Millersville University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Millersville University er det beste valget for folk i Pennsylvania og utover som er motivert til å bruke sin opprinnelige intelligens og en verdensklasse utdanning til det utfordrende og viktige arbeidet med å lede seg selv, deres familier og deres lokalsamfunn gjennom tider med endring av muligheter. Menneskene og kvinnene på Millersville University fakultetet er lærde høyt respektert i sine fagområder; tilnærmelige lærere og aktive mentorer som engasjerer sine elever i klasserommet, kontoret, forskningslaboratoriet og i livet på campus. Fakultetet støttes grundig i sitt arbeid av menn og kvinner fra Millersville Universitys stab og ledelsesteam - omsorgsfullt av kompetanse og integritet som deler med sine fakultetspartnere en beslutning om at Millersville-kandidater skal være like forberedt på å lede robust intellektuell, profesjonell og borgerlig bor som kandidater til noen av landets mest kjente institusjoner.

Flott omdømme

Millersville University har et godt rykte. Dagens Millersville University ble grunnlagt som et ledetråd for akademisk mulighet for over 150 år siden, og er et av de mest anerkjente offentlige universitetene i sin region i USA. Vi er hjem til en fakultet med dedikerte lærere som anses blant de aller beste i sine fagområder. Millersville University utmerker seg av intelligente, hardt arbeidende studenter som tar livet av Lancaster-området og bidrar vesentlig til å forbedre det. Våre nyutdannede er ettertraktet av arbeidsgivere, og mange tjener seg inn i de strengeste programmene som tilbys av de fineste studentene. Hver Millersville University-klasse sender velforberedte fagfolk og omsorgsfulle borgere inn i Commonwealths samfunn, der de legger store bidrag til fremtiden, og i hver generasjon etablerer verdien av deres alma mater.

Awakening Intellect

Millersville University vekker intellektet. Våre fakultet og ansatte innser at hver student kommer med energi, intelligens og løfte. Med tilgang til undervisningsressurser i verdensklasse, en solid liberal arts foundation, og et nært samarbeidende læringsmiljø, blir våre studenter undervist, mentorisert og inspirert av professorer som tar hensyn til sammenhengene med elevers liv utenfor klasserommet. Millersville University professorer arbeider med sine elever individuelle talenter og ferdigheter, oppfordrer i hver en lidenskap å vite mer, og en sult å oppnå.

Utdanningssamfunnet ved Millersville University forsøker å vekke en følelse av ubegrenset mulighet i sine studenter, og skape de forhold der elevene kan bli bevisste på sin egen intellektuelle evne til å utforske disse mulighetene og deres egen motivasjon til å gjøre det. Dette er Millersvilles forpliktelse til utdanning av det offentlige det tjener.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Beredskap

Nettstudie September 2018 USA Millersville

Master of Science i Emergency Management grad, som tilbys helt på nett, ble utviklet som svar på et landsdekkende behov identifisert av Federal Emergency Management Agency [+]

Master of Science in Emergency Management

&nbsp

Master of Science i Emergency Management grad, som tilbys helt på nett, ble utviklet som svar på et landsdekkende behov identifisert av Federal Emergency Management Agency (FEMA) for veltrente individer å planlegge og koordinere Emergency Management innsats. Nyutdannede er forberedt på å tjenestegjøre i en rekke stillinger i beredskap feltet og å oppnå sertifisert krise leder status.

&nbsp

Kursene er undervist av Millersville Universitetet fakultet, beredskap eksperter, og i katastrofeområder studier forskere gjennom tverrfaglig senter for Disaster forskning og utdanning. Programmet av kurs og valgfag er utformet for å forbedre elevenes ferdigheter i ledende arbeid i planlegging, tiltak og respons til katastrofale hendelser.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Millersville University
PO Box 1002
1 South George St

Millersville, Pennsylvania, 17551 US