Lawrence Technological University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1932, har Lawrence Technological University (LTU) bygget et rykte for excellence. Våre siste priser og anerkjennelser inkluderer en topp 30% rangering av universiteter landsomfattende av Bloomberg Businessweek, en "Best in the Midwest" -betegnelse fra Princeton Review, og de siste 20 årene har vi vært høyt rangert av US News

Vi er stolte av våre strenge akademiske programmer og begynte å tilby noen av våre mest ettertraktede grad programmer online i 2006. Å omfatte online som utdanningsmodus illustrerer de samme fremtidsrettet filosofiene som du møter i våre programmer.

Vi har en høy standard for fortreffelighet, og LTUs online professorer er de samme høykaliberfakultetmedlemmene du vil finne på campus i Southfield, MI. De er ivrige etter å formidle sin bransjekunnskap og dele sin vell av erfaring med deg. På Lawrence Tech er våre online-programmer en forlengelse av hovedcampus og dele samme oppdrag, verdier og visjon:

Oppdrag

Å utvikle innovative og smidige ledere gjennom et student-sentrert læringsmiljø og anvendt forskning som omfatter teori og praksis.

verdier

  • Teori og praksis
  • Studentfokusert og omsorgsfullt
  • Samarbeid og tillit
  • Karakter og integritet

Syn

Å bli anerkjent for transformativ STEM og Designutdanning som utvikler ledere med en entreprenørskapsinnstilling og et globalt perspektiv.

Lawrence Technological University er akkreditert av Higher Learning Commission og medlem av North Central Association. I tillegg er ulike utdannede og bachelorstudier akkreditert av relevante nasjonale faglige byråer.

Engineering College ved Lawrence Technological University (LTU) er rangert som en av de 50 beste utdannede ingeniørstudiene landsomfattende av US News

Ligger i hjertet av nasjonens # 1-region for engineering, arkitektur og teknologi, er LTU unikt posisjonert for å gi den nyeste kunnskap innen industriell, sivil og byggteknikk. Våre professorer er internasjonalt anerkjente forskere med sterk bransjeerfaring som leder innovative prosjekter og tiltrekker tilskudd fra slike enheter som National Science Foundation og statlige avdelinger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master of Science in Civil Engineering - Online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

[+]

Det er interaktivt . Jevnlig samhandle med klassekameratene for å diskutere og analysere det som blir undervist.

Det er intimt . Du kan snakke med professoren din når du har utfordringer eller problemer under våre online kontortid. Hvis du foretrekker å kommunisere via e-post, vil du være sikker på å få et raskt svar.

[-]

Master of Science in Industrial Engineering - Online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

[+]

Innlevering av søknad om høyere opptak; En lavere grad i ingeniørfag, vitenskap, matematikk, datavitenskap eller fysisk vitenskap (eller annet teknisk felt) fra en akkreditert høyskole eller universitet (minimum GPA på 3,0). Personer med en grad i et ikke-ingeniørfelt kan være pålagt å fullføre forutsetningskursene før de blir akseptert i dette opplæringsprogrammet; Offisielle transkripsjoner av alle ferdige college kursarbeid; Tre anbefalingsbrev; Et CV, inkludert profesjonelle opplevelser og fritidsaktiviteter.

Søkere som ikke oppfyller alle krav, kan innvilges på betinget grunnlag og vil bli gitt regelmessig status ved gjennomføring av tre påfølgende gradskurs med minst 3,0 GPA.... [-]


Masters

Master of Engineering Management - Online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

[+]

For å søke på den elektroniske Master of Engineering Management, gjør du følgende:

[-]