Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For personlig assistanse, vennligst kontakt Kate Sonstein på 610-660-1693 eller csonstei@sju.edu

For 160 år Saint Joseph University har avansert de faglige og personlige ambisjoner av menn og kvinner ved å gi en grundig Jesuit utdanning - en som krever høy prestasjon, utvider kunnskap, dypere forståelse, understreker effektiv resonnement og kommunikasjon, utvikler moralsk og åndelig karakter, og gir varig stolthet.

En Saint Josephs utdanning omfatter alle aspekter av personlig vekst og utvikling, som reflekterer den Ignatiske credo av cura personalis. Veiledet av et fakultet forpliktet til både undervisning og stipend, studentene utvikle intellektuelt gjennom en intens liberal arts læreplanen og avanserte studier i en valgt disiplin. Studenter modnes sosialt ved å delta i Saint Joseph campus liv, kjent for sitt rike utvalg av aktiviteter og smittende entusiasme. Studenter vokse etisk og åndelig ved å leve sine egne verdier i storsamfunnet utenfor campus.

Saint Josephs universitet ligger i utkanten av Metropolitan Philadelphia, og gir klar tilgang til de store karrieremulighetene og kulturressursene i Amerikas femte største by, samtidig som studentene får en sammenhengende og intim campus opplevelse.

For personlig assistanse, vennligst kontakt Kate Sonstein på 610-660-1693 eller csonstei@sju.edu

En krevende utdanning for krevende Times

Gjennomsyret av jesuittenes, katolsk tradisjon, gir Saint Joseph University en streng, intens utdanning som begge disipliner, og utvider sinnet. I kjernen av denne utdanningen er en general Education Program (GEP), som eksponerer elevene til primære felt av henvendelse og kulturelle verdier som former vår verden. En jesuitt vekt på engasjerte undervisning og veiledning syrer universitetet.

Alumni som leder og oppnå

Alumni av Saint Josephs opphav til de høyeste nivåene av lederskap, og bruke innflytelsen til å transformere sine organisasjoner til eksemplariske modeller av suksess og integritet. Bundet av en varig stolthet i sin alma mater, er Saint Joseph alumni nettverk av nesten 50 000 sterk og ivrig etter å hjelpe studenter med å finne meningsfylt arbeid etter endt utdanning.

En Campus Det er ikke For Tilskuere

Saint Joseph studenter engasjere seg entusiastisk i alle fasetter av campus livet - faglige, sosiale, atletisk, etiske og åndelige. Deres aktive deltakelse skaper en levende, dynamisk campus samfunnet og gir en gjensidig støttende, human og tolerant miljø for individuell suksess og tjeneste for andre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science In Business Intelligence Og Analytics

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år September 2018 USA Philadelphia + 1 fler

Vårt graduate Programmet tilbyr en unik og streng tilnærming til business utdanning. Ved å integrere teknologi, kvantitative ferdigheter, og analyser i en relevant virksomhet [+]

Vårt graduate Programmet tilbyr en unik og streng tilnærming til business utdanning. Ved å integrere teknologi, kvantitative ferdigheter, og analyser i en relevant bedrift sammenheng, gir dette programmet grunnlaget du trenger for å effektivt trekke ut og evaluere data for beslutningsformål. Denne kompetansen kan du skille deg selv i utvikling innen forretningsanalyse og utvikle dybdekunnskap, samt forretningskritisk ferdigheter. Den kunnskapen du får i denne STEM utpekt Business Intelligence og Analytics graduate program er umiddelbart aktuelt. Arbeider fagfolk som du melde deg på programmet for å legge ferdigheter til å gjenoppta sine for å lykkes i en data drevet forretningsmiljø. Saint Josephs Universitet tilbyr deg den fleksibiliteten til et kveldsprogram i vår praktiske hoved campus sted, slik at du kan studere uten å avbryte karrieren. Hva mer, er våre ansatte, lærere, og studenter forent i jesuittenes idealet om cura Tilpasning, omsorg for hele mennesket, og er dedikert til å hjelpe deg å lykkes i klasserommet så vel som i livet. Krav til opptak Vennligst ta følgende skritt for å fullføre din søknad: - Utfylt elektronisk søknadsskjema - $ 35,00 ikke-refunderbart søknadsgebyr - To anbefalingsbrev - Personlig melding - Resume - Offisiell utskrifter av alle kurs fra hvert lavere og høyere skole deltok. Søkere må ha en Baccalaureate grad fra et akkreditert høyskole eller universitet. - Offisielle testresultater. MSBIA krever GRE eller GMAT score program; Imidlertid kan søkere med en mastergrad i næringsliv eller et kvantitativt felt frafalle dette kravet. Også visse Profesjonelle sertifiseringer er kvalifisert for en GRE / GMAT fraskrivelse.... [-]

Online Master Of Science I Strategisk Menneskelig Ressursforvaltning

Nettstudie Deltid 24 måneder September 2018 USA Philadelphia

I over et tiår, har vi vært blant de få universitetene i regionen for å tilby en avansert HR utdanning med en [+]

I over et tiår, har vi vært blant de få universitetene i regionen for å tilby en avansert HR utdanning med en strategisk, business sammenheng. Som et resultat av dette har programmet utviklet seg til å møte den etterspørselen for ambisiøse og nåværende næringslivsledere til å utnytte menneskelig kapital både på individ-og organisasjonsnivå. Dette fokuset forbereder fagfolk 21. århundre å drive organisatorisk ytelse på alle funksjonsområder, fra menneskelige ressurser til drift, fra salg og markedsføring til finansiering, og fra produksjon til kundeservice. Dette omfang og strategisk perspektiv er tilgjengelig for fagfolk over hele verden gjennom en særegen online program. Tilbys innenfor Haub School, en av Philadelphia regionens fremste handelshøyskoler, MS i Strategic Human Resource Management-programmet er utviklet spesielt for å hjelpe fagpersoner som deg å bli en strategisk partner i organisasjonen. Du vil få teknisk kompetanse i HR-funksjonen, få kompetanse på organisasjonsutvikling, og være i stand til å hjelpe din organisasjon bedre konkurrere i markedet. Dette Graduate Business programmet kan gjennomføres på en deltid, noe som tillater elevene å arbeide og være konkurransedyktig i sitt felt. Dette programmet er ferdig helt online. MS i Strategisk Human Resource Management er fleksibel og kan gjennomføres på så lite som 24 måneder; Men elevene har også muligheten til å bevege seg gjennom programmet i sitt eget tempo. Den elektroniske formatet gjør dette programmet perfekt for både tidlige karrie og erfarne fagfolk. The Society of Human Resources Management (SHRM) har sluttet seg til Master of Science i Strategic Human Resource Management Program som har... [-]


Videoer

SJU What you can expect

Kontakt

Saint Joseph's University

Adresse, linje 1 5600 W City Ave
19131 Philadelphia, Pennsylvania, USA
HJemmeside http://www.sju.edu/
Telefon +1 610-660-1693