Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Saint Mary's University of Minnesota er online grad programmer

På Saint Marys, er vi stolte av å tilby online bachelor og høyere grader designet for å utfylle planene for å jobbe voksne som deg. Få en rimelig og praktisk utdanning fra et topprangerte universitet som er grunnlagt i virkelige applikasjoner.

St Mary's Universitys lange historie med innovasjon i utdanning fortsetter med vårt læringssystem på en iPad, noe som gjør det mulig å lære på farten. Vår forpliktelse til vår Lasallian-katolske tradisjon for kontinuerlig læring, etikk og videreføring av felles gode varer også. Gjennom våre onlineprogrammer jobber vi hardt for å oppmuntre studenter til å bli gjennomtenkte fagfolk og etiske ledere.

Ta klasserommet med deg

Oppdag vårt revolusjonerende læringsstyringssystem på en iPad som setter klasser på fingertuppene. Som student i våre online programmer, vil du motta en iPad lastet med vår læringsplattform å bruke i løpet av programmet.

  • Få tilgang til dine kursmaterialer sømløst
  • Hold opp med klassekamerater og fakultet hvor du enn er
  • Utvikle mobilteknologi ferdigheter arbeidsgiver verdi

Få en praktisk, karrierefokusert opplæring i et støttende, studentrettet webmiljø. Finn ut mer om Saint Marys universitet og dets historie om pedagogisk innovasjon.

Steder

Winona

Address
700 Terrace Heights

55987-1399 Winona, Minnesota, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss