Les den offisielle beskrivelsen

Reinhardt University tilbyr voksne studenter fleksibiliteten til å få en bachelor i bedriftsøkonomi eller Bachelor of Criminal Justice grad fra en fullt akkreditert College som har høyest akkreditering standarder. Kurs er undervist av fremtredende fagfolk som har erfaring i sin ekspertise og er forpliktet til utdanning og suksess.

Grunner til at ATTENDING REINHARDT vil hjelpe deg med å realisere din fremtid.

 • Nyutdannede fremmer karrieren for å oppnå både faglige og personlige mål.
 • Kurser designet og undervist av ledende fagfolk som jobber innenfor sine fagområder.
 • En institusjonell historie som støtter faglig fellesskaps trening / faglige behov.
 • Overfør kreditt godkjent fra regionalt akkreditert høyskoler, universiteter og tekniske høyskoler.
 • Programformatering designet for å arbeide voksne.
 • Fleksibel grad gjennomføring 100% online.
 • Undervisning inkluderer e-lærebøker og en bærbar datamaskin. (Strafferett
 • Bruken av et læringssystem som er utformet for å støtte lærerens pedagogiske behov ved å kombinere dynamisk samhandling med tradisjonelt kjerneinnhold.

Reinhardt University er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Vi kan hjelpe deg med din opprinnelige interesse, hele veien gjennom til oppgradering og videre. Det kan være en skremmende oppgave å til og med begynne å tenke på å tjene en grad, og på Reinhardt University er vi dedikert til å hjelpe deg med å lykkes i hvert trinn på veien slik at du kan fokusere på viktige ting: læring og oppnå dine mål.

Eksempler på måter våre studenter med suksess kan hjelpe deg:

 • Kontroller at søknadspakken er fullført
 • Informere deg om tilgjengelige studentressurser knyttet til din suksess
 • Sikre din selvtillit med klasseromsteknologi
 • Koble deg med alt passende personell om dine midler og akademikere
 • Veiledere deg gjennom eksamenskravene
 • Maksimere motivasjonen for å lykkes gjennom hyppige kvalitetsinteraksjoner
 • Mentorere deg gjennom hindringer for graden din ferdigstillelse

Vi er tilgjengelige for å chatte på telefonen eller svare på et raskt spørsmål via e-post. Fra komplekse problemer til enkle spørsmål, er vi tilgjengelige for å støtte deg på reisen din.

DU HAR OGSÅ GJORT TILGJENGELIGHET TIL FRI PÅVISNINGSUTSETTING.

 • Alle Reinhardt-nettstudenter har tilgang til gratis on-demand veiledning gjennom Brainfuse, som inkluderer et skrivelab og læringsressurser for flere fag som matte og vitenskap.
 • Brainfuse-tjenester er tilgjengelig gratis, når som helst.
 • Tilgang til Brainfuse er tilgjengelig gjennom din nettside på Internett-klasserommet, og du kan kontakte Student Suksessrådgiver for detaljer.

SACSCOC Akkreditering

Reinhardt University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission på høyskoler for å tildele assisterende, baccalaureate og mastergrader.

Akademisertifisering

Reinhardt har grunnlag i bransjen med et politisk akademi på campus som er sertifisert av Georgia Peace Officer Standards and Training Council. Vi er autorisert til å levere grunnleggende rettshåndhevelse kurs sammen med avansert, spesialisert og i-trening. På grunn av vår langvarige erfaring i denne bransjen, vet vi at det er et økende behov blant politifolk for å utvide utdanningen for å være konkurransedyktig og aktuell i feltet. Vi vet også at fagfolk er opptatt med både sine faglige og personlige forpliktelser.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

Nye studenter blir akseptert i Associate of Business Administration-programmet hver 8. uke. Hvert høst- og vårsemester består av seksten uker og er delt inn i to åtte uke ... [+]

Nye studenter blir akseptert i Associate of Business Administration-programmet hver 8. uke. Hvert høst- og vårsemester består av seksten uker og er delt inn i to åtte ukers økter. Sommersemesteret er 14 uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser (12 semesterpoeng) per semester.

60-timers ABA-grad programmet kan fullføres på så lite fem semestre og tar 12 studiepoeng per semester. Opptil 30 semester timer med overføringskredit kan brukes på dette studiet. Kursene vil bli lært 100% online.

RHU 101 er påkrevd i første semester ved innmelding og må fylles ut med en karakter på "C" eller bedre å være påmeldt i programmet.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Reinhardt University - Online Programs

Reinhardt Universitetets nettkriminalitetsprogram gir deg fleksibilitet og mulighet til å fullføre studiene når som helst, hvor som helst. ... [+]

Reinhardt Universitetets nettkriminalitetsprogram gir deg fleksibilitet og mulighet til å fullføre studiene når som helst, hvor som helst.

Nye studenter blir akseptert i vitenskapsassistent i straffeprogram hvert 8. uke. Hvert høst- og vårsemester består av seksten uker og er delt inn i to åtte ukers økter. Sommersemesteret er 14 uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser (12 semesterpoeng) per semester.

60 timers ACJ-grad programmet kan fullføres på så lite fem semestre tar 12 studiepoeng per semester. Opptil 30 semester timer med overføringskredit kan brukes på dette studiet. Kursene vil bli lært 100% online.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk

BBA

Reinhardt University - Online Programs

Vi hører gang på gang fra våre studenter at de har nådd en død i karrieren fordi de mangler en grad. Reinhardt er online grad muligheter kan hjelpe deg å bryte gjennom de ... [+]

Bachelor i bedriftsøkonomi fra Reinhardt University er utviklet for å jobbe fagfolk fra ulike faglige bakgrunner for å samarbeide og fullføre graden online.

Nye studenter blir akseptert i nettbaserte programmer hver 8. uke. Høst- og vårsemesteret består av seksten uker og er delt inn i to åtte-ukers økter. Sommersemesteret er fjorten uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser per semester dersom en student ønsker heltidsstatus.

Den 51-timers BBA Major Program kurs kan fullføres på 16 måneder, forutsatt at studenten har de riktige generelle utdanning og gratis valgfag når du går inn i programmet.

Du vil bli oppnådd med en bedriftsøkonomisk grad fra Reinhardt University!... [-]
USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Reinhardt University - Online Programs

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online. ... [+]

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.PROGRAMFORMAT

Nye studenter blir akseptert i nettbaserte programmer hver 8. uke. Høst- og vårsemesteret består av seksten uker og er delt inn i to åtte-ukers økter. Sommersemesteret er fjorten uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser per semester dersom en student ønsker heltidsstatus.

Belønne deg selv med en grad. Ønsker du å fremme din karriere og flytte inn i lederstillinger og kommandostatusstillinger? En grad i straffesett er i økende grad nøkkelen til å komme videre.

Criminal Justice-graden ved Reinhardt University ble designet av fagfolk på politiområdet. Våre kurs gir grunnlag i Criminal Justice, og samtidig sørge for at de er aktuelle med behovene til et globalt samfunn. Å være konkurransedyktig i arbeidsstyrken, er å tjene en grad et viktig skritt i å bygge din karriere.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk