Read the Official Description

Balansere kravene til en karriere og familie kan være utfordrende. På Keystone College vi tro dine pedagogiske mål kan oppnås gjennom en blanding av det virtuelle klasserommet og det tradisjonelle klasserommet, ved å ta klasser gjennom noen av våre dag, kveld eller helg formater, under den tradisjonelle 15-ukers semester.

Online læring, noen ganger referert til som e-læring, er en form for fjernundervisning. Online kurs er levert via internett, og kan nås fra en hvilken som helst datamaskin med en nettleser. Som helst, hvor som helst, kan du logge deg inn på din virtuelle klasserommet for å fullføre et oppdrag, chatte med en klassekamerat, eller spør professor et spørsmål.

Online kurs kan være

Asynkron - levert på stor din enhver tid eller sted Synkron - du er online på et angitt tidspunkt

Hva kan man forvente

Online kurs er ideelle for deg av dine arbeidstider eller familie forpliktelser ikke tillate deg å følge undervisningen på campus.

Du kan delta i klassene fra komfort til ditt hjem Du forventes å møte tidsfrister for oppgaver som kan omfatte essays, quiz, eksamener, forskning, og gruppeoppgaver. Du forventes å delta i on-line diskusjoner og aktiviteter. Du bør ha selvdisiplin og motivasjon til å være en online læring.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Keystone College Online

Balansere kravene til en karriere og familie kan være utfordrende. At Keystone College tror vi målene kan oppnås ved å få din grad online. Studentene får sine online grad ... [+]

Balansere kravene til en karriere og familie kan være utfordrende. At Keystone College tror vi målene kan oppnås ved å få din grad online. Studentene får sine online grad i økonomi, tatt under en tradisjonell 15-ukers semester, vil få grunnleggende ferdigheter og inngående forståelse for økonomi, med et fokus i finans eller Human Resource Management.

Velg en Minor

En mindre består av minimum 18 studiepoeng i en bestemt disiplin og krever en 100-nivå kurs og to 300- og / eller 400-nivå kurs. Resten kan velges fra gjeldende disiplin kurstilbud på alle nivå og bestemmes av student og veileder.

Human Resource Management finans

Programmet er akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE)... [-]

USA La Plume
September 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
Keystone College Online

Vår online regnskap grad er utformet for å utvikle faglige, ledelsesmessige og tekniske kompetanse i regnskap og relaterte virksomhet felt. Gjennom våre 100% elektronisk ... [+]

Balansere kravene til en karriere og familie kan være utfordrende. At Keystone College tror vi målene kan oppnås ved å få regnskap grad på nettet.

Vår online regnskap grad er utformet for å utvikle faglige, ledelsesmessige og tekniske kompetanse i regnskap og relaterte virksomhet felt. Gjennom våre 100% elektronisk format, tatt under en tradisjonell 15-ukers semester, vil du lære hvordan å samle og sammenfatte informasjon, analysere og tolke resultater og presentere informasjon for beslutningstaking i næringslivet.

Studentene forventes å utvikle en kompetanse i generell bruk av datamaskin programvare, database management og elektroniske regneark.

Programmet er akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE)... [-]

USA La Plume
September 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk