i Whitacre College of Engineering, er et studieprogram som spesialiserer seg innen (a) Materialer og Mekanikk, og (b) Design. To grad alternativer er tilgjengelige, nemlig rapport-alternativet og kun kurset alternativet.

Programoversikt

Med fokus på praktiske applikasjoner av vitenskap og ingeniørfag - særlig gjennom instituttets spesialiserte tre-kurss laboratorie- og programvaresekvens - har maskiningeniørstudentene betydelig innvirkning på industri og akademia ved ankomst.

Graduate studenter få innsikt og bidra til å fremme frontlinjene av engineering gjennom unike kurs utviklet av fakultet medlemmer og gjennom eksternt finansiert forskning på presserende problemer og teknologiske fremskritt.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
36 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den faglige vitenskapsmastergraden (PSM) i miljømessig bærekraft og naturressursforvaltning, tilbys av utdanningsskolen, er en tverrfaglig grad som forbereder nyutdannede ... [+]

Profesjonell vitenskap Mastergrad i miljømessig bærekraft og naturressursforvaltning

Den faglige vitenskapsmastergraden (PSM) i miljømessig bærekraft og naturressursforvaltning, tilbys av utdanningsskolen, er en tverrfaglig grad som forbereder nyutdannede for naturvitenskapelig karriere i næringsliv, regjerings- eller ideell sektor, og fokuserer på bærekraftig vitenskap som det gjelder for naturressurser og miljøet.

Programoversikt

Den faglige vitenskapelige mastergraden kombinerer uteksaminert studie i vitenskap med trening i ledelse, teamarbeid, økonomisk forståelse, markedsføringskonsepter og kommunikasjonsevner som er nødvendige for en vellykket faglig karriere.

Krever kun 2 års studier etter baccalaureatet.Forbereder deg for en livslang karriere med industri, statlige organer eller non-profit.Engasjerer deg med rådgivende styremedlemmer fra respekterte etablerte selskaper og byråer.Er en stepping stone til ledelsen.Er et online program, slik at du kan delta fra hvor du er med en internettforbindelse.Har mer enn 60% av sine kandidater historisk ansatt ved oppgradering.... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk

PhD

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online doktorgrad i familie- og forbrukervitenskap Utdanning tilbys av Department of Family ... [+]

Doktor i filosofi i familie- og forbrukervitenskapsopplæring

Texas Tech Universitys online doktorgrad i familie- og forbrukervitenskap Utdanning tilbys av Department of Family

Tjen en enestående karakter, nasjonens eneste doktorgradsstudent. i familie- og forbrukervitenskap

Texas Tech University tilbyr nasjonens eneste familie- og forbrukervitenskaps ph.d. program.

Vi er forpliktet til å trene neste generasjon av universitetsfakultetsmedlemmer i familie- og forbrukervitenskap. Hvis du søker en akademisk karriere, gir Texas Techs doktorgrad deg den mest avanserte akademiske opplæringen, det mest fremtredende fakultetet, og det sterkeste faglige grunnlaget for ethvert program i landet.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Målet med doktorgradsprogrammet i spesialopplæring er å forberede lederpersonell for å bidra til å forme fremtiden for spesialopplæring. Programmet fokuserer på utfall so ... [+]

Doktor i filosofi i spesialundervisning

Texas Techs online doktorgradspesialist i spesialundervisning tilbys av utdanningshøgskolen. Målet med doktorgradsprogrammet i spesialopplæring er å forberede lederpersonell for å bidra til å forme fremtiden for spesialopplæring. Programmet fokuserer på utfall som skal forberede kandidater innen forskning, lærerutdanning, programutvikling og evaluering.

Programoversikt

Spesialopplæringsprogrammet gir kurs i sertifiseringsområdene av generisk spesialutdanning, pedagogisk diagnostikk, synshemming og døve utdanning. Studenter i utdannet spesialopplæringsprogram er forberedt på å jobbe med personer med nedsatt funksjonsevne i en rekke innstillinger, inkludert offentlige skoler, høyere utdanning og privat sektor.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
90 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den elektroniske doktorgrad i systemer og ingeniørledelse er utformet for å forberede enkeltpersoner til vellykket ledelse av ingeniørarbeid og prosjekter. Texas Tech Uni ... [+]

Doktor i filosofi i systemer

Den elektroniske doktorgrad i systemer og ingeniørledelse er utformet for å forberede enkeltpersoner til vellykket ledelse av ingeniørarbeid og prosjekter. Texas Tech University er for øyeblikket det eneste universitetet i delstaten Texas som tilbyr et online program, noe som gjør det til et klart valg for enkeltpersoner som søker ledelsesmuligheter innen engineering og teknologi.

Programoversikt

Doktorgradsprogrammet i System og Engineering Management (SYEM) er designet for å forberede ingeniørledelse fagfolk for nåværende og fremtidige lederskap roller. Bureau of Labor Statistics vekstratene for teknik ledelse fagfolk prosjekter at disse rollene vil øke med 30% i det neste tiåret.... [-]

USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
72 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online doktorgradsstudent i Teknisk Kommunikasjon og Retorikkstudenter vil lære og praktisere metodene for å utføre forskning innen teknisk kommuni ... [+]

Doktor i filosofi i teknisk kommunikasjon

Texas Tech Universitys online doktorgradsstudent i Teknisk Kommunikasjon og Retorikkstudenter vil lære og praktisere metodene for å utføre forskning innen teknisk kommunikasjon og retorikk, samt få erfaring med å skape dokumenter på nettet og på siden ved hjelp av visuell og skriftlig kommunikasjon. Programmet gir en bred tilnærming til teknisk kommunikasjon, og tilbyr klasser innen områder som redigering, design, retorisk teori, online dokumentasjon, publikasjonsstyring og brukervurdering.

Formål med grad programmet

Ph.d. kvalifiserer folk til å utføre selvstendig forskning ved hjelp av ulike metoder og dermed bidra til kunnskap. PhD er vanligvis en kvalifisering for en professorell stilling i et universitet. Målene med studiet er bred kunnskap om litteraturen om teknisk kommunikasjon og retorikk, spesialisert kunnskap om noen aspekter av teknisk kommunikasjon eller retorikk, som reflekteres i avhandlingsforskningen, og evne til å gjennomføre uavhengig forskning ved hjelp av en eller flere metoder.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
60 timer
Nettstudie
Les mer på norsk

Sertifikat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Gjør det mulig for enkeltpersoner som arbeider i landbruks kommunikasjon yrke å øke sin forståelse av de mer komplekse og dynamiske kommunikasjonsstrategier som krise kom ... [+]

Agricultural Communications Leadership Certificate

Gjør det mulig for enkeltpersoner som arbeider i landbruks kommunikasjon yrke å øke sin forståelse av de mer komplekse og dynamiske kommunikasjonsstrategier som krise kommunikasjon, kunnskapshåndtering og effektiv online media utnyttelse. Øker studenters forståelse av lederskap og de menneskene de samhandler med på daglig basis, slik at de kan utføre sine faglige oppgaver mer effektivt og effektivt.

Programoversikt12 kreditt timerDe fleste kursene tilbys på nettet Noen kurs tilbys imidlertid bare ansikt til ansikt i Lubbock.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Crop Protection Certificate dekker emner, inkludert genetisk modifiserte avlinger, plantepatologi, skadedyr og plantevernmidler. Studentene ... [+]

Beskyttelsesbevis for beskjære

Texas Tech Universitys online Crop Protection Certificate dekker emner, inkludert genetisk modifiserte avlinger, plantepatologi, skadedyr og plantevernmidler. Studentene kan forfølge sertifikatet uavhengig eller samtidig med en relatert mastergradsstudium.

Programoversikt12 kreditt timerDe fleste kursene tilbys på nettet Noen kurs tilbys imidlertid bare ansikt til ansikt i Lubbock.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene for et online Dåp og Hard of Hearing Graduate Sertifisering Forberedelse Programmet er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et fokusområde med M ... [+]

Døv og hardt hørselssertifiseringsprogram

Kursene for et online Dåp og Hard of Hearing Graduate Sertifisering Forberedelse Programmet er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et fokusområde med Mastergradene i utdanning i spesialundervisning. Graden planen inkluderer alle læreplanen kreves for Texas State Board of Education sertifisering Døv og hardt hørt EC-12 Undervisning Sertifikat. Sertifisering krever også en bestått poengsum på TExES eksamen og en mastergrad.

Programoversikt27 kreditt timerSertifikatprogrammer kan forfølges selvstendig eller samtidig med et mastergradsprogram.De fleste kursene tilbys på nettet Noen kurs tilbys imidlertid bare ansikt til ansikt i Lubbock.Forkunnskap: bachelorgradGjennomføringstid varierer. Studentene kan ta opptil tre klasser hvert semester og to hver sommer økt, slik at ferdigstillelsen varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
27 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online familie- og forbrukervitenskaps utdanningssertifiseringsprogram er administrert gjennom Family Education and Alliance. ... [+]

Familie og forbrukervitenskap Utdanning Lærerutdanning Sertifiseringsforberedelsesprogram

Texas Tech Universitys online familie- og forbrukervitenskaps utdanningssertifiseringsprogram er administrert gjennom Family Education and Alliance. FCS Alliance er et statewide interinstitusjonelt system som samarbeider utvikler, tilbyr og gir tilgang til nettbaserte fjernundervisningskurs for å forberede enkeltpersoner til sertifisering for å undervise i familie og forbrukerutdanning i Texas. Følgende universiteter deltar i FCS-alliansen som en del av deres lærerforberedelsesprogram:

Lamar UniversitySam Houston State UniversityStephen F. Austin State UniversityTarleton State UniversityTexas ... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner knyttet til de 400.000 amerikanske jobbene knyttet til produksjon og bearbeiding av bomu ... [+]

Fibre og Biopolymerer Sertifikat

Texas Tech Universitys online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner knyttet til de 400.000 amerikanske jobbene knyttet til produksjon og bearbeiding av bomull. Studentene kan forfølge sertifikatet uavhengig eller samtidig med en relatert mastergradsstudium. Programmet gir fagfolk en mulighet til å forstå betydningen og kompleksiteten av produksjon og bearbeiding av bomull og dens innvirkning på industrielle bomullsprodukter.

Programoversikt12 kreditt timerDe fleste kursene tilbys på nettet Noen kurs tilbys imidlertid bare ansikt til ansikt i Lubbock.Forutsetning: BachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
July 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate sertifikat i tilskudd og forslag (CG ... [+]

Grants

Graduate sertifikat i tilskudd og forslag (CG

Programoversikt

Studenter i dette programmet vil øke sine skrive- og redigeringsevner, lære strategier for å lage profesjonelle stipendforslag, og få profesjonelle legitimasjon fra Texas Techs verdensledende tekniske kommunikasjons- og retorikkprogram. Studentene fullfører G

Texas Techs tekniske kommunikasjons- og retorikkprogram tilbyr

Et veletablert studieprogram og fakultet innen teknisk kommunikasjonEn klassifisering som representant MA-programmet landsomfattende i utdanning i vitenskapelig og teknisk kommunikasjon: Akademiske programmer som fungerer, ed. Michael L. Keene (Samfunn for teknisk kommunikasjon, 1997). Kapittel 3.Nasjonalt lederskap i datamaskiner og skriving av pedagogikkEn oversikt over studentprestasjon og arbeidsplasseringEt program "kultur" som legger vekt på personlig oppmerksomhetEt prisbelønt kapittel av Society for Technical CommunicationSøknadsprosess... [-]
USA USA Online
August 2019
Heltid studier
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Horticultural Landscape Management Sertifikat dekker emner, inkludert skogbruk, barnehage ledelse, turfgrass vitenskap og landskapsarkitektu ... [+]

Horticultural Landscape Management Certificate

Texas Tech Universitys online Horticultural Landscape Management Sertifikat dekker emner, inkludert skogbruk, barnehage ledelse, turfgrass vitenskap og landskapsarkitektur. Studentene kan forfølge sertifikatet uavhengig eller samtidig med en relatert mastergradsstudium.

Programoversikt12 kreditt timerNødvendige klasser er fullført online. Noen valgfrie klasser kan være tilgjengelige bare ansikt til ansikt.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Etter vellykket gjennomføring av det online Soil Management Certificate, vil studentene bli tildelt et sertifikat fra Texas Tech University som gjør at de kan bli sertifi ... [+]

Jordforvaltning sertifikat

Etter vellykket gjennomføring av det online Soil Management Certificate, vil studentene bli tildelt et sertifikat fra Texas Tech University som gjør at de kan bli sertifisert jordforsker. Kursene, inkludert emner som jordkjemi, fysikk og klassifisering, oppfyller de pedagogiske kravene til The Natural Resource Conservation Service. Dette sertifikatet kan forfølges selvstendig eller samtidig med en mastergradsstudium.

Programoversikt12 kreditt timerNødvendige klasser er fullført online. Noen valgfrie klasser kan være tilgjengelige bare ansikt til ansikt.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
12 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene for Orienterings- og Mobilitetssertifiseringsforberedelsesprogrammet kan forfølges uavhengig eller som et fokusområde med Mastergradene i utdanning i spesialunder ... [+]

Orienterings- og mobilitetssertifiseringsprogram

Kursene for Orienterings- og Mobilitetssertifiseringsforberedelsesprogrammet kan forfølges uavhengig eller som et fokusområde med Mastergradene i utdanning i spesialundervisning. Kursene tilbys for å møte den obligatoriske læreplanen for The Academy for Certification of Vision Rehabilitation

Programoversikt27 kreditt timerDe fleste kurs er ferdig på nettet. Imidlertid tilbys to obligatoriske kurs på campus i Lubbock, Texas i sommermånedene. I tillegg krever to kurs en helg hver av undervisning på campus.Forkunnskap: bachelorgradStudentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall kurs hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
27 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Institutt for datateknologi tilbyr sertifikatet i programvareingeniør for de som ikke trenger eller ønsker å ha full grad i programvareingeniør eller datavitenskap. ... [+]

Oversikt

Institutt for datateknologi tilbyr sertifikatet i programvareingeniør for de som ikke trenger eller ønsker å ha full grad i programvareingeniør eller datavitenskap. Spesielt er sertifikatet rettet mot arbeidsfagfolk og studenter fra ikke-datavitenskapelige fagfolk som er interessert i systematisk programvareutvikling. GRE er ikke påkrevd for sertifikatet.

Certificate Degree Plan

Sertifikatplanen spesifiserer informasjon, for eksempel kursene som skal tas. Sertifikatplanen skal sendes i løpet av første semester av studiet ved Institutt for datalogi.

Gradplanen kan endres senere ved å fylle ut graden plan endring skjema. Endringer bør være ferdig før semesteret hvor sertifikatet er fullført.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Overgangen fra skole til sysselsetting, postsekretær utdanning eller uavhengig levekår kan være vanskelig for alle, spesielt personer med funksjonshemming. Kursene som kr ... [+]

Spesiell utdanning Transisjon Certificate Program

Overgangen fra skole til sysselsetting, postsekretær utdanning eller uavhengig levekår kan være vanskelig for alle, spesielt personer med funksjonshemming. Kursene som kreves for Texas Tech Universitys online Graduate Certificate i Special Education Transition er designet for å forberede folk til å hjelpe personer med funksjonshemming gjøre denne overgangen.

Programoversikt15 kreditt timerKursene avsluttes onlineForkunnskap: bachelorgradGjennomføringstid varierer. Studentene kan ta opptil tre klasser hvert semester og to hver sommer økt, slik at ferdigstillelsen varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
15 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education tilbyr den obligatoriske læreplanen for Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment Supplemental Certi ... [+]

Synkroniseringstilsynssertifiseringsprogram

Texas Tech University's College of Education tilbyr den obligatoriske læreplanen for Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment Supplemental Certificate EC-12 online. Sertifisering krever også en vellykket gjennomføring av to TExES-undersøkelser. Programmet for visuell nedsatt sertifisering er tilgjengelig både som et frittstående sertifikat eller et satsingsområde med master i utdanning i spesialundervisning.

Programoversikt24 kreditt timerSertifiseringsprogrammer kan forfølges selvstendig eller samtidig med et mastergradsprogram.De fleste kursene tilbys på nettet Men tre kurs krever en helg hver av på campus instruksjon i Lubbock eller Austin, Texas.Forkunnskap: bachelorgrad og innledende undervisningssertifisering generelt eller spesialundervisningGjennomføringstid varierer. Studentene kan ta opptil tre klasser hvert semester og to i løpet av sommeren, noe som gjør ferdigstillelsen varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de tre semesterene gjennom året.Søknadsprosess... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
Deltid
24 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursene for utdanningsdiagnostiker sertifiseringsforberedelsesprogrammet kan forfølges selvstendig eller som et fokusområde med Master of Education in Special Education. ... [+]

Utdanningsdiagnostiker Sertifiseringsforberedelsesprogram

Kursene for utdanningsdiagnostiker sertifiseringsforberedelsesprogrammet kan forfølges selvstendig eller som et fokusområde med Master of Education in Special Education. Uansett er klassene helt online, noe som gjør det mulig å fremme din karriere i utdanning uten å gå inn i et klasserom.

Programoversikt36-39 kreditt timerMå bo i Texas3,0 eller høyere GPA *Kursene avsluttes online.Forkunnskap: bachelorgrad, gyldig læringsbevisEn mastergrad og to års lærerfaring er nødvendig for å ta statlig sertifiseringstest for utdanningsdiagnostiker.Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall kurs hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserte kurs samsvarer med Akademisk kalender i Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av et av de fire semesterene gjennom hele året.... [-]
USA USA Online
June 2019
Heltid studier
36 - 39 timer
Nettstudie
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vårt sertifikat i vindenergi tilbyr fagpersoner etter bachelornivåopplæringsalternativer i seks temaområder som er relevante for bransjen. Du kan velge å ta individuelle ... [+]

Wind Energy Certificate Program

Vårt sertifikat i vindenergi tilbyr fagpersoner etter bachelornivåopplæringsalternativer i seks temaområder som er relevante for bransjen. Du kan velge å ta individuelle kurs eller fullføre fem av de seks tilbudene og få et profesjonelt sertifikat i vindkraft. Programmet har blitt spesielt utviklet for ikke-tekniske fagfolk som ønsker å påta seg ledelsesansvar i vindkraft.

Programoversikt

Alle kurs har blitt utviklet av fagfaglig fra TTU vindforsknings- og ingeniørforskningsenter (WISE). Hvert kurs er 38 timers undervisningstid og kan være ferdigstilt uavhengig innen en tidsperiode på fire til seks uker.

Du kan velge individuelle kurs for å dekke dine behov eller jobbe for å skaffe deg et profesjonelt sertifikat i vindkraft. For å kvalifisere for sertifikatet må du først fullføre det obligatoriske kurset - Advanced Managerial Wind Energy - og deretter fullføre fire av de fem valgfrie kursene. Merk: Deltakere uten bakgrunn i vindkraft oppfordres til å ta introduksjonsforløpet "Vindkraft 101" og deretter registrere seg i sertifikatprogrammet.... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
Address
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, USA
Address
USA Online, USA