Nova Southeastern University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Avanserte Nursing Degrees ved Nova Southeastern University - Tilbys Online!

Sikre din karriere. Endre helsetjenester. Velg det beste pleieprogrammet for deg.

Ny teknologi. Nytt pleieansvar. Ny helsepolitikk. Det har vært så mange raske endringer innen helsevesenet de siste årene.

Fokuset på bevisbasert omsorg er tydelig. For eksempel krever American Careers Association (ANA) fra 2013 at 100% av sykepleieforvalterne skal holde en BSN eller høyere for å kunne kvalifisere seg for deres "Magnet" -sykehusbetegnelse. Institutt for medisinens "Vision 2020" anbefaler at alle kliniske sykepleiere har en BSN, og ACN støtter sin anbefaling. Dette betyr at topphelseorganisasjoner ikke vurderer å ansette kliniske sykepleiere uten minst BSN-legitimasjonen. Avanserte sykepleierroller krever en master- eller doktorgradsstudium.

Som mange ting over tid har sykepleiebransjen utvidet seg utover ferdighetene og kunnskapen som en RN-legitimasjon alene gir. For å opprettholde en livslang sykepleie karriere, eller å jobbe i en av de mange nye sykepleierstillinger, trenger du en avansert sykepleie grad.

Nursing Degree Alternativer

Hvis du lurer på hvilket program som er best for deg, tenk på det ansvaret du liker som en sykepleier, så vel som det du er naturlig interessert i å lære. Hva spenner deg mest om feltet? Velg programmet som støtter din lidenskap.

Når du oppgraderer fra Nova, vet du nøyaktig hvordan du kan gi den beste helsetjenesten i en hvilken som helst setting blant konstante industriendringer.

Hvorfor velge sykepleie på Nova?

Ofte er kjernen av fortreffelighet og innovasjon ganske enkelt en annen måte å se på en situasjon. Mens vi gir deg et forsprangs sete til våre nåværende forskningsinitiativer, vil vi lære deg de myke ferdigheter og kreative tankeprosesser som gjør deg til en favoritt - og effektiv - sykepleier.

Vi tilbyr også:

  • Høyteknologiske simuleringslaboratorier som fordyper deg i realistiske, kliniske situasjoner.
  • Små klasser for mer personlige læringsmuligheter.
  • Ekspertnivå fakultet - ingen lærerassistenter.
  • Siste utdanningsteknologi og undervisningspraksis.
  • Full støtte: Skrive labs, 24/7 IT help desk, fakultet, økonomisk hjelp og akademiske rådgivere.

Steder

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, USA

Programmer

Denne skolen tilbyr også: