Joseph Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Joseph Business School Mission Statement: Joseph Business School (JBS) er en verdensklasse institusjon som utdanner entreprenører og enkeltpersoner ved hjelp av praktiske og bibelske prinsipper for å reise opp selskaper og skape rikdom for å forvandle øde steder til blomstrende samfunn for Guds herlighet.

Joseph Business School Vision: Å utrydde generasjons fattigdom.

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised fra Caio Almeida på Vimeo.

JBS tilbyr entreprenøropplæring fra et kristent verdensbilde; vi lærer hvordan vi gjør forretninger Guds måte. Vårt Business and Entrepreneurship Program inneholder praktisk læreplan for å gjøre det mulig for studenter å få ferdigheter og tankegang for å drive en vellykket bedrift og bli ledere i sin bransje.

Studentene er nedsenket i et strengt ni måneders omfattende kurs som lærer praktiske forretningskonsepter og hvordan man raskt kan bruke dem til enhver bedriftsarbeid.

Hver student har tilgang til et SBDC-senter på stedet for å gi forretningsråd og en-til-en-veiledning. Et unikt aspekt av skolen er at studentene også har støtte fra JBS Advisors som er tildelt dem i løpet av skoleåret for å hjelpe dem med å lykkes med å fullføre programmet.

Vår læreplan integrerer både de praktiske aspektene ved å drive en bedrift og bibelske prinsipper for å utstyre studenter til å bygge en omfattende forretningsplan og lansere sin virksomhet mens de går på kurs. Vi tildeler studentene et ferdighetsbevis ved slutten av programmet.

Vår tilnærming til å kombinere forretningskonsepter med bønn og bibelske prinsipper sørger for at studentene er rustet til å starte og drive sine virksomheter ved hjelp av kongerikets prinsipper for å drive både vekst og lønnsomhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Entreprenørutdanning

Nettstudie Deltid 9 måneder April 2019 USA Forest Park

JBS tilbyr entreprenøropplæring fra et kristent verdensbilde; vi lærer hvordan vi gjør forretninger Guds måte. Vårt Business and Entrepreneurship Program inneholder praktisk læreplan for å gjøre det mulig for studenter å få ferdigheter og tankegang til å drive sine egne virksomheter og bli bedriftsledere. Vår læreplan integrerer både praktiske forretnings og bibelske prinsipper for å utstyre studenter til å bygge en omfattende forretningsplan og lansere sin virksomhet mens de går på kurs. Vi tildeler et fullføringsattest ved slutten av programmet. Vår tilnærming til å kombinere bønn, bibelske verdier og forretningskonsepter sikrer at studentene er rustet til å starte og drive sine virksomheter ved hjelp av kongelige forskrifter for å drive vekst og lønnsomhet. En av de unike aspektene ved skolen er å gi kontinuerlig støtte til hver enkelt student ved å tildele en rådgiver for å veilede dem gjennom programmet mot vellykket gjennomføring. [+]

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised fra Caio Almeida på Vimeo.

JBS tilbyr entreprenøropplæring fra et kristent verdensbilde; vi lærer hvordan vi gjør forretninger Guds måte. Vårt Business and Entrepreneurship Program inneholder praktisk læreplan for å gjøre det mulig for studenter å få ferdigheter og tankegang til å drive sine egne virksomheter og bli bedriftsledere.

Immersion - et ni måneders omfattende kurs som lærer forretningskonsepter og hvordan man raskt kan bruke dem til en entreprenørskapsstrategi.Støtte - tilgang til SBDC senter på stedet for å gi fokusert forretningsrådgivning; en-mot-en veiledning med JBS Advisors.

Vår læreplan integrerer både praktiske forretnings og bibelske prinsipper for å utstyre studenter til å bygge en omfattende forretningsplan og lansere sin virksomhet mens de går på kurs. Vi tildeler et fullføringsattest ved slutten av programmet. Vår læreplan er utformet for å dyrke en åndelig tankegang for forvalter, lønnsomhet og tenkning stort. Vi gir omfattende kunnskap om fagfag som trengs for å vurdere gjennomførbarhet, starte, vokse og opprettholde virksomheten din. Student tilbakemeldinger og bransjens krav driver innovasjonen av våre læreplaner.... [-]


Videoer

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Kontakt
Besøksadresse
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Sosiale medier