Stephens College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hjem til dristige kvinner med lyse drømmer siden 1833.

Stephens College er en høyskole for kvinner stolt ligger i Columbia, Missouri, hjem til et flaggskip offentlig universitet og flere private høyskoler.

Siden vi ble grunnlagt i 1833, har vi kunnet tilby innovative, karriere-fokuserte programmer lyd i liberal arts med fokus på kreativ kunst og vitenskap. Vi tar en hands-on, eksperimentelle tilnærming til utdanning, noe som gjør at våre studenter får både kvalitet klasseromsundervisning og eksterne arbeid opplevelser som utfyller deres kurs.

Vi tilbyr også utdannet, online og sertifikat programmer tilgjengelig for kvinner og menn som en del av vår satsing på livslang læring.

Stephens er stolte av å være en levende del av Columbia, og tilbyr samfunnet programmering og utstillinger, offentlige opptredener, Citizen Jane Film Festival. Gjennom våre barns skole, Tryps Institute ved Stephens College og vår sommer ytelse, sport og akademiske leirer, vi stolt utdanne jenter og gutter i alle aldre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters » Se BScs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Master I Strategisk Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 24 måneder June 2018 USA Columbia + 1 fler

Fordi vi tror kraften i utdanningen er dens evne til å styrke ledere. [+]

Hvorfor underviser vi Strategisk ledelse?

Fordi vi tror kraften i utdanningen er dens evne til å styrke ledere. Snarere enn å fokusere på de tekniske aspektene av virksomheten, hjelper en ledelse grad elevene benytte seg av teorier, begreper og praksis som gjør effektive ledere-konsepter som kan brukes på alle felt, enten fokus er det private næringsliv, non-profit, småbedrifter , regjeringen eller frivillighet. Utfordrende kurs tar studenter fra teori til konsept for å øve. Akademisk læring er supplert med omfattende online samarbeid med lærere og medelever. Studenter vokse inn visjonære ledere som inspirerer effektive lag, bedrifter og lokalsamfunn.

Hurtigfakta

- 100% online, selvstyrt kurs - Accelerated 8-ukers kurs format - Læring du kan bruke på din karriere umiddelbart - Empowering samarbeid og nettverksbygging med kolleger over hele landet - Committed fakultetet støtte - Rangering som # 2 Best Buy av GetEducated.com - En del av Stephens 'School of Organizational Leadership and Strategic Communication... [-]


Videoer

Stephens College spotlights graduate and online programs

Stephens College spotlights graduate and online programs