Lynn University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lynn University lille størrelse og fryktløse folk la oss gjøre ting de store skolene bare ønsket at de kunne. Opplev ubegrensede klasserom med iPad-drevet læring. Koble med potensielle arbeidsgivere så tidlig som på første semester. Få en global tankegang med jevnaldrende fra hele verden. Graduate på warp hastighet med akselerert grad programmer.

Oppdrag

Lynn har som mål å gi opplæring, støtte og miljø som gjør det mulig for enkelte studenter å realisere sitt fulle potensiale og forberede seg på suksess i verden.

Lynn er et av de mest innovative, internasjonale og individuelle små universitetene i landet. Universitetet kapitaliserer på sin størrelse, plassering og nærstående studenter og fakultetskoblinger til å være en forløperinstitusjon, et uavhengig universitet fra det 21. århundre som er viet til å forberede studentene til fremtiden. For å gjøre det, er Lynns strategi å:

  • Fortsatt relativt liten, med ca 2.400 bachelor- og 600 studenter, og 500 eller flere voksne registrert årlig for å opprettholde et mangfoldig, coeducational, primært bolig-universitet med en liten høyskoleatmosfære.
  • Innrømme et bredt utvalg av ulike studenter, fra de som lærer forskjeller til de begavede, og de fra mange land i verden og stater over hele nasjonen.
  • Bli grunnlagt i liberal arts, men inneholder en samling av høgskoler orientert mot nye faglige muligheter, som hver har overlegen undervisning, anvendt læring og internasjonalt fokus og erfaringer.
  • Inneholder et fremtredende studentutviklingsprogram som skiller hver elevs styrker, mangler og spesielle behov for å bidra til å utvikle hans eller hennes fulle evner.

Fokuserte faglige tilbud

Lynn har intensivert fokuset på sine faglige tilbud og utviklet en unik og nasjonalt anerkjent kjerneplan som heter Dialogues.

Studentdiversitet

Alle stiler velkommen. Lynn-studenter kommer fra alle verdenshjørner og tar med seg ulike interesser og evner. Se hvordan våre programmer hjelper dem med å lykkes.

Kompetent fakultet

Våre professorer er fokusert på kunst av undervisning for å gjøre gode studenter flotte og flotte studenter bemerkelsesverdige. Se hvordan Lynn inspirerer fakultetet til å levere en helt ny måte å lære og lære på.

State-of-the-art campus design

Lynn's campus er designet for å passe alle stiler av undervisning og læring. Våre nye bygninger adopterer beste praksis fra Silicon Valley til Wall Street, med samarbeidende arbeidsområder og den nyeste teknologien. Se våre nyeste tilskudd til campus.

Kultur av støtte

Alumni, studenter, foreldre og venner til Lynn University vet at vi aldri sitter stille. Vi forestiller oss den beste mulige fremtiden for våre studenter og for samfunnet vårt, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre, bygge og investere i den visjonen.

Oppdrag LYNNpossible

I vinter feirer Lynn den tidlige gjennomføringen av strategiplanen, som erklærte en dristig visjon for Lynn University : "bli anerkjent som et av Amerikas mest innovative, internasjonale og individuelle små universitet."

På 2017 Mission LYNNpossible-tema State of University-adressen, fremhevet president Kevin Ross den ekstraordinære støtten og arbeidet som drev oss to år foran planen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MBA » Se MSc » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Online MBA

Nettstudie Campus Deltid 1 - 4 år September 2019 USA Boca Raton + 1 fler

Lynn MBA er et respektert program, rangert Topp 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nasjonalt rangert av US News og World Report, og anses å være en av de beste online MBA-programmene i Florida. Lær av credentialed, oppmerksomt fakultet med virkelige forretningsopplevelser i et samarbeidende, praktisk og fleksibelt nettformat. [+]

Lynn MBA er et respektert program, rangert Topp 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nasjonalt rangert av US News og World Report, og anses å være en av de beste online MBA-programmene i Florida. Lær av credentialed, oppmerksomt fakultet med virkelige forretningsopplevelser i et samarbeidende, praktisk og fleksibelt nettformat.

Velg en av ni spesialiseringer, som bringer din appell i en stadig skiftende, personlig tilpasset markedsplass. Etter hvert som du får lederegenskapene du trenger for å forfølge lederstillinger, vil du delta i diskusjoner i et lite virtuelt klasseromsinnstilling på mellom 10-15 studenter, tegning av personlige og faglige erfaringer.

Ikke bare tilbyr Lynn online MBA deg fleksibiliteten til å lære online uten å måtte pendle eller logge inn på bestemte tider av dagen, vi gir deg friheten til å starte og fullføre utdannet opplæring på bare ett år, slik at du blir værende relevant og frisk i ditt nåværende eller nye felt. Arbeid på heltid mens du etablerer deg som en bedriftsleder med avansert, anerkjent grad fra et program akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).... [-]


Kontakt

Lynn University Online

Adresse, linje 1 3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, USA