Les den offisielle beskrivelsen

Om Wesleyan

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Beliggenhet: Vi ligger i Owensboro, Kentucky - en by på Ohio-elven. KWC ligger bare 40 minutter øst for Evansville, Indiana, 2 timer nord for Nashville, Tennessee, 2 timer vest for Louisville, Kentucky, og 4 timer øst for St. Louis, Missouri. Daviess County er hjemsted for 94.000 innbyggere.
 • Akademikere: Kentucky Wesleyan College tilbyr 29 majors og 13 pre-profesjonelle læreplaner. Vårt forhold mellom student og fakultet er 12: 1.
 • Gjennomsnittlig Freshman-profil for høsten 2015: ACT = 22, SAT = 980 (Kritisk lesing og matematikk), GPA = 3,27. Over en tredjedel rangerer i topp 25 prosent av sin videregående opplæringsklasse.
 • Fakultet: Mer enn 88 prosent av fakultetet har en Ph.D. eller terminal grad.
 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College er godkjent av universitetssendaten i General Board of Higher Education
 • Atletikk: Kentucky Wesleyan Panthers konkurrerer i NCAA Division II og er medlemmer av Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiate menns lag inkluderer baseball, basketball, langrenn, spor og felt, golf, fotball og fotball. Kvinner konkurrerer i basketball, langrenn, spor og felt, golf, fotball, softball, tennis og volleyball.

Vårt oppdrag

Her er vår misjonserklæring: Kentucky Wesleyan College , i samarbeid med United Methodist Church, fremmer en liberal artsutdanning som nærmer og forbereder studentene intellektuelt, åndelig og fysisk for å oppnå suksess i livet.

Så hva betyr det? Det betyr at i mer enn 150 år har vi tjent studenter i liberal arts tradisjon, og i de neste 150 årene ved Kentucky Wesleyan vil elevene lære å tenke kritisk, kommunisere effektivt og leve etisk i et komplekst, raskt forandre verden.

Suksessen til hver elev er vår topp prioritet. Hvert kurs vi tilbyr og alle erfaringer på campus fører deg til et mål - oppgradering.

Som ny student begynner du en personlig reise på dagen du kommer på campus. Vi hjelper deg med å skape en unik veikart for høyskolesuksess med faglige, sosiale og ekstrakursive mål.

I og utenfor klasserommet opplever du oppmuntringen til et nært samfunn som er forpliktet til trivsel og langsiktig suksess. Vårt livlige, innbydende campus vil gi deg spennende sosiale, service- og ledelsesmuligheter.

Den Wesleyan Way

På Kentucky Wesleyan tror vi på en utdanning som går langt utover læreboken, dataskjermen eller den skriftlige eksamenen. Ledere i neste generasjon er de som har blitt utdannet med en bred oversikt over hvordan relasjoner har betydning for den globale suksessen til vår verden.

Derfor tror vi på "The Wesleyan Way" for å lære og leve. Wesleyan Way er basert på fire prinsipper vi innarbeider i hver eneste ting vi gjør:

 1. Vi gjør alt med HONOR .
 2. Vi støtter alltid hverandre .
 3. Vi vil konkurrere med integritet.
 4. Vi elsker hverandre i Kristus.

Lær mer om The Wesleyan Way.

akkreditering

Kentucky Wesleyan College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission på høyskoler for å tildele baccalaureate grader.

Kontakt Kommisjonen på høyskoler, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, på http://www.SACSCOC.org for spørsmål om akkreditering av Kentucky Wesleyan College .

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts i grafisk design online grad ferdigstillelse programmet er utformet for å møte den stadig økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk inn ... [+]

Handle om

Bachelor of Arts i grafisk design online grad ferdigstillelse programmet er utformet for å møte den stadig økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen grafisk design og andre relaterte felt. Studenter i dette programmet fullfører en nødvendig kjerne av kunstkurs der grunnleggende prinsipper for kunst og design er studert. Etter å ha fullført tegning og grunnlagsdesign, starter studentene grafikkdesign som fokuserer på typografi, merkevarebygging, publisering, webdesign, animasjon og andre avanserte prosjekter.

Grafisk Design Online GradskartI. Generell utdanning [-]
USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts in Religion online grad ferdigstillelse programmet er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen departeme ... [+]

Handle om

Bachelor of Arts in Religion online grad ferdigstillelse programmet er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen departement, nonprofit arbeid, næringsliv, journalistikk og andre relaterte felt, samt arbeidet med videreutdanning . Religionsprogrammet ved Kentucky Wesleyan søker å dyrke en forståelse av religiøst mangfold ved å gjøre studentene kjent med utviklingen, troen og praksisen av flere religiøse tradisjoner. Gjennom religionsprogrammet bruker studentene tverrfaglige ressurser for å gjenkjenne og engasjere religionsfunksjonen i historie, samfunn og kultur.

Fordi arven fra Kentucky Wesleyan College er United Methodist, innser vi at mange av våre studenter kommer fra kristne tradisjoner. Samtidig, som et program i liberal arts setting, oppfordrer religionsprogrammet på Kentucky Wesleyan kritisk tenkning og samtale om trosforpliktelser. Et studium i religion utvikler ferdigheter som er nødvendige for å analysere og forklare argumenter om religion og religiøse stillinger, samt ferdigheter til å konstruere og presentere et argument.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i bedriftsøkonomi forbereder studentene for profesjonell karriere i næringsliv og / eller høyere studier. Denne forberedelsen innebærer en læreplan so ... [+]

Handle om

Bachelor of Science i bedriftsøkonomi forbereder studentene for profesjonell karriere i næringsliv og / eller høyere studier. Denne forberedelsen innebærer en læreplan som vektlegger analyse og kommunikasjon, teori og praksis, som formet av det globale næringslivets behov. Etikk og verdier vektlegges i læreplanen, samt teknisk effektivitet og ansvarlighet.

Kentucky Wesleyan College har mottatt spesialisert akkreditering for sine forretnings programmer gjennom International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) som ligger på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Bedriftsprogrammene i følgende grad er akkreditert av IACBE: Bachelor of Arts og Bachelor of Science i regnskap og bedriftsøkonomi.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College 's Bachelor of Science i generell studium er et nettbasert program som legger vekt på kunnskap og evner som kreves mest i dagens samfunn: muntli ... [+]

Handle om

Kentucky Wesleyan College 's Bachelor of Science i generelle studier er et nettbasert program som legger vekt på kunnskap og evner som kreves mest i dagens samfunn: muntlig og skriftlig kommunikasjon, kritisk tenkning, problemløsing, effektiv bruk av teknologi og global bevissthet.

The General Studies online program gir deg fleksibilitet til å velge kurs som møter dine interesser og faglige mål i følgende "kjerneområder": Behavioral Studies, Business Studies, utdannelsesstudier, engelsk, humaniora og samfunnsvitenskap. Som en online student i General Studies programmet, vil du jobbe med din online rådgiver for å lage en grad plan og studium som passer dine behov.

Grad Utfall... [-]
USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i psykologi online grad ferdigstillelse programmet gir studentene kunnskap om menneskelig atferd som er uvurderlig i enhver karriere. Studentene lærer ... [+]

Handle om

Bachelor of Science i psykologi online grad ferdigstillelse programmet gir studentene kunnskap om menneskelig atferd som er uvurderlig i enhver karriere. Studentene lærer om aspekter av seg selv og andre som personlighet, oppfatning, følelser, motivasjon, tankeprosesser, barnutvikling og psykiske lidelser. En bachelorgrad i psykologi er godt forberedt for karriere innen fag, juridikk og sosialt arbeid. Psykologi major gir også studentene en utmerket bakgrunn for søknad om å oppgradere skolen i psykologi og til slutt bli en praktiserende psykolog.

Psykologi Online GradskartI. Generell utdanning [-]
USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i Criminal Justice og Criminology online grad ferdigstillelse programmet er designet for å bidra til å møte den stadig økende etterspørselen etter kva ... [+]

Handle om

Bachelor of Science i Criminal Justice og Criminology online grad ferdigstillelse programmet er designet for å bidra til å møte den stadig økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen rettshåndhevelse og andre relaterte felt. Pensumet introduserer studentene til studiet av kriminell oppførsel, straffesystemer, sosial rettferdighet og lov fra et tverrfaglig, liberal-kunstperspektiv. Studenter som søker en grad i strafferettslig og kriminologi vil studere kompleksiteten og forholdene mellom juridiske, sosiale, politiske, historiske og psykologiske påvirkninger som påvirker kriminalitet, kriminelle og rettsprosesser. Læreplanen er utviklet for å utvikle kritiske tenkemåter og forberede studentene på lederroller på områder som rettshåndhevelse, rettsadministrasjon, rettelser, juvenil rettferdighet, prøvetid og parole.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Kentucky Wesleyan College
Nettsted
Telefon
800-999-0592