Naropa University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Naropa Experience Opptre i en indisk klassisk musikk ensemble. Skrive en oppgave om kreativitet og sosial handling. Ta yoga for kreditt. Frivillig i et fellesskap hage. Studere tibetansk. Tilbringe helgen på en meditasjon retrett. Intern ved Freds Jam Foundation. Forske på naturen av bevissthet.

Dette er noen av de mulighetene som finnes for studenter som gjør Naropa slik dynamisk pedagogisk erfaring.

Naropa History Naropa University (da Naropa Institute) ble grunnlagt i 1974 i Boulder, Colorado etter Chögyam Trungpa Rinpoche, en avstamning innehaver av både Kagyu og Nyingma buddhistiske tradisjoner. Etablert for å forene de gode ideer og pedagogikk i øst og vest, tiltrukket seg noen av landets mest fremtidsrettede kunstnere og forskere for å undervise-folk som Allen Ginsberg, Ken Wilbur, Anne Waldman, John Cage, Meredith Monk den Naropa Institute, og mange andre.

Naropa Culture Naropa Universitetet fortsetter å tiltrekke seg studenter og lærere som er interessert i å skyve grensene for sine fag gjennom stipend og kunst-og deres sinn gjennom kontemplativ praksis.

Naropa campus kultur gjenspeiler den buddhistiske-inspirert, økumenisk natur universitetets pensum, jordet som det er i verdens visdomstradisjoner. Som en konsekvens, er mangfold dypt respektert, som er elevenes individuelle akademiske og åndelige veier. Denne sammenheng strekker seg til større fellesskap, hvor Naropa studentene bidra som frivillige og praktikanter. Og til Naropa forhold til planeten; miljøforvaltning er integrert Naropa campus liv.

Naropa Tradisjoner I begynnelsen av klasser og møter, Naropa medlemmer bøye. Denne enkle gesten er et tegn på gjensidig respekt og skaper en sentre øyeblikk for å samle tankene.

Mange klasser konkludere med Warrior eksamener, i klassen muntlig prøve der studentene artikulere hva de har lært støttes av medstudenter. Warrior eksamener gir fremragende offentlig talende trening.

Når hvert semester, suspenderer Naropa klasser for samfunnet Practice Day. Under Fellesskapet Practice Day, Naropa studenter, lærere og ansatte delta på forelesninger, delta i nye former for kontemplativ praksis og utføre tjeneste i samfunnet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA - OnlineStudies » Se MA - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Kontemplativ Utdanning // Master Of Arts (fjernundervisning)

Nettstudie Deltid 2 år September 2018 USA Boulder

Avstanden Contemplative Utdanning mastergrad ved Naropa University er utformet for klasserom lærere på alle nivåer-pre-K gjennom college-så vel som folk er interessert i å transformere undervisning og læring. [+]

Avstanden Contemplative Utdanning mastergrad ved Naropa University er utformet for klasserom lærere på alle nivåer-pre-K gjennom college-så vel som folk er interessert i å transformere undervisning og læring. Kombinere studiet av holistisk Western pedagogisk teori og filosofi med østlige meditasjonsteknikker, vil lav-residency MA i kontemplativ Education gir deg en sterk forankring i kontemplativ undervisning, pensum utvikling, og personlig oppmerksomhet. Studenter som uteksamineres med en grad i kontemplativ Education er unikt forberedt på å skape medfølende og vellykkede læringssamfunn og påvirke meningsutdanningsreform-i klasserommet og utover. Kontemplativ Utdanning master Høydepunkter Lær å øve Maitri (miskunnhet) Space Bevissthet. Fullføre og presentere en master-forskningsprosjekt. Ta klasser i ettermiddag eller kveld å imøtekomme arbeidsordning. Konsentrasjon / Alternativ: Utdanning utover klasserommet er et alternativ rettet primært til ikke-lærere, studenter som er interessert forskning, politikk og andre områder. Varighet: Den Contemplative Utdanningsprogram er en lav-residency, toårig, 36-kreditt studium. Studenter ta kurs som en del av en kohort samfunnet. Online Classes: Online klasser er planlagt i ukentlige enheter. Start- og slutt dager for hver uke kan variere mellom instruktører, men i vårt program de fleste baner åpne sine enheter på fredager. På den tiden foredrag og oppgaver for en enhet vil bli lagt ut. Vanligvis over helgen, studentene gjør målinger og deretter legge til den gjengede diskusjonsforumet av søndag. På den tiden også de leser gjennom andre student innlegg og svare på dem. Under resten av den ukentlige enheten, kan studentene ha andre elektroniske oppgaver, bruke det de lærer at uke til undervisningen (hvis de lærer), og fortsette... [-]

Videoer

Experience Naropa University