Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet og ansatte i Tallahassee International College erkjenner at vi eksisterer, fremfor alt, for å gi kunnskap og å betjene våre studenter. Vi er dedikert til å tilby nettbasert utdanning av de digitale æra hovedfagsstudenter som kan omfavne informasjonsalderen. Banebrytende teknologi i online pedagogisk levering vil forberede den neste generasjon av forretningsorienterte personer til å gå inn i arbeidsstokken med generelle forståelse av internasjonal virksomhet.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring i alle våre programmer, læreplaner og leveringsmodus. Dette oppnås gjennom effektiv undervisning og praktiske anvendelser; teknologisk kompetanse; forskning som er relevant for læring misjon College, inkludert intellektuelle bidrag som primært fremme praksis og forbedre disiplinære kunnskap.

Utbruddet av kommunikasjonen alder førte til internett med nye former for utdanning på alle nivåer. Den elektroniske programmet på TIC vil gi til studenter fra alle fire hjørner av verden, god utdanning som vil generere nødvendige kompetanse til å gå inn i arbeidsstokken i noe land.

Skolen gir utdanningsmuligheter for alle elever, uavhengig av deres hjemland, sosioøkonomisk nivå, og rasemessig, etnisk, eller religiøs bakgrunn. Det har en policy om åpen adgang for alle kvalifiserte studenter.

Hver student er en egen og unik person som er respektert som sådan. Ett av målene for hver ansatt er å respektere og å forbedre verdighet og verdi av hver student. Tjenestene som tilbys av skolen er preget av deres spesifikke evne til å møte behovene til studenter i å nå sine spesielle mål. For å oppnå dette, har hvert medlem av fakultetet og støtte ansatte bidratt i prosessen med studentveiledning. Skolen gjennomfører sine programmer med et bevisst fokus på de tverrkulturelle dimensjoner ved læring.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Tallahassee International College

En MBA program levert av TIC skal gi studentene en helhetlig utdanning som vil forberede dem for fremtidig suksess i sine karrierer. ... [+]

MBA PROGRAM

Tallahassee International College MBA-programmet består av ni livskraftige kurs som er knyttet til de ulike aspektene ved ledelse, mens omfatter de mest aktuelle tema innen finans, markedsføring, menneskelige ressurser og organisatorisk atferd med et globalt fokus.

Programmets mål

En MBA program levert av TIC skal gi studentene en helhetlig utdanning som vil forberede dem for fremtidig suksess i sine karrierer. For å oppnå dette, til den elektroniske programmet bør kreve studentene ta sentrale kurs inkludert konsentrasjons valgfag.

Studentene vil bli nøye guidet til å erverve følgende kunnskaps sett ferdigheter og prosess, gjennom nøye utformet online business program. Tatt i sin helhet MBA læreplanen vil tilfredsstille programmets læringsmål og gi studentene mulighet til å lære følgende ferdigheter:... [-]

USA Tallahassee
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 1.5 år
Nettstudier
Les mer på norsk