Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Vi er Noble Manhattan Coaching Americas - Ledende Coach Training Company i USA og Canada.

Som en del av Noble Manhattan Coaching, verdens ledende treningsutøvere, tilbyr vi høykvalitets treningsprogrammer og coaching-sertifiseringer. Vårt brede utvalg av tjenester hjelper ledere og ledere som vokser sine virksomheter.

Vi styrer vårt oppdrag på grunnlag av at en oppfylt person kan påvirke andre til å ta ansvar for livet deres. Derfor trener vi fantastiske trenere og ledere for å starte sommerfuglseffekten av personlig transformasjon i deres lokalsamfunn.

Stor fleksibilitet

Vår blanding av langdistanse læring med ansikt til ansikt opplevelser gir deg muligheten til å gå gjennom en coaching kurs i egen fred. Videre tilbyr vi skreddersydde kurs på forespørsel.

Økonomisk støtte

Mest bemerkelsesverdig, vi sørger for at innskriving i våre programmer ikke vil forlate deg konkurs. Derfor tilbyr vi den beste løsningen, fra rabattkuponger til stipend.

Topp kvalitet

Våre beste mestertrener designer og leverer våre programmer. Dermed vil du oppleve høy kvalitet innhold og praksis med våre coaching kurs.

Studentstøtte

Vi ønsker å sørge for at treningsreisen er jevn og vellykket. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Nettverksforenkling

Fordi nettverk er av største betydning for en vellykket coach, leverer vi ikke bare opplæring, vi hjelper deg med å få kontakt med likesinnede personer, fagfolk og potensielle kunder.

Internasjonal akkreditering

Vi tilbyr internasjonalt akkreditert trenerkurs.

Vårt oppdrag

Vår oppgave er å trene praktfulle trenere, hjelpe dem med å bygge opp sin virksomhet og øke bevisstheten om fordelene med coaching. Gjennom coaching har vi også forpliktet oss til å hjelpe bedrifter til å trives.

Ikke bare tilbyr vi kurs som er akkreditert og godkjent av 2 internasjonale organer, men vi sørger for at vi plasserer våre studenter og trenere innenfor et stort nettverk av fagfolk og klienter.

I tillegg skaper vi muligheter for vekst og tilbyr kontinuerlig støtte. Når folk kommer i familien vår, forlater de aldri. Her finner de veiledere, venner og et bredt spekter av ressurser for å starte og forbedre sin coachingsvirksomhet.

Filosofi

Ved å trene folk til å bli trenere, følger vi premissene til sommerfuglenes effekt. Ved å organisere vårt selskap under en B-Corporation struktur, en større formål organisasjon. På grunn av vår levering av fremragende coaching-kurs og coaching-støttesystemer, "skaper vi en pusterom for sosialt og økonomisk utfordrede familier for å etablere stabilitet og håp."

Hver coachinginntekter dollar vil gi 10% umiddelbart mot vår hensikt. Ved utgangen av hvert regnskapsår vil vi også tildele en prosentandel av nettoinntekt. De leverte midlene vil brenne "Vårt hjem" -stiftelsen. Således vil en adoptert familie dra nytte av vår kjærlighet i form av boliger, jobbhjelp, mat, barnepass og utdanning for å jobbe seg tilbake til et selvbærende medlem av samfunnet vårt.

Kjerneverdier

Coaching er basert på høye standarder og prinsipper. Men for oss er det viktig å påpeke disse verdiene i alt vi gjør. Derfor verdsetter vi og søker ærlighet, integritet, tillit og bidrag i alt vi gjør. Vi lover trening, selvutvikling og forretningsbygging. Og vi leverer det vi lover!

Vi tror på alles makt til å lede dristig. Vi baserer også vår praksis på premisset om at du har alle nødvendige ressurser for å være det beste livet eller lederen. Dermed våre kurs gir deg kunnskapen om å bygge din coaching ferdigheter. Og vårt team er omsorgsfull og støttende, slik at du når dine mål på egen fred.

Noble Manhattan Coaching International i figurer

Noble Manhattan Coaching ble etablert i 1993, på sørkysten av Storbritannia, hvor et dedikert team er til din tjeneste. Alt vi gjør er designet for å trene praktfulle trenere og hjelpe dem med å bygge opp sin virksomhet. Videre ønsker vi å øke global bevissthet om fordelene med coaching.

  • Noble Manhattan Coaching har 24 års erfaring med å tilby trening for enkeltpersoner og bedrifter.
  • Vi er til stede i 28 land rundt om i verden. Noble Manhattan Coaching Americas er hovedkvarter for USA og Canada.
  • Fordi vårt oppdrag er å legge til rette for videreutdanning, sikkerhetskopiering og støtte fra våre studenter og trenere over hele verden, leverer vi kurs og støtte på 7 språk.
  • Vi tilbyr 18 helt separate treningsprogrammer, fra livscoaching til bedrifts- og executive coaching.
  • Foruten Noble Manhattan Coaching, vår prisbelønte trenerkurs, har vi 12 andre divisjoner som tilbyr støtte og kontinuerlig utvikling.
  • Våre coaching kurs er akkreditert av International Institute of Coaching and Mentoring. Videre er vi godkjent av Institutt for lederskap
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Noble Manhattan Coaching Americas

Den utøvende ... [+]

Profesjonell Coaching For En Organisatorisk Kontekst

Den utøvende

Hva er profesjonell coaching?

Kort sagt er profesjonell coaching et profesjonelt partnerskap som støtter, inspirerer og lærer bedriftsleder eller leder for å maksimere sitt faglige potensial. Selv om man anerkjenner at en senior eller junior bedriftsleder er den sanne ekspert på sitt felt eller disiplin, tilbyr en profesjonell trener en ekstern, utdannet profesjonell som kan hjelpe sine coachee til å klargjøre mål, fremme selvoppdagelse, utvikle arbeidsplassstrategier og løsninger på utfordringer, og hold coachee ansvarlig for forbedret produktivitet og resultater.

Noble Manhattan Coaching Americas er et internasjonalt anerkjent profesjonelt coaching-team som fokuserer på coaching på arbeidsplassen for å fremme en coaching-kultur for både kortsiktig og langsiktig ytelsesforbedring, økt avkastning og bedre avkastning på egenkapitalen.... [-]

USA Richmond
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk

Kurs

Noble Manhattan Coaching Americas

The Life and Executive Coaching Foundations (LECF) representerer trinnet til coaching. Det følger ICF Core Kompetencer og tilbyr solid informasjon, sammen med praksis mul ... [+]

The Life and Executive Coaching Foundations (LECF) opprettet av Noble Manhattan Coaching Americas er designet for å gi utskrift, veiledning og trening som trengs for å søke coaching i liv og virksomhet og drive resultater. Fordi NMCA vet at coaching er en viktig forpliktelse, ble dette kurset opprettet som en skritt mot et fullt sertifiseringsprogram. Det utnytter imidlertid kunnskapen, kunnskapen og øvelsen til et fullt akkreditert program.

Det er et løfte om at dette ikke bare er en introduksjon til coaching. Det er programmet som gjør at du blir forelsket i coaching og aldri vil stoppe.

På NMCA forstår vi at utviklingen av coaching ferdighetssett og øve muskler er ikke ofte lett. Derfor er profesjonell coaching fra legitimerte trenere med tilgang til teknikker, forskning og verktøyene så viktige. Ved å legge til rette for personlig og profesjonell vekst som fører til forbedret ytelse, oppkjøp av ny kompetanse og kunnskap, samt den overordnede utviklingen av coachee, gir våre profesjonelle trener andre muligheter til å gjøre det samme.... [-]

USA Richmond
Åpen påmelding
Engelsk
3 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Noble Manhattan Coaching Americas

Practitioner Coach Diploma (PCD) baner vei til din vellykkede livscoaching virksomhet. Det rike innholdet, praktiske treningsøkter, veiledning, sammen med den kontinuerli ... [+]

Oversikt

Practitioner Coach Diploma (PCD) baner vei til din vellykkede livscoaching virksomhet. Det rike innholdet, praktiske treningsøkter, veiledning, sammen med den kontinuerlige støtten til vår omsorgsperson, vil forvandle deg til en fullstendig akkreditert, profesjonell livs trener.

Diplom nivået er en full sertifisering og tar sikte på studenter som ønsker å gjøre livet coaching sin karriere.

Det kan behandles som et kurs alene eller som et mellomtrinn mellom Life and Executive Coaching Foundations og Executive og Corporate Coaching Diploma. Uansett er den svært fleksibel og tilpassbar slik at den passer til dine behov og opptatt tidsplan.

Hva skiller oss fra hverandre:... [-]

USA Richmond
September 2019
Engelsk
6 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

Ph.d. i profesjonell veiledning er utformet for å støtte og integrere faglig utvikling av utøvere i ledelse og bedriftsledelse og å gi fordeler til organisasjonen de jobb ... [+]

Handle om

Ph.d. i profesjonell veiledning er utformet for å støtte og integrere faglig utvikling av utøvere i ledelse og bedriftsledelse og å gi fordeler til organisasjonen de jobber med. Det tar sikte på å forbedre og forbedre profesjonell praksis ved å gi utøvere en rekke forskningsmessige ferdigheter, verktøy og strategier som kan brukes til å støtte praksisbasert forskning. Derfor omfatter potensielle søkere erfarne fagfolk innen coaching, HR, ledelse som ønsker å bidra til både kunnskap og praksis.

Dette innovative programmet tilbys av Noble Manhattan i samarbeid med Canterbury University på avstandsbasis for å dra nytte av et bredt nettverk av internasjonale akademikere og partnerskap.... [-]

USA Richmond
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk