Spartanburg Methodist College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Spartanburg Methodist College er South Carolinas eneste regionalt akkrediterte toårige, private boligskole. Vi tilbyr assisterende grader innen kunst, vitenskap, straffesaker, næringsliv, kunst og religionsstudier.


SMC er forpliktet til å tilby programmer og muligheter som oppmuntrer til faglig fortreffelighet, intellektuell leting, sosial bevissthet og karakterutvikling. Vi har bygget på denne tradisjonen for å tilby vårt 100% online-program.


Pedagogiske mentorer

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg med å oppnå dine faglige mål. Vi er med deg fra start til slutt. Fra søknadsprosessen til økonomisk hjelp til kursvalg, er vi her for å sikre at du lykkes.


Finansiell hjelp veiledning

En av de mest stressende elementene i å pålegge et høyskoleutdanningsprogram, er å sikre at du har ressursene til å ikke bare begynne, men også fullføre programmet. Våre rådgivere er her for å veilede deg gjennom økonomisk bistandsprosess for å hjelpe deg med å ta de beste beslutningene når du velger økonomiske hjelpekilder.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate Degrees

Associate in Criminal Justice Degree

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder July 2019 USA Spartanburg + 1 fler

Enten du er ute etter å flytte inn i en ny stilling eller bare vil ha tilfredshet med å fullføre din grad ... en online Associate in Criminal Justice grad kan hjelpe deg med å nå dine mål! Spartanburg Methodist College online strafferettsprogram gir deg fleksibilitet og mulighet til å fullføre studiene når som helst, hvor som helst. [+]

En online-tilknyttet Criminal Justice-grad vil hjelpe deg med å lære ferdigheter som kan føre til høyere betalende jobber og salgsfremmende muligheter, og sette deg bort fra konkurransen. Dette programmet ble designet med den profesjonelle arbeideren i tankene. Vår virtuelle klasseromserfaring gir deg fleksibiliteten til å fullføre din grad i et effektivt læringsmiljø - 100% Online. Kurs er utformet og lært av ledende fagfolk som arbeider i feltet og inkluderer: Introduksjon til Criminal Justice System, Politiadministrasjon, Introduksjon til kriminologi, Straffedokumentasjon og Prosedyrer, Introduksjon til straffelov, Juvenile relasjoner, Introduksjon til korrigeringer og Introduksjon til rettsmedisinske Vitenskap.... [-]