Les den offisielle beskrivelsen

The Charles M. Reeves Business School ble grunnlagt i 1986 og tilbyr akkreditert bachelor- og masterstudium i et bredt spekter av forretningsdisipliner. Over 700 studenter er for tiden innmeldt fra 29 stater og 17 land. methodist102 Formålet med Reeves Business School er å mote og nære ånden i entreprenørskap og kreativ økonomisk innsats. Det gjør det ved å utvikle studentene en forståelse av den moderne amerikanske økonomien, en forståelse av sin makt og institusjonelle struktur, og en evne til å fungere effektivt i den. Drivkraften i USAs økonomi er entreprenørånden. Uten denne innovative og kreative kraften, enten i et større selskap eller en liten bedrift, vil økonomien stagnere. Verdien av entreprenørånden er ikke begrenset til virksomheten. Innovasjon, kreativitet og etisk ansvarlig risikotaking er nødvendig i regjeringen, militæret, utdanningen og kirken. Reeves Business School er dedikert til utviklingen av denne entreprenørånden.

akkreditering

acbspReeves Business School er nasjonalt akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP) for å tilby følgende grader: The Professional Master of Business Administration (MBA) med fokus på organisatorisk ledelse og ledelse, Bachelor of Science (BS ) i regnskap, bedriftsøkonomi, entreprenørskap, økonomi, ledelse, markedsføring og sport ledelse. I tillegg er en mindre i Regnskap; Business administrasjon; entreprenørskap; Finansiell økonomi; Human Resource Management; Internasjonal Business; Ledelse; markedsføring; Profesjonell tennisforvaltning; Resort, Club og Hospitality Management; og Sports Management er akkreditert. Endelig en bachelorgrad i regnskap, bedriftsøkonomi, finansiell økonomi eller markedsføring med en PGA Golf Management Concentration; Profesjonell tennisforvaltning; Resort, Club og Hospitality Management; og Sports Management Concentration er akkreditert./>

Mission Statement

Reeves Business School arbeider for å utvikle studenter for å møte bedriftens krav og å dyrke etiske ledere som vil skape økonomisk og sosial verdi for et globalt samfunn.

Visjonerklæring

Reeves Business School ønsker å være en anerkjent leder blant handelshøyskoler, inspirerende fortreffelighet, innovasjon og entreprenørskap.

Verdier Statement

  • Etikk: Oppmuntre elevene til å utvikle en personlig kodeks for verdier og etikk og holde seg til moralske og etiske prinsipper, inkludert de som bygger på faglige etiske koder
  • Profesjonalitet: Gi studentene mulighet til å melde seg inn i profesjonelle konsentrasjoner
  • Engasjement: Fremme opplevelses- og anvendte læringsmuligheter, inkludert praktikopphold, samarbeidende arbeidserfaringer, prosjekter, praktiske erfaringer og serviceinnlæring.
  • Ledelse: Forbered studentene til å lykkes i deres etterfølgende faglige og / eller akademiske karriere
  • Globalt: Gi studentmuligheter og opplevelser som vil oppmuntre til deltakelse i vårt globale samfunn.

methodist104

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også: