Mount Mercy University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM MOUNT MERCY

På Mount Mercy University tilbyr vi studenter med all bakgrunn en tilfredsstillende utdannelse og solid forberedelse for en forandringsverden og arbeidsstyrke. Vi serverer nesten 1900 studenter på våre campus i Cedar Rapids, Iowa, og nå, med våre online grad programmer, kan vi tjene tusenvis. Og uansett hvordan du får tilgang til våre kurs, leverer vi topp akademisk instruksjon som alltid er basert på våre fem kritiske bekymringer: omsorg for jorden, innvandring, vold, rasisme og kvinner.

Mount Mercys nettstudier går utover tiden du bruker foran en datamaskin. Online-klasser tillater deg fortsatt å bli involvert i forskning og delta i praktik med lokale og globale selskaper og organisasjoner.

Vi lanserte våre helt online grad programmer i 2014 slik at studenter overalt kunne få samme høy kvalitet utdanning som våre studenter på campus uten å ofre karriere eller familieforpliktelser.

VÅR HISTORIE

En katolsk universitet i karrieren

Grundlagt i 1928 med det formål å forene mennesker med mulighet gjennom høyverdig, verdibasert utdanning, har Mount Mercy University et godt grunnlag der vi har bygget våre på campus og online gradprogrammuligheter.

Vi har vokst fra en junior høyskole til et fireårig universitet, og i dag er Mount Mercy University glad for å tilby våre online akademiske programmer til en enda større befolkning av elever i samme ånd av grunnleggerne våre.

VÅRE KATOLISKE IDENTITET OG MERCY CHARISM

Utdanning handler om mer enn lærebøker og eksamener. En sann utdannelse forbereder deg for enhver arbeidsplass og adresserer hele personen. Mount Mercy University ble grunnlagt som et katolsk universitet, bygget på Sisters of Mercys fem kritiske bekymringer, og vi fortsetter å opprettholde dette oppdraget i våre nettkurs, like mye som vi gjør med våre tradisjonelle kampusprogrammer.

Mount Mercy University forsøker å leve opp til de høyeste standardene for katolsk intellektuell tradisjon, som fremmer kjerneverdier av sannhet, respekt, ansvar, fortreffelighet og service, og innbydende alle mennesker med all bakgrunn.

Vi er stolte tilhenger av våre sponsorer, Institute of the Sisters of Mercy of the Americas, gjennom konferansen for Mercy Higher Education. Som en barmhjertighetsinstitusjon følger vi respektfullt deres uttalelse om katolsk identitet og barmhjertighetskarmisme.

Vår suksess

Mount Mercy-studentene kommer fra et bredt spekter av ulike geografiske, etniske og økonomiske bakgrunner. De er sikre, omsorgsfull, raske til å låne en hånd, fornøyd med hvem de er, og begeistret for hvor de skal. Viktigst er Mount Mercy-studentene ivrige etter å realisere sitt fulle potensiale.

HVORFOR MOUNT MERCY STUDENTER SUCCEED

Mount Mercy University er rangert i Iowas beste høyskole på MONEY magasinets "2017 Best Colleges" -liste. Men den beste måten å dømme et studieprogram på er å se på resultatene fra studentene som registrerer:

 • 66% av MMU-studentene har praktik eller andre karriererelaterte opplevelser når de uteksaminerer.
 • 96% av MMU-studentene er ansatt eller i høyere utdanning innen ni måneder etter eksamen.

DEDIKASJON TIL DEN GODE GODE

Mount Mercy-studenter donerer mer enn 15 000 timers samfunnstjeneste hvert år. Vi tilbyr tjenester og frivillige muligheter for alle studenter.

VÅRE MISSION OG VÆRDIER

VÅRT OPPDRAG

Mount Mercy er et katolsk universitet som gir studentfokusert utdanning i Sisters of Mercys ånd og gleder seg over mennesker av all tro for å bli med i samfunnet for å oppnå baccalaureat og uteksaminere utdanning og medfølende service til de som har behov.

Vi strever for dyktighet i å utføre vårt oppdrag gjennom fire gjensidige mål:

 • Bruke reflekterende dom. Evnen til å tenke klart og nøye, argumentere sammenhengende, og vurdere å konkurrere om sannhetskrav kritisk er grunnleggende for en høyskoleutdanning. Reflekterende dom krever kunnskap om grunnleggende faktum, undersøkelse og vurdering av antagelser; tilstrekkelig begrunnelse for å trekke en konklusjon og forstå implikasjoner ved å tegne den konklusjonen. Med disse ferdighetene kan enkeltpersoner løse problemer kreativt og integrere kunnskap på tvers av fagområder.
 • Engasjere seg i strategisk kommunikasjon. Strategisk kommunikasjon krever valg fra en rekke alternativer for å oppnå et valgt mål på en etisk måte. Disse alternativene omfatter konstruksjon og tolkning av meldinger i skriftlig, muntlig og estetisk form ved hjelp av passende teknologi.
 • Servering av det felles gode. Det felles gode er kjernen i katolsk sosial undervisning. Fordi personer er sosiale av natur, er hver enkeltes gode nødvendigvis knyttet til det felles gode, summen av sosiale forhold som gjør at alle mennesker kan nå sitt menneskelige potensial mer fullstendig. Det inkluderer respekt for og etisk samspill med hver person og det naturlige miljø og, i Sønn av Barmhjertighetens ånd, tjeneste for velvære av all menneskehet og handling i rettssaken til verden.
 • Fremme hensiktsmessig levende. En liberal utdanning gjør det mulig for personer å oppnå større grad av frihet til å handle målrettet. Siden utviklingen av formålet medfører planlegging for livet basert på et sett av prioriteringer, gir Mount Mercy University muligheter for åndelig vekst, intellektuelt engasjement, yrkesklarhet, sosial utvikling, fysisk velvære, følelsesmessig modenhet og ansvarlig samfunnsledelse.

VÅRE VERDIER

Som medlemmer av Mount Mercy University-samfunnet, basert på tradisjonen med barmhjertighetens søstre og vår katolske identitet, er vi forpliktet til:

 • Livslang læring og utdanning av hele personen
  Vi tror at utdanning er en livslang opplevelse hvor læring gir hele personen intellektuelt, åndelig, følelsesmessig og fysisk.
 • Forfølgelse av sannhet og verdighet
  Vi fremmer gratis henvendelse i en medfølende kultur hvor vårt engasjement til tro, sannhet og barmhjertighet støtter hver persons verdighet i det menneskelige samfunn.
 • Forpliktelse til studenter
  Vi anerkjenner og bekrefter at våre studenters behov er sentrale for beslutninger som påvirker fellesskapets liv.
 • Justice
  Vi taler for likestilling ved aktivt å skape like og sunne forhold i vårt læringssamfunn og i vårt globale samfunn.
 • Takknemlighet
  Vi feirer med ydmykhet alle gaver og talenter som er tildelt av Gud og trofast deler disse velsignelsene med det bredere samfunnet.
 • Hospitality
  Vi utfører vårt arbeid i en ånd av Catherine McAuleys nådighet og inkludering som tar imot alle mennesker og perspektiver.
 • Service
  Vi skaper en følelse av ansvar og omsorg som kaller oss for å tjene det felles gode.

Steder

Cedar Rapids

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss