Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 160 år har Saint Josephs universitet ivaretatt de profesjonelle og personlige ambisjonene til menn og kvinner ved å gi en streng Jesuit utdanning - en som krever høy prestasjon, utvider kunnskap, forsterker forståelsen, understreker effektiv resonnement og kommunikasjon, utvikler moralsk og åndelig karakter og gir vedvarende stolthet. En Saint Josephs utdanning omfatter alle aspekter av personlig vekst og utvikling, noe som gjenspeiler den Ignatic credo av Cura personalis. Styret av et fakultet forpliktet til både undervisning og stipend, utvikler studentene intellektuelt gjennom en intens liberal arts læreplan og avansert studie i en valgt disiplin. Studentene modnes sosialt ved å delta i Saint Josephs campusliv, kjent for sitt rike utvalg av aktiviteter og smittsom entusiasme. Studentene vokser etisk og åndelig ved å leve sine egne verdier i det større samfunnet utenfor campus. Saint Joseph's University ligger i utkanten av Metropolitan Philadelphia, og gir klar tilgang til de store karrieremulighetene og kulturressursene i Amerikas femte største by, samtidig som studentene får en sammenhengende og intim campus opplevelse. For personlig assistanse i å utforske dine Graduate Business grad alternativer, vennligst kontakt Christine Anderson på 610-660-1690 eller sjumba@sju.edu

En krevende utdanning for krevende tider

Steeped i Jesuit, katolsk tradisjon, gir Saint Josephs universitet en streng, intens utdannelse som begge disipliner og utvider sinnet. Kjernen i denne utdanningen er et generell utdannelsesprogram (GEP), som avslører studenter til primære undersøkelsesområder og de kulturelle verdiene som former vår verden. En jesuit fokuserer på engasjert undervisning og veiledning gjennomtrer universitetet.

Alumni som leder og oppnår

Alumni av Saint Josephs stigning til det høyeste nivået av lederskap, og bruk denne innflytelsen til å forvandle sine organisasjoner til eksemplariske modeller for suksess og integritet. Stolt av en varig stolthet i deres alma mater, er Saint Josephs alumni-nettverk på nesten 50 000 sterke og ivrige etter å hjelpe elevene til å finne meningsfylt arbeid etter eksamen.

En kampus som ikke er til tilskuere

Saint Josephs studenter engasjerer seg entusiastisk i alle aspekter av campuslivet - akademisk, sosial, atletisk, etisk og åndelig. Deres aktive deltakelse skaper et levende, dynamisk campus-samfunn og produserer et gjensidig støttende, humant og tolerant miljø for individuell suksess og service til andre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt

Saint Joseph's University

Adresse, linje 1 5600 City Ave Mandeville Hall, Suite 280
19131 Philadelphia, Pennsylvania, USA
HJemmeside http://www.sju.edu/
Telefon +1 610-660-1693