Les den offisielle beskrivelsen

Teori, praksis, ytelse

Disse elementene er kjernen i Ithaca College opplevelsen - i dag og hver dag siden grunnleggelsen for over 125 år siden.

Ithaca College begynte som musikk konservatorium i 1892, og bidro til at unge musikere finslette sine talenter til profesjonell kaliberfaglighet. I årtier siden har IC vokst inn i et boligkunstkunstkollege med fem skoler og over 100-gradsprogrammer. Våre studenter får kunnskap og selvtillit gjennom en kontinuerlig syklus for å lære, prøve og gjøre med tilgang til profesjonelle laboratorier, studioer, utstyr og forskningsmuligheter.

Som en mellomstore, nasjonalt rangert høyskole tilbyr IK studentene muligheter for personlig oppmerksomhet i hvert faglig program og engasjement i et stort utvalg av campusaktiviteter. Studentene blir med i et innbydende fellesskap på 6 200 studenter og 470 studenter som tilbyr mer enn 200 student klubber og organisasjoner.

IC-opplevelsen fortsetter etter eksamen, da alumni blir en del av et voksende nettverk av fagfolk-mentorer og eksperter over hele verden som tar aktive roller for å hjelpe elevene til å lykkes.

På IC er våre fakultet og ansatte dedikert til studentutdanning og vekst. De gir et vell av kunnskap og talent til våre campus og arbeider for å bidra til å fremme sine respektive felt. Gjennom forskning, prosjekter og involvering i sine lokalsamfunn fortsetter de også å lære og utvikle seg som fagfolk og tankeledere.

Ithaca College ligger på South Hill og har utsikt over hjertet av Ithaca, en blomstrende by full av kunst, kultur og aktivitet, omgitt av den naturlige skjønnheten i New Yorks Finger Lakes-region. I tillegg til hovedcampuset har IC satellittprogrammer i New York City, Los Angeles og London.

Visjon og misjon

Visjonerklæring

Visjonerklæring Ithaca College arbeider for å bli standard for ekspertise for student-sentrert omfattende høyskoler, som fremmer intellekt, kreativitet og karakter i et aktivt og inkluderende boligkompetanseområde.

Mission Statement

Ithaca College er dedikert til å skape intellektuell vekst, estetisk forståelse og karakterutvikling hos våre studenter for å danne grunnlag for en levetid for læring. Ithaca College samfunnet trives på prinsippene om at kunnskap er oppnådd gjennom disiplin, kompetanse er etablert når kunnskap er temperert av erfaring, og karakter utvikles når kompetanse utøves til fordel for andre.

En omfattende høyskole som siden starten har anerkjent verdien av å kombinere teori og ytelse, gir Ithaca en streng utdanning blander liberal arts og profesjonelle studieprogrammer. Vår undervisning og stipend er motivert av behovet for å bli informert av, og å bidra til, verdens vitenskapelige og humanistiske bedrifter. Læring på Ithaca strekker seg utover klasserommet til å omfatte et bredt spekter av bolig-, profesjonelle og ekstrautviklede muligheter. Våre studenter og studenter, fakultet, ansatte og alumner bidrar alle til læringsprosessen.

Ithaca College er forpliktet til å skape et inkluderende miljø og tiltrekke seg en mangfoldig kropp av studenter, fakultet og ansatte. Alle medlemmer av høgskolesamfunnet oppfordres til å oppnå fortreffelighet i sine utvalgte fagområder og å dele ansvaret for statsborgerskap og tjeneste i det globale samfunnet.

Veiledende prinsipper

IC-pedagogisk erfaring er fokusert på utvikling av intellekt, kreativitet og karakter gjennom læreplaner, co-curricular og campus livserfaringer. Studier i den liberale kunsten er beriket av profesjonell praksis og andre læreplaner, og studier i profesjonelle skoler er grunnet i liberal arts tradisjon. Vi er forpliktet til aktiv læring som utvikler kunnskap og ferdigheter gjennom en rekke erfaringer i klasserommet, samfunnet, laboratoriet og andre innstillinger.

  • Vi forbereder studentene til suksess på college og i livet. Vi tror at intellektuell og personlig vekst når sitt høyeste potensiale i en atmosfære som er både utfordrende og støttende.
  • Vi omfavner mangfold som en integrert del av den pedagogiske erfaringen og samfunnet vi lager.
  • Vi streber etter inklusivitet og fortreffelighet i våre pedagogiske og operative tiltak.
  • Vi forplikter oss til ansvarlig og bærekraftig forvaltning av natur-, menneskelige og økonomiske ressurser.112751_112745_IthacaCollegeProgramPhoto.jpg

Oppdag livet på IC

Folk kommer til Ithaca College fra hele verden for å leve med nysgjerrighet, utforske potensialet, og bli hvem og hva de vil være. Finn ut hvordan livet på IC vil forandre deg.

Den akademiske opplevelsen

Ved IC, utfordrer ekspertfakultet deg til å tenke annerledes og inspirere deg til å utforske nye konsepter. Du lærer også ved å gjøre praktisk erfaring i ditt felt, samarbeid med klassekamerater og muligheter på faglig nivå som starter din første dag i klassen.

Bostedsliv

På denne boligkampus skjer så mye læring og vekst utenfor klasserommet. Hver residens er et mini-samfunn, noen med fokus på akademiske eller kulturelle erfaringer, og tilbyr arrangementer, aktiviteter og innbydende rom.

Klubber og aktiviteter

Finn venner som deler din lidenskap for service, kultur, spill-du heter det i over 200 studentorganisasjoner. Du kan til og med starte din egen klubb for å bringe din favoritthobby eller frivillig mulighet til campus.

Friidrett

IC student-idrettsutøvere er ledere og mestere på banen og i klasserommet. Enten du konkurrerer i ett av 27 Divisjon III-lag eller jubler fra mengden, er du en del av Ithaca College Bombers-familien.

Studentstøtte

IC vil utfordre deg - men en av de første leksjonene du lærer her er at du ikke trenger å ta på seg utfordringer alene.

Akademisk støtte

Eksperter og rådgivere i Senter for akademisk utvikling hjelper deg med å planlegge de riktige kursene for ditt program og mål, få veiledning og innkvartering når du trenger dem, og hold deg på sporet.

Karriereveiledning

Kontoret for karrierehjelp hjelper deg med nettverk, tilkoblinger, og tar de riktige skrittene for å landlegge din drømmeplass og planlegge din karriere. Og det stopper ikke ved oppgradering - det er en livslang ressurs.

Helse

Den fysiske, mentale og følelsesmessige helse og trivsel hos studenter i IC er alltid en topp prioritet. Vårt medisinske, velvære- og psykiatriske fagfolk og treningsfasiliteter er her for deg.

Diverse og inkluderende fellesskap

På Ithaca, streber vi etter å være et inkluderende og innbydende fellesskap av mennesker med ulike talenter og bakgrunner. En forpliktelse til sivilitet, gjensidig respekt, sosial rettferdighet og fri og åpen utveksling av ideer gjør oss sterkere.

Ithaca, NY

Ithaca er en by som har alt fra turstier og kunstgallerier til bondemarkeder og oppstart av inkubatorer. I en av de beste høyskolestadene i USA kan du møte og bli inspirert av strålende mennesker hver dag.112752_112744_IthacaCollegeCOVERPHOTO.jpg

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Communications Innovation - Sarah Brylinsky '08, M.S. '15

Address
Danby Road,953
14850 Ithaca, New York, USA