Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

En Rutgers business utdanning forbereder studentene for å lykkes - ikke bare i sine utvalgte felt, men også i deres liv. Fra våre omfattende undergraduate kurs til vår høyt rangert MBA-program, er en Rutgers utdanning en livsforvandlende opplevelse som gir studenten ferdigheter og kunnskap til å konkurrere globalt mens utvide sin forståelse for hvordan verden fungerer. Mange beskriver det som en av de mest givende opplevelsene i livet - faglig og personlig.

Men hva gjør RBS erfaring så forskjellig fra andre topprangerte skoler? Du finner nasjonalt topprangerte programmer i et bredt spekter av områder, inkludert Pharmaceuticals, finans, og Supply Chain Management. Og vår beliggenhet gir enkel tilgang til karrieremuligheter i New York / New Jersey-området.

Men de fleste studenter påpeke deres ekte følelse av "montering i" som en viktig forskjell i RBS erfaring. Studenter nesten umiddelbart føle seg komfortabel innenfor skolens kultur. Og fordi vi leverer en topprangerte utdanning for en generelt lavere kostnad enn andre handelshøyskoler, studenter nyte en mye høyere avkastning på sine investeringer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Master - HealthcareStudies » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Online Ms I Supply Chain Management

Nettstudie Deltid September 2018 USA Newmarket New Brunswick

Rutgers Business School Master of Science (MS) i Supply Chain Management online program er en innovativ, løsningsorienterte 30-kreditt mastergrad som kan være medvirkende til å ta deg til neste nivå i karrieren din. [+]

Rutgers Business School Master of Science (MS) i Supply Chain Management online program er en innovativ, løsningsorienterte 30-kreditt mastergrad som kan være medvirkende til å ta deg til neste nivå i karrieren din. Feltet av Supply Chain Management er en av de raskest voksende områdene i virksomheten i dag! Noen av de største og mest vellykkede globale selskaper som Apple, Amazon, og P & G utsikt Supply Chain Management som en kjernekompetanse og aktivt rekruttere supply chain management nyutdannede.

Rutgers Business School har blitt anerkjent for å levere de beste online graduate-programmer i landet, rangert som nr 14 i landet i 2016 US News & World Report undersøkelse for "Best Online Graduate Business Programmer".... [-]


Kontakt

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Adresse, linje 1 1 Washington Park, Newark, NJ 07102 P: 973.353.1234
Newmarket, New Hampshire, USA
HJemmeside business.rutgers.edu/
Telefon +1 848-445-6500

Adresse, linje 1 New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854 P: 973.353.1234
New Brunswick, New Jersey, USA
Telefon undefined