Noble Manhattan Coaching Americas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Vi er Noble Manhattan Coaching Americas - Ledende Coach Training Company i USA og Canada.

Som en del av Noble Manhattan Coaching, verdens ledende treningsutøvere, tilbyr vi høykvalitets treningsprogrammer og coaching-sertifiseringer. Vårt brede utvalg av tjenester hjelper ledere og ledere som vokser sine virksomheter.

Vi styrer vårt oppdrag på grunnlag av at en oppfylt person kan påvirke andre til å ta ansvar for livet deres. Derfor trener vi fantastiske trenere og ledere for å starte sommerfuglseffekten av personlig transformasjon i deres lokalsamfunn.

Stor fleksibilitet

Vår blanding av langdistanse læring med ansikt til ansikt opplevelser gir deg muligheten til å gå gjennom en coaching kurs i egen fred. Videre tilbyr vi skreddersydde kurs på forespørsel.

Økonomisk støtte

Mest bemerkelsesverdig, vi sørger for at innskriving i våre programmer ikke vil forlate deg konkurs. Derfor tilbyr vi den beste løsningen, fra rabattkuponger til stipend.

Topp kvalitet

Våre beste mestertrener designer og leverer våre programmer. Dermed vil du oppleve høy kvalitet innhold og praksis med våre coaching kurs.

Studentstøtte

Vi ønsker å sørge for at treningsreisen er jevn og vellykket. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Nettverksforenkling

Fordi nettverk er av største betydning for en vellykket coach, leverer vi ikke bare opplæring, vi hjelper deg med å få kontakt med likesinnede personer, fagfolk og potensielle kunder.

Internasjonal akkreditering

Vi tilbyr internasjonalt akkreditert trenerkurs.

Vårt oppdrag

Vår oppgave er å trene praktfulle trenere, hjelpe dem med å bygge opp sin virksomhet og øke bevisstheten om fordelene med coaching. Gjennom coaching har vi også forpliktet oss til å hjelpe bedrifter til å trives.

Ikke bare tilbyr vi kurs som er akkreditert og godkjent av 2 internasjonale organer, men vi sørger for at vi plasserer våre studenter og trenere innenfor et stort nettverk av fagfolk og klienter.

I tillegg skaper vi muligheter for vekst og tilbyr kontinuerlig støtte. Når folk kommer i familien vår, forlater de aldri. Her finner de veiledere, venner og et bredt spekter av ressurser for å starte og forbedre sin coachingsvirksomhet.

Filosofi

Ved å trene folk til å bli trenere, følger vi premissene til sommerfuglenes effekt. Ved å organisere vårt selskap under en B-Corporation struktur, en større formål organisasjon. På grunn av vår levering av fremragende coaching-kurs og coaching-støttesystemer, "skaper vi en pusterom for sosialt og økonomisk utfordrede familier for å etablere stabilitet og håp."

Hver coachinginntekter dollar vil gi 10% umiddelbart mot vår hensikt. Ved utgangen av hvert regnskapsår vil vi også tildele en prosentandel av nettoinntekt. De leverte midlene vil brenne "Vårt hjem" -stiftelsen. Således vil en adoptert familie dra nytte av vår kjærlighet i form av boliger, jobbhjelp, mat, barnepass og utdanning for å jobbe seg tilbake til et selvbærende medlem av samfunnet vårt.

Kjerneverdier

Coaching er basert på høye standarder og prinsipper. Men for oss er det viktig å påpeke disse verdiene i alt vi gjør. Derfor verdsetter vi og søker ærlighet, integritet, tillit og bidrag i alt vi gjør. Vi lover trening, selvutvikling og forretningsbygging. Og vi leverer det vi lover!

Vi tror på alles makt til å lede dristig. Vi baserer også vår praksis på premisset om at du har alle nødvendige ressurser for å være det beste livet eller lederen. Dermed våre kurs gir deg kunnskapen om å bygge din coaching ferdigheter. Og vårt team er omsorgsfull og støttende, slik at du når dine mål på egen fred.

Noble Manhattan Coaching International i figurer

Noble Manhattan Coaching ble etablert i 1993, på sørkysten av Storbritannia, hvor et dedikert team er til din tjeneste. Alt vi gjør er designet for å trene praktfulle trenere og hjelpe dem med å bygge opp sin virksomhet. Videre ønsker vi å øke global bevissthet om fordelene med coaching.

  • Noble Manhattan Coaching har 24 års erfaring med å tilby trening for enkeltpersoner og bedrifter.
  • Vi er til stede i 28 land rundt om i verden. Noble Manhattan Coaching Americas er hovedkvarter for USA og Canada.
  • Fordi vårt oppdrag er å legge til rette for videreutdanning, sikkerhetskopiering og støtte fra våre studenter og trenere over hele verden, leverer vi kurs og støtte på 7 språk.
  • Vi tilbyr 18 helt separate treningsprogrammer, fra livscoaching til bedrifts- og executive coaching.
  • Foruten Noble Manhattan Coaching, vår prisbelønte trenerkurs, har vi 12 andre divisjoner som tilbyr støtte og kontinuerlig utvikling.
  • Våre coaching kurs er akkreditert av International Institute of Coaching and Mentoring. Videre er vi godkjent av Institutt for lederskap

Steder

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Virginia, USA

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: