Lincoln University Of Missouri

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I tillegg gir Universitetet muligheter for ikke-tradisjonelle studenter til å delta i pedagogisk virksomhet holdt på on- og off-campus steder.

Lincoln University tilbyr mange ressurser og tjenester for å hjelpe deg på veien til å fullføre graden din.

høyskoler

Ved Lincoln University, kan studentene få tilgang til et bredt spekter av akademiske lavere og høyere. Disse lavere og høyere skoler og programmer lar elevene velge mellom mer enn 75 grader.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA - OnlineStudies » Se Associate of Applied Science » Se BSc'er » Se MBA - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA I Ledelse Online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Jefferson City

Oppdraget av MBA-programmet er å øke studentenes kunnskaper, ferdigheter og forståelse av aktuelle business teorier og praksis. Målet er å bedre kritisk tenkning prosesser, kvalitative og kvantitative evalueringsteknikker, forbedre datakunnskaper, [+]

MBA Graduate Program-Online

"Mange vellykkede yrkeskarriere begynner i tekniske stillinger, og ender i lederstillinger."

Oppdraget av MBA-programmet er å øke studentenes kunnskaper, ferdigheter og forståelse av aktuelle business teorier og praksis. Målet er å forbedre kritisk tenkning prosesser, kvalitative og kvantitative evalueringsteknikker, forbedre datakunnskaper, og implantat evnen til å utvikle og ta i bruk effektive forretningspraksis, retningslinjer og prosedyrer.

Dette programmet er laget for tradisjonelle studenter og arbeider fagfolk i næringslivet og stadig skiftende globale markedet.

Studentene kan studere for MBA-grad med vekt på regnskap, Management Information Systems, Management, eller forvaltningsloven / personvern. Bare følgende vekt områder er helt på nett: Ledelse og offentlig administrasjon / politikk. Studentene vil fortsatt være i stand til å fullføre alle sentrale kurs på nettet. MBA forutsetninger kan ikke alle, på denne tiden, bli tilbudt online. ... [-]