McMurry University - Online Programs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et program utviklet for deg

Den elektroniske programmet på McMurry University Online er designet med den profesjonelle profesjonelle i tankene. Vår virtuelle klasseromserfaring gir deg fleksibiliteten til å fullføre din grad i et effektivt læringsmiljø - 100% Online.

Start din reise med en online grad fra McMurry Online Programs.

Om programmet

McMurrys Bachelor's Degree in Criminal Justice er utviklet for arbeidende fagfolk og tilbyr bekvemmelighet og fleksibilitet til å studere online. Forbedre utdanningen din med de virkelige erfaringene fra instruktører og kolleger som deler et ønske om å forbedre samfunnet gjennom håndheving av lokale, statslige og føderale lover. Oppnå en konkurransefortrinn ved søknad om stillinger i domstoler, rettelser, rettshåndhevelse, sikkerhet og prøvetid og parole systemer.

Akademiske rådgivere

Våre akademiske rådgivere er her for å hjelpe deg med å nå dine faglige mål i straffesaker. Vi er med deg fra start til slutt. Fra søknadsprosessen til økonomisk hjelp til kursvalg, er vi her for å sikre at du lykkes.

Opptak og hjelp

Å gjøre faglig og økonomisk forpliktelse til å forfølge din utdanning kan være en utfordring. Vårt kontor for opptak og finansiell hjelp vil hjelpe deg med å navigere opptaksprosessen, få de økonomiske ressursene du trenger, og legge til rette for overgangen til en akademisk rådgiver når du registrerer deg for kurs.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor of Criminal Justice

Nettstudie Heltidsstudier 120 timer July 2019 USA USA Online

Enten du er ute etter å flytte inn i en ny stilling, eller du bare vil ha tilfredshet med å fullføre graden din, etc. En online bachelorgrad i straffesaker kan hjelpe deg med å nå dine mål! [+]

Bachelor of Criminal Justice

Enten du er ute etter å flytte inn i en ny stilling, eller du bare vil ha tilfredshet med å fullføre graden din, etc. En online bachelorgrad i straffesaker kan hjelpe deg med å nå dine mål!

Neste program startdato2. juli 201827. august 201822. oktober 2018Hvorfor tjene en Bachelor of Criminal Justice Degree på McMurry University?

McMurry tilbyr en Bachelor of Science grad i strafferettslig rett til voksne elever som ser på ferdigstillelse som et grunnlag for karriereutvikling og personlig tilfredshet. Dette bachelorprogrammet tilbyr enkelhet og fleksibilitet til å studere online, og et fellesskap av studenter og instruktører som har felles mål: å forbedre samfunnet gjennom rettshåndhevelse på nasjonalt, statlig og lokalt nivå.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 1400 Sayles Blvd
TX 79605 Abilene, Texas, USA

Adresse, linje 1 USA Online, USA