Lynn University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lynn University lille størrelse og fryktløse folk la oss gjøre ting de store skolene bare ønsket at de kunne. Opplev ubegrensede klasserom med iPad-drevet læring. Koble med potensielle arbeidsgivere så tidlig som på første semester. Få en global tankegang med jevnaldrende fra hele verden. Graduate på warp hastighet med akselerert grad programmer.

Oppdrag

Lynn har som mål å gi opplæring, støtte og miljø som gjør det mulig for enkelte studenter å realisere sitt fulle potensiale og forberede seg på suksess i verden.

Lynn er et av de mest innovative, internasjonale og individuelle små universitetene i landet. Universitetet kapitaliserer på sin størrelse, plassering og nærstående studenter og fakultetskoblinger til å være en forløperinstitusjon, et uavhengig universitet fra det 21. århundre som er viet til å forberede studentene til fremtiden. For å gjøre det, er Lynns strategi å:

  • Fortsatt relativt liten, med ca 2.400 bachelor- og 600 studenter, og 500 eller flere voksne registrert årlig for å opprettholde et mangfoldig, coeducational, primært bolig-universitet med en liten høyskoleatmosfære.
  • Innrømme et bredt utvalg av ulike studenter, fra de som lærer forskjeller til de begavede, og de fra mange land i verden og stater over hele nasjonen.
  • Bli grunnlagt i liberal arts, men inneholder en samling av høgskoler orientert mot nye faglige muligheter, som hver har overlegen undervisning, anvendt læring og internasjonalt fokus og erfaringer.
  • Inneholder et fremtredende studentutviklingsprogram som skiller hver elevs styrker, mangler og spesielle behov for å bidra til å utvikle hans eller hennes fulle evner.

Fokuserte faglige tilbud

Lynn har intensivert fokuset på sine faglige tilbud og utviklet en unik og nasjonalt anerkjent kjerneplan som heter Dialogues.

Studentdiversitet

Alle stiler velkommen. Lynn-studenter kommer fra alle verdenshjørner og tar med seg ulike interesser og evner. Se hvordan våre programmer hjelper dem med å lykkes.

Kompetent fakultet

Våre professorer er fokusert på kunst av undervisning for å gjøre gode studenter flotte og flotte studenter bemerkelsesverdige. Se hvordan Lynn inspirerer fakultetet til å levere en helt ny måte å lære og lære på.

State-of-the-art campus design

Lynn's campus er designet for å passe alle stiler av undervisning og læring. Våre nye bygninger adopterer beste praksis fra Silicon Valley til Wall Street, med samarbeidende arbeidsområder og den nyeste teknologien. Se våre nyeste tilskudd til campus.

Kultur av støtte

Alumni, studenter, foreldre og venner til Lynn University vet at vi aldri sitter stille. Vi forestiller oss den beste mulige fremtiden for våre studenter og for samfunnet vårt, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre, bygge og investere i den visjonen.

Oppdrag LYNNpossible

I vinter feirer Lynn den tidlige gjennomføringen av strategiplanen, som erklærte en dristig visjon for Lynn University : "bli anerkjent som et av Amerikas mest innovative, internasjonale og individuelle små universitet."

På 2017 Mission LYNNpossible-tema State of University-adressen, fremhevet president Kevin Ross den ekstraordinære støtten og arbeidet som drev oss to år foran planen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Aviation Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Å drive en online luftfart MBA er en utrolig måte å åpne opp nye muligheter i flyplassen administrasjon og virksomheten for å styre verdens luftveier. Med denne spesialiseringen kan du få grunnlag av kunnskap som gjelder de problemene og utfordringene som står overfor flygens verden. [+]

Å drive en online luftfart MBA er en utrolig måte å åpne opp nye muligheter i flyplassen administrasjon og virksomheten for å styre verdens luftveier. Med denne spesialiseringen kan du få grunnlag av kunnskap som gjelder de problemene og utfordringene som står overfor flygens verden.

Kursene er laget for å gi den kompetansen som ledere i luftfarten trenger å være konkurransedyktige i feltet. Som student i programmet skal du utføre dybdegående undersøkelser av utfordringene og de økonomiske prosessene som er unike for flybransjen. Læreplanen vil veilede deg gjennom et mangfoldig sett av ferdigheter og teknikker som hjelper deg med å etablere kompetanse i både den daglige driften av flyplassen og strategien på høyt nivå. Du vil også delta i detaljerte diskusjoner om sikkerhet, flysikkerhet og fremskritt i trafikkontrollteknologi.... [-]


Entrepreneurial Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Dagens økonomi er definert av gründere, med nye markeder, muligheter og produkter som kommer opp hver dag. Å lede en ny bedrift er en unik utfordring som krever både kreativ tenkning og sterk praktisk kunnskap. Med den elektroniske MBA i entreprenørledelse kan du sette grunnlaget for innovative, dristige ventures som utfordrer etablerte tenkemåter. [+]

Dagens økonomi er definert av gründere, med nye markeder, muligheter og produkter som kommer opp hver dag. Å lede en ny bedrift er en unik utfordring som krever både kreativ tenkning og sterk praktisk kunnskap. Med den elektroniske MBA i entreprenørledelse kan du sette grunnlaget for innovative, dristige ventures som utfordrer etablerte tenkemåter.

Denne spesialiseringen er designet for å fokusere på alle fasetter av entreprenørskapet. Du lærer å gjenkjenne og utvikle nye muligheter for å skape vellykkede ventures. Kursene undersøker prosessen med prognoser og får mest mulig ut av arbeidskapitalen. Du lærer også virkelige teknikker for pitching nye konsepter og sikring av investeringer i enten offentlig eller privat sektor. Som kandidat vil du være forberedt på å effektivt gjøre ideene dine til virkelighet.... [-]


Financial Valuation And Investment Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Evnen til å håndtere økonomi, både for organisasjoner og enkeltpersoner, er et svært etterspurt ferdighetssett. En online økonomi MBA gir deg muligheten til å begynne å bli en ekspert på investerings- og porteføljestyring. Programmet inneholder grundige undersøkelser av industristandarder innen både individuelle og bedriftens investeringer, og hjelper elevene å forstå det mangfoldige, dynamiske landskapet i økonomistyring. Du vil også undersøke de etiske bekymringene i dagens finansielle marked og konsekvensene av den globale økonomien. [+]

Evnen til å håndtere økonomi, både for organisasjoner og enkeltpersoner, er et svært etterspurt ferdighetssett. En online økonomi MBA gir deg muligheten til å begynne å bli en ekspert på investerings- og porteføljestyring.

Programmet inneholder grundige undersøkelser av industristandarder innen både individuelle og bedriftens investeringer, og hjelper elevene å forstå det mangfoldige, dynamiske landskapet i økonomistyring. Du vil også undersøke de etiske bekymringene i dagens finansielle marked og konsekvensene av den globale økonomien.

Du vil utforske flere ulike verdsettelsesmodeller, inkludert:

Capital Asset Pricing Model (CAPM)Arbitrage Pricing Theory (APT)Egenkapital verdivurdering... [-]

Hospitality Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Å drive en online MBA i gjestfrihet representerer den perfekte muligheten til å ta tak i feltet som leder med velutviklede ledelsesmessige og mellommenneskelige ferdigheter. Å velge denne spesialiseringen vil hjelpe deg med å lære hvordan du effektivt kan lede daglige feriested operasjoner og styrke dine evner som veileder. Kursene gir verdifull informasjon om de økonomiske protokollene og rapporteringspraksis som gir gode ventures. Du vil også studere de unike utfordringene i tjenestebransjen og hvordan du skal reagere på og erobre disse utfordringene. [+]

Å drive en online MBA i gjestfrihet representerer den perfekte muligheten til å ta tak i feltet som leder med velutviklede ledelsesmessige og mellommenneskelige ferdigheter.

Å velge denne spesialiseringen vil hjelpe deg med å lære hvordan du effektivt kan lede daglige feriested operasjoner og styrke dine evner som veileder. Kursene gir verdifull informasjon om de økonomiske protokollene og rapporteringspraksis som gir gode ventures. Du vil også studere de unike utfordringene i tjenestebransjen og hvordan du skal reagere på og erobre disse utfordringene.

Gjennom denne spesialiseringen vil du grundig undersøke casestudier fra etablerte, velstående tjenesteleverandørvirksomheter og fullføre analyser på høyt nivå av ekteeksempler. Enten du er interessert i å jobbe for en eksisterende organisasjon eller lage din egen matvare- eller gjestfrihetsvirksomhet, kan kursene for denne spesialiseringen gi deg de ferdighetene du trenger.... [-]


Human Resource Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Den elektroniske MBA med en spesialisering i human resource management kan hjelpe deg med å skape en produktiv arbeidsplass som fortsatt støtter ansatte. Du vil studere effektive teknikker for en rekke situasjoner og utfordringer som står overfor moderne HR-ledere. [+]

Suksessen til enhver bedrift er avhengig av å skape et komfortabelt arbeidsmiljø som motiverer og engasjerer ansatte. For dagens menneskelige ressursforvaltere innebærer denne oppgaven nå en rekke unike utfordringer. Ettersom bedriftens behov alltid skifter, er det mye for HR-ledere å overvåke. Hver av disse bekymringene krever spesialisert oppmerksomhet og ferdigheter.

Den elektroniske MBA med en spesialisering i human resource management kan hjelpe deg med å skape en produktiv arbeidsplass som fortsatt støtter ansatte. Du vil studere effektive teknikker for en rekke situasjoner og utfordringer som står overfor moderne HR-ledere.

De nødvendige kursene kan hjelpe deg med å opprette, administrere og vurdere nye retningslinjer. Du vil også lære ferdigheter som kan hjelpe deg som en effektiv sammenheng mellom ansatte og ledelsen. Nyutdannede kan posisjonere seg til å lede HR-avdelinger i en rekke innstillinger og næringer.... [-]


Internasjonal Business MBA

Campus Heltidsstudier 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Som student i denne spesialiseringen vil du oppdage trender og områder av vekst i verdensomspennende handel og investeringer. Du vil også bygge et sterkt fundament i økonomi på en global skala og problemstillinger som handler om å styre regnskapet og driften av et selskap med oversjøiske ambisjoner, blant annet å overvåke ulike valutakurser. I tillegg vil du engasjere deg i en grundig utforskning av spesielle emner i den internasjonale økonomien, og utvikle en forståelse for markedets nåværende tilstand. [+]

Med virksomheten som går over grenser og hav, søker mange talentfulle individer som har forretningskunnskap og lederskapskompetanse sammen med et globalt perspektiv. Å tjene en internasjonal internasjonal virksomhet MBA kan hjelpe deg med å bli en virkelig uvurderlig ressurs.

Som student i denne spesialiseringen vil du oppdage trender og områder av vekst i verdensomspennende handel og investeringer. Du vil også bygge et sterkt fundament i økonomi på en global skala og problemstillinger som handler om å styre regnskapet og driften av et selskap med oversjøiske ambisjoner, blant annet å overvåke ulike valutakurser. I tillegg vil du engasjere deg i en grundig utforskning av spesielle emner i den internasjonale økonomien, og utvikle en forståelse for markedets nåværende tilstand.... [-]


Markedsføring MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Ved å forfølge en online markedsføring MBA, vil du lære de nyeste trendene i internasjonale markedsføringsteknikker og strategier. Samtidig får du kunnskap om de nyeste og mest effektive integrerte markedsføringsstrategiene for å bringe nye produkter og merker til forkant av enhver bransje. Du lærer også hvordan du skal delta i den globale økonomien, undersøker hvordan du best kan etablere produktlinjer i utlandet og administrere utvidelser til nye markeder. [+]

I den evigvarende alderen av digitale medier, er evnen til å administrere selskapets markedsføringskampanjer, merkeidentitet og tilpasse seg nye markedsutfordringer på en global skala et verdifullt, ettertraktet ferdighetssett.

Ved å forfølge en online markedsføring MBA, vil du lære de nyeste trendene i internasjonale markedsføringsteknikker og strategier. Samtidig får du kunnskap om de nyeste og mest effektive integrerte markedsføringsstrategiene for å bringe nye produkter og merker til forkant av enhver bransje. Du lærer også hvordan du skal delta i den globale økonomien, undersøker hvordan du best kan etablere produktlinjer i utlandet og administrere utvidelser til nye markeder.... [-]


Media Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

I mellomtiden skal du utøve de nødvendige ferdigheter for å trygt administrere alt fra pressekampanjer til intern kommunikasjon. Du lærer om det nære forholdet mellom media og populærkultur, og hvordan du plasserer disse sammenflettede krefter til fordel for en organisasjon. I tillegg skal du delta i drøftinger på høyt nivå om relevante etiske og regulatoriske problemstillinger for industrien. [+]

Bli en kommunikator, strateg og mediekenner på høyeste nivå. Mens du forfølger en MBA på nettet, vil du ta på deg de nyeste teknologiene og kommunikasjonsplanleggingstrendene.

I mellomtiden skal du utøve de nødvendige ferdigheter for å trygt administrere alt fra pressekampanjer til intern kommunikasjon. Du lærer om det nære forholdet mellom media og populærkultur, og hvordan du plasserer disse sammenflettede krefter til fordel for en organisasjon. I tillegg skal du delta i drøftinger på høyt nivå om relevante etiske og regulatoriske problemstillinger for industrien.

Nyutdannede fra denne spesialiseringen fortsetter å forfølge lederstillinger i:

BedriftskommunikasjonPRsalgs~~POS=TRUNCmarkedsføringReklameConsulting... [-]

Online MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Lynn online MBA er et respektert program, rangert Topp 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nasjonalt rangert av US News og World Report, og anses å være en av de beste online MBA-programmene i Florida. Lær av credentialed, oppmerksomt fakultet med virkelige forretningsopplevelser i et samarbeidende, praktisk og fleksibelt nettformat. [+]

Lynn online MBA er et respektert program, rangert Topp 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nasjonalt rangert av US News og World Report, og anses å være en av de beste online MBA-programmene i Florida. Lær av credentialed, oppmerksomt fakultet med virkelige forretningsopplevelser i et samarbeidende, praktisk og fleksibelt nettformat.

Velg en av ni spesialiseringer, som bringer din appell i en stadig skiftende, personlig tilpasset markedsplass. Etter hvert som du får lederegenskapene du trenger for å forfølge lederstillinger, vil du delta i diskusjoner i et lite virtuelt klasseromsinnstilling på mellom 10-15 studenter, tegning av personlige og faglige erfaringer.... [-]


Sports Management MBA

Nettstudie Deltid 1 - 4 år September 2018 USA Boca Raton

Mens du forfølger en MBA på sportssport, vil du lære å skape et optimalt miljø for mellommenneskelig og forretningsvekst, mens du undersøker problemene som påvirker fremtiden for næringen. Du vil også få økt bruk av ledelsesteori og praktiske teknikker til de virkelige verdensutfordringene ved å organisere en vellykket atletisk avdeling gjennom spesialiseringens praktikbehov. Denne spesialiseringen gir et fokusert, nyttig sett med ferdigheter til å bli uvurderlige eiendeler på et hvilket som helst nivå i sportsadministrasjonsfeltet, enten det er kollegialt, profesjonelt eller rekreasjonelt. [+]

Bli en idrettsleder på interkollegium eller profesjonelt nivå med en online sportsledelse MBA. I dette kurset bruker du ledelse og økonomiske ferdigheter som Lynn MBA-programmet tilbyr til ledelse av idretts- og treningsorganisasjoner.

Mens du forfølger en MBA på sportssport, vil du lære å skape et optimalt miljø for mellommenneskelig og forretningsvekst, mens du undersøker problemene som påvirker fremtiden for næringen. Du vil også få økt bruk av ledelsesteori og praktiske teknikker til de virkelige verdensutfordringene ved å organisere en vellykket atletisk avdeling gjennom spesialiseringens praktikbehov. Denne spesialiseringen gir et fokusert, nyttig sett med ferdigheter til å bli uvurderlige eiendeler på et hvilket som helst nivå i sportsadministrasjonsfeltet, enten det er kollegialt, profesjonelt eller rekreasjonelt.... [-]


Kontakt

Lynn University Online MBA Programs

Adresse, linje 1 3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, USA