Sofia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

History Of Sofia universitet

Sofia University har bygget seg på et fundament av transformative, trans utdanning siden 1975. Sofia har endret seg og vokst i sin egen tid som et universitet og oppfordrer sine studenter til å gjøre det samme. Vi inviterer deg til å ta en dypere titt inn i vår distingvert fortid for å lære mer om våre første footprints som en skole.

Transformative trans Utdanning siden 1975

Sofia University, tidligere Institutt for transpersonlig psykologi, ble grunnlagt i 1975 av Dr. Robert Frager som svar på det økende behovet for et skifte i pedagogikk for høyere utdanning. Som utdannet fra Harvard, hadde Frager opplevd første hånd konvensjonell tilnærming til studiet av psykologi og funnet å være mangelfull og ofte fragmentert.

Spesielt Dr. Frager pedagogiske ideell hørte tilbake til de gamle greske systemet som holdt troen på at utdanningen skal ta hensyn til alle aspekter av den menneskelige erfaring. Med dette idealet i tankene, setter han ut for å skape en skole i psykologi som ville fullt forberede psykologer for å forstå menneskets natur fra en tilnærming som overgår den patologiske og omfatter hele mennesket i sammenheng med kultur, fysisk helse, psykisk helse, og åndelig helse. I dag fortsetter Sofia University for å legge til nye programmer for å utvide sitt fokus ved å bruke trans verdier til forskning, utdanning, teknologi og engineering.

Hva er trans?

Sofia universitet har lenge utforsket grensene av psykologi og spiritualitet for betterment av menneskeheten og bærekraft av planeten.

Transpersonlig psykologi er en full-spektrum psykologi som studerer et kontinuum av menneskelig erfaring og atferd alt fra alvorlig dysfunksjon, mentale og emosjonelle lidelser i den ene enden, til det som vanligvis regnes som "normal", sunn atferd i den andre enden og ulike grader av normal og mistilpasning i mellom - og deretter går utover det ved å legge til en seriøs akademisk interesse i den forestående og transcendente dimensjoner av menneskelig erfaring: ordinære menneskelige fungering, erfaringer, forestillinger og prestasjoner, sant geni, naturen og betydningen av dype religiøse og mystiske opplevelser, ikke-ordinære bevissthetstilstander, og hvordan vi kan fremme oppfyllelsen av våre høyeste potensialer som mennesker.

Trans psykologer arbeider på tvers av disipliner og trekke på innsikter fra ikke bare de ulike områder av psykologi, men også vitenskapen om kognisjon, bevissthet, og det overnaturlige; filosofi; sosial og kulturell teori; integrert helse teorier og praksis; poesi, litteratur og kunst; og, verdens åndelige og visdomstradisjoner.

Trans Pioneers

Mary Calkins

Mary Calkins var den første kvinnelige presidenten for American Psychological Association og ble nektet sin doktorgrad fra Harvard University på grunn av sitt kjønn. Disse to hendelsene hjulpet rydde en vei for fremtidige kvinnelige psykologer og rist kjønnsbarrierer i psykologi.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, en av de store moderne tenkere, filosofer og sosiale kommentatorer i det 20. århundre, blir ofte hyllet som en inspirerende figur av Human Potential Movement og den påfølgende utviklingen av transpersonlig psykologi.

Abraham Maslow

Abraham Maslow er en av grunnleggerne av humanistisk psykologi og transpersonlig psykologi. Han mente at en nøyaktig og levedyktig teori om personlighet må omfatte ikke bare dypet, men også de høyder som den enkelte er i stand til å oppnå.

William James

For William James, ble psykologi avgrenset av biologi på den ene siden og filosofi på den andre; det adressert alle områder av menneskelig erfaring. James hjalp introdusere psykologi til USA, undervisning det første kurset og etablere det første laboratoriet.

Carl Jung

Carl Jung er en av de viktigste og mest komplekse og mest kontroversielle psykologiske teoretikere. Jungs psykologi fokuserer på å etablere og fremme forholdet mellom bevisste og ubevisste prosesser.

Carl Rogers

Carl Rogers var en av grunnleggerne av humanistisk psykologi som bidrag fortsetter å resonere gjennom hele feltet. Hans teori og praksis flyttet den autoritære paradigmet av terapeut-ledede psykoterapi mot en klient-sentrert praksis.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se PhD`er » Se MA » Se MSc » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BA

Bachelor Of Arts Ferdigstillelse I Psykologi

Nettstudie Heltidsstudier 1 - 2 år September 2018 USA Palo Alto

Sofias BA i psykologi Program Tilbud: Spesielt utviklet programmer for studenter interessert i karrierer i psykoterapi, rådgivning og andre yrker som involverer praktisk anvendelse av psykologisk kunnskap. [+]

Bachelor of Arts Completion i psykologi Hvorfor Sofia? 40 års fortreffelighet i trans utdanning for hele mennesket - sinn, kropp og ånd Fullføre graden online fra hvor som helst i verden, på en fleksibel timeplan, i ett til to år Designet for travle mennesker som har noen tidligere utdanning og livserfaring Personlig, aktiv online læring med erfarne og engasjerte lærere Student-sentrert, forespørsel basert, co-creation av kunnskap i sentrum for våre læringsmiljøer Sofias BA i psykologi programmet tilbyr: Spesielt utviklet programmer for studenter interessert i karrierer i psykoterapi, rådgivning og andre yrker som involverer praktisk anvendelse av psykologisk kunnskap. Banebrytende kurs i spesialiserte emner sjelden undervist på lavere nivå, slik som transpersonlig psykologi, somatisk psykologi, nevropsykologi, autisme, og Ecopsychology. Muligheter til å gjøre målrettede arbeidet mot en livsforvandlende Capstone Project med personlig veiledning fra fakultetet Faglig kreditt for livserfaring tilgjengelig gjennom Cael (Council for Adult og erfaringskunnskap) En godt avrundet tilnærming med vekt på flerkulturelt og tverrfaglig tenkning. Hvorfor får en BA grad? I 2018 nesten to tredjedeler av alle ledige stillinger vil kreve en BA vs en tredjedel i 2008 Arbeidere med en BA tjene ca $ 20 000 mer per år enn arbeidstakere uten en grad Arbeidere med en BA er nesten dobbelt så stor sjanse for å bli ansatt enn de uten Vår BA i psykologi forbereder deg til å: Fortsett å oppgradere utdanning Arbeid umiddelbart i felt som for eksempel saksbehandling i sosialtjenesten / samfunn basert tjeneste, familievern, menneskelige ressurser / sysselsetting rådgivning, PR, markedsføring, og mer.... [-]

Videoer

Sofia 40 Years History

The Transpersonal Worldview - Sofia University USA