Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Våre programmer

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business har gjentatte ganger blitt kåret til en av de beste handelshøyskolene i USA av kilder som US News & World Report, Bloomberg Businessweek og The Princeton Review. Like viktig, har vi vært AACSB akkreditert (en ære tjent med bare 15% av verdens handelshøyskoler) siden 1919. Vi tilbyr studenter en nasjonalt rangert MBA-program, samt åtte spesialisert masterprogram, hvorav seks er blitt rangert blant de 10 beste programmene i USA. Våre MBA-programmet ble nylig rangert som nr 1 i USA basert på vår faglige kvalitet, jobb plassering suksess og undervisning kostnader.

Våre programmer kombinere transformative klasserommet læring med reelle læringsopplevelser. Våre studenter har utallige muligheter til å delta i regionale, nasjonale og globale case konkurranser, få hands-on erfaring mens du arbeider med prosjekter for globale kunder som Procter & Gamble, Kellogg og Citi, og studere i utlandet i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia.

Fordi spesialisering tilbyr mulighet for deg å virkelig mestre en ny disiplin og betydelig drive din karriere og inntjeningsevne, kan vi tilby studentene mulighet til å spesialisere sine grader med en av mer enn 20 graduate sertifikater alt fra funksjonelle områder som markedsføring, økonomi og drift til tverrfaglige emner som dataanalyse, innovasjon og entreprenørskap.

Vår beliggenhet

The University of Cincinnati ligger i Cincinnati, Ohio, en av de største forretningssentre i USA. Fire hundre av selskapene på Forbes 500-listen har en tilstedeværelse i Cincinnati og byen Cincinnati er hjem til hovedkvarteret til flere Fortune 500-selskaper per innbygger enn New York, Los Angeles og Chicago. Faktisk er det hovedkvarterene til sju Fortune 500-selskaper lokalisert innen 3 miles fra University of Cincinnati campus. Fordi så mange store selskaper er så nær vår campus, ledende ansatte har gode muligheter til gjesteforelesning i våre klasser og delta våre ulike on-campus arrangementer og konkurranser.

CNN Money nylig kåret Cincinnati en av de topp 6 steder i USA for å starte en bedrift og Forbes rangert byen vår som den syvende høyeste gjennomsnittsinntekten i USA basert på levekostnadene. Mashable rangert Cincinnati den mest sosiale byen i USA, Movoto rangert det en av de 10 smarteste byene i landet og kiplinger magasinet rangert Cincinnati sin # 1 beste alternativet for “hot spots” og en av de 10 største byene i USA statene for unge voksne.

vårt universitet

The University of Cincinnati er hjem til 44.000 studenter og våre studenter for tiden bor i alle femti stater og i 125 land over hele verden. Mer enn 4000 internasjonale studenter gikk på University of Cincinnati i 2015-16 studieåret, og vårt universitet ble nylig rangert som nummer fem mest innbydende universitetet i verden av International Student Barometer. I tillegg University of Cincinnati ble nylig kåret til en av “verdens vakreste studiestedene” av Forbes magazine.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se PhD » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Skatteloven

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2018 USA Cincinnati + 1 fler

Master of Science i skatteloven er utformet for studenter å forfølge en spesialisert utdanning i området beskatning. [+]

Når du tjener topprangerte Master of Science i skatteloven grad online fra University of Cincinnati, kan du være trygg på at du er økende både kunnskap og legitimasjon for å skille seg ut i din karriere. Vår omfattende opplæring fokuserer på behovene til skatte utøveren enten betjener privatpersoner og små bedrifter eller store selskaper. Plus, University of Cincinnati Master of Science i skatteloven programmet ble rangert som nummer en offentlig online graduate Skatteopplegget i både 2015 og 2016 (US News & World Report).

Valgfag inkluderer Partner Skatt, Regnskap for skatt, og Estate og Gift Beskatning Forskning Capstone kurs gir deg muligheten til å utvikle forskning ferdigheter i en utfordrende rekke kurs som omfatter alle aspekter lært i løpet av Master of Science i skatteloven programmet. Den Capstone Kurset er ment å vise frem din beherskelse av skatt forskning og den tekniske kunnskapen du vil lære gjennom hele programmet. Du vil få kompetanse og erfaring er nødvendig for å fullføre velskrevet profesjonelle forskningsartikler om en rekke skatte temaer i en deadline-orientert miljø som vil etterligne den opplevelsen du vil møte i en reell skatt forskning innstilling Instruksjon fra et fakultet som inkluderer banebrytende skatteeksperter, CPAs, advokater, akademikere og fagfolk med Fortune 500 og internasjonal regnskapserfaring ... [-]

Videoer

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs

Kontakt

Carl H. Lindner College of Business

Adresse, linje 1 College of Business Carl H. Lindner Hall University of Cincinnati 2925 Campus Green Drive Cincinnati, Ohio 45221-0020
45221-0020 Cincinnati, Ohio, USA
HJemmeside http://business.uc.edu/
Telefon +1 513-556-7020