Les den offisielle beskrivelsen

MIT Professional Education gir en inngang til MIT kompetanse og kunnskap for vitenskaps- og ingeniørfagfolk over hele verden. Gjennom MIT Professional Education programmer undervist av anerkjente fakultet fra hele instituttet, har tekniske fagfolk muligheten til å få avgjørende og rettidig kunnskap innen spesialiserte felt, for å fremme karrieren, øke deres organisatoriske ytelse og bidra til å gjøre en forskjell i verden.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

MIT Professional Education Online

Maskininnlæring har dype effekter i mange forskjellige bransjer, fra finansielle tjenester til detaljhandel til reklame. Det blir raskt et grunnleggende verktøy for å ta ... [+]

OVERSIKT

Maskininnlæring har dype effekter i mange forskjellige bransjer, fra finansielle tjenester til detaljhandel til reklame. Det blir raskt et grunnleggende verktøy for å ta bedre beslutninger i forretningsbeslutninger drevet av data, ikke tarmfølelser eller gjetning.

I dag har hver bedrift tilgang til dataamme, enten det er operasjonsdata, kundedata, tredjepartsdata eller leverandørdata. Spørsmålet til beslutningstakere blir: Hvordan kan jeg bruke disse dataene til å gjøre informerte spådommer, iverksette tiltak og vurdere resultatene for fremtidig beslutningstaking?

Massachusetts Institute of Technology (MIT) er i forkant med forskning og praksis for dette nye feltet innen datavitenskap. Professor Devavrat Shah, som leder institutt for statistikk og datavitenskap ved MIT, tar elevene på et dypt dykk inn i hva som er mulig med maskinlæring.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
2 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk