Les den offisielle beskrivelsen

Purdue Polytechnic Institute

OM

Purdue Polytechnic Institute er en av 10 akademiske høgskoler ved Purdue University, og tilbyr bachelor og høyere grad i et bredt spekter av fagområder. Høgskolen inneholder syv akademiske skoler, avdelinger og divisjoner:

 • Luftfart og transportteknologi
 • Ingeniørsteknologi
 • Datamaskin og informasjonsteknologi
 • Computer Graphics Technology
 • Konstruksjonsteknologi
 • Militærvitenskap og teknologi
 • Teknologi Ledelse og Innovasjon

I tillegg til Purdue Universitys hovedkampus i West Lafayette, Indiana, tilbyr Purdue Polytechnic utvalgte utdanningsprogrammer i ni Indiana-samfunn.

Høgskolen gjennomgår en stor transformasjon som påvirker alle fasetter på høgskolen. Polytechnic-navnet representerer best egenskapene, elementene og filosofien til den transformerte høyskolen og representerer lett et karakteristisk merke som fremhever den unike naturen til læringsopplevelsen.

De akademiske programmene kombinerer teoribasert applikert læring, teambaserte prosjekter, integrerte humanistiske studier, kompetansebasert legitimasjon, og en rekke erfaringsbaserte komponenter, som industrisponsored senior capstone-prosjekter, internships, globale nedsenkninger og sertifiseringsinntekter. Polytechnic læringserfaring er utformet for å produsere kandidater som ikke bare har dyp teknisk kunnskap og anvendte ferdigheter i sin valgte disiplin, men har også problemløsning, kritisk tenkning, kommunikasjon og lederskapsfunksjoner etterspurt av næringer og lokalsamfunn.

Forskning innen høgskolen fortsetter også å utvide og styrke, med fem signaturområder som driver høgskolen til den teknologiske og vitenskapelige forkant:

 • Bio-inspirert bærekraft
 • Robotikk, Produksjon og Autonomi
 • Closed-Loop Healthcare
 • Innovativ STEM Utdanning
 • Human Scale Computing

Enten å levere en transformert læringserfaring for å produsere industripersoner som har ferdigheter for dagens økonomi eller gjennomfører brukerinspirert forskning for å fremme utviklingen av teknologi og løse virkelige utfordringer, forsøker Purdue Polytechnic Institute å være en global leder.

Purdue Polytechnic ble grunnlagt i 1964 som Purdue University's School of Technology. Det ble omdøpt College of Technology i 2005, og i 2015 godkjente styret sitt nåværende navn til støtte for høgskolens transformasjon og som en del av president Mitch Daniels 'Purdue Moves-initiativ.

Purdue Polytechnic Institute

Mission, Visjon og Verdier

Mission

Å inspirere, utdanne og veilede elevene gjennom læringsbasert og integrert studie, forberede kandidater til suksess som fremtidige teknologinyttere og industrileder Og for å fremme tverrfaglig læring, engasjement og bruk-inspirert forskning som tar opp viktige stats- og globale utfordringer.

Visjon

Vi er en transformerende høyskole ubundet av tradisjon ... Pionerer for lærings-og bruk-inspirert forskning.

Erklæring om integritet og oppførselskode

Ved Purdue og Purdue Polytechnic Institute er integritet uunnværlig for vårt oppdrag. Vi handler med ærlighet og holder seg til de høyeste standardene av moralske og etiske verdier og prinsipper gjennom vår personlige og profesjonelle oppførsel. Vi demonstrerer vår forståelse av disse verdiene og prinsippene og opprettholder dem i enhver handling og beslutning. Tillit og troverdighet går hånd i hånd med hvordan vi utfører oss selv, da vi opprettholder en kultur som er basert på etisk oppførsel. Vi forventer at våre handlinger skal være i tråd med våre ord, og våre ord skal være i tråd med våre intensjoner. Vi aksepterer vårt ansvar, deler lederskap i en demokratisk ånd, og legger oss til de høyeste standarder for offentlig tillit. Vi holder oss ansvarlige for våre ord og våre handlinger. Vi opprettholder de høyeste standene med rettferdighet, fungerer som ansvarlige borgere, respekterer likevidt mangfold, bevare andres rettigheter og behandle alle individer med verdighet. For å oppfylle våre mål som læringssamfunn insisterer vi på at målene for studentopplæring ikke blir kompromittert. Vi behandler alle studenter rettferdig, og våre evalueringer av læringsprestasjoner er opartiske og bygger utelukkende på demonstrert akademisk ytelse.

Som landstøtteinstitusjon demonstrerer vi vår responsivitet til våre valgkretser og utvider dem tilgang til våre kunnskapsressurser. Vi forplikter oss til å gjøre klok bruk av våre ressurser og å være gode forvaltere av økonomisk, kapital og menneskelige ressurser.

Polyteknisk læringsmiljø

Purdue Polytechnic Institute responderer på endringene i våre studenter og samfunn - vi forvandler vårt læringsmiljø for bedre å betjene deres behov.

Purdue Polytechnics unike læringsmiljø er definert av en kombinasjon av 10 nøkkelelementer.

TEORIEBASERT ANVENDT LER

Vi starter med å studere teorien, så bruker vi den. . . Vi bruker det virkelig. Lære ved å gjøre er grunnlaget for Purdue Universitets polytechniske læringserfaring. Det er en kraftig og bevist tilnærming som driver studentene for bedre å forstå og beholde konsepter.

TEAM PROJECT-BASED LEARNING

Bedrifter og lokalsamfunn stole på samarbeid for å oppnå suksess. Vi trener det. Fra første semester til siste, er teamprosjekter en hjørnestein i Purdue Polytechnic-programmer, og utsetter elevene for lagdynamikk, tidsfrister og problemløsningsteknikker.

MODERNISERTE LÆREMETODER

Hvorfor må klasser undervises av en instruktør foredrag foran et klasserom? De gjør det ikke. Flere og flere av våre kurs benytter forskningsbevisste, state-of-the-art undervisningsmetoder kjent som aktiv læring. Det er annerledes, morsomt, utfordrende og mer effektivt.

INTEGRERET Lære-IN-KONTAKT KURRIKULA

Studentene lærer lettere når 1) de har en dyp forståelse av formålet med deres læring, 2) læringen skjer rett tid før det trengs, og 3) læringsutfallene er knyttet til praktiske erfaringer. Våre kurs følger disse pilarene med formål, timing og praktisk.

INTEGRERTE HUMANITETER STUDIER

Integrasjonen av teknologi studier med humaniora og samfunnsvitenskapelige studier forbedrer student kritisk tenkning, kreativitet, logikk og innovasjon. Polytechnic studenter uteksaminere med disse ferdighetene og er godt forberedt for en levetid for læring og suksess.

KOMPETISJONSKREDENTIALERING

Studentene demonstrerer mestring av begreper og anvendte ferdigheter (kjent som kompetanser), nyter fleksibilitet til å fokusere på sine interesser mens de lærer i sitt eget tempo, og bygger e-porteføljer for å vise frem sine evner. Purdue er leder innen kompetansebasert læring.

SENIOR CAPSTONE PROJECTS

Ekte prosjekter med virkelige kunder nytter studenter, bedrifter og lokalsamfunn. Purdue Polytechnic programmer inkluderer senior capstone prosjekter som gjør det mulig for studenter å søke hva de har lært å løse virkelige utfordringer utvalgt av bedrifter og fellesskap partnere.

Internships

Vi oppfordrer ikke bare elevene til å forfølge internshandlinger - vi legger dem og andre arbeidsmessige aktiviteter inn i våre programmer. På sommeren eller i løpet av semesteret bruker studentene disse mulighetene til å utvide sin kunnskap og ferdigheter og legge grunnlaget for fremtidig sysselsetting.

GLOBAL / CULTURAL IMMERSIONS

Verden krymper mens våre globale og kulturelle muligheter vokser. Purdue Polytechnic har et multikulturelt læringsmiljø fylt av fakultet, ansatte og studenter fra over 100 land, og tilbyr også et beriket perspektiv gjennom studier i utlandet, internasjonalt praksis og andre globale og kulturelle aktiviteter.

FAKULTI-TIL-STUDENT MENTORSHIP

Studentene er mer vellykkede når de har noen som har spesiell interesse for deres ambisjoner og fremgang. Våre studenter har den unike muligheten til å få en fakultet medlem tildelt som mentor, styre dem mot suksess ved å gi faglig veiledning og støtte gjennom hele skoleåret.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luften, vil Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management hjelpe deg med å få kunnskap til å utvi ... [+]

Rolling Admissions - Godta programmer nå

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luften, vil Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management hjelpe deg med å få kunnskap til å utvikle, lede og gjennomføre effektive luftfartssikkerhetsprogrammer. Undervist av professorer med utmerkede pedagogiske bakgrunner og arbeidserfaring innen sivil luftfart, militær luftfart og statlige roller, våre bransjespesifikke kurs vil forberede deg på en rekke luftfartsroller.

Økonomiske prognoser tyder på at en jevn økning i passasjer- og flygodsene vil gi en dramatisk utvidelse av luftfartsindustrien, og kreve en fullstendig omstilling av eksisterende flytransportsystemarkitektur. Denne industrien veksten genererer et bredt spekter av muligheter i luftfartsindustrien for personer som har luftfart og luftfartsadministrasjon ferdigheter som å håndtere risiko, utvikling av sikkerhetssystemer og tilhørende tverrfaglige ferdigheter.... [-]

USA West Lafayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Få kunnskap om grunnlaget for byggeledelse. Denne kunnskapen vil hjelpe deg med å anvende teorier og prinsipper for byggeledelse for effektivt å identifisere, analysere o ... [+]

Godta søknader nå for våren 2019

Få kunnskap om grunnlaget for byggeledelse. Denne kunnskapen vil hjelpe deg med å anvende teorier og prinsipper for byggeledelse for effektivt å identifisere, analysere og administrere byggeoperasjoner i organisasjonen.

Med et uteksaminert sertifikat fra Purdue University, vil fagfolk lære å analysere teknikker for moderne byggepraksis, inkludert regnskaps- og finanspraksis, juridiske forpliktelser, rettigheter og rettsmidler knyttet til budsjettering, kontrakter og konstruktionsendringer, risikostyring og markedsføringsteori og prosess.

Læreplanen er utformet for å forberede kvalifiserte personer for lederstillinger i byggebransjen, med vekt på konstruksjonsoperasjoner og bedriftsledelse.... [-]

USA West Lafayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Administrerende informasjonsteknologiprosjekter utdannet sertifikatprogrammet vil gi studentene innledende opplæringsnivåutdanning i de viktige aspektene ved å lede, plan ... [+]

Administrer deg til en bedre karriere

Administrerende informasjonsteknologiprosjekter utdannet sertifikatprogrammet vil gi studentene innledende opplæringsnivåutdanning i de viktige aspektene ved å lede, planlegge, gjennomføre og kontrollere IT-prosjekter. Dette sertifikatprogrammet vil gi forberedende nivå ferdigheter for å støtte suksessen til komplekse, tverrfunksjonelle IT-relaterte forretningsinitiativer.

Online Graduate Certificate er spesielt etterspurt etter systemanalytikere, programmerere og designere, prosjektledere og andre innen administrasjon for teknologiprosjekter. Lær det nye og forbedrede IT-prosjektstyringsverktøy og teknikker som brukes i dagens teknologimarked.... [-]

USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis ... [+]

Informatikk Business Business Analyse uteksaminert sertifikat programmet vil gi utdannet studenter innledende høyere utdanning i de viktige aspektene av Business Analysis.

Sertifikatprogrammet vil gi fagpersoner kunnskap om hvordan man bestemmer forretningsbehov som driver IT-relaterte prosjekter. I tillegg vil det hjelpe dem med å identifisere, analysere og designe prosesser for å forbedre den samlede informasjonsstrømmen innen organisasjonen.

Sertifikatprogrammet vil gi grunnleggende opplæringsutdanning for sysselsetting for de som jobber som forretningsanalytiker eller de som er ansvarlige for eller søker å ta på seg analytikerrelaterte ansvarsområder.

FeltetArbeid som en kontakt mellom bedriftens ledelse og IT-avdeling for å hjelpe dem med å forstå organisasjonens behov og hvordan IT kan bidra til å nå sine målForstå design, utvikling, distribusjon og styring av prosesser unikt for databehandling og informasjonsteknologi næringslivForstå strukturen, retningslinjene og operasjonene i en organisasjonVær en problemløserFremtidenEn vekst på 19% forventes innen 2022 i forretningsanalysebobber (US Bureau of Labor Statistics)Nåværende gjennomsnittslønn er $ 82 493 (US Bureau of Labor Statistics)Programmet12-kreditt timers sertifikatprogram100% online IIBA®Høy kompetanse i næringsanalyse er sterkt knyttet til kompetanse i prosjektledelseSamarbeid med studenter i den høyt vurderte informasjonsteknologiprojektledelsenKurs i Business Analysis Essentials, Krav Analyse og Modeling, Enterprise Analysis, Business og Data Analytics, og avanserte emner i Business AnalysisFakultet med omfattende bransjeerfaring innen sektorer som datateknikk og informasjonsteknologi, luftfart og avanserte systemer, samt bioteknologi og helsetjenesterMS i IT Business Analysis... [-]
USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luftfartsverdenen, vil Purdues MS i luftfart og luftfartssystem hjelpe deg med å utvikle viktige ledelses- og ... [+]

Hvis du ønsker å gå videre i den utfordrende, spesialiserte luftfartsverdenen, vil Purdues MS i luftfart og luftfartssystem hjelpe deg med å utvikle viktige ledelses- og lederegenskaper.

Undervist av professorer med utmerket pedagogisk bakgrunn og arbeidserfaring innen sivil luftfart, militær luftfart og statlige roller, våre bransjespesifikke kurs vil forberede deg på en rekke luftfartsforvaltningsroller.

Økonomiske prognoser tyder på at en jevn økning i passasjer- og flygodsene vil gi en dramatisk utvidelse av luftfartsindustrien, og kreve en fullstendig omstilling av eksisterende flytransportsystemarkitektur. Denne veksten i næringen genererer et bredt spekter av ledermuligheter i luftfartsindustrien for personer som har luftfarts- og luftfartsadministrasjonsferdigheter som operativ analyse, utvikling av sikkerhetssystemer, prosjektledelse, systemintegrasjon, miljømessig bærekraft og tilhørende tverrfaglige ferdigheter.... [-]

USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
11 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sett deg fra hverandre med en overlegen legitimasjon med en MS i Construction Management. Byggeledelse (CM) bruker styringsprinsipper og nyskapende teknologier for effekt ... [+]

Sett deg fra hverandre med en overlegen legitimasjon med en MS i Construction Management. Byggeledelse (CM) bruker styringsprinsipper og nyskapende teknologier for effektivt å lede, organisere og administrere byggeprosjekter av boliger, kommersielle og infrastrukturfasiliteter.

Gjennom CM kan bygninger og infrastrukturanlegg konstrueres på en kontrollert systematisk måte for å maksimere konstruksjonseffektivitet og sikre høyeste kvalitet.

Med en videregående grad fra Purdue University, vil du bli utstyrt med vesentlig kunnskap og pedagogisk erfaring for å gi betydelige bidrag innen byggingen. Den 100% elektroniske læreplanen er laget for å forberede kvalifiserte personer for lederstillinger i byggebransjen. Legg vekt på konstruksjonsoperasjoner og bedriftsledelse - fordelene ved en MBA, men med fokus på konstruksjon. Dette programmet er for personer med en bachelorgrad i byggeledelse, ingeniørfag eller et nært beslektet felt fra et akkreditert universitet.... [-]

USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sett deg fra hverandre med en overlegen legitimasjon med en Master of Science (MS), fokusert på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA® ... [+]

Sett deg fra hverandre med en overlegen legitimasjon med en Master of Science (MS), fokusert på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA®

Forretningsanalytikere spiller en viktig rolle å bygge bro over forretnings- og IT-funksjoner i en organisasjon. Deres evne til å forstå forretningsdomenet og oversette de behovene til tekniske mennesker i forhold til hva de kan forstå er avgjørende for suksessen til ethvert prosjektinitiativ.

Pensumet forbedrer kunnskapen din på områdene struktur, politikk og drift av en organisasjon. Lær å jobbe som en kontakt mellom organisatorisk lederskap og IT-avdeling for å hjelpe dem med å forstå organisasjonens behov og hvordan IT kan bidra til å nå sine mål. Utvikle ferdigheter for å identifisere, dokumentere og implementere IT-krav for eventuelle forretningshinder. Bruk den tilegnede kunnskapen som er oppnådd for å kunne passere IIBA®... [-]

USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
1 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Administrer deg til en bedre karriere med en Master of Science, fokusert på IT Project Management, for å møte bransjens / bedriftens krav i dette dynamiske feltet. Lær ve ... [+]

Administrer deg til en bedre karriere med en Master of Science, fokusert på IT Project Management , for å møte bransjens / bedriftens krav i dette dynamiske feltet. Lær verktøy og teknikker du kan søke på hver fase av prosjektets livssyklus. Dette 100% elektroniske programmet inneholder materiale som er inkludert i Kunnskapskorps utviklet av Project Management Institute (PMI®) - inkludert kravoppdagelse og ledelse, planlegging av utvikling og styring, porteføljestyring og styring av outsourcede ressurser.

Læreplanen forbedrer kunnskapen din innen omfang, tid, pris og kommunikasjon

Som et 100% online MS-program, kan du få din grad i ditt eget tempo, fra hvor som helst i verden, velge tider for klassearbeid og studier som passer til din livsstil. Kursene tilbys i et åtte-ukes format for større fleksibilitet, slik at du kan fullføre de 34 studiepoengene (30 hvis du allerede er PMP-sertifisert) i 12 måneder til 5 år.... [-]

USA West Lafayette
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
11 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media