Les den offisielle beskrivelsen

NSUs hoved campus ligger i Greater Fort Lauderdale med steder rundt Florida og Puerto Rico. Vi er i hjertet av regionens akademiske og forskningsnav, og bare noen minutter fra noen av verdens beste strender. Med mer enn 26.000 studenter og 152.000 alumni rundt om i verden, finner du Shark Friends i hvert hjørne av landet - og utover.

Her er noen av grunnene til at studentene valgte NSU.

  1. Små klassestørrelser gir deg en-til-en tilgang til professorer.
  2. Et livlig campusliv inkluderer NCAA-friidrett, sosiale og profesjonelle organisasjoner, kulturelle aktiviteter og velvære og fitness.
  3. Rangerte som en topp 200 beste høyskole blant nasjonale universiteter i 2018.
  4. Prestisjefylte utdannet programmer innen medisin, lov, psykologi, næringsliv, utdanning, apotek, tannlegen og mer.
  5. En mangfoldig studentpopulasjon omfatter 1200 internasjonale studenter fra 116 land fra fem kontinenter.
  6. State-of-the-art fasiliteter inkluderer den nyeste klasseromsteknologien, avanserte laboratorier og de beste forskningsbiblioteker.
  7. Mange av NSU-kandidater fortsetter å tjene mastere, doktorgrads eller profesjonsgrader ved NSU eller andre universiteter. Studenter deltar i NSU-forskning på områder som medisin, oceanografi, kreft, psykologi, tannlegen og autisme.
  8. Studentene bygger relasjoner ved å delta i en rekke fellesskapshendelser, mange holdt på NSUs campus. Vår vakre hovedcampus ligger bare noen minutter fra Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas natteliv og Everglades.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Nova Southeastern University

De 36 studiepoeng MS i nasjonale sikkerhetsspørsmål og internasjonale relasjoner er utformet for å gi studentene teoretiske, forsknings- og anvendte ferdigheter i det nye ... [+]

Oversikt

Den 36 studiepoeng MS i nasjonale sikkerhetsspørsmål og internasjonale relasjoner er utformet for å gi studentene en kjennskap til kritiske problemer som informerer området for nasjonal sikkerhet i dag, inkludert vurdering og analyse av trusselen om terrorisme i USA og utover, og analysen av etterretningsinnsamling. Studentene vil også utvikle en dyp forståelse av den internasjonale konteksten der amerikanske nasjonale sikkerhetsspørsmål er formet.

Nasjonale sikkerhetssaker er en av de raskest voksende yrker med stillinger som er åpne i den offentlige sektoren i føderale, statlige og lokale myndigheter og i privat sektor. Dette programmet er utviklet både for fagfolk og de som ønsker karriere i feltet, samt for studenter med sterk faglig interesse i sikkerhetsspørsmål og internasjonale relasjoner.... [-]

USA Fort Lauderdale
Kontakt skolen
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, USA